|
|
#1712 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część V
|
|
|
|
#1713 |
|
Rozeznanie
|
ad1)Pyszne było- faceci lepszy zmysł smaku jednak mają.
ad2)I jak tu ma się dziecko czegokolwiek nauczyć, jak ciągle te zębiska przeszkadzają trzymam Nie znoszę przeprowadzek- chociaż tyle już ich przeżyłam ,że powinnam mieć wprawę...
|
|
|
|
#1714 |
|
Branzoletka
|
Cześć dziewczyny
Dawno mnie nie było ale praca daje mi tak w dupę, że nie wyrabiam ![]() Nocki za mną i druga zmiana, nie wiem czy dam radę, bo stanie nie jest problemem ani 3 zmiany tylko zapieprz i noszenie. Ogólnie cieszę się, że pracuje, poznaje nowych ludzi i w końcu wyszłam z domu a już miałam dość tego siedzenia. Patryk chowa się super, skończył 4m-ce i zaczynamy wprowadzać deserki i kaszki które dobrze toleruje ![]() Teraz mając ranne zmiany może uda mi się trochę was podczytać, bo się stęskniłam za wami. Mam nadzieje, że wszystko u was w porządku i maluszki chowają się zdrowo. Buziaki kochane mamusie
|
|
#1715 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() może kryzys, nie wiem sama, ciekawe ile ejszcze pocignę, zaczynam sie denerwować ![]() Cytat:
Cytat:
a u ans dziwne zachowania, dziś, potoki sliny ale mega, młody ulałaś slinę tuż po ejdzeniu, nie rozumiem tego w dodatku ssie pierś i zaczyna zaciskać dziącła, duzi sutki i wyciąga je, normalnie jak gryzak przyznam że jak ciągnął to bolałoaaaaaaa ![]() Hej, u nas cąły dzień na sprzątaniu, okna pomyte, firany widza, więc można ozdoby świąteczne kłaść, co nie co juz jest, byłam na jarmarku i kupiłam kilka bibelotów
|
|||||||
|
|
|
#1716 | |||
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
![]() U mnie super dzień Mały je normalnie ![]() Były u mnie psiapsółki Zrobiłam czekoladowe founde było nieprzyzwoicie dobre ![]() Cytat:
E tam, Zosia będzie miała cudne przebranie za Mikołaja. Młody ma tylko ubranie ![]() Cytat:
![]() ![]() za szczepienieCytat:
dla naszej seniorki ![]() ![]() to imprezka |
|||
|
|
|
#1717 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
masz cichego wielbiciela ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no to powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
Dziewczyny, jak będzie mieć wolną godzinkę to polecam: http://www.youtube.com/watch?v=QPPW8KM7eEU |
||||
|
|
|
#1718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapomniałaś o Sebastianku... Powodzenia Mnie to też za niedługo czeka.Wszystkiego najlepszego dla Lusi i Martynki
|
|
#1719 |
|
Rozeznanie
|
Mała wkońcu zasneła i mam chwilę żeby poczytać co tam u was.
Dziękuję w imieniu Agaty za gratulację ząbków, mała jest marudna i ciągle chce się nosić, a ząbki z dnia na dzień coraz większe. Dzisiaj skończyła 18 tygodni ![]() Ja mam wyniki dalej bardzo kiepskie, następny tydzień znów mi upłynie na lataniu po lekarzach Mam pytanie, bo mam jeszcze trochę pokarmu w piersiach, on sam się zgubi czy trzeba tą resztę odcignąć? |
|
|
|
#1720 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, ze w końcu wybadają, co Ci dolega i wyleczą.Pokarmu bym nie odciągała- jeśli nie robi Ci się zastój w piersiach.
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie zle czuje
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też słabo się czuję. W ogóle humor do bani.
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
współczuję
Ja się właśnie obżarłam snackami Sonko. Ciekawe co na to brzuszek Leosia
|
#1724 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() " Od "broni biologicznej to już dywan jeden musi iść do profesjonalnego czyszczenia ![]() Cytat:
Na wstrzymanie laktacji pomaga picie szałwii. No i zdrowiej nam... do łóżka marsz, a nie na forach siedzieć ![]() |
||
|
|
|
#1725 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1726 |
|
Rozeznanie
|
To chyba taki dzień. Pół dnia na wszystkich fukałam- dopiero kąpiel z bąbelkami pomogła.
|
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
kurde siedze na stronie coccodrillo i chce cos zamówic, aa nałóg, podobała mi sie bluza i jej nie kupiłam bo nie było rozmiaru, a na stronie jest i przeceniona, w dodatku sa akcesoria z serii FOREST BROTHERS , która uwielbiam, mogłabym małego ubrać całego w tą serię
|
|
|
|
#1728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ojej!!! To naprawdę wyzwanie - wiem jak było rok temu!!! Powodzonka! ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Zamówiłam wreszcie dwie fotoksiążki i druga Tyni Nareszcie znalazłam program, który wrzuca po prostu zdjęcia automatycznie, także bez opisu zdjęć - tak chciałam, zwykły album, bez podpisów itd. Trochę pozmieniałam, pokombinowałam i mam |
||
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U nas ok, mały szaleje Muszę pomyśleć jakie dania będę szykować na święta, za duzo tego nie będzie bo tylko dla naszej dwójki salon już świątecznie udekorowalam teraz musimy tylko jakaś choinkę kupić![]() Mamcia powodzenia z pakowaniem ![]() Dla Lusi i Martynki wszystkiego najlepszego ![]() Ja tez ostatnio wyszłam do 'ludZi' sama, byłam na zumbie pierwszy raz, bardzo mi sie podobało, choć po 20 minutach nie miałam siły nogi podnieść ale dałam radę do końca fajnie jest tak na chwile oderwać sie od rzeczywistości ![]() Jutro mamy plan na ikee i zakupy ciuchowe, już sie nie mogę doczekać
http://suwaczki.maluchy.pl/li-60657.png "Wędrówką jedną życie jest człowieka..." Edytowane przez ewka5891 Czas edycji: 2012-12-15 o 22:24 |
|
|
|
#1730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
Cytat:
|
|
|
|
|
#1731 | |
|
Raczkowanie
|
Bartek ma biegunkę chyba
Po każdym jedzeniu wszystko przez niego przelatuje. Jakby tego było mało mieliśmy dziś gości - przyjechał chrzestny Bartka z rodziną, wybawił go, nosił na rękach, a potem mówi, że jedzie na gripexie bo źle się czuje. No masakra, nie wiem gdzie ci ludzie mają mózg. Mam nadzieję tylko, że Bartuś będzie zdrowy ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1732 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Luśka padła na dobre dopiero po 19, jak jej dałam pedicetamol i posmarowałam dziąsła dentinoxem. Małż się upierał, że mam leku nie dawać, bo to pewnie ryki ze zmęczenia i wystarczy trochę cierpliwości. Ale kurde jak po godzinie widzę, że dziecko padnięte już do granic, na rękach prawie przysypia a za chwilę znowu ryk i tak w kółko, to chyba znaczy, że jednak coś jest nie tak.
Jak w końcu usnęła to nawet przespała swoją zwykłą porę karmienia wieczornego (między 19 a 20), dopiero o 22 się obudziła, nakarmiłam i poszła spać dalej Cytat:
Cytat:
Cytat:
i dziękujemy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co się dzieje? ![]() Cytat:
|
|
#1733 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej,
Dziś 5 h w CH, oczywiście sama, bo z dzieckiem bym nie dała rady, ludzi muuultum.... przymierzyłam P. pajaca welurkowego świątecznego, którego kupiłam jak byłam w ciąży, trochę rękawki przydługie, ale do spania może być ![]() Cytat:
nieźle ![]() u nas z dekoracji świątecznych będzie głównie choinka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Najlepsze życzenia dla Lu i Martynki
Edytowane przez houserka Czas edycji: 2012-12-15 o 22:58 |
|||
|
|
|
#1734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
dzień kiepski. zaczęliśmy od kłótni z tż Mały super, rozgadany, roześmiany Sprzątania trochę miałam. Prasowałam firankę, byłam u Emila w pokoju, on w łóżeczku. Co chwilę zerkałam na niego i coś gadałam, nagle patrzę a ten w poprzek łóżeczka leży zębule chyba odpuściły, tylko rano mu smarowałam dziąsełka.
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo na 1 stronie jesteś w zaginionych i dlatego Już dodałam Sebastianka ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Zmęczona jestem. Czas spać
|
|
|
|
|
#1737 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Póki jeszcze jest przed północą, zacznę od życzeń - wszystkiego najlepszego Lu i Martynko! Cytat:
Że nie trzeba się dopraszać - poka! ![]() Bardzo fajne zakupy tego, tam.. Brązowych nie było? ![]() ![]() Cytat:
Niestety przerabialiśmy choinkę i już wiem, jak to wygląda ![]() Po pierwsze - po trzech dniach straciła połowę igieł, bo kot właził do środka, na pień (jak wiewiórka), między gałęzie i ciskał się tam w nieskończoność, po drugie - nie kończyło się na zrzuceniu jednej bombki, tylko skakała i walczyła tak długo, aż zrzuciła większość. W związku z tym musieliśmy choinkę ubierać właściwie codziennie od nowa, po trzecie - wylądowaliśmy u weta z uszkodzeniem gałki ocznej, bo w tym amoku zapominała chyba zamykać oczy, gdy rzucała się na igły. Tak więc zimą roku 2009 (jeszcze przed wigilią) zakończyliśmy swoją przygodę z choinkami ![]() Cytat:
![]() mi tam współczuć nie trzeba, bo i tak nie słucham radia ![]() W PL też bym zresztą nie słuchała, ale już z innych względów ![]() oj, znam ten ból. To rzeczywiście jest masakra ![]() jakie? co tam szukasz? ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1738 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
współczuje tym ząbkującym ![]() coś jeszcze miałam pisać ale nie pamiętam |
|
|
|
|
#1739 |
|
Zadomowienie
|
no tak, mogłam się spodziewać, w końcu to jeden z najlepszych towarów eksportowych tego obszaru językowego
![]() ---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- ej, wyśpicie się na emeryturze! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

Nie znoszę przeprowadzek- chociaż tyle już ich przeżyłam ,że powinnam mieć wprawę...

jeszcze Was nie nadrobiłam ale zaraz to zrobię,
młody bronił się rękami i nogami - dosłownie - przed butelkę/niekapkiem, nawet nie spróbował pociągnąć

u NAS TEŻ TE PASKUDY. Zamiast leżenia poprawnie na brzuchu jest zżeranie piąstek i paluchów, nieraz do krwi, popłakiwanie i króciutkie drzemki.
i druga Tyni

Że nie trzeba się dopraszać - poka!