|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4231 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 115
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
Cytat:
![]() znalaz³am blisko domu sklep zielarski, wesz³am i tam jakie¶ babcie buszowa³y wiêc tak siê rozgl±dam po asortymencie, a tam najró¿niejsze zio³a, suplementy, oleje, aloes, sok noni, nawet wcierkê Jantara widzia³am a to ma³y sklepik, i tak sta³am przez kilka minut i wgapia³am siê w pó³ki z otwart± buzi± jak dziecko w sklepie zabawkami a¿ babka zaczê³a siê chyba ze mnie pod nosem ¶miaæ wiêc szybko kupi³am kozieradkê, pokrzywê sypan± i skrzyp, ogarnê³am siê i wysz³am, ale ja tam jeszcze wrócê, no i zamówi³am sobie Joannê rzepê kuracjê wzmacniaj±ce bo ko³o mnie jest apteka doz wiêc jutro tak po 12 mam nadzieje siê cieszyæ u¿yciem
|
|
#4232 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
dziewczyny, wy t± maseczke z avocado to dajecie po jaki¶ czepek?
|
#4233 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4234 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cudowny kolor! Jest tak zimno, ¿e kompletnie nie chce mi siê wychodziæ, a trzeba. Chyba sobie kupiê co¶ w³osowego w zamian
|
|
|
#4235 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Poszlam sprawdzic ten sklepik zielarski naprzeciwko. Niestety maja bardzo niewiele na polkach. Ale oczywiscie nie bylabym soba, gdybym czegos jednak nie kupila. Mieli herbatke ze skrzypu, niestety pokrzywy ani sladu.
Jak czesto pijecie ten skrzyp? Raz dziennie?
Edytowane przez grudniowa Czas edycji: 2012-12-13 o 17:15 |
|
|
|
#4236 | ||
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Cytat:
![]() Dziêkowaæ ![]() Cytat:
Jutro tylko na 7:15 do szko³y, potem zajrzê do zielarskiego i do rossmana, mo¿e natury albo Hebe, albo kosmeterii...cokolwiek byleby kosmetyczne ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Raz dziennie skrzypokrzywê
|
||
|
|
|
#4237 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 143
|
Witam ponownie!
Lecê siê przewietrzyæ ![]() Co do kosmetyków CHOISEE. Mam pomys³ umie¶ci³am na facebooku ten wpis z bloga. Wy te¿ dodajcie taki wpis i napiszcie by go udostêpniæ po przeczytaniu http://nuttinbutstyle.blogspot.com/2...zy-kupili.html Edytowane przez 201612231846 Czas edycji: 2012-12-13 o 17:56 |
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Po wf mi zosta³ koczek, bo siê tak po¶wiêca³am, ¿e mam siniaka na kciuku
nie wiedzia³am, ¿e to mo¿liwe mam nadziejê, ¿e nie jest z³amany/wybity ![]() A co, a¿ tak ¼le mi? ![]() Oj dziewczyny, mia³am æwiczyæ z Ewk±, wybaczcie, @ przysz³a dzieñ wcze¶niej ![]() Dzisiaj testujê bingacza z elastyn± tak na pocieszenie po paluchu ![]() AnnClaiir, wszystkiego najlepszego!
Edytowane przez XminorXlosX Czas edycji: 2012-12-13 o 17:53 |
|
|
|
#4239 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cytat:
Kolor, d³ugo¶æ podobne, a nawet struktura Teraz dostrzegam w nich wiêkszy potencja³ krêcio³kowy Cytat:
![]() W³osowego, wszystkiego dobrego! Marzeñ spe³nienia, nie tylko w³osowo-urodowych ![]() Cytat:
Piêkny kolor. Sama zastanawia³am siê nad Kapoor przy DDD, co¶ czujê, ¿e zacznê ¿a³owaæ Cytat:
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
||||
|
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
Cytat:
A mogê zapytaæ jakie s± Twoje ulubione produkty do pielêgnacji? Mia³a¶ mo¿e kiedy¶ co¶ z Alverde? Bo zastanawiam siê nad ich od¿ywkami. Mo¿e któr±¶ z nich mia³a¶ okazjê przetestowaæ na swoich w³osach? |
|
|
|
|
#4241 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
Cytat:
|
|
#4242 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 906
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ³adna z Ciebie dziewczyna
|
||
|
|
|
#4243 |
|
Raczkowanie
|
Ojej. Dziêkujê baardzo
![]() Odno¶nie choisee'owej afery proponujê za³o¿yæ osobny w±tek. Niech dziewczyny nie szukaj± za d³ugo informacji.
Wiecznie szukam motywacji do nauki ![]() Edytowane przez AnnClaiir Czas edycji: 2012-12-13 o 18:50 |
|
|
|
#4244 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Wreszcie nadrobi³am
Cytat:
![]() Jeden powie, ¿e Ci w³osy wylec±, inny, ¿e Ci nie do twarzy, a jeszcze inny siê spyta dlaczego g³owa Ci krwawi ![]() Je¿eli chodzi o czerwieñ na w³osach to mówiê TAK Wszystkiego najlepszego!! Cytat:
chyba co¶ tam w domu znajdziesz ![]() Mog³aby¶ pisaæ czê¶ciej na temat w³osów i kosmetyków?
pisze siê razem ! Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu, gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2012-12-13 o 19:17 |
||
|
|
|
#4245 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
|
Cytat:
skoro i tak raz w tygodniu oczyszczam w³osy, to ten guar nie jest dla mnie problemem ale faktem jest, ¿e kiedy¶ przez oko³o 2 tygodnie nie mia³am niczego mocnego pod rêk± i na g³owie mia³am przyklap stulecia ![]() kascysko droga, a czy mo¿na przyj±æ, ¿e guar dzia³a na zasadzie silikonu i kiedy oblepi w³os, to ma jako takie dzia³anie ochronne? czy jest to oblepienie bezwarto¶ciowe? ![]() siedzia³am dzisiaj rano i d³uba³am no¿yczkami w koñcówkach, uda³o mi siê jedn± stronê jako tako doprowadziæ do porz±dku i potem mia³am takie miziaste w³osy a po drugiej stronie istna szczota zaraz skoñczê resztê w³osów i potem ¶migam do kumpeli na delikatne wyrównanie koñcówek, wkroczê w nowy rok ze zdrowymi koñcami ![]() a zamówienie z choisee oczywi¶cie przeterminowane
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z od¿ywek to lubiê Garniera Awokado i Karite, wycofan± Isanê z Babassu i ostatnio dobrze moim w³osom robi te¿ Potters aloesowy. Raz tylko wypróbowa³am olej winogronowy u T¯ i zrobi³ mi sza³ w postaci miêkkich i b³yszcz±cych w³osów, dlatego do niego siê przymierzam Mia³am w³osy kiedy¶ zniszczone rozja¶nianiem, zesz³am ju¿ niemal ca³kowicie z rozja¶niania, wiêc s± zdrowe. Niestety z Alverde nic nie próbowa³am, a ¿a³ujê, bo na majówce by³am w polskim i czeskim Cieszynie
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
|
|
|
|
#4247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dawno tylu komplementów nie dosta³am.
|
|
#4248 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Cytat:
Nie zamawia³am, nie mia³am kontaktu, nic. Ale robi siê kolejna wielka afera, w której udzia³u braæ nie chcê ![]() Przez 48 h nie mogê myæ g³owy. Na szczê¶cie weekend bêdzie to git ![]() W sobotê postaram siê wstawiæ zdjêcia z efektami hennowania
|
|
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 813
|
say hello, bylam dzis przypadkiem w Mydlarnii
![]() Pierwsze co sie rzuca w oczy to nachalne ekspedientki - atakuja juz od wejscia, chca pomagac, doradzac, itp. Ale rozumiem, ze tak im nakazano ![]() Sklep ma duzo fajnych rzeczy, ale niestety w dosc wysokich cenach. Jeszcze nie zwariowalam, zeby za olej kokosowy placic ponad 35zl, a za maske do wlosow 49
|
|
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego Garniera mam- do tej pory u¿y³am raz po kremowaniu w³osów Isan± kakao i shea i mia³am wra¿enie, ¿e Garnier mnie spuszy³. No ale je¶li lubisz to mo¿e spróbujê go solo? Mo¿e tylko w po³±czeniu z Isan± tak dzia³a? Winogronowy mówisz? To sobie jutro kupiê i potestujê. U mnie dobrze dzia³a³ do tej pory migda³owy i arganowy. W³a¶nie szukam gdzie¶ tanio obu, ¿eby sobie zrobiæ miks i ¿eby dodawaæ do masek. My¶lê te¿ nad olejkiem rycynowym- nigdy nie mia³am a je¿eli przyciemnia i dobry na brwi i rzêsy to by mi siê przyda³. Przyciemni³abym sobie kolor naturalnie. Rok temu dawa³am zim± na brwi i rzêsy monoi i fajnie dzia³a³. A któr± Vatikê stosujesz? Kokos? |
|
|
|
|
#4251 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Cytat:
nie wiem co my¶leæ o tej maseczce z awokado, nic mi nie da³a ale dam jej jeszcze szanse bo mi zosta³a po³owka...
|
|
#4252 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Cytat:
|
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Vatika ta najzwyklejsza, z kokosem Mam gdzie¶ rycynê, zwyk³± z apteki. Nie wiem na co kupi³am. Chyba kiedy¶ na rzêsy. Na w³osy bojê siê j± dawaæ, bo lubi± siê nie domywaæ z olei, za wyj±tkiem Vatiki. A winogronowym tak siê nie sugeruj Zreszt± nawet jak kupisz i nie podpasuje, to do kuchni bêdzie bardzo dobry, albo ³y¿ka winogronowego dla zdrowia
|
|
|
|
#4254 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 143
|
Cytat:
Mog³abym tylko chwilowo mam akcjê denko , Tak¿e wiesz. Jutro idê z T¯ do Rossmanna ,wiêc kolekcja siê powiêkszy.
|
|
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Próbowa³a która¶ z was takiego mycia?
http://uroda-kosmetyki-opinie.blogsp...lejek-pod.html ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
A czy testowa³ kto¶ shea w formie oleju? Czy jest jaka¶ ró¿nica w stosunku do shea w formie mas³a? Pytam bo znalaz³am w jednym sklepie w formie oleju. ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- A propos awokado- upatrzy³am sobie nowe chciejstwo: http://kalina-sklep.pl/maska-do-wlos...ado-p-284.html Tu widaæ efekty dzia³ania: http://blogeve-evel.blogspot.com/201...w-miodowe.html Jak wam siê widzi? |
|
|
|
|
#4256 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Cytat:
![]() Ja mam shea w postaci masla, musze roztapiac. Uzywam w polaczeniu z innymi olejkami, ale dopiero dwa razy wiec ciezko powiedziec. Za to nakladam odrobine na twarz i rewelacja - moj przesusz znika, skora sie ladnie wygladza, nawet pod oczy nakladam, bo przy tej mojej saharze to malo co byloby dla mnie za tluste - no moze smalec, ale tego probowac nie zamierzam
|
|
|
#4257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
Cytat:
![]() nie jest Ci ¼le, ale szkoda takich w³osów na wi±zanie w koczek ¶liczne s±!
|
|
|
|
|
#4259 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
ale ³adne falki!
Cytat:
Cytat:
![]() super! ![]() Cytat:
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
w ogóle wróci³am z tañców niedawno i humor od razu lepszy
tate nasmarowa³am glutkiem i siedzi tak od 30min
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

nie wiedzia³am, ¿e to mo¿liwe 

chyba co¶ tam w domu znajdziesz
czy jest to oblepienie bezwarto¶ciowe?