|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4081 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 143
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
Kurczê ,ju¿ dzisiaj ¶roda
|
|
|
|
#4082 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
Jakby¶ chcia³a oddaæ, to ja mogê przyj±æ xD
Cytat:
![]() Nie jeste¶ sama, ja te¿ jestem chudzielec ![]() Ten czas leci jak szalony. Za chwilê bêd± ¦wiêta, a pó¼niej... sesja. Brrrr.
Wiecznie szukam motywacji do nauki ![]() Edytowane przez AnnClaiir Czas edycji: 2012-12-12 o 21:23 |
|
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
|
|
|
|
#4084 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
|
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Szukam szukam i nie widzê u Ciebie 5 kg
![]() Ja to bym musia³a o nogi zadbaæ, ale nie po nowym roku, bp 5.01 idê na studniówkê i mog³abym nie zd±¿yæ A i nie mogê oddaæ kg, bo pewnie by mi zabra³o z cycków
Edytowane przez XminorXlosX Czas edycji: 2012-12-12 o 21:32 |
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4088 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4089 | |||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 115
|
No jak wysycha³y to by³y lekko sklejone ale dzisiaj mam wyj±tkowo miêkkie w³osy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
poza tym æwiczê ju¿ drugi tydzieñ skalpel i na brzuchu widzê spore efekty, wiêc siê zbieraj bo warto
20.01.2012 - pierwszy krok do zdrowych, piêknych i d³ugich w³osów Typ: 2A 3.12.12 : 44cm CEL: 60 cm Moje w³osy Edytowane przez Lethie Czas edycji: 2012-12-12 o 21:40 |
|||
|
|
|
#4090 |
|
BAN sta³y
|
Gdyby tak siê tylko da³o.
Wymieniaæ zbêdnymi kilogramami itp. W³osy umyte. Czekam na rezultaty po kapoor kachli ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Znalaz³am Twoje 5 kg ! Jeeeej. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . W USZACH CHYBA ! |
|
|
|
#4091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mi siê dziwne sprê¿ynki od koczka zrobi³y
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
tiaaa, cholera, Ty mnie chyba zawsze mijasz, jak nie masz za³o¿onych okularów
![]() Za to Twoje nogi faktycznie takie grubeeeee ![]() Ty sie patrz na moje w³osy i mi powiedz, czy odrosty bardzo widoczne s±, bo sama oceniæ nie umiem ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4093 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Wszyscy siê odchudzaj± :P A ja mam mniejsz± chêæ æwiczenia ni¿ kiedykolwiek. Tak mi siê nic nie chce...
![]() W³a¶nie, wiecie ¿e mam czarnego w³osa? Takiego jednego na ¶rodku, tam gdzie siê w³osy zaczynaj± Wyrwa³am go raz i odrós³. Nie wiem co to za w³os jest i dlaczego w takim kolorze. A mam go od dzieciñstwa |
|
|
|
#4094 |
|
Raczkowanie
|
Ehhhh ja bym chêtnie przyjê³a, bo ju¿ mam do¶æ s³uchania jaka to jestem chuda i w ogóle...
|
#4095 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4096 | ||
|
BAN sta³y
|
Cytat:
2) Moja przyjació³k± ma bia³± rzêsê Jedn± jedyn±. I te¿ jak j± urwie, to odrasta. A mój pies ma jednego bia³ego pazura. ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
Pos³ucha³abym sobie "O, czy¿by¶ schud³a ?", "Ale Ty chuda jeste¶" |
||
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
W³a¶nie wróci³am z si³owni (dzi¶ poszli¶my pó¼no bo wcze¶niej T¯ mia³ lenia w ty³ku i musia³am go d³ugo zaganiaæ do wyj¶cia).
Siedzê teraz z kremem Isana na w³osach- 2 raz. Dzi¶ chyba zamiast Garniera po (bo nieco puszy) dam na kud³y resztki Kallosa Latte i zobaczê co z tego bêdzie. Co do Garniera- muszê sprawdziæ jak dzia³a solo. Co do jedzenia- zaraz bêdê wsuwaæ spaghetti bolognese. Co do Ewki- te¿ siê zbieram do tych treningów. P³yty mam. Teraz muszê wybraæ ten trening, który jest najlepszy na ty³ek, uda i brzuch- zw³aszcza na ty³ku mi zale¿y. A brzuch tak na poprawê samopoczucia i motywacyjnie- bo mój brzuch do¶æ ³atwo i szybko reaguje na trening. Czy wiecie mo¿e, które z tych programów poza TzG s± dobre na ty³ek? Rozruszana jestem z uwagi na si³owniê, ale chcia³abym jeszcze robiæ co¶ miêdzy treningami w domku. Misja: walka z du¿ym ty³kiem do wiosny.
Edytowane przez MissChievousTess Czas edycji: 2012-12-12 o 22:16 |
|
|
|
#4098 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4099 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
Cytat:
![]() a w³osy uwieliam no w³asnie jak?! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() uwierz to nie zawsze jest przyjemne, czasme nawet nie ma co odpowiedziec :P
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Wypi³am pierwszy raz glutka lnianego
![]() £y¿kê ziarenek zala³am ok 150ml wody, przyznam szczerze, ¿e ma³oglutkowate to by³o, bardziej taka gêsta woda wypi³am razem z zierenkami
|
|
|
|
#4101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecam. Szczególnie je¶li chcecie byæ zim± zdrowe i schudn±æ. Zim± jest wy¿sze spalanie, wiêc chudnie siê naj³atwiej. ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
Pamiêtam, ¿e smakowa³o jak napar z nasion, nie by³o obrzydliwe. Glutka mama mi odcedza³a i jad³am go razem z nasionkami. Lekarka nie kaza³ je¶æ nasion, ale mnie posmakowa³o i pamiêtam, ¿e chêtnie je wsuwa³am. Jak patrzê na stare zdjêcia to wydaje mi siê, ¿e mia³am w tamtym okresie zdrowsze w³osy, wiêc chyba te¿ zacznê piæ. Mo¿e w ten sam sposób? To chyba lepsze ni¿ picie glutka. Trzeba mieæ tylko gêste sitko, ¿eby odcedziæ napar. A po wypiciu naparu zawarto¶æ sitka zmieszaæ razem i zje¶æ. Jak wymieszaæ glutka z nasionami to nasiona go wch³aniaj± i nie jest tak mocno glutkowaty. Edytowane przez MissChievousTess Czas edycji: 2012-12-12 o 22:37 |
||
|
|
|
#4102 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Powiedzmy ¿e ponadrabia³am was. :x
Kaveri nie przejmuj sie bêdzie dobrze A co do wagi to Miêdzy mn± a T¯ jest 30 kg ró¿nicy A on ma 2 metry a ja 1.60 to by by³o bardzo niezdrowe gdyby¶my wazyli podobnie ![]() I siê dzisiaj komplementów nas³ucha³am. Z 7 dziewczyn w klasie mi dzisiaj mówi³o ¿e mam ³±dne w³osy. A je wysuszy³am na prosto i jakies takie suche by³y. Jutro zobacz± bo teraz to dopiero ³adne w³osy mam
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
O widzê, ¿e kto¶ poleca na forum co¶, czego nie znam.
Co s±dzicie o sk³adzie? http://www.safirazakupy.pl/essential...sow-p-168.html Oj, chyba siê nie skuszê. Zreszt± popatrzcie same to jest CI 19140: http://en.wikipedia.org/wiki/Tartrazine To ma byæ naturalny sk³ad? Edytowane przez MissChievousTess Czas edycji: 2012-12-12 o 22:51 |
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
![]() w³a¶nie odkry³am, ¿e mamy identyczn± d³ugo¶æ w³osów i podobny cel. Daj znaæ, jak u Ciebie siê co¶ ruszy ![]() a ja tymczasem idê myæ swoje k³aczki.
|
|
#4105 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Cytat:
Kazda o to spyta³a Oooo. Jak mi³o.
|
|
|
#4106 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 143
|
Napisa³am wiersze dla wa¿nych ludzi w moim ¿yciu
. Mia³am wenê ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4107 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
Cytat:
nie powiem, trochê satysfakcji mi to sprawi³o ![]() Cytat:
![]() W³osy naolejowane olejkiem ³opianowym z papryczk±, pierwszy raz u¿y³am go na d³ugo¶æ z ciekawo¶ci. Jutro zobaczê efekt
|
|
|
#4108 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 115
|
Cytat:
|
|
#4109 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Racja
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Idê spaæ, spamujcie dalej
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 782
|
Przyby³a dzi¶ do mnie kokosowa Vatika z DDD i po przerwie od olejowania, z czu³o¶ci± nak³ada³am j± na w³osy, ahh.. ten zapach
![]() Jestem ciekawa, czy poza opakowaniami w olejkach Alterry zmienili co¶ jeszcze (tzn. sk³ady ) i czy w ogóle bêd± dostêpne... Niech która¶ da znaæ, jak co¶ wybada
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

po nowym roku! 

ja nigdy nie robi³am do koñca, bo mi siê za mocne miê¶nie brzucha robi³y, ale to moje ulubione æwiczenia