|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | ||
|
batonik
|
Dot.: Przyszla zima, butow ni ma, choc sie staraja, zamowienia sie nie zbieraja. Cz.8
Cytat:
Kiedy zrobisz wizualizację ala Kepner? ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyszla zima, butow ni ma, choc sie staraja, zamowienia sie nie zbieraja. Cz.8
Ale miałam sen
Najpierw zobaczyłam jakąś za☠☠☠istą sukienke, a później próbowałam dowiedzieć się z jakiego jest sklepu A jak się prebudziłam, to stwierdziłam, że ona nie istnieje na prawdę... Człowiek się nawet męczy, jak śpi
Nadal myślimy nad tym, co kupujemy Piękno rodzi się w bólach niestety ![]() 290cc anatomy 29.04.2017 piękna data Edytowane przez nikisa Czas edycji: 2012-12-13 o 09:35 |
|
|
|
#1143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
A tak toraz, ze jest wieksze zaskoczenie, to jeszcze czesto kupuje pod wplywem impulsu, albo pomyslu,tory tz mi podda. Ostatnio otwieram sekretarzyk rano, zeby wyciagnac klucze, a tam koperta z stowka w srodku i napis "Na pewno kupisz sobie dzis cos ladnego" Mnie romantyczny jest fakt, ze zrobilam za to zakupy do domu
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie muszę zrobic, choc pewnie efekt przejdzie moje najsmielsze oczekiwania
.Mam w pracy 15 stopni, w dodatku wieje mi przez nieszczelne okna mrozem . Mam na sobie 2 swetry i piję 3 herbatę, ale nie za bardzo mi to pomaga...
|
#1145 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam nieszczelne okno w swoim pokoju i jak siedzę tam popołudniami to w dwóch swetrach zawinięta w koc a herbatę to ja w garnkach zaparzam, żeby ją można było na bieżąco odgrzewać i pić na ciepło
|
|
|
#1147 | |||
|
batonik
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
Ja się targnę i idę dzisiaj do fryzjera, co oznacza że po świątecznych zakupach będę mieć -20zł na koncie ![]() Cytat:
Edytowane przez sskers Czas edycji: 2012-12-13 o 09:58 Powód: liter. |
|||
|
|
|
#1148 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a wiecie co? ja bardzo lubię kupować prezenty, mimo że przeżywam to i zastanawiam się dniami i nocami co komu, to jest to jedna z rzeczy które naprawdę lubię a największą mam radochę jak obdarowani są zadowoleni
|
|
|
|
|
#1149 |
|
batonik
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38112086]
[/QUOTE] No striptizer chyba wystarczająco by podgrzał atmosfere.. Temperatura minimalna W sprawie temperatury minimalnej jasne jest rozporządzenie Ministra Pracy i Polityki Socjalnej z 26 września 1997 r. w sprawie ogólnych przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy (Dz.U. z 2003 r. nr 169, poz. 1650). Stwierdza ono, że w pomieszczeniach pracy należy zapewnić temperaturę odpowiednią do rodzaju wykonywanej pracy (metod pracy i wysiłku fizycznego niezbędnego do jej wykonania), nie niższą jednak niż 14°C, chyba że względy technologiczne na to nie pozwalają (np. praca w chłodniach). Natomiast w pomieszczeniach pracy, w których jest wykonywana lekka praca fizyczna, i w pomieszczeniach biurowych, temperatura nie może być niższa niż 18°C (§ 30 powyższego rozporządzenia). Obowiązkiem pracodawcy jest zapewnienie pracownikom w miejscu pracy odpowiedniej temperatury. Nie ma tu znaczenia ani pora roku, ani sytuacja ekonomiczna pracodawcy. W przypadku, kiedy technologicznie nie da się zapewnić odpowiedniej temperatury, albo odbywa się ona na zewnątrz, to na pracodawcę spadają dodatkowe obowiązki związane z dodatkowymi przerwami w prace, posiłkami regeneracyjnymi, ubraniem itd. |
|
|
|
#1150 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W Sky Tower się okna nei otwieraja, więc jest szansa, że zalali je tak, że nie przepuszczą ani grama powietrza U mnie problemem są te okna cholerne. Połowa pokoju ta od strony drzwi ma ciepło, a idąc do okna temperatura się obniża, przy czym ja mam dodatkowe atrakcje w postaci wiatru ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38112261]śmieję się z tego, że to co powinno być zapewnione, a co jest faktycznie to wieeeeelka różnica [/QUOTE]Tak, odpowiednia temperatura... Jak w moim pokoju nie ma nawet drogi ewakuacyjnej bo jest zastawiona... ![]() Podobno juz jakiś sexy Mikołaj jest ściągany z Laponii ze swoim tańcem egzotycznym EDIT: Koleżanka się zwalnia właśnie do lekarza, przesiadam się pod drzwi
Salsame mucho Edytowane przez jessy Czas edycji: 2012-12-13 o 10:44 |
||
|
|
|
#1152 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem, doszłam już do tego
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38112086] a wiecie co? ja bardzo lubię kupować prezenty, mimo że przeżywam to i zastanawiam się dniami i nocami co komu, to jest to jedna z rzeczy które naprawdę lubię a największą mam radochę jak obdarowani są zadowoleni [/QUOTE]Ja w tym roku jakoś bardzo czekałam aż już zaczną przystrajać wszystko i w ogóle. Ale to troche dlatego, że w pracy jestem cały czs poddenerwowana, a jak dookoła jest ładnie i świątecznie to jakos mi weselej i lepiej. W tym tygodniu właśnie sobie przystroiłam biuro. Bo przecież sami szefowie by na to nie wpadli, a nawet sie nie chciałam prosić, kupiłam ozdoby i sobie założyłam ![]() EDIT: Tak w ogóle to we wtorek postanowiliśmy z tżtem, że za bardzo się kochamy, żeby jakieś tam problemy zniszczyły nasz związek. I znowu będzie pięknie Edytowane przez Wizazanka5000 Czas edycji: 2012-12-13 o 10:55 |
|||
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bier, Paniii
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
Ale i tak najbardziej mnie rozczulil ostatnio, on wstaje o 8.30 bo ma na 10, ja wstaje o 6 bo wychodze o 7. I narzekam mu, ze nie moge patrzyc, jak ja musze wyjsc o 7 na mroz, jak jeszcze ciemno, a on z kotem spi w cieplym lozku jeszccze ze dwie godziny. Zrobil taka smutna mine i mowi, ze jak chce, to on moze wstawac ze mna i robic mi sniadanie. Na co ja wielkie oczy, a on dodal, chyba zeby juz mnie totalnie dobic miloscia, ze jakbym jezdzila do racy samochodem, a nie autobusem to by wstawal, zeby mi go odsniezyc. Milosc go zaslepia
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1157 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
żartuję |
|
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38113587]a po ślubie Ci się skończą dobre czasy (czyli już niedługo) żartuję No wlasnie wiem, dlatego nie planujemy na razie nic. uffffffffffff ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Nie mam pojecia
|
|
#1159 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
moj tz jak wychodzi rano do pracy do odsnieza swoj samochod i moj
|
|
#1160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też jest kochany---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
też sie bardzo cieszę![]() Poznaliście się w kinie ![]() Lubię takich facetów ![]() Mój jak jeszcze nie pracowałam to jak miał chwilę czasu( bo na firmę jedzie na 7, ale później po 9 wyjeżdża do innego miasta) to przyjeżdżał przed 9 znowu do mnie, mama go wpuszczała, a on mi robił kawę i wtedy mnie budził
|
||
|
|
|
#1161 | ||
|
batonik
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38113587]a po ślubie Ci się skończą dobre czasy (czyli już niedługo)
żartuję ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Biere ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() To dla odmiany nie będziesz miała czym oddychać, jak Wam się klima popsuje ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Wbijaj
. Wszystko na występ jest przygotowane
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze, tez bym juz nie zasnela, jakby moj wstawal wczesniej. Wiec chyba powinnam sie cieszyc, ze to jednak ja wstaje rano
Tak, tzn oboje tam pracowalismy, tylko na roznych dzialach, pozniej przeszedl na moj i sie spiknęlimy
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mogę leżakować jeszcze, nawet jeśli już nie śpię, a on musi iśćA myślałam, że na jakimś seansie
|
|
|
|
|
#1165 | ||||
|
exmod na urlopie:)
|
Cytat:
a w ubiegłą zimę w te największe mrozy spadało do 13 i siedź człowieku 8h przy kompie w tym zimnie ![]() Cytat:
u mnie jest zepsuty jeden piec od zeszłego roku, w tym roku zepsuło się ogrzewanie u mnie w pomieszczeniu (prawdopdobnie zapchały rurki) przyszli fachowcy,coś ruszyli, a następnego dnia i tak nie dzialało ale niestety szefowa jedyne co może to zgłaszać problem, a władze gminy mają nas głęboko, bo oni sobie siedzą w cieplutkim budynku obok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero teraz
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Dawaj na śniegu
A tak poważnie to czemu? Będzie z tego jakiś romans
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

. A to oznacza, że muszę jeden dzień więcej spędzić w pracy w grudniu, oni jeszcze o tym nie wiedzą
żeby mi wyszło 'na zero', kiedy mam dużo prezentów do kupienia 

Najpierw zobaczyłam jakąś za☠☠☠istą sukienke, a później próbowałam dowiedzieć się z jakiego jest sklepu

my z tż mamy do siebie 12km (a w zasadzie tyle jest między domami między którymi kursujemy
też mam nieszczelne okno w swoim pokoju i jak siedzę tam popołudniami to w dwóch swetrach zawinięta w koc 

też sie bardzo cieszę

ale niestety szefowa jedyne co może to zgłaszać problem, a władze gminy mają nas głęboko, bo oni sobie siedzą w cieplutkim budynku obok