|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
hejJa też juz w pracy, od rana mi podniosła jedna osoba ciśnienie ale nie dam sie wyprowadzic z równowagi.. wdech - wydech.... Ja dzisaj mam wigile firmową sredni jestem ucieszona.. ale pojade posiedze 2-3h i wracam, juz sie nawet rano zgadałm z kolegą ze mnie zabierze i odwiezie.Ide po kawusie. No i dziekuje za komplementy odnosnie włosów
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
Uwierz mi, że mi chyba jest bardziej smutno
![]() Cześć. Aaby, no i jak zakupy? |
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
![]() Wykończy mnie to zawożenie męża rano. Niby wstaję tak, jakbym wstawała normalnie, ale jednak wyjść z domu na paręnaście minut trzeba. A dziś było -8st., choć ja niewyspana czułam, jakby było -30! Wczorajszy dzień zakupowy zaliczam do tych najbardziej nieudanych Najpierw pojechałam do brafitterki. Po kilkudziesięciu minutach w korku i objechaniu połowy miasta przez to, że tuż pod sklepem rozkopali drogę i trzeba przejechać kotyliard km, żeby dostać się do parkingu po drugiej stronie rozkopaliska (urok jednokierunkowych ), dotarłam. I co? Gładkich cielistych w moim rozmiarze to pani już dawno nie ma. Super zaopatrzenie Dała mi cielisty, śliczny! Leżał pięknie (rzeczywiście jest ogromna różnica między dobrze dopasowanym biustonoszem a tym, który teraz noszę Nie mówiąc o tym, że nic kompletnie nie wspomniała o wygarnianiu Choć ten leżał ślicznie, to wyszłam z niczym, bo pilnie potrzebuję gładki, a nie mam funduszy na 2. Planuję odwiedzić jeszcze jeden sklep - oby coś tam było. Aaa, ten wczorajszy był w rozmiarze 65F Mąż jak usłyszał F, to aż mu się oczy zaświeciły ![]() Aczkolwiek przymierzyłam kilka i każde 65F było inne... Tyle u bra ![]() Potem do CH. Plan obejmował perfum dla szwagra, sweter dla męża na urodziny, sukienka dla mnie na Święta (koniecznie!), książka dla męża, parę rzeczy w Ross. Efekt? Kupiony tylko perfum Sukienki nie widziałam żadnej! Przymierzyłam raptem jedną, w której wyglądałam jak gumiś (już nawet w 38 się nie mieszczę w tyłku, a jeszcze niedawno nosiłam 36 W empiku nie było książki dla męża - wyprzedane. Sweter wybrany w necie na żywo wyglądał jakoś tak... No nie wiem, nijako. Chyba konspiracyjnie pojadę z nim - niech mierzy. W innych sklepach jakieś dziwne te swetry Takie wymyślne. Albo rozciągnięte. Do Ross nie dotarłam. Rezygnacja przyćmiła plan i kompletnie zapomniałam. Dziś oparami lakieru układałam grzywkę ![]() Wypluta i zrezygnowana pojechałam jeszcze do Tesco po papcie upatrzone. Została jedna para 40-41 Wróciłam tak umęczona, że pogadaliśmy chwilę z mężem, wykąpałam się i zasnęłam jak dziecko. Nie mówiąc o tym, że stopy miałam obolałe jak po weselu - jednak obcasy absolutnie nie nadają się na shopping. To się pożaliłam. Kto dotrwał - brawo ![]()
|
#3964 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
focha mam nadal a Tz zachowuje sie nromalnie czym jeszcze bardziej mnie wqrza ![]() mowie Wam jakie to bylo pyszne!!! nawet Maja jadla!! Cytat:
no i dla Ciebie za sprawne prowadzenie domu ![]() ![]() jak dla mnie piatunio!!!!!!!! bo jutro mam wolne ![]() Cytat:
ja jutro po lekarzu mam zamiar uskutecznic szoping i czuje ze zakonczy sie tak jak u Ciebie ![]() Dobry Dzien kawe mam......orzechowa
|
|||||
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby, ja dotrwałam!!
![]() I powiem Ci tak: czasem po prostu nie ma dnia na zakupy!! więc uszy do góry
|
|
|
|
#3966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrowka Cytat:
Dzien dobry
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
i dzisiaj wizyta tak strasznie się boję, że masakra. W nocy się obudziłam o 4 i nie mogłam zasnąć takie nerwy miałam, brzuch bolał. Śniło mi się usg, ze dzidzia była ale nie taka jak w 7 tygodniu tylko w 11 już i ja się z lekarką kłóciłam, że to niemożliwe. Rano wstałam i nie mogę się uspokoić, rozwolnienie mam od rana. Myślę pozytywnie, że dzidzia tam jest, ale trochę się boję co by było jakby się okazało, że nie...![]() dobra już nie smęcę, idę na jakieś śniadanie, potem Was nadrobię
|
#3968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ONYKS wypoczywaj jak tylko masz okazję ! Też bym tak robiłoa ale przy moim Tuśku to niestety niemożliwe :/ ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stokrotko bedzie dobrze odnosnie wczorajszego dnia skrobnelam Wam cos w k.
|
|
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Stokrotko nie stresuj się tak!!! Będzie dobrze! Idę na śniadanko...
|
|
|
|
#3971 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi...powiedz sobie, że to jeszcze nie Twój czas, a jak nadejdzie ten właściwy dla Ciebie to będzie ogromna radość. Staraj się nad tym nie rozpamiętywać, nie myśleć bo to tylko dołuje, główka do góry, skup się na jakiś przyjemnościach dla Ciebie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oj biedna, współczuję
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-12-13 o 10:38 |
|||||
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę się niestety skupić na przyjemnościach... bo dziś najpierw praca, a potem nauka ... poza tym jestem przeziębiona i ogólnie czuję się fatalnie ![]() Czytam o tych cystach...to może być niebezpieczne I piszą, że znika,ale po 3-4 miesiącach... ![]() Stokrotko, trzymam kciuki za Twoją wizytę, nie stresuj się, na pewno wszystko będzie ok
|
|
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klikam wam ze spotkania ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Stokrotko, bedzie dobrze! |
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to czy powinnam się starać już teraz? Gin powiedział, ze tak...
|
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja torbiel musiałabyc niestety usunieta laparoskopowo - no ale to była torbiel a nie cysta. I do tego mnie bolała ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- własnie znalazłam , że torbiel to to samo co cysta
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, już siedzę cicho, mam dziś humor do kitu, praca mnie wkurza, współpracownicy też, szef tym bardziej.. Jutro mamy iść do znajomych, ale ja chyba zrezygnuję...nie mam ani ochoty, ani nie czuje się najlepiej... ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Tak, to to samo. |
|
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Madzia teściowa powinna dostać solidne lanie ![]() Mysia odważna fryzurka Ja takich nie lubię, ale Ty wyglądasz fajnie ! Stokrotko wszystko będzie dobrze, nie martw się tyle, bo dzidzia czuje! ![]() Ana z imprezy na imprezę lecisz Nikita, wyśpisz się po śmierci Ja sobie tak zawsze mówię ![]() Maleństwo, bliźniaki rosną ostro Sliczny brzusio ! Bika miałam pisać o tym temperamencie Mówię o takim ogólnym, niekoniecznie seksualnym ![]() Aaby szkoda, że zakupy mało udane. Ja generalnie zakupów nie lubię i jak idę raz na ruski rok i nic nie kupię, to dopiero jestem zła Żabcia brawa dla Dominika za 6 miesięcy ! Matko jak ten czas leci ![]() Onyks super, że już jest pozwolenie ![]() Gucia, ależ z Ciebie pilna pracownica ![]() Butter ja miałam sporą torbiel- miałam się już umawiać na laparoskopię, ale dostałam jeszcze leki i kiedy szłam na wizytę omawiać operację, po usg lekarz stwierdził, że nic nie ma! Trzymam kciuki żeby i u Ciebie szybko się wchłonęło ![]() Blonde trzymam kciuki za Wasze wymarzone przedszkole! Zawsze będę podziwiać Twoją organizację! ![]() Wiem, że pewnie miałam się jeszcze odnieść do wielu spraw, ale nie pamiętam, bo nadrabiałam na raty ![]() Co u mnie? Nic ciekawego. Uczelnia, zlecenia, dom, babcia... Generalnie nudy
|
|
|
|
#3979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za kciuki, cudowne jesteście
Cytat:
Cytat:
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
tomalinka zdrowka, Nikita wspolczuje, aaby uuu jakis dzien, stokrotko spokojnie, trzymam kciuki za wizyte, Butter Ty lepiej nie czytaj, moje torbiele tez raz sa raz ich nie ma, starajcie sie na spokojnie,
|
#3981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jak babcia sie czuje? ![]() Wpadlam do domu, ogranełam na szybko i wstawiłam zupe Dzis krupnik
|
|
#3982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do znajomych nie chce iść raz ze względu na humor, dwa ze względu na przeziębienie, trzy ze względu na kolosy, które mam w weekend. Cytat:
![]() Wiem, czytanie jest złe...wiem to. |
||
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu taka cisza dzisiaj?
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wrócilismy z przedszkola Dzis Pani mnie zatrzymała troszke dłuzej Seba miał mały wypadek Jakis chłopiec popisał go długopisem, tak, ze az ma czerwony ślad-od czoła w strone oka-naszczescie nie wbił mu tego do oka...i na głowie Opisała wszystko w papierach i musiałam podpisac. Mówiła,ze mocno płakal, ale powinno byc ok, bo potem sie ładnie bawił. Zmyła mu ten dlugopis, ale taki czerwony ślad jest...Mam obserwowac.
|
|
#3986 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś konkretnego kupujesz? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o zakupy ciuchowe, to takie dni mam już od dwóch lat ![]() Cytat:
A podobno zakupy poprawiają humor... Mi go skutecznie psują, i to na długo I nie mów, że nudy! My jesteśmy żądne wiedzy, co u Ciebie Wciąż podziwiam za to, co robisz dla babci! ![]() Cytat:
![]() Straszna, nie? ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Seba się pewnie wystraszył..biedaczek. |
|
|
|
|
#3988 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Stokrotka rozumie Twój stres chyba, u mnie na teściku śliczne dwie kreseczki, z obliczeń właśnie kończy się 5 tydzień..wizyta u gina dopiero na 18.12.12 także stress jest Przyszły tatuś, dumny jak paw ^^
|
|
|
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedaczek...dobrze, że nie w oko ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Żebyś wiedziała!
|
|
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- U mnie ludzi sie nazjeżdżało... po 16 wyruszamy na wigilie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

hej
sredni jestem ucieszona.. ale pojade posiedze 2-3h i wracam, juz sie nawet rano zgadałm z kolegą ze mnie zabierze i odwiezie.

), dotarłam. I co? Gładkich cielistych w moim rozmiarze to pani już dawno nie ma. Super zaopatrzenie
Dała mi cielisty, śliczny! Leżał pięknie (rzeczywiście jest ogromna różnica między dobrze dopasowanym biustonoszem a tym, który teraz noszę 

no i dla Ciebie za sprawne prowadzenie domu
Mój mąż jest od ponad tygodnia na antybiotyku i właściwie nie ma większej poprawy
tak strasznie się boję, że masakra. W nocy się obudziłam o 4 i nie mogłam zasnąć takie nerwy miałam, brzuch bolał. Śniło mi się usg, ze dzidzia była ale nie taka jak w 7 tygodniu tylko w 11 już i ja się z lekarką kłóciłam, że to niemożliwe. Rano wstałam i nie mogę się uspokoić, rozwolnienie mam od rana. Myślę pozytywnie, że dzidzia tam jest, ale trochę się boję co by było jakby się okazało, że nie...