Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.II - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-15, 15:27   #4651
wioleta20
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.II

Czesc dziewczyny a ja juz wrociłam z uczelni, ale jutro mam od 8 do 18 masakra;/
Od wczoraj wieczorem 2 strony musiałam nadrabiać... Ale fajnie sie czyta...
Ja tez od poniedzialku biore sie za gruntowne sprzatanie...
A u mnie sypie i tak wieje że niedługo chyba bedą zaspy, i strasznie zimno
wioleta20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 16:45   #4652
ogorekpazurek
Wtajemniczenie

o jak Swiatecznie tutaj

ja robie prezenty dla dzieci..choc jeszcze nie wiem co... i dla Tz, i wiem co na szczescie..a dla mojej mamy wysylam kalendarz robiony ze zdjeciami wnukow moja mama miala do nas przyjechac ale sie rozchorowala, wiec niestety bedziemy sami swietowac...

ja robilam pierniczki tydzien temu i teraz robia furore w przedszkolu, wszystkie dzieci i opiekunki sa zachwycone w pniedzialek donosze nastepna partie, bo u nas tylko leza i nikt nie je

a z dziecmi robilismy normalne ciasteczka i te reniferki co tutaj ktoras z Was wstawiala ... fajnie wyszly..corka robila noski... wiecej zjadla ale na szczescie starczylo na wszystkie reniferki

u nas bylo pieknie bialo i mrozno ponad tydzien, ale wczoraj zaczal padac deszcz i jest az 7 stopni w plusie..buuu..mam nadzieje ze jednak na swieta jeszcze spadnie troche sniegu, albo przynajmniej sie oziebi juz w ostatnim roku bylo tak cieplo i deszczowo

a ja sylwestra teraz pewnie sama..jakby przyjechala moja mama to bysmy sobie z Tz gdzies poszli a tak to nie ma z ki dzieci zostawic..A. i tak bedzie musial pracowac pewnie i tylko o polnicy pewnie jakiegos szampanika wypijemy ... ale ja i tak chyba juz za stara na jakies szalenstwa jestem, szczegolnie jak pomysle ze trzeba rano wstac bo dzieci sa nieublagalne

ja tez sprzatam na raty, ale przy dzieciach inaczej sie nie da..co posprzatam to one i tak zaraz na brudza

mika sliczne karteczki ja dzisiaj wieczorkiem bede robic

kasia my z moim Tz jestesmy juz 11 sylwester razem i mamy dwojke dzieci i tez jeszcze calego sylwestra nie spedzilismy razem..zazwyczaj ja bylam w polsce albo a. musial pracwac..ale jak jestesmy w de to pijemy po lampce szampana i idziemy spac..a raczej ja ide jakos nie cierpimy z tego powodu..moze jak dzieci beda starsze to uda nam sie w koncu gdzies razem wyjsc na bal jakis

Ja tez chce wloski zrobic w nastepnym tygodniu, ale sama w domu..tylko farbowanie i chcialabym jakies szalenstwo, ale zbaczymy co z tego wyniknie ... pewnie tylko odswieze kolor

ja na rozdanie dyplomow kupilam sobie fajna bluze taka swiecaca i bedzie akurat na wieczor wigilijny..do jeansw a Swieta pewnie normalnie, bo nasz tatus wybywa, wiec bede sama z dzieciakami, wiec pewnie w dresy sie ubierzemy i bedziemy leniuchowac

z ciasta robie tylko karpatke..jak dostane, bo moja mama miala przywiezc, ale chyba wybiore sie do polskiego sklepu moze maja jeszcze...

darkoz ja ani choinki ani prezentow nie mam..mam nadzieje, ze w poniedzialek sie wyrobimy ze wszystkim

Malinova przytulam

tyle pisze tego posta ze dzieci zdarzyly wrocic...tatus nakupywalm im ciuchow w hm, ze teraz usialy sie poprzebierac i paraduja, pewnie do wieczora beda nadawaly sie tylko do prania
ogorekpazurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 17:17   #4653
misior920127
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to misior920127

chodzicie na roraty? ja planuje się wybrac przed świętami, takie wspomnienie z dzieciństwa
misior920127 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 17:42   #4654
Adelajda84
Wtajemniczenie

Witam byłam dziś na zakupach-mam juz prezenty.
Dla mamy-telefon(stacjonarny)i rekawica kuchenna,czarno-biała z nadrukiem krówki-mam sobie zażyczyła takową.
Dla siostry-książka
Dla babci-ciepłe,wełniane skarpety
Dla psów:
-Tina poduszka z nadrukiem misia
-karma pedeegri i czapi(na codzień nie jedzą tego syfu,ale bardzo lubią więc....),przysmaki najróżniejsze.
Dla królika kolby orzechowe.
Ot wszystko.

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

U mnie nikt nie chciał prezentów,zaznaczyli,że sobie nic nie dajemy,ale ja tak nie moge.Dlatego wszystkie upominki są symboliczne.

Dla przyjaciólki-2 pary kolczyków,maskara i świeczka.
Stary 2012-12-15, 20:39   #4655
IwonaMazury
Rozeznanie

a ja dopiero w środę będę w domu więc wszystko przede mną całe te sprzątanie i nawet prezentów nie mam ale pomysły są miłego sprzątania i zakupów
IwonaMazury jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 20:44   #4656
feather
Wtajemniczenie

No proszę, dzięki temu wątkowi właśnie sobie zrobiłam listę ciast, które zrobię na wigilię. Oczywiście będzie sernik i spróbuję zrobić ciasto orzechowo-czekoladowe Nie będę się w tym roku za bardzo wysilać Szczególnie, że spora część gotowania reszty rzeczy i tak spadnie na mnie

A wczoraj zaliczyłam wigilię ze znajomymi Jednak kiepskie miejsce wybraliśmy, bo kuchnia nie nadążała za ilością zamówień i większość czasu siedzieliśmy nad pustymi szklankami czekając na możliwość zamówienia grzańca... No, ale nie powiem, grzane wino tam było dobre
A żeby było jeszcze śmieszniej to jakaś dziewczyna chciała nas wyrzucić z naszego zarezerwowanego stolika, no bo ona też ma rezerwację... Okazało się, że jej rezerwacja wygasła 2,5 godziny wcześniej i dziewczę nie pomyślało, że żadna knajpa nie trzyma tyle czasu rezerwacji

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Kupne są niedobre.Ja preferuje domowe wypieki, z cukierni mi juz nie smakują....
Ja też nie lubię kupnych serników. Mój najgorszy sernik był lepszy od tych z cukierni... Tylko raz udało mi się kupić taki, który był dobry.

Cytat:
Napisane przez kyana Pokaż wiadomość
To prawda ze ma być ciepło i bez śniegu na święta ?
Ponoć ma być leki mróz, ale bez śniegu

Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość
Wiecie co... dzisiaj mija równy rok odkąd moja mama miała poważną operację kręgosłupa... groził jej wózek inwalidzki, jeśli lekarze by coś sknocili... totalnie złe wspomnienia... aż mi się łezka w oku kręci, mimo że wszystko się udało, chociaż mamcia już całkowitej sprawności (bez bólu, bez kulenia, bez rehabilitacji) nie osiągnie pewnie już nigdy... W zeszłym roku przed 10 grudnia już miałyśmy wszystko zrobione - pierniczki, bigos, sałatki... wszystko, bo mama wróciła do domu 23 grudnia wieczorem... straszne przeżycia.
Najważniejsze, że stresy się już skończyły i wszystko dobrze się zakończyło Może i nie idealnie, ale też nie najgorzej. A w tym roku święta będą już wesołe

Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
ja miałam dzisiaj jechac na zakupy wreszcie i nici z tego bo i ja i synek chorzy :/ takze siedzimy w domu, nie mam siły nawet sprzątać. dajcie mi kopa w tyłek
Ja Ci kopa nie dam, bo też chora jestem Z resztą jak i reszta rodziny. Na 8 domowników, 7 jest chorych...Ten mój siostrzeniec to takie zarazki ze szkoły do domu przynosi, że wszyscy padamy...

Cytat:
Napisane przez dariah4 Pokaż wiadomość
A u mnie pada deszcz.
U mnie też Przez chwile padał śnieg, ale przestał i potem zaczął deszcz. A teraz wrócił mróz i to wszystko zamarzło.

Cytat:
Napisane przez misior920127 Pokaż wiadomość
chodzicie na roraty? ja planuje się wybrac przed świętami, takie wspomnienie z dzieciństwa
Kiedyś chodziłam, teraz już nie. Jakoś ciężko mi wstać o tej godzinie, a jak już mi się uda to nie mam czasu.

feather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 20:54   #4657
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez feather Pokaż wiadomość
No proszę, dzięki temu wątkowi właśnie sobie zrobiłam listę ciast, które zrobię na wigilię. Oczywiście będzie sernik i spróbuję zrobić ciasto orzechowo-czekoladowe Nie będę się w tym roku za bardzo wysilać Szczególnie, że spora część gotowania reszty rzeczy i tak spadnie na mnie
Podasz przepis?
Sama muszę zrobić jakieś ciasto, ale pewnie skończy się na ciastkach tego typu: http://zamiastczekoladek.blogspot.co...-z-chilli.html tylko bez chilli. Parę lat temu robiłam i smakowały, a rzadko mi się zdarza, żeby coś mi wyszło w kuchni.
A co do kupnego sernika... całe życie mi się wydawało, że nie lubię tego ciasta, dopiero kiedy spróbowałam sernika domowej roboty mojej babci, pokochałam go.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 20:57   #4658
bybella
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja Ci kopa nie dam, bo też chora jestem Z resztą jak i reszta rodziny. Na 8 domowników, 7 jest chorych...Ten mój siostrzeniec to takie zarazki ze szkoły do domu przynosi, że wszyscy padamy...

U mnie też Przez chwile padał śnieg, ale przestał i potem zaczął deszcz. A teraz wrócił mróz i to wszystko zamarzło.

Kiedyś chodziłam, teraz już nie. Jakoś ciężko mi wstać o tej godzinie, a jak już mi się uda to nie mam czasu.
noo u mnie też cała rodzina chora, nie mieszkamy razem, ale widzieliśmy się wszyscy na urodzinach, no i poooszłooo
a u nas roraty są po południu co dla mnie ejst nieco dziwne, a z drugiej strony nie muszą sie dzieciaki zrywać jak ja rano zawsze musiałam brrr
Stary 2012-12-15, 21:40   #4659
feather
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Podasz przepis?
Sama muszę zrobić jakieś ciasto, ale pewnie skończy się na ciastkach tego typu: http://zamiastczekoladek.blogspot.co...-z-chilli.html tylko bez chilli. Parę lat temu robiłam i smakowały, a rzadko mi się zdarza, żeby coś mi wyszło w kuchni.
A co do kupnego sernika... całe życie mi się wydawało, że nie lubię tego ciasta, dopiero kiedy spróbowałam sernika domowej roboty mojej babci, pokochałam go.
Ja będę robiła te dwa ciasta:
Te linki wcześniej podawała majlenka_ a mi się akurat spodobały obydwa przepisy

Cytat:
noo u mnie też cała rodzina chora, nie mieszkamy razem, ale widzieliśmy się wszyscy na urodzinach, no i poooszłooo
a u nas roraty są po południu co dla mnie ejst nieco dziwne, a z drugiej strony nie muszą sie dzieciaki zrywać jak ja rano zawsze musiałam brrr
Pewnie właśnie chodzi o to, że rano mniej osób przychodzi U mojej znajomej roraty też są popołudniu, ale ona na nie nie chce chodzić, bo mówi, że to nie to samo co pójść rano jak jest jeszcze ciemno.

feather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 21:42   #4660
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Ja będę robiła te dwa ciasta:
Te linki wcześniej podawała majlenka_ a mi się akurat spodobały obydwa przepisy

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 21:56   #4661
infrequency
Zakorzenienie

GG do infrequency

A ja pół dnia dekorowałam pierniki. Ręce mi wysiadają.
infrequency jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 23:58   #4662
karolinuuusia
Zakorzenienie

dziewczyny poradźcie mi co mogę dokupić jeszcze chłopakowi, kupiłam już szczoteczkę elektryczną, a chce mu jeszcze dokupić coś w okolicach do 70zł, POMÓŻCIE
karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 06:07   #4663
Malinovva
Rozeznanie

No dziewczynki... 7! nie mogę w to uwierzyć...

Cytat:
malinova dobrze, że juz wszystko ok z mamą
Cytat:
Napisane przez infrequency Pokaż wiadomość
Malinovva, przykro mi, że musieliście tyle przeżywać. Dobrze, że to za Wami, a mamie będzie na pewno ciągle się poprawiać.
Cytat:
Napisane przez ahmily Pokaż wiadomość
malinovva
Cytat:
Napisane przez ogorekpazurek Pokaż wiadomość
Malinova przytulam
Dziękuję Wam dziewczyny! Również mam nadzieję, że będzie lepiej...

Cytat:
Dokładnie! Śnieg, deszcz, deszcz, śnieg, śnieg deszcz... i tak w kółko. Nie trzeba wypożyczać łyżew i płacić za lodowisko, wystarczy wziąć swoje ślizgacze i zabawa murowana

Cytat:
Ja jeszcze w zeszłym roku chodziłam codziennie na 6:30, ale w tym roku jakoś nie wyrabiam... jak ja wyjdę na takie roraty przed 6 z domu, to na drugi dzień jestem chora, albo totalnie nie mogę wstać. Chodzę na roratki, takie dla dzieci z moją Tinką, ale to tylko raz w tygodniu i 20 minut, jak nawet nie. W tym tygodniu może jakoś pójdę...

Wiecie co... boję się. Zostawili mnie. Dziadkowie dzisiaj lecą do Szkocji no i śpimy u dziadków i własnie rodzice pojechali ich zawieźć na dworzec, bo najpierw do Bydgoszczy muszą dojechać. A w ich domu w mojej wyobraźni straszy, bo przecież: "dom duży, stary to i straszyć musi" + sąsiadka (niby rodzina) która ich podsyca, bo albo demoluje skrzynkę, albo rysuje drzwi... taka wiecie, psychopatka. No i Patrycja boi się sama być... od małej, zawsze I teraz siedzę, weszłam na Wizaż, plus, że mogłam napisać ile dni zostalo, haha Bo co mi po psie "brytanie", znaczy yorku (haha ), który płacze bo odizolowałam go od kuchni, gdzie jest kot?
Stary 2012-12-16, 08:19   #4664
funk_you
Wtajemniczenie

Jak mnie dawno tu nie było. Nikt mnie już tu chyba nie pamięta.

Wczoraj na spacerze z psem, pomyślałam, że jakoś mało tego śniegu. No i wykrakałam. Wczoraj była śnieżyca wręcz, a dzisiaj sypie dalej. Oby tylko nie stopniało

Mam już kupione wszystkie prezenty, ewentualnie dokupie jeszcze jakiś drobiazg dla tżta. Strasznie się denerwuje, bo nie wiem czy jeden prezent dojdzie na czas. Trzymajcie kciuki bo inaczej chłopak dostanie tylko pierniczki

A właśnie to mi przypomniało, ma ktoś przepis na jakiś dobry lukier na ok. 100 pierników?
funk_you jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 09:43   #4665
bybella
Wtajemniczenie

o matko 7 dni a ja w czarnej d...
Stary 2012-12-16, 10:14   #4666
angelofmydreams
Raczkowanie

Nie czytałam ostatniej strony bo się spieszę lekturkę nadrobie jak wrócę z uczeni ;D. We wrocławiu nie ma prawie śniegu ;/! odwilż totalny. a za 7 dni zaczynają się święta. Mam nadzieje,że jak zjadę do domu ( mieszkam blisko gór) to będzie piękny śnieg ;D życzę miłego dnia i do usłyszenia wieczorem
Stary 2012-12-16, 10:45   #4667
justysiaa89
Zakorzenienie

powtórzę za Malinovvą bo się przyzwyczaiłam

7 !

u mnie też odwilż, szaro i ponuro, kałuże okropne już bym nawet wolała mróz bez śniegu a nie takie widoki kojarzące się z końcem a nie początkiem zimy

ja dziś muszę przysiąść nad testami, bo we wtorek mam teorię na prawko, już proszę o trzymanie kciuków wiem, że teoria jest prosta i można się jej wykuć na pamięć, ale stresik zawsze jest, zwłaszcza, że zmieniają się przepisy i to moja ostatnia szansa na normalny egzamin teoretyczny
justysiaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 10:57   #4668
Ewka:D:D
Rozeznanie

u mnie juz po sniegu ani sladu

Ewka:D:D jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 11:29   #4669
Milena_12
Rozeznanie

Funk - ja Cię pamiętam
Myślę, że o mnie też już tu zapomniano, bo naprawdę rzadko bywam.
Co do prezentów - brakuje mi czegoś dla mamy i myślę, że to będzie jakaś biżuteria, którą kupię w sobotę
Jeżeli chodzi o ciasta to ja robię :
http://www.mojewypieki.com/przepis/c...sem-karmelowym
i
http://www.mojewypieki.com/przepis/b...mi-i-migdalami - dla "teściów" jako prezent
Domek z piernika i tort tiramisu chyba sobie odpuszczam w tym roku, bo już za dużo ciast będzie na Wigilijnym stole i po prostu nie przemielimy wszystkiego
Pierniczki mam zrobione od 7 grudnia i czekają na swój czas. Kolejny weekend będzie dosyć pracowity, ale mam nadzieję, że uda mi się tu wpaść ze świątecznymi życzeniami!
Chciałam też zauważyć, że zbliżamy się do magicznej liczby 5000!! Brawo dziewczyny
Milena_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 11:30   #4670
ahmily
Zakorzenienie

to gdzie Wy dziewczyny mieszkacie? :O u mnie ciągle prószy, pełno śniegu leży, ale po tym co piszecie to jestem pełna obaw, że już niedługo..
Stary 2012-12-16, 11:37   #4671
mariamarysienka
Zakorzenienie

U mnie wczoraj padał tak cudowny śnieg, ze z pół godziny stałam przed oknem i się gapiłam Ale dzisiaj odwilż Tak mi smutno, jak widzę, jak czapy śniegu spadają z drzew, a pod nogami nie skrzypi tylko chlupie

Wczoraj byłam z tż na zakupach i wyszliśmy z wielką siatką świątecznych rzeczy Kupiłam dużo wstążek, papiery do pakowania, taką śliczną świeczkę, łańcuchy i jakieś jeszcze drobiazgi Udekorowałam sobie dziś z rana okno śnieżynkami, pokażę Wam później jak wyszło

A na wtorek planuję ozdabianie pierniczków

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 11:44   #4672
GirlOfDeath
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kiedyś chodziłam częściej, w tym roku byłam dopiero raz, czego bardzo żałuję. No ale może jutro.

Cytat:
o matko 7 dni a ja w czarnej d...
<piona> To tak, jak ja. Prezenty niekupione, nie posprzątane. Masakra.

Przepraszam, że się tak pojawiam i znikam, ale po prostu nie mogę Was nadrobić i potem ciężko mi się wbić do Was.
Stary 2012-12-16, 12:11   #4673
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez infrequency Pokaż wiadomość
A ja pół dnia dekorowałam pierniki. Ręce mi wysiadają.
ja tez swoje dekorowałam strasznie długo, ale jestem niezadowolona ;/ chciałam zrobić biały lukier, zrobiłam z białka, które nie zeschło, jest lepkie i klei się szczescie druga część zrobilam w czekoladzie.

Wczoraj wymylam w calym domu podlogi mopem parowym, zostały jeszcze gdzie nie gdzie fugi do wyczyszczenia. Fajnie, szybko i idealnie czyści także dzisiaj będę kończyć.

We worek jedziemy z tz po prezenty dla jego rodzinki i cos sobie nawzajem kupić Rodzcom mialam nic nie kupowac, ale moze na jakiś drobiazg sie szarpniemy
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 12:45   #4674
Malinovva
Rozeznanie

Coś Wam powiem...

Jestem z Poznania. Z Poznania nie ma lotów do Szkocji. Dziadkowie wstali o 5 rano i specjalnie jechali pociągiem do Bydgoszczy, żeby stamtąd móc wylecieć do Glasgow. Mieli wylecieć pół godziny temu. Okazało się, że samolot wczesniejszy ze Szkocji, który miał ich tam "zawieźć" został przekierowany do Poznania. Okazało się również, że ich odlot również został przekierowany do Poznania. I finalnie okazało się, że - uwaga - okoo 16:30 dziadkowie zostaną przewiezieni autobusami do naszego miasta i wylecą od nas koło 20ej . I jeszcze żeby było mało - oni za te busy musza zapłacić. Każdy.

Czyli podsumowując: jechać specjalnie do Bydgoszczy z Poznania, żeby stamtąd odlecieć do Szkocji i zostać przekierowanym na lotnisko z powrotem do Poznania... i stamtąd odlecieć, mimo że stamtąd nie ma lotów... POLAND.

POZDRAWIAM
Stary 2012-12-16, 13:14   #4675
funk_you
Wtajemniczenie

Cały czas śnieży. Nie spotkam się dziś z chłopakiem bo zasypało drogi. Tak mieszkam w mieście, tak mam 10 minut do centrum. Nic nie odśnieża. Tata mnie też nie podwiezie, droga osiedlowa zasypana.

W tej chwili nienawidzę śniegu.
funk_you jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 13:17   #4676
Martita 88
Zakorzenienie

Madaaa, strasznie podoba mi sie twój av

wstaje i co widze- śnieg sypie (prawie jak w Kevinie nr1), samochody zasypane(współczuje ich właścicielom) i tak żeby było w święta

a propos, w święta bedzie Kevin- sam w Nowym Jorku
Let it stay here
2.07.2013- prawo jazdy w kieszeni
Martita 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 13:20   #4677
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martita 88 Pokaż wiadomość

wstaje i co widze- śnieg sypie (prawie jak w Kevinie nr1), samochody zasypane(współczuje ich właścicielom) i tak żeby było w święta

Dziękuje To z zeszłorocznej choinki, babcia robila nam takie aniolki.

U mnie deszcz, odwilż, ogólnie brzydko :/
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 13:35   #4678
Nima94
Raczkowanie

Hej dziewczyny^^ Chce może któraś z was sampler "white christmas" yankee candle?
Chciałam się wcześniej za niego wymienić, ale nie ma chętnych, a jego ostry zapach trochę mi przeszkadza, więc chętnie się go pozbędę <dla chętnych mogę zrobić zdjęcie>

Edytowane przez Nima94
Czas edycji: 2012-12-16 o 15:28
Nima94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 13:41   #4679
bybella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez GirlOfDeath Pokaż wiadomość
Ja kiedyś chodziłam częściej, w tym roku byłam dopiero raz, czego bardzo żałuję. No ale może jutro.

<piona> To tak, jak ja. Prezenty niekupione, nie posprzątane. Masakra.

Przepraszam, że się tak pojawiam i znikam, ale po prostu nie mogę Was nadrobić i potem ciężko mi się wbić do Was.
noo to piateczka
pojawia się i znika i znika i znika zaraz mi się skojarzyła piosenka
Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
ja tez swoje dekorowałam strasznie długo, ale jestem niezadowolona ;/ chciałam zrobić biały lukier, zrobiłam z białka, które nie zeschło, jest lepkie i klei się szczescie druga część zrobilam w czekoladzie.

Wczoraj wymylam w calym domu podlogi mopem parowym, zostały jeszcze gdzie nie gdzie fugi do wyczyszczenia. Fajnie, szybko i idealnie czyści także dzisiaj będę kończyć.

We worek jedziemy z tz po prezenty dla jego rodzinki i cos sobie nawzajem kupić Rodzcom mialam nic nie kupowac, ale moze na jakiś drobiazg sie szarpniemy
a co to mop parowy? nie ukrywam ze mam problem z utzrymaniem czystosci podłóg, a przy niemowlaku byłoby to wskazane
Cytat:
Napisane przez Martita 88 Pokaż wiadomość

e tam Kevin w NY to już nie to

u mnie okropna mgła, ledwo blok naprzeciwko widać
Stary 2012-12-16, 14:01   #4680
mika93
Zadomowienie

Cytat:
Faktycznie całkiem o nich zapomniałam , może się wybiorę

Cytat:
Pewnie właśnie chodzi o to, że rano mniej osób przychodzi U mojej znajomej roraty też są popołudniu, ale ona na nie nie chce chodzić, bo mówi, że to nie to samo co pójść rano jak jest jeszcze ciemno.
Kurczę wydaje mi się , że u mnie roraty były wieczorem, kojażę lampiony i gaszone światło w kościele. Chyba że mnie wyprowadzicie z błędu bo może te lampiony to kiedy indziej się zapalało

Cytat:
Napisane przez justysiaa89 Pokaż wiadomość
ja dziś muszę przysiąść nad testami, bo we wtorek mam teorię na prawko, już proszę o trzymanie kciuków wiem, że teoria jest prosta i można się jej wykuć na pamięć, ale stresik zawsze jest, zwłaszcza, że zmieniają się przepisy i to moja ostatnia szansa na normalny egzamin teoretyczny
Dasz radę, czasu jest dużo, czytaj uważnie pytanie i będzie dobrze .

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości