|
|
#1291 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Betty
|
|
|
|
#1293 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
ukryć aukcję przed zachłannymi kupującymi
![]() podziękuję za pól godzinki, żeby nie zapeszać
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis to niczym, bo troche sie przeziebilam i nos mi nieco zatkało
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
#1296 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie ten wątek
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- trzymam kciuki Betty ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
w ogóle tak się musieć pilnować to do pupy jest, wiem bom na diecie po wzw parę lat byłam ![]() a w ogóle istnieją ludzie zdrowi jeszcze ![]() tż--tu wycieli wiosną woreczek to mu się dla odmiany w nerce złóg właśnie zrobił, co się objawiło nagłą wysoką gorączką i nie wykryli by mu tego za diabła, gdyby mój musk nie zarejestrował że dzień dwa wcześniej zasyczał że go gdzieś w nerkach zabolało. Więc wysłałam go do lekarza i mówię: ić i powiedz że gorączka i że boli w nerkach, nie mów że raz zabolało i nie mów że parę dni temu, zniką się gorączka nie wzieła... i wróć mówię ze spierowaniem na usg analizę moczu i próby wątrobowe. I dokładnie takie skierowania dostał... a 3 dni później zaziębił się tak że ani zapanować nad kaszlem, w dzień kaszle , w nocy kaszle, w nocy najgrzej , bo nie mogę wytrzymać i mam chęć ograniczyć mu dopływ tlenu a potem mi go dla odmiany szkoda... staram się ![]() chcem
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() będę mieć drugie siano fajo za 200 mniej niż w snajperu ustawiłam oby szczęśliwie doleciał i dobrze się sprawował (chociaż wymiana matrycy czy wnętrzności mi już nie straszna)
|
#1299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bidulka ![]() Ja też mogę zabić,jak ktoś chrapie |
||
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
używka
vaio fajne som raczej bezawaryjne ale jak już coś padnie, to części droższe niż w innych markach matrycy do starego szukałam kilka miesięcy w Pl w żadnym serwisie nie mieli z zagranicy używane w kosmicznych cenach ale w końcu znalazłam uszkodzony z dobrą matrycą za pół ceny najtańszej używki na yebayu ![]() przekładałam sama i śmiga
|
#1302 |
|
grozi wypollizowaniem
|
to piszeu tu ![]() Farmer Almaniac Roasted Coffee Original Fireplace Nature Paintbrush Treehouse Mamories Witches Brew 2x jak pachnie ten witches? zastanawiam sie czy nie wziąc 2 na wszelki wypadek
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-12-15 o 17:05 |
|
|
|
#1304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam nikogo kto nie miałby żadnych dolegliwości Cytat:
![]() Ideu prasować firankę dobrze ze mam tylko jedną
|
||
|
|
|
#1305 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale paczulowo słotkawo? czy zatęchle? ![]() a jest jakis złotopolsko jesienny zapach? chcialabym taki
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1307 | ||||
|
Nindżopesz
|
Wez mnie nie irytuj
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38142814]1. Pamiętaj że Redzia to z otwartymi rękoma mnie przyjmie [/QUOTE]Ba! Zreszta dzisiaj mi sie snilo, ze przygarnelam do domu jakiegos mlodego chlopaczyne w sprosnych celach ale raczej nie Ciebie bo mial rude wlosy po kolana.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Qrcze szkoda że nie wiadomo o której to ma być ![]() ![]() Oć ![]() sama?Cytat:
|
|
#1309 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polsko jesiennie byś chciała tak? ale pewnie nie suotkawo ![]() no cóż chyba obecnie nie ma takich wosków... choć ja namiętnie używam blisfull autumn i dla mnie jest najlepszy z jesiennych klimatów. Ale pachnie słodkawo niby jesiennie bo raz pachnie jak jesienny słoneczny dzień a innym razem czuję drożdzowe ciasto i jabłkazużyłam już wielki tumbler i 2 woski i nie mam dosyć. no i może autumn wreath ale jego znam tylko z opisów, pono bardziej liściasty jest
|
|
#1310 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
jem od dziecka i żyję ![]() 2. Pilomax , dobry jest 3.niedobrze , bo nie tylko kamica to może być . 4.a żebyś wiedziałą , ze duszony kapkisz pięknie pachnie siostro ![]() Cytat:
Cytat:
2.przybywaj Cytat:
![]() 2.wczoraj pani w perfumerii mówi do mnie "dzień dobry , słucham pana" ![]() Cytat:
Mogę bezpiecznie w domu używać Chloe Chloe edp - małżowi się podobie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#1311 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale moim zdaniem ma w sobie coś z jesieni, taki słodkawy zapach liści czy coś ![]() Dopadłam jeszcze olejki paczulowo-porzeczkowe |
|
|
|
|
#1312 | ||||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dziecko nie może mieć guzków z powodu hormonów z żarcia Cytat:
![]() Cytat:
po raz drugi Cytat:
![]() 2.to zależy od aktualnie modnych wytycznych naukowych Cytat:
![]() idę pierogi produkować , aaaale mi się nieeee chceeeee kończę drugą kawę i dalej padam na pysk siły nijakiej nie miejąc
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
a co to za problem? odkręcić 4 śrubki pod zaślepkami na ramce zdjąć delikatnie ramkę odkręcić 4 śrubki trzymające matrycę wyciągnąć zębami kabelek prowadzący chyba do inwertera i z drugiej strony też - ten wyszedł bez udziału zębów wyszarpać pazurkami złącze taśmy z matrycy - może niszczyć lakier na końcach paznokci ostrożnie usunąć starą matrycę podłączyć taśmę do nowej matrycy - nie zwrócenie uwagi na strony złącza kosztuje ok godzinę prostowania pinów w niewygodnej pozycji podpiąć kabelki do inwetera przykręcić 4 wewnętrzne śrubki założyć ramkę, przykręcić, wcisnąć zaślepki z użyciem odpowiednich narzędzi zajmie ok 5 min powinnam pewnie przy okazji wymienić i taśmę, ale to już wymagało grzebania w zawiasach i rozkręcania dolnego korpusu ![]() zastanawiam się czy nie kliknąć adwentowego Micallefa i rozebrać teraz lub po świętach
|
#1314 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#1315 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1318 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeszło ![]() ale zanim to nastąpiło zdążyłam jeszcze kilka szafek powywalać (tzn pół ich zawartości ), posprzątać łazienkę, pokoje oraz ogarnąć całościowo jedno okno (okna to działka TŻa więc reszty nie tykam ) Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie teraz
![]() Ja też. O i to mi się podoba ![]() Cytat:
Zakaz picia piwa! ![]() Cytat:
![]() Raczej nie.. Cytat:
Aleście natrzaskali postów ![]() Dobry wieczór
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja sie boje włozyć gniazdka do ściany jak wyrwe przypadkiem. Mam wrażenie ,że mnie prąd kopnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

Jem produkty gotowane,warzywa, ryby morskie tłuste( prawie codziennie),pieczywo i makarony razowe,dużo otrębów owsianych , mało soli, zero wieprzowiny,mało drobiu bez skóry oczywiście.

odgoń doła - nie daj sie 

sama?