|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6
Cytat:
też chcę być taka w ich wieku
|
|
#572 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo to nie jest wina dziecka tym bardziej że jej tata umarł i to był drugi partner jej mamy a on był po rozwodzie i może dla tego wcześniej nie myśleli o ślubie.
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Co za sypialnia http://gildesigner.pl/portfolio.php?...=1?language=pl
To pierwsze zdjęcie... obłęd
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to bym się tam czuła jak w jakimś hotelu, a nie jak w domu Takie zimne ściany, kolory... Ja to muszę mieć ciepło i przytulnie
|
|
|
|
|
#575 |
|
BAN stały
|
Moje klimaty
I coś takiego jak na foto: |
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
O ta ta ta to jest fajna
Puchaty dywan, ciepłe kolory ścian i mebli tworzą taką przytulną atmosferę
|
|
|
|
#577 |
|
Raczkowanie
|
Waniliova, misiadelko
|
#578 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym czuć się w sypialni jak w hotelu, czemu nie ![]() Cudo! ![]() klaudia1534 ja też nie mogę się już doczekać urządzania domu a najbardziej właśnie sypialni
|
|
#580 |
|
BAN stały
|
Mamusiu
|
|
|
|
#581 |
|
Wtajemniczenie
|
Tasiulek, graatulację
![]() misiadelko, a ja bym chciała rodziców o takim podejściu... u mnie niestety jest masakra... |
|
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cudowny
Cytat:
Ja też po miesiącu z tym, że byłam o rok starsza niż Ty...ale nie żałuję nic a nic![]() Tasiulek - gratulacje ![]()
|
|
#584 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo wyniesie mnie to majątek (może coś wymyślę )
|
||
|
|
|
#585 |
|
Rozeznanie
|
Waniliova piękna ta sypialnia, tylko jaka powierzchnia. Pewnie jak połoa mieszkania, które kupujemy
.misiadelko piękny i zgadzam się z agunineczką, że z drzewkami wyglądał by jak komplet.
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale naskrobałyście Przystopujcie trochę, bo niedługo nie nadążymy czytać W pracy dziś ok. Akurat przypadł mój tydzień na sprzątanie oddziału. Większość dziś zrobiłam, jutro muszę tylko umyć podłogę w bawialni ![]() Po pracy byłam na małych zakupach w Rossmannie i kupiłam C. prezent na święta - zestaw kosmetyków Axe Mam nadzieję, że mu się spodoba zapach ![]() C. mi pofarbował odrosty, bo jutro mam wizytę u fryzjera. Kupiłam groupon i w tym mam refleksy, strzyżenie, modelowanie, maskę i poradę stylisty ![]() Jutro na 19 mamy też spotkanie w poradni przedmałżeńskiej Jedno spotkanie i papierek podpisany ![]() Waniliova, nie martw się, pogodzicie się, wszystko wróci do normy. Fakt, tekst Twojego TŻta nie był miły, ale tak jak mówisz - emocje biorą górę... My dziś z C. też się pokłóciliśmy. Wkurzył się, bo zamarzł korek wlewu do baku i nie mógł go otworzyć i za to był wkurzony na mnie i na swojego brata. Całą drogę był wkurzony, dopiero w do,mu po jakimś czasie mu przeszło i mnie przeprosi. Także widzisz jak to jest. Nie ma związków bez kłótni
|
#587 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Aaa właśnie, TZ obiecał mi pomóc z drzewkami Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-12-13 o 20:53 |
|
|
|
|
#588 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() misiadelko zazdroszczę podejścia rodziców, super
|
|
#589 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#590 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Aleście naskrobały od wczoraj!
Nie było mnie cały dzień a tu już 5 stron do nadrobienia ![]() No ale udało mi się nadrobić ![]() Cytat:
Ale też spotkałam wielu księży z którymi podczas spowiedzi normalnie się rozmawia i aż się chce do takiej spowiedzi chodzić Tak więc są "księża" i księża ![]() [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3810915 8]co do pierwszego razu jeszcze. ja nie zaluje ze nie przezylam tego z TZ. nie zaluje ze przezylam to z kims innym, wtedy tamten facet byl mega dla mnie wazny i gdybym mogla to niewiele bym zmienila. moze to jest kwestia wyboru partnera do pierwszego razu a moze kwestia tego ze ani ja ani TZ nie widzimy w pierwszym razie nic super magicznego (poza tym ze nie masz zielonego pojecia co robic ). mam wrazenie ze dziewictwo sie mega przecenia, malo ktory facet z ktorym gadalam widzi w pierwszym razie cos mistycznego i fajnego, raczej strach ze zadaje sie dziewczynie jakistam bol.[/QUOTE]Z tym się nie zgodzę... Mój TŻ mi zawsze powtarza, że nie chciałby być z dziewczyną która miała innych partnerów seksualnych przed nim. Dlatego myślę, że takie uogólnienia raczej są mocno przekłamane... Każdy facet podchodzi do tego inaczej. Cytat:
Cytat:
) Byłam rok młodsza od Ciebie, ale zrobiliśmy to dopiero po roku bycia razem I też pamiętam jak się o tym gadało z kumpelami z liceum Fajne to czasy były... Waniliowa powinnaś przede wszystkim zwiększyć swoją pewność siebie i przestać ją opierać wyłącznie na tym co o Tobie sądzi TŻ... Bo widzę że za każdym razem jak macie jakiś konflikt to Ty zwalasz całą winę na siebie i piszesz wtedy że jesteś beznadziejna itp... Jesteś wartościową kobietą i niczyje słowa nie powinny zmieniać tego jak się ze sobą czujesz! Musisz o tym pamiętać, bo może się to w przyszłości źle na Tobie odbić... Cytat:
Pijemy ![]() Też uwielbiam takie klimaty, bardzo przytulnie urządzona sypialnia I właśnie marzy mi się takie wielkie małżeńskie łoże po środku |
||||
|
|
|
#591 |
|
Zadomowienie
|
Skrobiecie jak szalone
przeleciałam Was na szybciocha
|
|
|
|
#592 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A wypadanie włosów, syfy i brak miesiączki chyba mam od tego, że ziemia się kręci a słońce nie. Szukam innego lekarza ![]() Wszystko sama robiłam.... lekarze, nawet i prywatnie, skierowali mnie w sumie tylko na połowę z tego, co ja sobie porobiłam, a może to tylko ja mam takie zaj......ste szczęście do lekarzy...;/ |
||
|
|
|
#593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#594 |
|
Zadomowienie
|
Jaki śliczny tort
|
|
|
|
#595 |
|
Zadomowienie
|
Uciekam, bo jutro na 6 do pracy, a ostatnio jestem jakoś dziwnie senna i przesypiam 2-3h za dnia gdzie nigdy nie spałam w dzień
![]() Miłej nocy, nie klepcie za dużo |
|
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie gin np. szybciutko zbył słowami "wyniki ok, czekamy, dowidzenia", mimo, że okres nadal mam nieregularny.. Moja wizyta trwała góra 2 minuty, czekałam na nią w poczekalni ok. 2,5 godziny, a to tylko dlatego, że dla tego gina ważne są tylko cieżarne i oglądanie dzieci na usg... Także rozumiem Twoje rozczarowanie bo nadal stoisz w tym samym miejscu, co przed wizytą...
|
|
|
#597 |
|
BAN stały
|
Tycikata współczuję... Wiem jak to potrafi zniechęcić, mam podobne przeboje z dermatologami i chirurgiem plastycznym...
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- http://www.zubrowka.pl/contents/02_b...i_zubrowka.pdf
|
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
ide spać... jestem mega wkurzona na rodziców... boze chce się stąd wyprowadzić....
|
#599 |
|
Wtajemniczenie
|
Waniliowa, i jak tam z TŻ-tem?
Ilonus, współczuję stanu zapalnego, wiem jaki to shit... Tycikata, trzymaj się! Ja dzisiaj dodałam notkę i zdjęcia do mojego blogu ślubnego Jakby któraś chciała zobaczyć (są tam też zdjęcia mojej sali ) to dajcie znać, prześlę Wam linka na priv ![]() A TŻ był dzisiaj na spotkaniu z DJ i bardzo, ale to bardzo pozytywnie jest, jeszcze bardziej niż się spodziewałam. DJ do każdego zlecenia układa osobną umowę, do jutra ma nam wysłać ją mailem i jeśli wszystko będzie ok, to za tydzień TŻ podpisuje ![]() Co do kłótni to my się niestety bardzo często kłócimy. Ja mega choleryczka, on mega choleryk, nie wiadomo, które bardziej. A zawsze sobie mówiłam, że muszę poznać kogoś spokojnego, który to by mnie tonował i wyciszał. A związałam się z kompletnym przeciwieństwem. Pracujemy nad tym oboje, z różnym skutkiem. Bardzo się oboje pilnujemy, żeby nie wybuchać, no ale naprawdę różnie bywa. A potrafimy sobie tak nagadać, że pewnie niejedna z Was po takich akcjach już by się rozstała ze swoim, wierzcie mi...
|
|
#600 |
|
BAN stały
|
Monika dawaj, ja prześlę Ci mojego
Tylko nie wiem czy osoby niezaogowane mają dostęp, ale chyba tak
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

Oni ćwiczą i trenują już więcej ode mnie, to co będzie po świętach? 
też chcę być taka w ich wieku 

skradlas serce memu synowi tymi wlochami w avatarze