|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
mam to samo, już nie pamiętam kiedy w coś tak porządnie "pograłam", w podstawówce chyba
|
|
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W podstawóce w [pracowni informatycznej na kompie tez było tylko... demo tomb raider. I też sobie nie pograłam teraz dla odmiany w radiu usłyszałam to i się mnie uczepiło ![]() polecam tym, co rzygają już last christmasami itp smętami, Lemmy rządzi ! ![]()
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1114 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
znad jogurtu tiramisu
byłam dziś po pracy na jodze, ale takiej zwykłej, i wszystkie mięśnie mnie bolą chyba się za bardzo przykładałam...1. no... strasznie dużo z Was ma problemy.... skąd to się tak w ogóle bierze, ciekawe 2. super oj tam oj tam, zaraz zakocham, zaraz nieszczęśliwie ![]() ale to chyba dobrze, będzie wiedział co Ci robić
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję,że na jakiś czas Cię zaspokoi ![]() Muszę,bo inaczej pęknę,pochwalić się. Moja Martucha próbną mature z matmy zdała na 96% podstawka i 84% rozszerzona |
||
|
|
|
#1116 |
|
To ja :)
|
Niech mnie ktoś dobije... Jutro impreza firmowa -gwiazdkowa. No ale cóż... Nie dla nas, jako, że jest więcej pracy, pojawiła się sugestia, że moja sekcja ma zostać w pracy... W doopie mam ich
Zostanę nieco dłużej, a potem pójdę na imprezę weterynarską Tru, a tę lecznicę znasz??
|
#1117 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostałam też skier na rtg i badania krwi Cytat:
![]() łykaj osłonówkę, bo mi np.zepsuł żoładek Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() To wolę ból gardła ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1119 | |||||
|
Zakorzenienie
|
a to nie zmora?
Cytat:
Cytat:
na takie wysięki/opuchlizny b. dobrze robi całonocny okład z maści ichtiolowej Cytat:
Cytat:
gry odpuściłm już dawno ![]() Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-12-13 o 21:17 |
|||||
|
|
|
#1120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym to kolana są strasznie niefortunną częścią ciała, delikatne strasznie jak na to ze muszą nas dźwigać, znosić nasze wymysły (sporty, tańce itp) a jak sie jedno zepsuje to drugie zazwyczaj szybko tez pada, bo nie wyrabia Cytat:
![]() a to ona dopiero Maturzystka ja zrozumiałam ostatnio ze już jest na tych studiach
|
||
|
|
|
#1121 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a mnie się ostatnio nic nie śni tzn: dziś w nocy śniłam o zapiekankach - ale to z głodu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
kradnę u nas były gorzej ze współlokatorem ![]() pomijając już fakt, że udało mi się z nim przywitać na trzeci dzień wieczorem, a był sponsorem naszych biletów na koncert ![]() to właśnie na Katatonię umówił się z dziewczyną z Wawy - miałam nadzieję, że to może będzie Kamena, bo imię to samo, ale niestety nie po koncercie my pobiegliśmy na ostatnią kolejkę i zostawiliśmy parę, żeby się nie krępowali w domu czekamy T: jeśli Gid nie przywiezie tej dziewczyny do domu, to znaczy, że jednak jest gejem po 1,5 h Gidefon przychodzi sam i mówi, że się rozłączyli i wrócił taksówką do domu... T: zadzwoń do niej, zapytaj się co się stało i zaproś, dorzucimy 20 f do taksówki ![]() zadzwonił, przyjechała, my poszliśmy spać rano - nikogo nie ma, w salonie spiwór, coś tam palili i tyle podobno nic nie było, bo nie czuł się komfortowo ![]() ale 20 f oddał ![]() ah - Gid jest długowłosym walijczykiem i dobrze rokującym perkusistą, mtv emitowała już 3 clipy zespołu w którym gra, ale niestety boi się nawet fanek, które się po koncertach ustawiają, żeby go poznać ![]() a i zobaczyłam "angielskie słupy" na koncercie - trudno policzyć ile było osób, ale bujali się tylko nasi ![]() Angole tylko stoją i patrzą nawet przy metalu ![]() poza tym byliśmy w Brighton, w najstarszym pubie, zwijaliśmy sushi - tzn chuop zwijał, ja doradzałam ![]() trochę pozwiedzaliśmy, zakupy, kolacje, filmy.... wydepilowałam chuopu plecy plastrami - na życzenie ![]() no i zaliczyłam wschód słońca w chmurach klnęłam strasznie na wyjazd na lotnisko o 3 nad ranem, bo nie opłacało się wcale kłaść ale warto było, szkoda tylko że zdjęcia przez odrapaną szybę nie wyszły wcale ![]() Cytat:
|
|
#1122 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasnowidztwo to marketing - pewnie zwyczajnie jest za☠☠☠iście dobry i wie co robi 9 lub to było proste i oczywiste do stwierdzenia) moja teoria - wśród "profesjonalistów" jest taka masa konowałów że jak ktoś trafi na utalentowanego diagnostę który świetnie łączy związki przyczynowo skutkowe to to zakrawa na cud nieomal i zjawisko nadprzyrodzone ![]() pisać miałam że Ta to ma życie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-13 o 22:23 |
|
|
|
|
#1125 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
serio? ale czemu?bidoki nie wiedzą co traca ![]() Cytat:
hohoh...co ty sie z greyem wozisz?
|
|
|
#1126 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#1127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Cytat:
Cytat:
![]() Lupę musiałam wziąć aby ten maczek przeczytać ![]() Ale fajnie spędziłaś ten wolny czas Zazdraszczam![]() I dzięki za oklaski Wiesz...dobre geny ma
|
||
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
pocieszające
![]() znowu zapomniałam wdepnąć do National Gallery ![]() ![]() gentelmany ![]() Cytat:
![]() ja niegrejowata ![]() na drogę wzięłam Lackberg, ale ledwo zaczęłam ![]() dys na prezent jak się nie spodoba, to chociaż flaszka podobno nabędzie wartości kolekcjonerskiej a i reklamacje i zwroty przyjmuję ![]() a świeczkę Amber Noir i żałuję, że jedną i małą
|
|
#1129 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A fajnie se poszczelac do zombich
|
|
|
|
|
#1132 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jak pafną?
rozkminiam od dłuzszego czasu ![]() moze nie trza rozkminiac tylko isc i nabyc
|
|
#1133 |
|
Konto usunięte
|
Ludu. Pomozcie. Co mi beda robic dentysci sadysci przy dziurze w jedynce przy samym dziasle? Bedzie bolalo? Duzo kasy beda chcieli? Na razie nie boli. Jestem przerazony
|
|
|
|
#1134 |
|
To ja :)
|
Macham znad maty do jogi
![]() A bo to kolegi z koni... Na super koniu jeździł, Relikt się nazywał, szczere, kochane zwierzę A z nim zawsze Krzysiek tanecznym krokiem świat przemierzał ![]() Ależ jestem głodna...
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1136 | |||
|
Zakorzenienie
|
Taa, kiedy, jutro?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie łykam Ketonalu bo mi nie pomaga Oki, tylko po kij pisze w karcie że mam chronicznie i nieleczone zapalenie zatok jak się na tym nie zna byłam u laryngologa i nie mam zapalenia zatok a tym bardziej nie nieleczonych![]() Ja też ukradłam ![]()
|
|
#1137 |
|
Piers do przodu
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38126911]Ludu. Pomozcie. Co mi beda robic dentysci sadysci przy dziurze w jedynce przy samym dziasle? Bedzie bolalo? Duzo kasy beda chcieli? Na razie nie boli. Jestem przerazony
[/QUOTE]Nie będzie źle - jak pójdziesz załatać dziurę jak jeszcze nie boli - to i łatanie też nie będzie bolało
|
#1138 | |
|
Nindżopesz
|
Rzondze dzisiaj, po 46 min filmu odkrylam, ze on nie jest czarno-bialy tylko ustawilam nasycenie kolorow na -25
![]() Cytat:
![]() 2. no wiesz, angielski flegmatyzm
|
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1140 | |||||||
|
Panaroja
|
Znad nie wiem czego
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.i coś wyrosło ciekawego oprócz masy chorobotwórczych bakterii ![]() przezył ???Cytat:
![]() Cytat:
Kolejny sen : byłam w mieszkaniu moich rodziców , ale w dużym pokoju leżał mój obecny wykładzinowy dywan zakocony po uszy , no i przyszła do mnie Doda z dzieckiem , żeby jej dziecko zbadać ( ) , po czym wyciągnęła z samochodu własny odkurzacz z którym przyjechała i zaczęła mi odkurzać dywan ale odkurzacz się zapychał kocimi kłakami co chwilę , bo miał wąską ssawkę i małą siłę ssania , ale jak odkurzyła , dywan zrobił się puchaty i długowłosy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.

z drugiej strony gardło nie będzie wiecznie boleć a przynajmniej się zobaczymy
chyba się za bardzo przykładałam...
skąd to się tak w ogóle bierze, ciekawe

:k wasny: ja smaruje Naklofenem i zażywam Ketonal forte

rozpruli kryjówkę, uciekałam tylnym wyjściem, ale niestety mnie złapano itp. itd.. Po prostu koszmar. Co ciekawe, gdy tylko zakończyłam związek i się wyprowadziłam, sny znikły.