|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
leśny stwór
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XV + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
no tak, rozumiem, a pogoda taka mroźna nie sprzyja. Ja też czuję, że muszę częściej dłonie kremem smarować. |
|
|
|
|
#4022 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No ale... ćwiczenie czyni mistrza, nie? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4023 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
No właśnie.... Liczyłam na urlop a tu dupa. Tylko to mnie ostatnio trzymało.... i przestało. Ja mam taką wysoka właśnie i trochę mnie to drażni. Za duża jest Zobacz skłąd mazidła- jak ma parafinę, to może pozornie zawilżać, a tak na prawdę przesusza, zakleja i substancje nawilżające nie docierają. |
|
|
|
|
#4024 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pogoda teraz to masakra... kiler dla skóry... |
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3811250 7]A jak się ma wysychanie tego gel looka? Pogoda teraz to masakra... kiler dla skóry...[/QUOTE] no niestety wysycha nieźle, chociaż wcześniej podejrzanie mi pękał pod nim lakier. na tym ciemnym teraz nie widać, ale też zaczyna |
||
|
|
|
#4027 | ||||
|
Zadomowienie
|
Czekoladka? Bardzo ładnie
![]() Cytat:
Dla chętnych do obejrzenia filmik na ten temat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie sądziłam, że kiedyś to napiszę, ale ten zielony jest troche jak dla mnie za zielony Za to fiolecik - super!Piękne połączenie. Taki nude ale ciekawy, elegancki i z pazurem Cytat:
![]() Chodze od czasu do czasu, ale nie ma szans na taką czapkę ![]() Jeżeli chodzi o iPh, to sama nie wiem co Ci powiedzieć. Od kilku lat używam. Miałam 3GS, a teraz mam 4S. Jest to naprawdę świetny telefon, ale ja go nie kupowałam, tylko za każdym razem dostalam w prezencie. Gdybym miała wydać 2tys, czy nawet więcej, to nie wiem czy bym się zdecydowala. To jednak kupa kasy. Z drugiej strony, ten poprzedni używałam parwie 3 lata bez żadnych problemów, a teraz ma go moja mama i też jest mega zadowolona, więc chyba jednak warto ![]() Co z tym niemieckim? Nie da się już poprawić? Edytowane przez zlakobieta Czas edycji: 2012-12-13 o 10:51 |
||||
|
|
|
#4028 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje wszystkim za mile slowa na moje pazurki
* Rekawiczki na sznurku to swietny patent musze o tym pomyslec bo na mikolaja dostalam bezpalcowe rekawiczki (do obslugi telefonu dotykowego xD) i szkoda byloby zgubic xDMoja mala kolekcja ma moze z 30 lakierow xD do 200jeszcze hen daleko )Polecicie jakis dobry krem nawilzajaco ochronny do łapek? Zaczal sie czas,w ktorym nie wychodze z mieszkania bez kremu do rak obowiazkowe zaopatrzenie torebki !
Edytowane przez bopp Czas edycji: 2012-12-13 o 10:40 |
|
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem... Mam nadzieję, że NIE... Żeby Cię nie korciło mi coś zrobić"jakby co" |
|
|
|
|
#4030 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Aaa to to samo mi się robi po Catrice - jakiś taki niby quick dry i high shine... Nic mi nie zastąpi INM
|
|
|
|
|
#4031 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No mówiłam, żebys nie płakała. Zestarzejesz się i będziesz wyglądała na 42 lata ![]() Tak na poważnie, to dobrze działa żel aloesowy na takie opuchnięte oczy, albo ten świetlik, którego zdaje mi się posiadasz Cytat:
![]() Ja używam aktualnie ten zielony krem z biedronki i dodaje do niego za każdym razem jedną pompkę oleju arganowego i na noc zakładam na to rękawiczki essence. Jakoś tam działa Ostatnio położyłam Gel Look na ten lakier GR fioletowo niebeski i teraz schodzi mi płatami. Znaczy schodzi mi płatami Gel Look z wierzchu, więc nie widać uszkodzeń, ale jestem w szoku, bo nigdy nic takiego mi sie nie wydarzało. Dwukrotnie robiłam próbę i za każdym razem jest tak samo ![]() Cytat:
![]() Na sznurku nosze każde, a szczególnie te drogie i eleganckie, których nie chciałabym zgubić ![]() Cytat:
![]() O rany, bez urlopu, to faktycznie kiepsko ![]() Ja wczoraj w robocie sobie siarczyście zakaszlałam i znajoma lekarka natychmiast rzuciła się do osłuchiwania. Ustaliła, że to zapalenie oskrzeli jak zloto W związku z tym odrazu wypisała mi antybiotyk, dala probiotyk z własnych zapasów i zwolnionko do niedzieli (dłużej nie mogę niestety ). Nawet sobie nie wyobrażasz jak te dwa dodatkowe wolne dni mnie ucieszyly. Może też sobie zachoruj. Na przykład niespodziewana biegunka, czy coś ![]() Może dla Ciebie akurat jest za wysoka. Ta moja nie była za wysoka. Była perfect niestety ![]() Cytat:
![]() Ja w dobrej wierze pytałam
Edytowane przez zlakobieta Czas edycji: 2012-12-13 o 11:14 |
||||||
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3811291 8]A próbowałaś oliwy z oliwek? Ja się w niej taplam nałogowo... Ot tak czasem choćby kropelkę rozcieram, albo moczenie w podgrzanej. Aaa to to samo mi się robi po Catrice - jakiś taki niby quick dry i high shine... Nic mi nie zastąpi INM [/QUOTE]nie próbowałam i się nie przekonam, brrr. nienawidzę tego, chyba że olejek dorzucę do kremu.. ![]() dziwne te topy Cytat:
![]() kurcze, to moze i ja ciapnę do kremu trochę olejku.. i to za chwilkę. z ty topem to jeszcze inaczej ![]() u mnie są rysy jakby cała warstwa lakieru zaczynała pękać |
|
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
wiem... ale jakoś nie mogę się zmobilizować do zdjęć.. nigdy nie ma światła... albo z kolei jakiś straszny armagedon na twarzy...
ojjjj żebyś się nie zdziwiła
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, dobra. Tu niby w dobrej wierze, ale wypadki chodzą po ludziach, tak?
|
|
|
|
#4035 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mni też są rysy, ale tylko po wierzchu na topie i jak poruszę, to złazi całymi płatami. ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4036 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Szkoda, bo dobrze robią, ja ta oliwę męczę bo jest najtańsza i mi nie szkoda - cho chwila coś robię i ręce myję, i smaruję, i tak w kółko. A jeszcze często smaruję sobie skórki Tisane (tym w słoiczku, do ust), też dobrze nawilża |
|
|
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To toaletka jest Twoja... Ale spisujemy to na papierku i dopiero po ślubie, żebym nie została czasem bez męża i bez toaletki Dobry handel tu się uskutecznia ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3811389 7]A jeszcze często smaruję sobie skórki Tisane (tym w słoiczku, do ust), też dobrze nawilża Aaaa Byłam wczoraj w aptece i znowu zapomniałam kupić. Ta moja starcza demencja
|
|
|
|
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten top aż spróbuję tak ściągnąć, ciekawe czy pójdzie ![]() ale to wszystko wieczorem, mimo, że miałam się uczyć.. ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3811389 7]Uuu, aż taką masz awersję do olejów na łapkach? ![]() Szkoda, bo dobrze robią, ja ta oliwę męczę bo jest najtańsza i mi nie szkoda - cho chwila coś robię i ręce myję, i smaruję, i tak w kółko. A jeszcze często smaruję sobie skórki Tisane (tym w słoiczku, do ust), też dobrze nawilża straszną, kremy i inne mazidła - okej, byle nie olej. brr. i jeszcze nie mogę się przekonać do kremów do stóp, od razu lecę myć ręce najlepiej ze 2 razy. |
|
|
|
|
#4039 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Poważnie, mam w komci taką apkę (co ja gadam, jak ja gadam? ) - Listonic. Tworzę sobie listy np "włosy", "z apteki", "koniecznie kupić w tesco/biedrze/lidlu/itp". I już odruchowo sprawdzam na bieżąco czy jak gdzies jestem to czegoś stąd nie potrzebuję. Wiem, rozumek się rozleniwia ale nic nie zapominam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3811416 4]
Poważnie, mam w komci taką apkę (co ja gadam, jak ja gadam? ) - Listonic. Tworzę sobie listy np "włosy", "z apteki", "koniecznie kupić w tesco/biedrze/lidlu/itp". I już odruchowo sprawdzam na bieżąco czy jak gdzies jestem to czegoś stąd nie potrzebuję. Wiem, rozumek się rozleniwia ale nic nie zapominam ![]() [/quote] matko droga, zaczynałam to czytać chyba z 5 razy nie mając pojecia po jakiemu Ty piszesz Cytat:
|
|
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3811416 4]Poważnie, mam w komci taką apkę (co ja gadam, jak ja gadam?
) - Listonic. [/QUOTE]Ja też robię listy zakupów, ale Tisane zapominam dopisywać cały czas :/ Od razu wklepałam do telefonu, teraz kupię
|
|
|
|
#4042 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sama się za głowę złapałam Jestem straszna... wyżeram dziecku żelki... (dostała paczkę świąteczną od firmy małża, trochę słodyczy) I tak ich nie lubi... ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Teraz cię będą ze mnie śmiać...
|
|
|
|
|
#4043 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2012-12-13 o 13:58 |
|
|
|
|
#4044 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3811146 8]
Ja się szczerze mówiąc zastanawiałam, czy sobie nie machnąć tej paletki Au Naturel czy jakoś tak... Ale... po co mi tyle brązów? Niby każdy inna... ale jednak. [/QUOTE] Ja mam AN i kocham ją bezgranicznie ![]() Ale nie powiem, OSS też kusi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co tutaj tak cicho i smutno ?
|
||
|
|
|
#4045 |
|
Placuszek racuszek
|
ale mi się zachorowało.. gardło boli i ciągle kicham! ledwo wykaraskałam się z uczulenia a tu już przeziębienie.. za to na pocieszenie kupiłam sobie lakier
|
|
|
|
#4046 |
|
szef wszystkich szefów
|
Możecie być ze mnie dumne. Stałam w N. 10 minut z lakierem w łapie i... odłożyłam Ale za to kupiłam coś dla Anuli. O ile to jest to![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3811099 4] Ups... to trzeba było krzyczeć "zniechęcajcie!" ![]() [/QUOTE] Zniechęcajcie Może ją ubezpiecz [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3811449 1] Jestem straszna... wyżeram dziecku żelki... (dostała paczkę świąteczną od firmy małża, trochę słodyczy) I tak ich nie lubi... ![]() [/QUOTE] Nie lubi żelków? ![]() Mam nadzieję, ze moje też nie będzie za nimi przepadaćAnula, to to czy to nie to? Patrz niżej...
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4048 |
|
Konto usunięte
|
Hejka Misie -Ptysie !
Tak dużo nauki a tak mało czasu :/ |
|
|
|
#4049 |
|
Lwiątko z Cintry
|
spamery
nadrobię niedługo, ale najpierw idę ogarnąć włosy, bo trochę ich zostawiłam u fryzjerki i z chemii nie mam zagrożenia ah.. i zdałam maturę z polskiego !
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Padam... nadrobię powolutku jak się ogarnę ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

No ale... ćwiczenie czyni mistrza, nie?

Śniegowa, nie płacz kochana. Zrob sobie jakąś przyjemność koniecznie. Moze choć lakier kup na polepszenie humoru
Albo przytul się do Szczęścia i jakąś komedie obejrzyj na DVD. Będzie dobrze. niebawem święta i prezenty 

a błyszczą się superowo
Za to fiolecik - super!
Skocz może na ten ryneczek, może facet będzie miał podobne?

*
W związku z tym odrazu wypisała mi antybiotyk, dala probiotyk z własnych zapasów i zwolnionko do niedzieli (dłużej nie mogę niestety