|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6
Cytat:
Faktycznie zdjęcia za dużo nie pokazują, ale te detale które są na zdjęciach są bardzo fajne, choćby same żyrandole A z tymi noclegami, 8 osób to nie dużo, tym bardziej, że nie są to pewni goście, to ja pewnie ulokowałabym ich u kogoś w domu, jeśli oczywiscie jest taka możliwość, a jeśli nie to wynajęła gdzieś indziej dla nich pokoje i tyle. Przecież nie będziecie podpasowywać całej uroczystości do 8 osób
|
|
|
#632 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#633 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po prostu mam nadzieję, że teściowie zgodzą się na ten lokal po dobroci.
|
|
#634 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj ![]() Cytat:
Ręce mi opadają ![]() Adzia lokal faktycznie bardzo nowoczesny. U nas też rodzice z jednej i drugiej strony w większości finansują wesele, ale nie ma takiej sytuacji, że muszą coś zatwierdzić. Do oglądania sali wzięliśmy moich rodziców. Powiedzieli co myślą, ale decyzja ostateczna należała do nas Szkoda, że nie wszyscy są tacy polubowni ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2012-12-14 o 11:10 |
||
|
|
|
#636 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. monikka będzie dobrze, nie daj się zbić z tropu, bo tacy "Pułkownicy" zazwyczaj łapią ludzi na stresie i dość często lubią to... Wiem to z autopsji... Witam pomocniczkę PM-ki! Na pewno i nam przydadzą się Twoje rady
|
||
|
|
|
#637 |
|
Raczkowanie
|
A kiedy się bierzecie za nauki przedmałżeńskie??
|
|
#638 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ale mnie brzuch boli ;( Cytat:
bo przecież to była jej wina ![]() Cytat:
Poza tym swego czasu zauważyłam, że każdy chciałby mieć dziewicę ale on już nie musi być prawiczkiem... bo to on musi być pierwszy. Wiadomo, nie każdy taki jest.Cytat:
Dlatego jestem uczulona na lekarzy, tracisz na nich kupę czasu a nic i tak z tego nie wynika.Cytat:
Rozmiar piersi zmienia mi się w ciągu miesiąca czasem nawet o 2 rozmiary (ostatnio na szczęście nie jest tak źle).Cytat:
jak nie kinder bueno to żubry ![]() Cytat:
i tak właśnie zostałam narzeczoną ![]() Dokładnie... szanuję porady ale nie wpieprzanie się we wszystko albo jak mi tatuś powiedział: "masz się pojawić na weselu i ewentualnie wybrać sukienkę, a nie się rządzić". |
||||||
|
|
|
#639 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny wysłałam, jeśli do którejś nie doszło to piszcie, bo wizaż nie dość, że mnie cenzuruje to jeszcze uznał za spamera i niektóre wiadomości musiałam próbować po kilka razy wysyłać
adziia, mało widac, ale zapowiada sie ekstra! Maybelline, jak najpóźniej ![]() Kate ale jak to o mnie świadczy ![]() Fajna czy głupia odskocznia od rattanowych ozdóbek?: Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-12-14 o 11:32 |
|
|
|
#640 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#641 |
|
Rozeznanie
|
|
#642 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was
Właśnie wróciłam z pogotowia :/ Mam bardzo silne uczulenie na PPD (głównie występuje w chemicznych farbach do włosów), od 2 lat nie maluję włosów chemią bo wylądowałam na oddziale z bardzo silną alergią. Koleżanka poprosiła mnie, żebym pomalowała jej włosy. Raz kiedyś już malowałam i było wszystko ok. Zawsze kupuję inne rękawiczki niż te foliowe w farbach. Ale teraz coś dostało się do mojej krwi, całą noc nie mogłam spać tak mnie ręce swędziały, rano jak wstałam były tak spuchnięte, że nie mogłam zacisnąć dłoni w pięść, a o założeniu pierścionka mogłam sobie pomarzyć... Posiedziałam trochę w pracy i poleciałam na pogotowie bo było coraz gorzej, dostałam sterydowy zastrzyk domięśniowy i opuchlizna troszkę zeszła, ale swędzi jak cholera i porobiły mi się takie ropne krostki
|
|
|
|
#643 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem coś o tym, w marcu leżałam na SORze ze wstrząsem po morfinie.
|
|
#644 |
|
Raczkowanie
|
iLoNuS_ktl nigdy więcej nie tykaj się farby!!!!
![]()
|
|
#645 |
|
Rozeznanie
|
Znowu się chwalę!!!!
We wtorek jedziemy podpisać umowę z fotografem ale ze mnie chwalipięta
|
#646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o rany! bidula ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
To ja znowu proszę o linka ![]() A my z Tż nie mozemy się zdecydować na foto... W ogole chyba o to chodzi, że wiekszosć usługodawców to ja znalazłam, a Tż też by chciał dorzucić cos od siebie... Tylko problem w tym, że to co wyszukuje Tz nie podoba mi sie, albo jest za drogie... Eh.... ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- monikkad i miasiadleko fajne macie te blogi, bo zaraz mnie cos podkusi, że swojego założyć
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
misiadelko mi się podoba
![]() iLoNuS_ktl ale się urządziłaś, biedna... |
|
|
|
#648 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Dzięki za odpowiedzi.. trochę się napaliłam (NIC NOWEGO ), ale zastanawiałam się czy nie będzie tandetnie? Ale jak się nie przesadzi tylko tak ociupinkę tych kryształków da to chyba nie, co? Bo ja chciałam białą wstęgę w V, ale przez przypadek powiedziałam tak przy TŻcie jak gadaliśmy o samochodach i on się poczuł urażony, że tak mało, skoro on się będzie zajmował samochodem. Jemu podobają się te kwiaty z rattanowymi ozdobami, a mi nie pasuje to do mojej koncepcji i pokazałam mu to i powiedział, że to jest OK. No a jedna dziewczyna pmka 2013 ale z innego forum samodzielnie taką ozdobę sobie robi (tzn. te kryształki już zrobiła) i to niewielki koszt, więc....... NAPALIŁAM SIĘ JAK SZCZERBATY NA SUCHARY i muszę przestać wchodzić na blogi itp. żebym się nie wypaliła do ślubu!Cytat:
Dobrze, że nie miałaś pierścionka na palcu na noc, kurde ja w końcu muszę spróbować ściągnąć ![]() agunineczka mnie namówiła koleżanka, która ma takiego bloga (kiedyś pisałam o koleżance w bezie, z rękawiczkami i balonowej sali) i powiedziała, że lubi wracać do tego a kiedyś to już w ogóle będzie się miło czytało Więc założyłam
Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-12-14 o 11:56 |
||
|
|
|
#649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I święte słowa Maybelline napisała - nie ruszaj tych farb nigdy więcej!!! |
|
|
|
|
#650 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
monikkad i miasiadleko dziewczyny, tak chwalą te wasze blogi, to ja też poproszę linka ![]()
|
|
#651 |
|
Raczkowanie
|
Też już chcę!
|
|
#652 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Nawet nie wiecie jak koleżance głupio, zaczęła mnie przepraszać itd. Więc jej tłumaczę, że to nie jej wina, ja wiedziałam jakie to ryzyko i mogłam się nie zgodzić na malowanie ![]() Ehh, koniec z tym świństwem... Dobrze, że odkryłam hennę ![]() Wyobraźcie sobie jak 2 lata temu trafiłam do szpitala. Teraz miałam znikomy kontakt z farbą, a reakcja ostra. Wtedy miałam przecież na całej głowie farbę. Moja twarz była tak spuchnięta, że mnie znajoma pielęgniarka na oddziale nie poznała. A ja oczu otworzyć nie mogłam takie miałam powieki opuchnięte Nie wspomnę co działo się na skórze głowy... Ogromne rany z których się sączyła ropa, włosy posklejane, jakaś ogólna masakra![]() Ooo wyglądałam jak ta pani: http://kobieta.dziennik.pl/piekna-i-...-fryzjera.html Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2012-12-14 o 12:05 |
|
|
|
#653 |
|
Rozeznanie
|
misiadelko ale masz piękną salę
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę wam stękać cały dzień mam @ i już wzięłam jednego ketonala jakieś 2 godziny temu a on jak by nie działał do końca... a zazwyczaj pomagało. Nie chcę brać kolejnego bo już żołądek mnie piecze. jestem strasznie głodna, nie zdążyłam zjeść przed... oczywiście mam ochotę na wszystko czego nie mogę teraz jeść i do tego alkohol (wina misadelko )
|
|
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() iLoNuS_ktl o mamo! Długo się męczyłaś po tej reakcji na farbę? ![]() nawet nie chcę wiedzieć jak sie wtedy czułaś.. Współczuję.. A ja nigdy nie kumałam po co oni dodają takie informacje na ulotce o teście na alergię, bo sądziłam, że mało kto ja ma.... A jednak.. Kate Noir ja dziś też mam pierwszy dzień @ i umieram... dla mnie ketonal jest sredni.. za długo muszę czekać, żeby zaczął działać... wole wziać podwójną dawke ibupromu i nospe... a w ogóle leje sie dzisiaj ze mnie tak, że szok
|
|
|
#656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tego co wiem PPD (parafenylenodiamina) występuje w farbach do włosów, głównie ciemnych. Nazywana jest "sztuczną henną" z niej robią też czasami te pseudo hennowe tatuaże. Niektóre firmy używają jej też jako barwnika do ubrań (głównie jako barwnik do futer). |
|
|
|
|
#657 |
|
Rozeznanie
|
2499 za - zdjęcia z całego dnia (przygotowania, błogosławieństwo, ceremonia, wesele do 1:00), plener w inny dzień, fotoksiążka (18 rozkładówek, 30x60), płyta z obrobionymi zdjęciami i projektem fotoksiązki.
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
monikkad i miasiadelko ja tez poprosze
|
#659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Nieśmiało się przywituję..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.

podejrzewam właśnie ł.androgenowe chociaż androgeny mam w normie i te inne męskie, tylko ten DHEA-s wyższy jest od normy..... no i mam niższy estrogen choć mieści się jeszcze w normie. Wg mnie te 2 hormony są w jakiś sposób powiązane ze sobą, i że to właśnie to u mnie powoduje wypadanie ale nikt tego nie potwierdza. A rzedną mi włosy właśnie od góry więc typowo dla ŁA, choć i ostatnio w ogóle straciłam objętość też i po całej długości
Ręce mi opadają

Dlatego jestem uczulona na lekarzy, tracisz na nich kupę czasu a nic i tak z tego nie wynika.
Rozmiar piersi zmienia mi się w ciągu miesiąca czasem nawet o 2 rozmiary (ostatnio na szczęście nie jest tak źle).
no ale on już nie był tym pierwszym 

), ale zastanawiałam się czy nie będzie tandetnie? Ale jak się nie przesadzi tylko tak ociupinkę tych kryształków da to chyba nie, co? Bo ja chciałam białą wstęgę w V, ale przez przypadek powiedziałam tak przy TŻcie jak gadaliśmy o samochodach i on się poczuł urażony, że tak mało, skoro on się będzie zajmował samochodem. Jemu podobają się te kwiaty z rattanowymi ozdobami, a mi nie pasuje to do mojej koncepcji i pokazałam mu to i powiedział, że to jest OK. No a jedna dziewczyna pmka 2013 ale z innego forum samodzielnie taką ozdobę sobie robi (tzn. te kryształki już zrobiła) i to niewielki koszt, więc....... NAPALIŁAM SIĘ JAK SZCZERBATY NA SUCHARY i muszę przestać wchodzić na blogi itp. żebym się nie wypaliła do ślubu!