Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-12, 21:19   #4381
eff8
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII

uciekam do tej wanny, trzeba sie wyrobic z tym goleniem przed 22 a pozniej do lozeczka i spanko

glodna jeszcze jestem - ale mam nadzieje ze sie nie poddam hehe i juz nic nie zjem

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 21:20   #4382
LadyWhisper
Zakorzenienie

My wlasnie bedziemy mieli bialo srebrna mam juz dosc corocznego kolorowego miszmaszu tylko lampek nam brakuje

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 21:21   #4383
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
o to mam- https://addons.mozilla.org/pl/firefo.../adblock-plus/ ale jak korzystasz z innej przegladarki niz mozilla to nie bedzie dzialac;p
właśnie to zainstalowałąm, bo mi braciak podpowiedział

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/biustonosz-do-karm...861885867.html co myślicie o takim ?? zły będzie? jakoś te nie usztywniane mi nie podchodzą..... jak stara babcia będę się czuła, nie dość że pielucha w majtkach to jeszcze cyc w miekkim staniku
dla mnie w ogóle te staniki z odpinaną kieszonką są bleee pewnie praktyczne i wygodne, ale ja takiego nie kupuję

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 21:26   #4384
ewadylewska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
uciekam do tej wanny, trzeba sie wyrobic z tym goleniem przed 22 a pozniej do lozeczka i spanko

glodna jeszcze jestem - ale mam nadzieje ze sie nie poddam hehe i juz nic nie zjem
ja tam nie wiem, ja nic nie widzę, w lusterku też nie, zacinam się...generalnie mi to raczej nie idzie...
Stary 2012-12-12, 21:27   #4385
bokeh
Zakorzenienie

Ale mam smaka na opłatka taki chrupiący mniam

A co do staników to ja wezmę taki odpinany no bo inaczej to co ramiączko odpinać potem się z tym bujać żeby zapiąć? eee wole dla świętego spokoju kupić tylko właśnie lekko sztywne bo te miękkie to blee jeszcze jak maja miseczke w stożek albo coś to w ogóle
Stary 2012-12-12, 21:31   #4386
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
A co do staników to ja wezmę taki odpinany no bo inaczej to co ramiączko odpinać potem się z tym bujać żeby zapiąć? eee wole dla świętego spokoju kupić tylko właśnie lekko sztywne bo te miękkie to blee jeszcze jak maja miseczke w stożek albo coś to w ogóle
moja bratówka sobie kupiła taki miękki i jak ubrała, to takie spiczaste cyce miała jak Madonna na jakimś starym teledysku tylko nie sterczały jej tak ładnie

Stary 2012-12-12, 21:33   #4387
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
moja bratówka sobie kupiła taki miękki i jak ubrała, to takie spiczaste cyce miała jak Madonna na jakimś starym teledysku tylko nie sterczały jej tak ładnie
o o ! własnie
Stary 2012-12-12, 21:36   #4388
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie to zainstalowałąm, bo mi braciak podpowiedział

dla mnie w ogóle te staniki z odpinaną kieszonką są bleee pewnie praktyczne i wygodne, ale ja takiego nie kupuję

ja tez nie kupie takiegoooo ...w ogole mi sie nie widzą takie staniory ;p
Cytat:
hahahaaaa a
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg thumb2.jpg (44,7 KB, 12 załadowań)

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 21:37   #4389
elllmi
Zakorzenienie

:d

Stary 2012-12-12, 21:41   #4390
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mam smaka na opłatka taki chrupiący mniam

To jak znajdziesz jakiś ciekawy to daj znać,ja też chce z takich bardziej sztywniejszych.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 21:44   #4391
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
Ode mnie pytanko do Mam, które planują rodzić w Roztoce. Co ze sobą zabieracie? O ile dobrze wiem, to trzeba tylko wziąć rzeczy dla siebie, a dla bobasa wszystko jest na miejscu? To samo z rzeczami higienicznymi?
to treść maila, którego dostałam w odpowiedzi:
>> Dla Pani:
>> Przede wszystkim dokumenty.
>> dowód osobisty
>> oryginał grupy krwi
>> badania robione w ciąży
>> dowód ubezpieczenia (dowód wystarczy) ale jeżeli jest Pani obywatelką i do tego zamieszkałą w Polsce to niekoniecznie
>> Przybory osobistej higieny, szlafrok ,pantofle

>> Dla dziecka
>> Ubranko do przebrania do wyjścia do domu i może małą paczkę
pampersów newborn bo czasem w weekend jak jest dużo dzieci musimy użyć tetrowych.
>> Pozdrawiam

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 21:44   #4392
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
To jak znajdziesz jakiś ciekawy to daj znać,ja też chce z takich bardziej sztywniejszych.
http://allegro.pl/biustonosz-do-karm...857720943.html te są chyba takie twardsze? czy to tlyko na zdjeciu tak wygląda??
Stary 2012-12-12, 21:58   #4393
Wisienka_0809
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
to treść maila, którego dostałam w odpowiedzi:
>> Dla Pani:
>> Przede wszystkim dokumenty.
>> dowód osobisty
>> oryginał grupy krwi
>> badania robione w ciąży
>> dowód ubezpieczenia (dowód wystarczy) ale jeżeli jest Pani obywatelką i do tego zamieszkałą w Polsce to niekoniecznie
>> Przybory osobistej higieny, szlafrok ,pantofle

>> Dla dziecka
>> Ubranko do przebrania do wyjścia do domu i może małą paczkę
pampersów newborn bo czasem w weekend jak jest dużo dzieci musimy użyć tetrowych.
>> Pozdrawiam
Dziękuję!
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 22:12   #4394
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
http://allegro.pl/biustonosz-do-karm...857720943.html te są chyba takie twardsze? czy to tlyko na zdjeciu tak wygląda??
Na moje oko są sztywniejsze jak te normalne do karmienia. Chyba mogłyby być.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 22:14   #4395
Debrah
Zakorzenienie

Jestem. Mała waży 2003g -(33t 2d), przepływy, serduszko itp w normie. Ułożona główkowo. Ale jedno mnie martwi - ciężko było zmierzyć obwód główki, jakoś tak się ułożyła, że ciężko było wziąć pomiar..i główka wychodzi młodsza o maks. 2 tygodnie od terminu z OM.. przestraszyłam się..
Waga w normie jest, gin zmierzyła nóżki i zgadzają się z terminem OM, Tylko ta główka. Gin uspokaja, że pewnie ciężko było dobrze zmierzyć i wziąć dokładny pomiar, mam się przypomnieć za 2 tygodnie (wtedy wizyta). Jejku, nie wiem co to może oznaczać, jeśli ta główka faktycznie jest za mała..
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 22:35   #4396
badziabadzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Mnie tez dzis czeka golenie wiec pewnie za niedlugo pojde do wanny bo szybko nie pojdzie

Black rewelacyjna suknia, ciewaka jestem jaka fryzurke obmyslisz na slub

ja swoja suknie tez bym chetnie sprzedala wystawilam moze z raz na all ale nie bylo odezwu na tablicy i jeszcze jakis tam innych darmowych stronach wisi no i czasem ktos zadzwoni, jedna dziewczyna poki co byla tylko mierzyc ale sie niestety w niej nie dosunela...
mi się ze dwa tyg temu udało sprzedać swoja
Stary 2012-12-12, 22:59   #4397
Debrah
Zakorzenienie

Jakoś zaczynam panikować kurczę..do tej pory wszystko było wzorowo, teraz przez 2 tygodnie będę świrować..
Stary 2012-12-12, 23:07   #4398
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Jestem. Mała waży 2003g -(33t 2d), przepływy, serduszko itp w normie. Ułożona główkowo. Ale jedno mnie martwi - ciężko było zmierzyć obwód główki, jakoś tak się ułożyła, że ciężko było wziąć pomiar..i główka wychodzi młodsza o maks. 2 tygodnie od terminu z OM.. przestraszyłam się..
Waga w normie jest, gin zmierzyła nóżki i zgadzają się z terminem OM, Tylko ta główka. Gin uspokaja, że pewnie ciężko było dobrze zmierzyć i wziąć dokładny pomiar, mam się przypomnieć za 2 tygodnie (wtedy wizyta). Jejku, nie wiem co to może oznaczać, jeśli ta główka faktycznie jest za mała..
Nie martw się, na pewno było ciężko zmierzyć i tak wyszło

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-12-12, 23:09   #4399
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś zaczynam panikować kurczę..do tej pory wszystko było wzorowo, teraz przez 2 tygodnie będę świrować..
Kochana, nie martw się. To tylko USG, to nic nie znaczy, na pewno po prostu zły pomiar wyszedł, nie schizuj. Twoja maleńka jest na pewno zdrowiutka.

Siedzi teraz u mnie koleżanka i wymyślamy imiona dla dziewczynek, w razie gdybym miała jeszcze jedną córkę za kilka lat. Najlepsza, jak na razie, propozycja to Koprofagia.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-12-12 o 23:18
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 23:16   #4400
badziabadzia
Zakorzenienie

Debrah, dokladnię tak jak dziewczyny pisza usg daje tylko orientacyjny obraz, a jak dzidzia jest glowka w dol to bardzo ciezko dobrze ja pomierzyc moja np tak namietnie macha zawsze nogami ze w kosci udowej wychodzi rozbieznosc, ale po prostu ciezko ja dokladnie uchwycic zadnej paniki
Stary 2012-12-12, 23:17   #4401
Delicjanka
Zakorzenienie

Trzeba isc spać, tyłek mi juz odpada od tego siedzenia
buzka laski

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-12-12, 23:22   #4402
Debrah
Zakorzenienie

Do tej pory była książkowa, więc kurczę nie wiem co by się miało stać teraz, że nagle ta główka jest "młodsza" od reszty...
Kurczę, mam nadzieję, że jest wszystko dobrze..
Ginka mówiła, że widać, że mała jest tak wciśnięta (niziutko ma tą głowkę, głową w dół leży), że główka może mieć lekko spłaszczony kształt. Jak ją obrysowywała tym kółkiem do pomiaru łebka to widać było, że jej minimalnie wychodzi poza obrys - czyli taka jest troszkę spłaszczona - co może fałszować obraz...
Ale mnie ta informacja dobiła jakoś. Lekarka mówi, że jestem drobnej budowy, mam wąską miednicę, dziecko się różnie układa.

Bożesz, chyba jej łebka nie zgniatam?
Stary 2012-12-12, 23:33   #4403
Wisienka_0809
Rozeznanie

Dobranoc
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 03:43   #4404
Ifwka
Zakorzenienie

Nie moge spać to Was nadrabiam

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość

dziewczyny a w ktorym tyg robilscie tego paciorkowca? Nie wiem czy w 30 tyg powinnam juz się upomniec u ginki??
Mi mówił ostatnio gin że do 37 tyg i u mnie jakoś tak wyjdzie, z tego co doczytałam już z apóźno będzie żeby go leczyć no ale cóż tak wyszło...
Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Marsi dobrze że się nic poważnego nie stało. Dziewczyny uważajcie na siebie ja już nie siadam za kółko poprostu się boję o siebie i maleństwo a w dodatku cały czas sypie śnieg i warunki na drogach są straszne, wolę podjechać autobusem niż ryzykować.

Dziś rano byłam kłuta( jak ja tego nie lubię) bo musiałam zrobić grupę krwi oraz HIV okazało się że za hiv nic nie muszę płacić więc kolejne pieniążki za oszczędzone dlatego dziś idę do fryzjerka podciąć końcówki a w piątek mama będzie mi farbować włoski
Dobrze u Marsi wszystko ok, mi gon przykazała ze tylko w pasach i zawsze się upewnia czy tak jeżdżę.

Strasznie późno te badania masz robione, grupa krwi to pierwsze co miałam zrobić, no ale może nie mam to znaczenia ...
Cytat:
hej
zasypało mnie wstaję rano, kukam zza rolety na zewnątrz, a tam mama zapitala z łopatą po podjeździe a teraz i tak zasypany od nowa;
i mojemu piesowi chyba amory przeszły, bo wczoraj wrócił z poszarpanym uchem i dziś już się tak nie pali do wyjścia
Mnie tez zasypało ale że mężuś w pracy a teściowa noga w gipsie to się nigdzie nie ruszałam
Cytat:
No taki bujaczek, niby fajna sprawa tylko ze nie kazde dziecko to lubi..... niektore dzieci boja sie tych wibracji, a inne lubia wiec to zalezy no i jakos srednio chce mi sie wierzyc ze 3 latek se tam bedzie siedzial spokojnie zeby miec go na oku
Aczkolwiek jesli sama nie wydajesz na to kasy to czemu nie
Ja ma taki bujaczek, od bratwej, do tego kosz mojżesza który właśnie zamierzam targac po mieszkaniu żeby mieć małą przy sobie
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Moj pod koniec 32 - 1550 nie ma co sie przejmowac, na genetycznym gosc powiedzial, ze jest ok i tego sie trzymam, moj tez nie mial zastrzezen
Moja w 30 tyg ma 1600 więc chyba dużo, mam nadzieję że za duża nie urośnie żebym dała rade urodzić
Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
No ja teraz też sama się ledwo mieszczę w swojej wannie. Mąż może co najwyżej jedną nogą wejść
My nową mamy taką wyprofilowaną że ledwo wchodzę, a we dwoje to już nie ma mowy, z utęsknieniem czekam na prysznic bo będzie miał 120x80 więc w sam raz
Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Więc wizyta humor poprawiła niesamowicie, ale stare prukwy w autobusie szybko ją posuły siedzę sobie, wsiada jakaś babka, której nawet nie zauważyłam, stoi... nagle baba która siedziała niedaleko mnie zaczepia mnie i mówi "może pani ustąpi miejsca tej pani..." no to ja Jestem w 8 miesiący ciąży, ależ proszę bardzo!! Tej mina zrzedła, facet obok się poderwał, żebym siadała a ja że nie trzeba, postoję sobie. I ta baba, która zwróciła mi uwagę mówi mi "nie trzeba się od razu unosić, tym bardziej, że nie było widać" No to mówię starej prukwie, że jak nie wie to niech siedzi cicho, a jak taka uprzejma to niech sama miejsca ustąpi, zamiast usadzić tyłek wygodnie i ludzi po kątach rozstawiać i rządzić kto ma stać, a kto siedzieć. Zamknęła się
Dobrze jej przygadałaś
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
U mnie widac dobrze ten brzucho ale nikt mi miejsca nie ustapil w komunikacji miejskiej ani w kolejce tylko wredne baby sie gapia sie na brzuch jakbym miala 14 lat i wpadla z jakims neandertalczykiem :/
Mi siostra ostatnio robiła obciach w biedronce bo na cały głos że ktoś powinien mnie przepuścic itp ....masakara
Cytat:
AA! kupiłam jeszcze dziś taki ręczniczek z kapturkiem i zastanawiam się, czy muszę jeszcze kupić jakieś nowe?? są jakieś specjalne dla dzieci? czy takie nasze (mam jeszcze nowe nie używane) moga być jak je wypiore w dzieciowym proszku ?
Ja mam trzy ręczniczki z kapturkiem, myślę że wystarczy
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 07:30   #4405
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Nie panikuj, skoro nie dało się dobrze zdjąć pomiaru, to wiadomo że nie będzie on miarodajny. Wszystko z pewnością z młodą jest dobrze.

Dziewczyny, wczoraj wieczorem zauważyłam że mi się brzuch obniżył Mam trochę luzu pod cycami. Kurczę mam nadzieję że to nie oznacza że poród tuż tuż, w końcu termin mam na 15 stycznia, a donoszony będzie 26 grudnia? Troszkę się zestresowałam
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 07:38   #4406
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wczoraj wieczorem zauważyłam że mi się brzuch obniżył Mam trochę luzu pod cycami. Kurczę mam nadzieję że to nie oznacza że poród tuż tuż, w końcu termin mam na 15 stycznia, a donoszony będzie 26 grudnia? Troszkę się zestresowałam
No właśnie mi też się obniżył, lepiej mi się oddycha ostatnio, a termin mam na 30.01. , więc jeszcze później.
Ale z tego, co czytałam, to macica może się obniżać nawet 6 tygodni przed porodem. Więc (chyba) bez obaw.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 07:47   #4407
laurka23
Zakorzenienie

Uff czyli pojemy na wigilii
Stary 2012-12-13, 07:47   #4408
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
he he, moj w 33 tyg mial 2700 i kto tu jest miszczem?
Chowam sie przy Tobie

Hej hej
Po raz ostatni w tym tygodniu wstaje na wizyte do laboratorium (3 raz juz!!). Jutro nareszcie wolne

Wczoraj znalazlam cos strasznego.
Po kapieli zauwazylam na piersiach male czerwone plamki, pytam TZ co to (haha, myslalam, ze to odgniecenia od stanika) i dopiero biedaczek delikatnie mnie uswiadomil, ze to ROZSTEPY - doslownie kilka malych kreseczek kolo siebie
A zawsze mialam takie ksztaltne i jedrne cycki

Pisalyscie kiedys, ze zbieleja, tak...?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 07:51   #4409
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Chowam sie przy Tobie

Hej hej
Po raz ostatni w tym tygodniu wstaje na wizyte do laboratorium (3 raz juz!!). Jutro nareszcie wolne

Wczoraj znalazlam cos strasznego.
Po kapieli zauwazylam na piersiach male czerwone plamki, pytam TZ co to (haha, myslalam, ze to odgniecenia od stanika) i dopiero biedaczek delikatnie mnie uswiadomil, ze to ROZSTEPY - doslownie kilka malych kreseczek kolo siebie
A zawsze mialam takie ksztaltne i jedrne cycki

Pisalyscie kiedys, ze zbieleja, tak...?
Mi się zrobiły już ok 15 - 20 tygodnia ciąży. Pocieszę Cię - już są lekko jaśniejsze. Codziennie je smaruję olejem ze słodkich migdałów.
Stary 2012-12-13, 07:55   #4410
scotasia
Wtajemniczenie

Heloł
Cytat:
Czesio z much rządzi mój brat potrafi mówić dokłądnie jak on
Ja tez

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Deli, proszę bardzo, wstawiam suknię. Nie patrzcie na bałagan w tle, bo zdjęcie było robione na szybko.
Super, jak ja uwielbiam ogladac suknie slubne ale chyba nie chcialabym sobie drugiej wybierac. Mialam z tym problem

Cytat:
scotasia-właśnie pisze na gg z faciem od tego mojego wózka. przedstawiłam jak wygląda sprawa z tym moim fotelikiem, facet się zdziwił i aż sam poszedł sprawdzić
wiec albo baba w tym moim sklepie jest mało kompetentna i nie potrafi wpiąć porządnie fotelika w stelaż wózka albo właśnie facetowi zaserwowałam mała rewolucje w firmie bo wyjdzie na to że sprzedaje coś co nie ma racji bytu
ciekawa jestem jaki będzie finał
Daj znac, co w koncu wyszło
Ogladalam dzis wozki i foteliki. Ten pebble całkiem fajny sie wydaje, ale chyba zdecydujemy sie na cabriofix. I wozek tako laret imitacja lnu czerwono-szary
Cytat:
Kurcze, czy wam tez na wizazu wyskakuje taka wielka reklama bebilonu na pół strony?
mozna to jakos zlikwidowac? bo zanim sie zwinie to mijaja godziny
Nie nawidze reklam, zaraz sprobuje zainstalowac te blokade od Delicjanki

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość

Więc wizyta humor poprawiła niesamowicie, ale stare prukwy w autobusie szybko ją posuły siedzę sobie, wsiada jakaś babka, której nawet nie zauważyłam, stoi... nagle baba która siedziała niedaleko mnie zaczepia mnie i mówi "może pani ustąpi miejsca tej pani..." no to ja Jestem w 8 miesiący ciąży, ależ proszę bardzo!! Tej mina zrzedła, facet obok się poderwał, żebym siadała a ja że nie trzeba, postoję sobie. I ta baba, która zwróciła mi uwagę mówi mi "nie trzeba się od razu unosić, tym bardziej, że nie było widać" No to mówię starej prukwie, że jak nie wie to niech siedzi cicho, a jak taka uprzejma to niech sama miejsca ustąpi, zamiast usadzić tyłek wygodnie i ludzi po kątach rozstawiać i rządzić kto ma stać, a kto siedzieć. Zamknęła się
Dobrze to rozegrałaś ja tez dzis ruszam w miasto autobusem, ciekawe co mnie spotka jade do labo. Ciekawa jestem strasznie mojej hemoglobiny po odstawieniu sorbiferu. Oby sie trzymala normy
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości