|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
To jest genialne na zastrzaly i takie tam inne i pzryjemniejsze w użytkowaniu http://www.nazdrowie.pl/leksykon-lek...zel-odkazajacy Obyś nie dorosła nigdy
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też ryczę jak coś oglądam, nawet Alicję w Krainie Czarów
![]() Zmarzłam i przemokły mi buty ![]() I do znałam szoku, kiedy jakiś gość na środku ulicy wyleciał do mnie z tekstem "ładna jesteś". Odwróciłam się na pięcie, co na szarej śniegowej brei wyszło mi prawie mimowolnie i uciekłam w pośpiechu, z ogłupieniem w oczach i ogólną dezorientacją. |
|
|
|
#1205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dorastaj, po co? ja też ryczę na filmach, bajkach i serialach ![]() Cytat:
ad reszta: miał rację gość, wiec nie wiem skąd zdziwienie
|
||
|
|
|
#1206 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a dzis zanabyłam swieczke bolsius w rosmanu o zapachu sugar and spice ![]() jak sie wykompciam to zajaram ![]() a w lulua widze tez swiczke frankincense and myrrh palił ktos?![]() ja byłam przelotem przedwczoraj...jedna pani przy kasie siedziala a druga przechadzała sie z manierą pani na włościach...jak weszłam spojrzała na mnie z miną ----> . nie odezwałą sie ani słowem..a w sklepie byłam sama i plątałam sie dobre kilkanascie minut....jaos nieprzyjemne wrazenie odniosłam.. w dodatku bardzo mało wosków było ...w poniedziałek chyba tam znowu pójde i wezne ze 3-4 woski dla sieu pod choinke do kompletu z kominem com zanabyła w rosmanie
|
|
|
#1207 |
|
Piers do przodu
|
Mój organizm tak wchłania, że ostatnio serwując 4 dni z rzędu buraczki do schabowego nic czerwonego nie chciało wyjść
|
#1208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gluta pije dopiero od kilku dni, zobaczymy. Zewnętrznie jest ok. A Biotyna i wit B chyba wzmocniła mi paznokcie, narazie rosną fajnie ![]() Cytat:
Aloes dobrze robi wlosom ![]() Ten http://kalina-sklep.pl/balsam-na-kwi...0ml-p-174.html Może być, ale to nie to ![]() Ta Vatika maska https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...hair-mask.html Podobno nie. Też się bałam utycia, ale podpytalam jedną miłą chemiczkę i Nie rozśmieszać, od dwoch łyżek siemienia dziennie sie nie utyje. Zalać gorąca lychą dwie łychy, odstawić do ostygnięcia i wypić, nie rozgryzać ziarenek tylko pożrec cale. Reguluje przemiane materi i w sumie jak człek bedzie miał szcze ście , to może nawet troche schuść
|
||
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo... myślałaś o tym korzonku,o którym ja myślę?Nie dorastaj Znaczy,żeś wrażliwa,a ja kocham wrażliwych ludzi![]() Teraz oglądałam Ratatuja i myślałam,że zawału dostanę jak ten uroczy szczurek uciekał Horror normalnie! Piszczałam,krzyczałam,zak rywałam oczy,no normalnie jak nienormalnaCytat:
2.A może to było przeznaczenie Co ś Ty najlepszego zrobiła |
|
|
|
|
#1210 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Znowu wpadłam w ciąg glinkowy i se ciapię co 2 dzień na gębę, będę pikna ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Ja się poryczałam jak czytałam info o tej masakrze w USA
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1211 |
|
Piers do przodu
|
Już jesteś, pfffff .....
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście ad japońszczyzna nie mam nic do powiedzenia poza tym ze podoba mi sie Rav4 ale podobno i tak francuz wykupił ![]() Cytat:
2. ech wzdech - tak klnełam na sporadyczne palenie w piecu - którego się uczyłam i stwierdziłam że to jakieś nieporozumienie jest po prostu, że to niegodne wobec żadnej absolutnie żadnej kobiety - ale od kiedy robię z wariatami dałabym wszystko zeby znów móc palić
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-14 o 22:42 |
||
|
|
|
#1214 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ze dwa razy się natknęłam, bez zastrzeżeń
![]() Nieważne. Ważne, żeby często używać. Z tym, że Ziai nie polecam, robi nic nawet jak się ciągle smaruje. Cytat:
Widać czuła się jakby 18 lat wczoraj skończyła ![]() Cytat:
To jedyny słuszny sposób Cytat:
Cytat:
![]() Frankincense & Myrrh jeszcze nie miałam Cytat:
![]() Wiem o którą chodzi, ale wokół mnie jak dotąd raczej skakała Dawno nie byłam, może się jej entuzjazm do pracy skończył
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#1215 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1216 | |||||
|
Zakorzenienie
|
inne też mi chyba nie grozi ![]() się postaram Cytat:
cudne mnie kiedyś napadł pan z pytaniem: głęboka jesteś? , zbok znaczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zzasady nie oglądam filmów/bajek o zwierzętach, bo prawie zawsze kończę z czerwonym nosem ![]() bez stresu tylko Pingwiny itp. łykam ![]() Cytat:
|
|
|
#1217 |
|
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1218 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Sorry, ale
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1219 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tego sie obawiam włąsnie...tak jak orient ekspress z pachnacej szafy..jak stoi nie zapalony to wyrożniue rozsiewa won,ale po zapaleniu nie czuje..... a cedrowy płomien nie pachnie ani przed zapaleniem ani po ...w sumie mam (mialam) kilka swieczek zapachowych i jeszcze nie trafiłam na takąna prawde pachnącą .....Cytat:
chyba skocze do lulua w przerwie lanczowej obniucham te swiece....w tej ambrowej boje sie tuberozy czuc ją ?wezmę na pewno warm spice i velvet costam...no i co tam bedą miec przyprawowo orientalnego...jak byłam to prawie nic nie było ![]() na pewno nie wezmę blisful autumn bo mi pachniało skarpetami ![]() marza mi sie 2 zapachy ktorych nie ma fireside i nature paintbrush
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poszczególnie 1. 2. miałąm pisać Ewusi włąśnie - że widze to jakbyśmy się tak spotkały i odpaliły filma 3. 4. hmmmm lepsze jednak jest niepalenie na razie mnie noszą na rękach i uczą w razie W. i żebym nei zamarzła sama jakby kto nie mógł ale nietopsz pali - i oby tak zostało - po co się wychylac jak uznajo ze nie umiem to mnie chyba wyręczo muszę sie zrobić wygodna - czuję że to mi uratuje tyłek no ale póki jestem poza domem to jestem rozgrzeszona i dalej naszana na rękach
|
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Flo
![]() Zabiłaś go? |
|
|
|
#1222 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
miałam wtedy z 15 lat
i co gorsze nie znałam odpowiedzi ![]() ale uciekałam szybko
|
|
#1224 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#1225 |
|
grozi wypollizowaniem
|
przyszły moje prawi victorie ghosty
![]() i rolety
|
|
#1226 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1227 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a gdzi mozna kupic shearer? ad tuberoza-to swietnie ad.zakupy a gdzie one bedą? w zakupowym? po ile wychodzą te woski i kogo bedziemy kupowac zeby sie zapoznac z asortymentem?
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Możesz skarbku podać swój dzienny jadłospis? Do normalnego życia tłuszcz jest potrzebny (roślinny,z ryb morskich) Bez niego mózg umiera,witaminy nie mają się w czym rozpuszczać itd. Parabelka więcej by powiedziałaDwie łyżki siemienia cię nie powiększą na pewno a dadzą dużo dobrego dla włosia,pazurów,skóry,chol esterolu,mózgu (sklada sie ponoć z dużej ilości tłuszczu) i wszystkiego Jak będziesz stara jak ja i zaczniesz się sypać to docenisz wskazówki cioci Edyty ![]() Jesteś pięknia i chuda jak szczapa Cytat:
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1230 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
umkło mi ofkors Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
skoro tak piszeszja ją ostatnio nabyłam w Rossmannie , bosz....... :love; jak pięknie mi w mieszkaniu pachniało coś pomiędzy krówkami a werthers original, świetny karmelowy zapach.Za to rozczarowałam się świecami pachnacej szafy, fakt że po taniości nabyłam za 3.99 ( na wyprzy ofkors) ale się spdoziewałam że będzie cokolwiek pachniało a tu nic, zero nul... miałam paris paris [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38142159]Łaaaaj? no poczekaj trochę ![]() Co to są ![]() Cytat:
Edyć jak szczapa to ja jestem do górnej połowy a dół... jak wół no dobra z powodów w barze znanych schudłam trochę ostatnio... chyba sporo.. bo mam za duże ubrania wszystkie i doczekały się zarowe cygarety na czas kiedy w nie wchodzę ![]() ale wiesz w karcie szkolnej pielęgniarka mi napisała: skłonność do nadwagi ( wtedy gdy to napisała wazyłam 58 kg przy wzroście 169 więc nie wiem ![]() nie mam syndromu Redzi , nie poczebuję szpary jak wielki kanion pomiedzy udyma, ale mam sylwetkę gruszkowatą, no ale nie o tym chciałam co ja jem.. kurde.. a co popadnie to jem... np rano dwa jajka i kromka chleba, na obiad to zwykle albo zupę albo jakiś ryż , mieso , najczęsciej z parowara ale rzadko bo się boję hormonów ( i słusznie jak się okazuje), rybę czasem i surów jakiś ze ziołowym sosem zrobionym z ziół i oliwy, albo ziemniaki z panierowanym serem zółtym potem jakaś kanapka czy coś , owoc jakiś , dużo herbaty, jedna cienka kawa z mlekiem a w międzyczasie to jajka ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38142695]Oj ![]() A Grysinka gdzie [/QUOTE]miałam pytać.. znowu go wsysło...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

Fakt, że Pani była dosyć starsza, ale 
Nie wąchałaś na zlocie? Ja wtedy dorwałam i sie zachwyciłam, i podtykałam pod nos wszystkim w okolicy
palił ktos?
. nie odezwałą sie ani słowem..a w sklepie byłam sama i plątałam sie dobre kilkanascie minut....

Horror normalnie! Piszczałam,krzyczałam,zak rywałam oczy,no normalnie jak nienormalna

potem jakaś kanapka czy coś , owoc jakiś , dużo herbaty, jedna cienka kawa z mlekiem