|
|
#2401 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. IV
Agnjeska - piękne ciuszki!
Strippi - jesteś the best pięknie wszystko wygląda!------------------------------------------ Dziewczyny masakra! pralka mi się zapchała po tych płatkach pomimo tego, że rozrobiłam w gorącej wodzie i wlałam bezpośrednio na pranie! Taki glut, że nie idzie przepchac! Jutro tato przyjedzie mam nadzieje, że coś poradzi! musiałam wyjąć wszystkie ciuszki z bębna z wody, wrzucić do wanny, płukać i wykręcać! a to wszystkie takie małe! ręce mi odpadają!!!! chyba jednak kupie jakieś proszek, porażka!!!! wstawiam Wam wiszące pranie - sam róż bije po oczach haha
Na zawsze." Moje 55 cm szczęścia... Michalinka - ur. 12.02.2013r. Edytowane przez LiwkaO Czas edycji: 2012-12-14 o 19:21 |
|
|
|
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe nie da sie ukryć. dobre info o szkodziakach-platkach
|
|
|
|
#2403 | |
|
Zadomowienie
|
Kasia, a ile waży ten wózek, nie mogę się doszukać.
Jak może być tylko w Norge dostępny jak Dorjan to polska firma? ![]() Edit już znalazłam, waży 15kg.Cytat:
|
|
|
#2404 |
|
Zadomowienie
|
Liwka faktycznie różowo ale słodko (; Umnie też jest sporo różowych ciuszków, szczególnie tych większych (;
klementyna milutka pani, nie powiem-.-" No ale dobrze że załatwiłaś (:
|
|
#2405 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do zakupów, kupiłam jak zwykle ciuchy dla dzieci.. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a ciuszki faktycznie.. kraina różu.. ale są takie słodkie.. ![]()
|
|
|
#2406 | ||
|
Zadomowienie
|
oszukuja ludzi byłam sie zapisac po wizycie we wrzesniu powiedzieli mi ze nie ma zapisów i beda w połowie listopada poszłam przed szpitalem ok 8 listopada i pytam sie kiedy beda na pocztku grudnia przychodze 3 grudnia po 1 i 2 to weekend a tamta mi mówi ze zapisy były 19 listopada i nie ma juz miejsc i od 1 stycznia czyli 3 beda na marzec i kwiecien ja wczoraj spotykam swoja babcie w przychodni i mi mówi ze jest zapisana na połowe marca i tak samo jeszcze dwoje znajomych no to ja czekam na otwarcie bo to prywatna klinika i robie awanture jak tak moga kłamac i chce na nie skarge złożyć a tamte ze nie da sie to mnie jeszcze bardziej wkurzyła zaczełam na nia krzyczec ze chyba czeka na łapówę i ze za 100zł to moge tu prywatnie isc a nie czekac tyle miesiecy na fundusz i wtedy wyszedł lekarz -właściciel tamta tylko oczy po sobie i mówi ze jakims dziwnym trafem znalazła jeszcze kilka dni wolnych w amrcu i moze mnie zapisac a jak sie dowiedziała ze to nie mnie tylko meza zapisuje to na mnie ze ja ja oszukałam nosz...
a dzis rano ide do gina i kto jest połoożna ten babiszon nie marudz kilku dolegilwosci ci jeszcze brakuje:P Cytat:
![]() Cytat:
rzeczywiście różowo ![]() witam sie nadrobiłam was tak troche po łebkach ale to juz cos jak na 12 stron:P dzis byłam u lekarza i ciesze sie ze nie jest on moim głównym prowadzacym bo bym juz nie zyła chyba mimo białka w moczu(jakos te wizazowe kciuki zawiodły) i puchniecia i wysokiego cisnienia nawet nie przepisał mi leków ani nie skierował do szpitala co jest jego obowiazkiem bo nie znał przyczyny takiego satnu(jest nie wtajemniczony ) który defakto zagraza i mi i dziecku to potwierdziło moja opinie o jego kompetencjach.. dzis bąbel dał czadu tak mnie kopnął ze az guzik mi w korzuchu odpadł dzieki bogu mama miała swoje futerko z ciązy ze mna i zamiast w korzuszku wróciłam do domu w karakułach patrzyłam tylko po drodze czy jakies ekologi z farbami sie nie czaja na moje futerko![]() teraz czekam na meza dzis ma krewetki w panierce piwnej i sosie curry jeszcze go nie ma a ja juz najchetniej poszła spac
|
|
|
#2407 | |
|
Zadomowienie
|
LiwkaO super to wszystko wygląda!
Podejrzewam,że u mnie będzie podobnie Cytat:
|
|
|
#2408 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
D a sznurki z tymi różowościami mnie rozwaliły ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- aaa strippi pięknie udekorowane, ale ilekroć widzę jak Ty tam wysoko mieszkasz, to mam dreszcze ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- aaa jeszcze Wam napiszę, żebyście miały o czym myśleć przez weekend, jedna z Mamuś grudniowo listopadowych urodziła właśnie dzieciaczka o wymiarach: 4750 i 60 cm !! siłami natury ![]()
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2410 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tymi łozyskami to są ciągle jaja.I też mnie dziwi jak to lekarz bada na samolocie bo mi też tak badał jak się odklejało i po takim badaniu powiedzial że już jest ok, i na USG faktycznie okazało się ze się przykleiło ![]() Cytat:
ewentualnie można napisać meila ale jednak najlepiej sprawdzić na żywo ![]() Co do pościeli to piękne są te zestawy, ale jak skupiłam się na samym ochraniaczu to już połowa przestała być ładna, no bo jak ma być sam to wypada żeby był jakiś charakterystyczny, dla mnie np. musi mieć jakiegoś misia ![]() a reszte pościeli do szafy i się wyciągnie w odpowiednim czasie, za to nie będę musiała się martwić że musze dokupywać i nie pasuje do ochraniacza ![]() Cytat:
mi twardnieje pomimo tego że biore leki przeciwskurczowewow ![]() są u nas jakieś przeceny/promocje? ![]() Cytat:
ale wcale mi to nie przeszkadza
|
||||
|
|
|
|
#2411 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe czy mamy majowe też będą tak do nas zaglądać i sprawdzać czy już rodzimy
|
|
|
#2412 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pfffff ale mi to wyczyn:P
|
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oj sie najdalam, pote boshe cieply prysznci wiem ze nie wolno ale tak 10 minut porzadnie sie wygrzac yhmm az sie mi lepiej zrobilo , potem balsamik w brzucio i teraz trza isc spac ![]() jutro do pracy na szczescie tylko od 11 do 16, a pozniej przeprowadzka wiec zycze spokojnej nocy |
|
|
|
|
|
#2415 |
|
Wtajemniczenie
|
haha to będzie musiał polubić różowy:P
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Kochane proszę któraś z was jakiś czas temu wstawiła taką fototapetę ze strony Pixers chyba z zebrą na niebieskim tle z tęczą proszę jeśli może któraś mi tego linka podać bo szukam od dwóch dni i nie mogę na nią trafić
|
|
|
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
...
różowa powódż !!! nie żartowałaś z tym różowym..... ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------
|
|
|
#2418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zapewne w pozostałych kartonach też przeważa róż...ale jest też dużo białych ubranek, niebieskich, fioletowych więc nie będzie monotematycznie
|
|
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do świecy- to dowiedziałam się jak ich pomoc wygląda jak koleżanka tam zaczęła pracować....
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2421 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak ona dała radę..? :brzydal :no zaczęły się.. ale ludzi multum, więc nie pochodziłam za dużo..
|
|
|
#2422 | |||
|
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
(nie przeczytałam jeszcze wszystkich stron z dzisiaj, być może pisałaś) Cytat:
Cytat:
Sami wybraliśmy Różyczkę i daleko gdzieś mam, co kto o tym myśli.A Hania też piękne |
|||
|
|
|
|
#2423 | ||
|
Zakorzenienie
|
tfu tfu tfu na psa urok
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() moja ciotka dała radę córę ponad 5 kg sama 150 cm wzrostu, drobnica, ale to było czwarte dziecko....
|
|
|
|
#2424 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze nie koniec Cytat:
dziś kolejne 2 prania zrobiłam i czekam na fotki!! Cytat:
![]() naklejka jest super, tylko przy naklejaniu trzeba dużooo cierpliwości nie wiem po ile nówki chodzą, zobacz i tak połowę ceny jeszcze nie kupiliśmy ![]() Cytat:
co do płatków to nigdy nie używałam dzięki dziękujęCytat:
hahao losie.. to nie było cc :/ Cytat:
jak dojdzie choinka i jeszcze drobiazgi to wstawię zdjęcie całości ![]() a co się dowiedziałaś? u nas to już tradycja, 2 razy do roku kupujemy.
|
|
|
|
#2425 |
|
Wtajemniczenie
|
licytuję. dalam max 80zł. jak sie uda to fajnie jak nie trudno.
do kwietnia jeszcze trochę
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobilam ale nie chce mi sie pisac...
dobranoc
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie tak, ja tak samo robiłam z huśtawką
|
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na którym pietrze mieszkasz?
|
|
|
#2429 | ||||
|
Kniaginia
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Brawo! To szybko, ostatnio pisałaś, że jeszcze sporo Ci brakuje. Cytat:
Co do pogrubionego: co za niefart. |
||||
|
|
|
|
#2430 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Śliczny leżaczek,ale nie wiem po ile chodzą nowe także nie wiem ile warto by dać, ale myśle że do 100zł by było ok ![]() Cytat:
Cytat:
Taki nastrój jest świąteczny, a to jest najważniejsze w święta Cytat:
Nie tylko twój Mój też nic nie czuł, aż do tamtego tygodnia I tak słabo poczuł Ja nie wiem faceci to jacyś bez czucia są ![]() Oczopląsu dostałam! Saaaam róż Ale w sumie to samo by się działo u mnie jakbym miała córeczkę Cytat:
Cytat:
Wróciłam z zakupów, pojadłam troche pomarańcz i teraz moge maniaczyć A co do zakupów - kupiłam spodenki dla Kamilka w paski Co sądzicie? Rozmiar 56
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

pięknie wszystko wygląda!

już znalazłam, waży 15kg.

a dzis rano ide do gina i kto jest połoożna ten babiszon 

szyjka długa i zamknieta więc ok maluszkowi serducho puka ok, ale coś nie tak z łożyskiem i tu ze stresu sie nie dopytałam ale coś ze obniża się

różowa powódż !!!