|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
katarzynkaoo,
http://www.zeberka.pl/art.php?id=15501 Proszę oto link , mam właśnie ten model co modelka tylko w innych kolorach. Na początku byłam zadowolona, dopasowałam sobie dobrze stanik i nawet coś tam było widać tych moich piersi, ale teraz jak mi piersi trochę zmalały to zaczęły mi tę gąbki odstawać strasznie. już mam dość tego wypychania ......
|
|
|
|
#7862 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
hejka dziewczynki..a co tu tak pustawo
pewnie sprzątacie już na święta albo co gorsza...chore b o ja trochę chora,przeziębiona i ogólnie do tyłu!!!ale już coraz lepiej no i możżżeee ..w knajpie się wyjaśni![]() KICIA no pewnie że możesz na płasko..jak się da!! a twój tż...ma już radochę???..to co będzie potem a ja chciałam się pochwalić że kupiłam 3 NOWE STANIORY
|
#7863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już biegnę do albumiku![]() Trzymam kciuki, żeby wyjasniło się na pozytywnie z knajpą. ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Klaudeczka już Ci kiedys powiedziałam - Twój dekolt powala ![]() A z fiszbinami te staniorki pewnie? Dziewczyny, po jakim czasie cycki stają się bardziej "ruchome"?
|
|
#7864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)kiedys kolezanki sie mnie spytaly a co ty masz takie cycki dziwne a to stanik mi odstawal |
|
|
|
|
#7865 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A my tez dzis obochodzimy pierwszy miesiac Agatko trzymam kciuki za pomyslne wiesci po wizycie no i pierniczki juz sa takze spodziewaj sie na dniach ![]() Dziwewczyny polac mam te pierniczki lukrem ...chyba najelepiej co...? Jak robicie polewe bo ja zielona w tym temacie
|
|
#7866 |
|
Zadomowienie
|
celinko kto dodawal ten przepis bo nie wiem w czyich postach szukac a nie zapisalam
|
|
|
|
#7867 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
-20dkg miodu; -12dkg "kasi"; -1 szklanka(ja dałam 200ml) cukru pudru -1 jajko; -półtorej łyżeczki sody(jak nie masz to proszek do pieczenia,ale wtedy trochę mniej); -1 paczka przypraw do piernika!! Miód zagotować z cukrem i przyprawą do piernika,schłodzić ale nie za bardzo-tak aby dobrze się mieszało potem z "kasią",dodać mąkę, sodę(proszek) i jajko. Dobrze wyrobić-jak na pierogi,aż ciasto będzie lśniące,potem rozwałkować na grubość ok pół cm i wykrawać ciasteczka. Piec 10min-nie dłużej!!! w piekarzniku 180 stopni-bez termoobiegu,tylko góra-dół Smacznego!!! Masz moja droga i tez sobie pojedz Dodalam conieco do albumu
|
|
#7868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
staniczki z fiszbinami-ale już ich nie czuję![]() a cycki stają się ruchome chyba po ..hmmm 4-5 miesiącach...ale moje już są super w ruchomości po pół roku,ale nie tak do końca jeszcze,do roku czuję jeszcze będą się układać,jak nie lepiej...i dziewczyny dajcie sobie luzik tak do pół roku,one zmienią się barrrdzo jeszcze w dotyku,zaczną skakać itd...nie chce się na początku wierzyć ale tak będzie
|
|
#7869 |
|
Zadomowienie
|
Pozazdrościłam Wam i też wstawiłam aktualne fotki
Lauren wrzuciłam też fotkę w triactionie
|
#7870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrow ode mnie "nasz" HH tesknie za nim...
|
|
|
|
|
#7871 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
LittleButterfly, ja mam dokładnie tak jak Ty-teraz to nawet mi głupio jak mąz na mnie patrzy gdy nie mam stanika-kiedyś tego nie bylo-on też pamięta te czasy,więc już się puka w głowe,jak coś o tym gadam ![]() Ja kupiłam pierwszy raz stanik w H&M-nawet nie wiedziałam,ze oni "specjaliści" od takich push-upów i wiecie co najlepsze??-Musiałam kupić go w rozmiarze C!!!Byłam w szoku-to chyba ta gabka tyle zabiera miejsca,a kobita odrazu czuje się lepiej,ze rozmair skoczył do góry![]() Mi całeszczęście nie odstaje ten stanik-nie kupiłam dokładnie tego modelu co jest na linku,ale inny i tak dobrze dopasowany ze póki co lezy jak ulał, Kicia-ja wiem co Ty masz na mysli z tym odstawaniem,ale mi jakos nie odstaje,a i cycki tez nie bolały jak wyszły z więzienia ![]() Katarzynko, ja moze jutro postaram sie zrobic fotke i wrzuce to zobaczysz ten stanik-normalnie cyc taki jak po operacji,a wówczas będzie najlepsze porównanie,co z taką wyjściówką jak moja robi ten staniczek ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Widzę Kochane,że przepis na pierniczki cieszy się populranością To fajnie i życze smacznego!! Ale wiecie nad czym się tak zastanawiałam dzisiaj...takie wyrabianie ciasta to jest czasem mega męczące-jak byłam w ciązy to prosiłam TŻ żeby to robił,co bym zaraz nie urodziła z wysiłku ![]() No i jak to jest z tym po operacjii?? Przeciez trzeba uważac na wysiłek,rąk nie podnosic-choc tu nie trzeba, no ale święta idą....Kicia,Lauren-czy Wy dałybyście coś upiec?? Mnie czasem nadgatstki aż bolą od tego... Jeju,ale pytania zadaję ![]() No ale ja tam pichcić lubię i tak sobie myslę,ze jak bedę po operacji i tż będzie wszystko robiła,to chociać ja coś może pogotuję...można w ogóle??? Edytowane przez iloona79 Czas edycji: 2012-12-12 o 21:49 |
|
|
|
|
#7872 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wrzuciłam teraz fotki i już widzę jak mi się zmieniły cycki przez te 4 tygodnie. Więc wierzę we wszytko co piszesz![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
|
|
#7873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A twoje cycuszki...cudowne,już Ci napisałam
|
|
#7874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Klaudeczka, rób rób pierniczki-widze,że zaraz każda wypróbuje,cosik doda i pokombinuje-moze zaczniemy zakładac albumy z wypiekami i porównywac niczym cycki-u której jak wyszły...pierniczki oczywiście!
|
|
|
|
|
#7875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#7876 |
|
Rozeznanie
|
Ja upieklam dzis te pierniczki,odlozylam ladnie i mysle sobie ..beda na swieta. Wiecie co laze co chwile i jem ,do swiat nie dotrwaja chyba. Polac je lukrem czy tak zostawic? Takie gole sa pyszne
|
#7877 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczor dziewczyny!poczytalam zaleglosci, POOGLADALAM Wasze cudenka na nowych fotkach i jestem zachwycona - wszystkie macie te piersi przepiekne wrecz!!!!!!!
|
#7878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
..piękne
|
|
#7879 |
|
Rozeznanie
|
No wlasnie az zajrzalam dla przypomnienia i widze ,ze to ta od tych fajowych cycuchow
takie rowniutkie i wogole...
|
#7880 |
|
Zadomowienie
|
a ja wam powiem że mimo iż mam 65 biustonosz pod biustem to dziś wszystkie te 3 staniory kupiłam 75pod z miską E
bo mniejsze w triumphie to prawie nierealne więc wziełam bo miski leżą cudnie,chyba co? a obwody pozwężam jak się poluzują..i tyleJEJU ale mam chętkę na te pierniki
|
#7881 | |||
|
Raczkowanie
|
aaaaaa! a propos "RUCHOMOSCI" po - wsiadlam w auto jako kierowca 5 dni po operacji i wygladalam jak te dziadki w kapeluszu - musialam miec fotel w pionie prawie, zeby byc jak najblizej kierownicy i zmienialam biegi dwoma rekami
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- KLAUDEK, staniory sa przepiekne! ja juz sie nie moge doczekac jak wroce pod koniec maja z wakacji to juz akurat bedzie czas i na mnie i koronki ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- KLAUDEK, staniory sa przepiekne! ja juz sie nie moge doczekac jak wroce pod koniec maja z wakacji to juz akurat bedzie czas i na mnie i koronki ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#7882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo przy tym ruchu jakoś się dziwnie mięśnie napinają i mnie bolało
|
|
#7883 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a mam pytanie.. kiedy moge isc na solarium (zakrywajac blizny oczywiscie).. bo wygladam jak trup a zaraz sylwester.. tak tylko ze 2-3 razy bym poszla..
|
#7884 |
|
Zadomowienie
|
AMANINA chyba już możesz,ja nie wiem dobrze bo nie chodzę...już..od dawnaaaa
ale możesz tylko blizny zakryj właśnie!!!przesyłam buziaki i spokojnej nocy
|
#7885 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#7886 |
|
Raczkowanie
|
SABCIA: rany boskie nie!!!!!!!!! ja nie mam zdolnosci artystycznomanualnych i bede wygladac jak plotno picassa, serio!!!
okleje sie opatrunkami i pojde ![]() KLAUDEK: dobrej nocki WRZUCAM DWA NOWE ZDJECIA gdybyscie mialy ochote
listopad 2012 Nagor xm3 260 anatomki, 11 x 10,5 x 5,2, dr A.B. Edytowane przez Amanina Czas edycji: 2012-12-12 o 22:54 |
|
|
|
#7887 |
|
Zadomowienie
|
Klaudeczka,
tego ciasta wychodzi dużo i wycinając małymi wzorkami miałam wrazenie,że to się nigdy nie skończy ![]() dlatego polecam większe-potem też łatwiej dekorować!! Ja uzywałam i metalowych, i platikowaych(silikonowych ) i tez było ok! Celinka, podjadaczu!!!Bo na święta druga robota będzie....ja też się tak długo zastanawiałam czy dekorować,az wszystkie zjadałam i problemu nie było ![]() Amanina, ja słyszałam ze ponoc trzy tygodnie nie mozna prowadzic auta...a napewno zaraz po niemozna pasów zapinac-moja dr co bylam na konsultacji powiedziala ze nawet jakis papierek dla policji wypisuje w tym celu-gdyby doszlo do spotkania pierwszego stopnia ![]() Mi mój TŻ kupił samochód z automatem śmiejąc się,ze to dla niepełnosprawnego,wiec po operacji będzie akurat-jak znalazł ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Dobra, Ciasteczkowe Potworki, ja też spadam-może sie wreszcie wyśpię,bo młody u dziadków Dobranoc |
|
|
|
#7888 |
|
Zadomowienie
|
Ilonko ja z pieczeniem ciast itp cudów nie mam nic wspólnego
Nie potrafię, nie robię tego i nie mam w planach. U nas od tego jest tż![]() Jemu to wychodzi wyśmienicie![]() Ja to chyba zmuszona powoli do spania. Tż rano do pracy, więc wyboru nie mam a cholera śpi w tym salonie ze mną na drugiej sofie Powoli plecy mu się przyzwyczajają, bo nie narzeka już, że ledwo się ruszaDobranoc
|
#7889 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziekuje ![]() Cytat:
ale wiesz ja miałam tez takie sny po op. A przed op snilo mi sie ze obudzilam sie ide do lustra patrzę a cycki jak piłki PINGPONGOWE a dr mowi ze wsadzil mi implanty 200ml bo innych nie mial![]() Dziekuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak mi miło nawet nie wiesz![]() Cytat:
Cytat:
ja mam klaustrofobie i nie chodzę na solar bo sie boje zamknac, raz jak bylam co chwila otwierałam się i patrzyłam czy wszystko ok |
|||||
|
|
|
#7890 |
|
Przyczajenie
|
Dobry wieczór kochane Cycolinki
Jutro lecę pozbyć się szwów i po raz 1 zobaczę moje cudeńka:P Postaram się jak najszybciej opisać szczegółowo czas PRZED i PO operacji bo na obecną chwilę siedzenie przed komputerem sprawi mi dyskomfort. Dodam również zdjęcia z wyjściówki. Dobrej nocki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

już mam dość tego wypychania ......

pewnie sprzątacie już na święta albo co gorsza...chore
b o ja trochę chora,przeziębiona i ogólnie do tyłu!!!ale już coraz lepiej
no i możżżeee ..w knajpie się wyjaśni

już biegnę do albumiku

4-5 miesiącach...ale moje już są super w ruchomości po pół roku,ale nie tak do końca jeszcze,do roku czuję jeszcze będą się układać,jak nie lepiej...i dziewczyny dajcie sobie luzik tak do pół roku,one zmienią się barrrdzo jeszcze w dotyku,zaczną skakać itd...nie chce się na początku wierzyć ale tak będzie

..piękne

Obudziłam się w nocy kilka razy, bo mi się śniło, że implantami to mogę sobie kręcić na wszystkie sposoby, cycki krzywe od tego a i jak dotykałam to się wklęśnięcia robiły. Co to mi się takie głupoty śnią po nocach to ja nie wiem. Jak się budziłam, pierwsze co robiłam to patrzyłam czy wszystko na swoim miejscu