|
|
#571 |
|
Copyraptor
|
Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)
Pamiętacie kubki termiczne które kiedyś zamawiała Kasiencja? Super się sprawdziły, więc zamówiłabym jeszcze jeden, dla Pandy. Jest u dwóch sprzedawców, obaj mają różne rzeczy do domu, zerknijcie, czy któraś nie chce czegoś:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24271091 http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=5267541 U tego drugiego są np. bardzo tanie, metalowe formy do muffinek. |
|
|
|
#572 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#573 |
|
Copyraptor
|
Z moim wszystko ok, nie cieknie, świetny jest
|
|
|
|
#574 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Jak dla mnie nie było u Was jeszcze żadnych kontrowersji. Zbyt zdrowi jesteście.
|
|
|
#575 |
|
Rozeznanie
|
|
#576 |
|
Pani Buka
|
z moim kubkiem też jak na razie wszystko w porządku, wrzucam go do torebki i nic nie cieknie
|
#577 |
|
Konto usunięte
|
Ale nie jesteście kontrowersyjni właśnie. Jesteście bez polotu i bez smaku po prostu. Nie tłumacz sobie, że ktoś napisał taki a nie inny komentarz, bo to co robicie jest kontrowersyjne. Nie, jest denne i nie macie ani odrobiny racji w tym co piszecie.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38136672]Ale nie jesteście kontrowersyjni właśnie. Jesteście bez polotu i bez smaku po prostu. Nie tłumacz sobie, że ktoś napisał taki a nie inny komentarz, bo to co robicie jest kontrowersyjne. Nie, jest denne i nie macie ani odrobiny racji w tym co piszecie.[/QUOTE] Jaki obcesowy komentarz
|
|
|
#579 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Zaliczyłam mega trudne kolokwium
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj był jakiś dzień dołowy
![]() Cholerko to te kubki? Serio można nosić w torebce? http://allegro.pl/kubek-termiczny-po...848160019.html Mozliwe, że chciałabym od tego sprzedawcy kubek, papilotki, formę metalową i foremki silikonowe
|
#581 |
|
Konto usunięte
|
zgadzam się z Hiper
![]() notka o podrasowywaniu wyglądu była bez smaku. No sorry, ale jak po przeczytaniu takiej notki mam nie generalizować że osoba która ma parę kilo za dużo i boczki a pisze o sobie że jest zadbana znaczy że jest nie teges. Szkoda słów. Ale cóż, jak widać bycie fajnym/kontrowersyjnym i asertywnym jak widać na tym blogu to nic innego jak bycie niegrzecznym i pozbawionym taktu. |
|
|
|
#582 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie ogarniałam wtedy
![]() Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38128972]Zależy czy idziesz do salonu czy chcesz bezpośrednio do Pawła. Paweł trochę sobie liczy - ścięcie moich włosów to koszt 100 zł. [/QUOTE] Rozumiem, że Paweł według Ciebie jest najlepszy? On ma jakąś wizję? W sensie jak zobaczy twarz to umie dobrać fryzurę, w której dana osoba będzie super wyglądać? ![]() Skoro Twoje krótkie 100, to moje pewnie 200. Dużo jak dla mnie, ale może faktycznie warto. O jej, dziękuję Nie chce ściąć Tylko chciałabym zmienić fryzurę bez (oczywiście) zejścia z długości. Czuję się tak nijako, grzywka i długie włosy...![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Można spokojnie nosić w torebce.
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2012-12-14 o 23:05 |
|||||
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Akademik nigdy nie zawodzi i zawsze zaskakuje. Mam internet, gdzie wizaż i facebook chodzi, ale google już nie
![]() Mam opracować plan operacyjny określonej części rozwoju bezpieczeństwa RP, dostałam to godzinę temu, mam oddać w niedzielę. Super, a ja wyjeżdżam na weekend i nie mam kiedy tego zrobić. Super |
|
|
|
#584 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#585 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Wynik mnie nie zadowala i wstyd mi, bo wiem ile błędów narobiłam, ale ode mnie zdało 14/37 więc i tak się cieszę
|
#586 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
I tak, Paweł to fryzjer z wizją. Teraz jak byłam powiedziałam mu tylko, że trzeba zrobić porządek z tym co mam na głowie i myślałam, żeby dodać refleksy. Patrzył na mnie 2 min po czym zapytał "to poprawiam po swojemu, ok?" ![]() I myślę, że mniej niż 200 zł. Najlepiej zadzwoń i zapytaj. |
||
|
|
|
#587 | |||
|
Zadomowienie
|
Ja też, tylko u mnie za niedlugo już nie będzie czgo wyrywac
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38113697]No niestety. Spróbuj może z Color&Soin w takim razie [/QUOTE] Własnie ja strasznie lubie swój kolor i nie chce go jakoś bardzo zmieniać, a jak już zafarbuje to będzie "po ptokach" Cytat:
![]() Ja tam lubię czapki ![]() Cytat:
![]() Ale wpadnę dzis odebrać rzeczy więc możesz również wpaść i go obejrzeć Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38128972]Zależy czy idziesz do salonu czy chcesz bezpośrednio do Pawła. Paweł trochę sobie liczy - ścięcie moich włosów to koszt 100 zł. [/QUOTE] Można jakieś namiary? Salon w którym pracuje? Jest różnica pomiędzy kosztami ścięcia długich a krótkich włosów? Ja sobie uchodowałam dość długie już i są równiutkie więc może wreszcie znalazłabym kogoś kto będzie potrafił wyczarować z nich coś fajnego
|
|||
|
|
|
#588 | |||
|
Copyraptor
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38136672]Ale nie jesteście kontrowersyjni właśnie. Jesteście bez polotu i bez smaku po prostu. Nie tłumacz sobie, że ktoś napisał taki a nie inny komentarz, bo to co robicie jest kontrowersyjne. Nie, jest denne i nie macie ani odrobiny racji w tym co piszecie.[/QUOTE]
Rozumiem, że masz takie zdanie ale wiele moich znajomych ta notka rozbawiła i wcale nie czuły się tym urażone, bo potraktowały to jak zwyczajnie przejaskrawiony bardzo opis internetowego randkowania, i tyle. Dziwią mnie ostre słowa akurat od Ciebie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I yyy, Hard, to nie była notka o podrasowywaniu wyglądu. Przeczytałaś ją w ogóle, czy się tak oburzasz dla zasady, bo jest akurat jakiś powód?
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2012-12-15 o 13:27 |
|||
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś nie skupiałam się na notce Cholerki, ale potraktowałam ją z przymrużeniem oka. Nie wierzę, że ona jest całkiem serio. Według mnie jest mocno ironiczna i właśnie takie przejaskrawianie jest środkiem do wyrażania ironii. Przecież w pierwszej notce na blogu tez wykorzystano ten mechanizm?
Podobnie zresztą działa blog niemodnepolki cy jak mu tam ![]() dziękuję ![]() Zamawiała któraś z Was ten groupon na 50% zniżki do Znaku?
|
#590 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ineso - wczorajszy koncert był słaby mimo że skakałam pod sceną.
A ja nadal uważam, że niemodne są po prostu chamskie... U Cholerki widać, że wyrażają własne zdanie nie lejąc rzeki jadu.
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#592 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja napisałam u cholerki w komentarzu jak odebrałam notkę. Kącik Pandy to dla mnie po prostu podsumowanie opisów rodem z "kącika złamanych serc" z gazetki w stylu opowieści wyssane z palca, gdzie zawsze było pełno opisów "atrakcyjna pozna pana", "ustatkowany pan pozna panią", "puszysta szuka przyjaciela". Taki lakoniczne opisy mimo wszystko trochę zdradzają osobę je piszącą, na co zwróciła mi uwagę mama koleżanki, gdy oglądała moje CV i mruczała "wywal to zdanie, bo zdradza, że jesteś zakompleksiona". Dla mnie osoba, która opisując siebie zaczyna od tego, ze jest "puszysta", "ma kilka nadprogramowych kilogramów" itp. w tym momencie zdradza, że to dla niej problem, możliwe, że w związku z kompleksami bierze się za szukanie partnera w internecie.
Co do fragmentów dotyczących zdjęć, jakie ludzie zamieszczają na profilach na stronach internetowych to tu trudniej mi się wypowiadać. Na każdym zdjęciu wychodzę inaczej i jak kiedyś wysłałam chłopakowi zdjęcie na którym moim zdaniem wyszłam najbardziej nienaturalnie to ten z kolei stwierdził "och, Ty dokładnie tak wyglądasz na co dzień!" Pamiętam też, że w momencie, gdy jego znajomi obczaili mnie na facebooku to dowiedział się, że "oszalał", bo przecież mam "chyba ze dwanaście lat!" (miałam zdjęcie zrobione jakoś niedługo po doprowadzeniu się do porządku po zajęciach na basenie, więc byłam względnie naturalna i nieumalowana i z nieco podpuchniętą buzią, bo była wiosna i wszystko pyliło) Wiem za to jak wyglądało wybieranie zdjęcia u kumpeli, która narzekała na brak zainteresowania płci przeciwnej (moim zdaniem jest śliczna i po prostu odstraszała facetów nieśmiałością zmiksowaną z desperacją) - zrobiła sobie całą romantyczną sesję nad zalewem, wszystkie zdjęcia przerobiła na czarno-białe i założyła konto na fotce czy innej sympatii wrzucając na profilowe zdjęcie samej buzi ("bo jestem gruba!" - była i jest "normalna", ale ma figurę gruszki) z miną pt. "zamyśliłam się, bo jestem taka głęboka" Po prostu przekombinowała, bo chyba tak jej zależało.
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-12-15 o 14:10 |
|
|
|
#593 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
https://www.facebook.com/afvici2?fref=ts cholerko - jeśli za ostre i Cię uraziły to przepraszam po prostu dobitnie i prosto z mostu powiedziałam co na ten temat uważam, bo start mieliście naprawdę rewelacyjny czemu dziwią Cię ostre słowa ode mnie? przecież często walę co myślę, czasem nie przebierając w słowach i często później tego żałuję ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Dziewczyny kręcące hula-hop - jak tam Wasz zmagania? Zastanawiam się czy sobie nie kupić w cholerkowym zamówieniu. Jak coś to które wybrać? To - http://allegro.pl/hula-hop-odchudzaj...835315634.html czy to - http://allegro.pl/hula-hop-odchudzaj...36631287.html? |
|
|
|
|
#594 |
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38148880]
Dziewczyny kręcące hula-hop - jak tam Wasz zmagania? Zastanawiam się czy sobie nie kupić w cholerkowym zamówieniu. Jak coś to które wybrać? To - http://allegro.pl/hula-hop-odchudzaj...835315634.html czy to - http://allegro.pl/hula-hop-odchudzaj...36631287.html?[/QUOTE] Trudno powiedzieć, bo żadna aukcja nie podaje wagi a jest ona dość istotna. Ciężkie koło mocniej wgniata Ci się w skórę i lepiej pobudza komórki. My mamy chyba 2kg, prawda SdC? Jedno jest pewne, drugie jest ładniejsze ![]() Dziewczyny co myślicie o tych butach: http://moda.allegro.pl/kozaki-ociepl...860438362.html ? Szukam jakiś zimowych kozaków, ale wszystkie mają cienką podeszwę (ok. 0,5 cm) , która działa jak magnez na mróz i stopy w takich butach kostnieją mi w 5 minut :/ Ta wydaje mi się trochę grubsza, ale nie wiem jak się spisuje na zimnie i czy się nie ślizga? Myślałam też o tym, aby przemalować ją na czarno
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-12-15 o 16:56 |
|
|
|
#595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Superr ![]() Cytat:
|
|
#596 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#597 |
|
Konto usunięte
|
cholerko wyobraź sobie że przeczytałam notkę.
Ja się nie wypowiadam jak o czymś nie mam pojęcia. |
|
|
|
#598 |
|
Copyraptor
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38148880]Atelier Fryzjerskie Vici ul. Wielopole 28, tel. 422 27 28
https://www.facebook.com/afvici2?fref=ts cholerko - jeśli za ostre i Cię uraziły to przepraszam po prostu dobitnie i prosto z mostu powiedziałam co na ten temat uważam, bo start mieliście naprawdę rewelacyjny czemu dziwią Cię ostre słowa ode mnie? przecież często walę co myślę, czasem nie przebierając w słowach i często później tego żałuję ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Dziewczyny kręcące hula-hop - jak tam Wasz zmagania? Zastanawiam się czy sobie nie kupić w cholerkowym zamówieniu. Jak coś to które wybrać? To - http://allegro.pl/hula-hop-odchudzaj...835315634.html czy to - http://allegro.pl/hula-hop-odchudzaj...36631287.html?[/QUOTE] Vex, przecież Cię nie znam od wczoraj i jeszcze nie upadłam na głowę żeby płakać, bo coś walniesz prosto z mostu ![]() Nie chodzi o dobór słów, dziwi mnie to, że akurat tak odebrałaś tę notkę - po prostu wiele dziewczyn odebrało ją tak, jak była zaplanowana, czyli jako ironiczną i przejaskrawioną. Ale rozumiem też Twoje racje i skąd się one wzięły
|
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38144996]
Tak, Paweł jest najlepszym fryzjerem z jakim miałam do czynienia w swoim życiu, a wierz mi, że przerobiłam dziesiątki I tak, Paweł to fryzjer z wizją. Teraz jak byłam powiedziałam mu tylko, że trzeba zrobić porządek z tym co mam na głowie i myślałam, żeby dodać refleksy. Patrzył na mnie 2 min po czym zapytał "to poprawiam po swojemu, ok?" ![]() I myślę, że mniej niż 200 zł. Najlepiej zadzwoń i zapytaj.[/QUOTE] Dzięki To jeszcze dwa pytania: zdarzyło Ci się kiedyś wyjść od niego niezadowoloną? Nie boisz się polecać fryzjera? ![]() Zadzwonię, ale dopiero jak się zdecyduję, że chce coś zmienić. Na razie się tak tylko orientuję ![]() Cytat:
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grzeją bardzo
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.