Urodzone w 1989 :) - Strona 292 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-27, 23:44   #8731
Norek_89
Raczkowanie

GG do Norek_89
Dot.: Urodzone w 1989 :)

Witam , chcialem pochwalic sie moim naściennym dzielem :P:P Dzisiaj nudzac sie , namalowałem wielkie logo na pol sciany : (4 godz malowania :O ) TADAM --> http://www.upimg.eu/show.php?p=1612 pzdr
Stary 2007-02-28, 15:39   #8732
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciekawa_świata Pokaż wiadomość
ja też i jakoś nawet odechciewa mi się uczyć na myśl o rozszerzonej, gdzie punktowane jest myślenie tak jak egzaminator a nie prawdziwa wiedza...
tak to bym miała w garści podstawową (bo raczej nie ma opcji, żebym nie zdała podstawowej ) a tak? tak łatwo zostać z niczym

jak się wkurzę to napiszę do CKE maila
i się popytam co i jak
Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Ja też słyszałam, że wszystko wraca do punktu wyjścia

A historii rozszerzonej też się boję- jestem w biolchemie I jeszcze się waham
Cytat:
Napisane przez Martusia B. Pokaż wiadomość
Ja też chcę pisać roszerzoną historię i nie mam pojęcia jak tego dokonać , chce też zadawać polski rozszerzony i chyba WOS dodatkowy, ale niestety angielski będę musiała zdawać podstawowy

A teraz uciekam do TŻa, papa

No cóż u mnie jest w tym problem z rozszerzoną,że miałam zmiane nauczyciela po feriach i obecny nauczyciel jest BEZNADZIEJNY!!
Twierdzi,że daty nie są potrzebne na maturze(wogle nie wie jak wygląda arkusz maturalny) Myli ważne osoby typu Katarzyna II i Katarzyna I to jedno i to samo

Po pierwszych lekcjach klasa jest załamana (do tego stwierdził,że nie bedzie nam robił dużo sprawdzianów i kartkówek bo po co )
Zastanawiam się cały czas jak tak mało wykształcony człowiek(bo cóż stwierdził,że baardzo lubi wymyślać nowe wyrazy ) może uczyć klase o rozszerzonej historii

Ajj rozpisalam się na ten temat,ale niestety jestem załamana tą syrtuacją i niestety nie ma wyjścia bo nauczyciela już nam nie zmienią

Więc mam ogromną nadzieje na tą mature ,,i"

Martusia:Zazdroszcze teg pozytywnego nastawianie

Norek:Jaki z ciebie utalentowany chłopak

Był u mnie od rana TŻ przniósł zeszyty i Pysie (uwielbiam soczki marchwiowe)
Niestety już poszedł na siłownie.
Brr źle sie czuje lece do łóżka.
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 15:40   #8733
i_n_e_s
Zadomowienie

Norek nudziło Ci się?
Fajnie wygląda, gorzej będzie jak przestaniesz ich lubić.

Co do tego co pisałyście: ja wf lubię, najbardziej siatkę. Ale może być też kosz, ping pong.
Najbardziej nie lubię siłowni, bo wtedy się siedzi i nic nie robi, tylko gada. Już wolę aktywnie spędzić tę godzinę.

Mathilda wszystkiego najlepszego

Ps. Czy dla was czcionka wiadomości nie wydaje się inna?
Bo jak dla mnie to jest, niby wtedy też była Verdana,ale ta jest jakaś mniejsza?
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 17:08   #8734
Agosek
Zadomowienie

GG do Agosek Wyślij wiadomość przez MSN do Agosek

mathilda-wszystkiego najlepszego kochana, żebyś sobie pieknie poukładała te swoje uczucia i żebyś mogła się cieszyć miłością, spełnienia marzeń, relizacji planów, zadnych problemów, dużo ciepełka i słoneczka

A ja się cieszę, że jest w tym roku tylko jeden arkusz-pisanie matematyki czy polskiego przez 3 godziny jest męczące, a co dopiero dwa arkusze i dwa wejścia, bo wszystko co zdaje biorę na rozszerzonym.

Kupiłam sobie "Shape'a" z plytą z tańcem brzucha... Rewelacja!! Chwilę ćwiczylam i powiem, że można się zmęczyć. I jeszcze ta kordynacja ruchów...

A jutro nie ide do szkoły tylko jadę ze szkolną drużyną na zawody... szachowe . Zimą szachy a wiosną i jesienią przełaje-dzięki temu mam z w-f-u 6, a właściwie powyżej 95%, bo u nas jest system punktowo-procentowy.
Stary 2007-02-28, 18:05   #8735
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Mi mój nauczyciel historii mówił to juz w tamtym roku i zapadło mi to w pamieć, bo uwazał to za kompletną głupotę i ostrzegał.
Tak, bo w zeszłym roku mówili, że nie można. A we wrześniu okazało się, że jednak tak..

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
hey ale tam jest napisane: język obcy nowożytny zdawany na poziomie podstawowym albo rozszerzonym... czyli nie to i to ale to ALBO to
Ale to jest ustny. Ustny zdaje się na podstawowym lub rozszerzonym, a pisemny na podstawowym i rozszerzonym.

Cytat:
Jestem taka szczęśliwa Nie mogę dzisiaj nacieszyć się życiem. Wszystko widzę w bardzo pozytywnych barwach, to takie cudowne, że mam TŻa, który mnie kocha, a ja jego, że mam taką kochającą mamusię i całą rodzinkę, nie wiem co mi dzisiaj jest... Może to przez tą pierwszą wiosenną burzę, dała mi nadzieję na jakąś lepszą przyszłość, na to że będzie słońce i kwiaty, i zieleń Moze to też przez film "Pod słoncem Toskanii", ale on jest tak niesamowicie ciepły i magiczny
Jestem dzisiaj dosłownie niepoprawnie romantyczna i aż za bardzo optymistyczna, ale dobrze mi z tymi!
I musiałam się tym z kimś podzielić, tak! Wybaczcie
Gratuluję. Też lubię się tak czuć.

Cytat:
Napisane przez Norek_89 Pokaż wiadomość
Witam , chcialem pochwalic sie moim naściennym dzielem :P:P Dzisiaj nudzac sie , namalowałem wielkie logo na pol sciany : (4 godz malowania :O ) TADAM --> http://www.upimg.eu/show.php?p=1612 pzdr
Super. Ja też uwielbiam malować ściany, ale na razie tylko na jednokolorowo.

mathilda mam nadzieję, że niedługo się spotkamy z kasią i blaque i poświętujemy.

KBM, widziałaś? http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=820

Dostałam dziś -5 z francuskiego. Uf..
Stary 2007-02-28, 18:11   #8736
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

mathilda spełnienia marzeń kochana

a ja próbuję się pouczyć bo jutro mam spr. z biologii, ale coś mi nie wychodzi mniej (tak, mniej) więcej mam pojęcie o co chodzi, ale trudno mówić, żebym była wybitnie nauczona

nie chce mi się nic

popijam sobie wodę

ciekawa_świata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 18:28   #8737
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:

Norek !

Już Cię lubię za te Małpy

Ja sobie nad łóżkiem powiesiłam wszystkie płyty
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 18:31   #8738
blaque
Zakorzenienie

mathilda-wszystkiego naj Duuzo szczescia i zebys sobie w tej milosci wlasnie poukladala wszystko; i oczywiscie spelnienia marzen kochanaa
em-

ej ja sie zaczynam martwic, gdzie jest slimaczek..?

Wrocilam wlasnie z ang i od fryzjera
Nie chce mi sie nic-ani wziac za nauke ani nawet jezdzic na rowerku, zadnych cwiczen..Maskara..
Stary 2007-02-28, 18:43   #8739
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
Wow bardzo fajna ściana, musiałeś się napracować Podziwiam ładnie
Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość

Mathilda wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez Agosek Pokaż wiadomość
mathilda-wszystkiego najlepszego kochana, żebyś sobie pieknie poukładała te swoje uczucia i żebyś mogła się cieszyć miłością, spełnienia marzeń, relizacji planów, zadnych problemów, dużo ciepełka i słoneczka
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

Ale to jest ustny. Ustny zdaje się na podstawowym lub rozszerzonym, a pisemny na podstawowym i rozszerzonym.

mathilda mam nadzieję, że niedługo się spotkamy z kasią i blaque i poświętujemy.
Cytat:
Napisane przez ciekawa_świata Pokaż wiadomość
mathilda spełnienia marzeń kochana
Dziękuję kochane
Em uspokoiłaś mnie z tą maturą i mam nadzieję że spotkamy się niedługo w krk Tylko jak się zrobi cieplej może

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 18:44   #8740
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

blaque dziękuję kochana

Stary 2007-02-28, 18:49   #8741
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Wrocilam wlasnie z ang i od fryzjera
Co sobie zrobiłaś na głowie?
Stary 2007-02-28, 19:15   #8742
kasia89
Zakorzenienie

Mathilda Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, już teraz dobrze napisanej matury i żebyś dostała się na wymarzone studia, żeby Ci się wszystko z TŻ-ami ułożyło dobrze, no i żebyś po prostu była szczęśliwa!

Aa co do spotkanka to myślę, że bardzo dobry pomysł Tylko faktycznie właśnie, może jak już cieplej będzie. No i blaque musi być obowiązkowo, bo inaczej będzie

Ostatnio mam strasznie dużo pracy w szkole i innych zajęć, więc się nie odzywam, ale staram się czytać Was regularnie

Jutro czeka mnie test z polskiego z romantyzmu, czyli praktycznie od początku roku. Mmm miodzio!
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 19:22   #8743
uhahana
Zakorzenienie

No dobra, to teraz trochę nadrobię [wbrew pozorom przez 2 dni TROCHĘ się nazbierało]

Przede wszystkim Mathildo droga WSZYYYYSTKIEGO DOBREGO!

Z tą maturą dokładnie nie wiem jak jest, ale w każdym razie przez to musieliśmy zmieniać plany na angielskim, bo repetytorium mieliśmy kupować tylko z rozszerzonym materiałem, a kupiliśmy jednak z podstawowym i rozszerzonym. Ale mimo wszystko, jak mam zdać, to jakoś zdam, a jak nie to nie, dam radę. Wy też dacie, heh.

Z wfu mam zwolnienie na stałe, ale to przez problemy zdrowotne. Czasem faktycznie pohasałabym w szkole, żeby odreagować normalne lekcje, ale jednak to zwolnienie jest mi na rękę. Nie muszę się martwić, żeby oprócz zwykłych rzeczy zaliczać jeszcze siatkówkę, kosza, ręczną, biegi itp., nie muszę się martwić, że mi to może zaniżyć średnią, że będę spocona na lekcjach po wfie, że muszę nosić strój i buty... To już wolę sobie kupić karnet i wieczorem skoczyć na siłownię.

W pierwszej klasie miałam basen i pływałam. Wtedy to w ogóle masakra, brać te wszystkie basenowe toboły, a później biegać po szkole z mokrymi włosami i piekącymi oczami. No ale zdarma było, to se czasem popływałam

Blaque czekamy na zdjęcia

Agosek właśnie też chciałam tego Shape'a kupić, ale nie byłam pewna, teraz na niego zapoluję Fajnie macie z tym systemem punktowym.

A co do zawodów, to u mnie w szkole dzisiaj były pływackie, a my mieliśmy 2 zastępstwa i kibicowaliśmy i muszę się pochwalić, że moi kochani koledzy mieli 1 miejsce w sztafecie Poza tym np. jakiemuś typowi spadły do połowy tyłka kąpielówki jak płynął, wyobraźcie sobie jaki był śmiech na widowni No ale mniejsza z tym...

Uczyłam się dziś intensywnie, a jak miałam się wziąć za ostatni przedmiot - geografię, to się dowiedziałam, że sprawdzianu jednak nie ma Ojej jak się cieszę W ogóle humor dopisuje, chociaż jakis wielkich powodów nie mam, na pewno nie takich, jak Martusia

Norku a te dłonie na ścianie to tylko Twoje czy kolekcjonyjesz różnych osób? Heh A pozatym, to ładnie Oby Ci się szybko nie znudzili bo będziesz musiał zamalowywać
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 19:22   #8744
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Co sobie zrobiłaś na głowie?
Aaa nie, nic takiego. Podcielam tylko moje tragicznie zniszczone wlosy.
Mila pani powiedziala, ze powinna mi och sciac co najmniej o tyle..No, o tyle, no! Powiedzcie, ze wiecie ile, no Widzicie, prawda?
No ale nie podoba mi sie, bo mam teraz krotsze choc tylko podciela koncowki..Ale pewnie musze sie przyzwyczaic. A one faktycznie potrzebowaly fryzjera
Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
blaque dziękuję kochana

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Mathilda Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, już teraz dobrze napisanej matury i żebyś dostała się na wymarzone studia, żeby Ci się wszystko z TŻ-ami ułożyło dobrze, no i żebyś po prostu była szczęśliwa!

Aa co do spotkanka to myślę, że bardzo dobry pomysł Tylko faktycznie właśnie, może jak już cieplej będzie. No i blaque musi być obowiązkowo, bo inaczej będzie

Ostatnio mam strasznie dużo pracy w szkole i innych zajęć, więc się nie odzywam, ale staram się czytać Was regularnie

Jutro czeka mnie test z polskiego z romantyzmu, czyli praktycznie od początku roku. Mmm miodzio!
haha przepraszam, juz bde
Stary 2007-02-28, 19:37   #8745
uhahana
Zakorzenienie

A co do czcionki, to chyba jest ta sama, co wcześniej, tylko odstępy między wersami są mniejsze. Tak mi się wydaje. Wcześniej było lepiej.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2007-02-28, 20:30   #8746
marta6704
Zakorzenienie

Mathildo:Wsiego naj naj I duużo szczęścia w życiu i spełnienia najskrytszych marzeń

Ehh od jutra zaczynam oficjalne zrzucanie kalorii bo do teraz to było ograniczanie słodyczy (co mi się kiepsko udawało niestety ) no i ćwiczyłam też rzadko ze względu na ciągłe infekcje i choróbska,które mnie łapią

Do szkoły zdecydowałam się iść w piątek
A co tam stęskniłam się przez kilka dni za klasą

Może w weekend przejde się do kina na ,,Dlaczego Nie"
Może,któraś z was oglądała i wieczy warto wogóle iść bo jak narazie słyszalam same niepochlebne opinie??
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 20:32   #8747
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
A co do czcionki, to chyba jest ta sama, co wcześniej, tylko odstępy między wersami są mniejsze. Tak mi się wydaje. Wcześniej było lepiej.
Ostatnio mało zaglądałam, może zapomniałam jak wyglądały, dla mnie są mniejsze , ale nie upieram się .

Przypomniał mi się mój sen, a dokładnie była tam m.in Em. Było coś o szkole i pamiętam, że powiedziała, że uczy się w weekendy 2000 słówek po francusku,a w zwykły dzień 200, bo są też inne lekcje
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 21:07   #8748
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość

dziękuję, a blaque musi być oczywiście
Cytat:

Przede wszystkim Mathildo droga WSZYYYYSTKIEGO DOBREGO!
dziękuję
Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Mathildo:Wsiego naj naj I duużo szczęścia w życiu i spełnienia najskrytszych marzeń
Dziękuję

Cytat:

Przypomniał mi się mój sen, a dokładnie była tam m.in Em. Było coś o szkole i pamiętam, że powiedziała, że uczy się w weekendy 2000 słówek po francusku,a w zwykły dzień 200, bo są też inne lekcje
heheh fajny sen

A ja miałam ostatnio makabryczny poprostu:

śniło mi się ze miałam zabić jakiegoś gościa i stałam przed jago domem z czymś w ręku nie wiem co to było, zabiłam jego 2 psy które wyglądały jak wilki waląc je w głowę półki nie zdechną i w ten sam sposób uśmierciłam jeszcze 5 moich kuzynek i siostrę mojej przyjaciółki Madzię, a później jakiś ksiądz się pojawił nie wiadomo skąd jak to zwykle w snach i przeniosłam się jakoś do kościoła i rozmawiałam z nim i pytałam co mam zrobić żeby nie iść do piekła bo bardzo mi było smutno i żałowałam tego co zrobiłam, a później śniło mi się piekło czyli chyba tam trafiłam na koniec
OKROPNY!!!!

Stary 2007-02-28, 21:07   #8749
blaque
Zakorzenienie

Cytat:

em-nie wiedzialam, ze z Ciebie taki kozak
Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Może w weekend przejde się do kina na ,,Dlaczego Nie"
Może,któraś z was oglądała i wieczy warto wogóle iść bo jak narazie słyszalam same niepochlebne opinie??
Ojj bidulo. Mam nadzieje, ze bdziesz juz zdrowa
Co do filmu nie polecam
Tandetny, historia obrysowana na wiele sposobow, ktora powtarza sie w kazdym polskim filmie, tandetne teksty, aktorzy(?) na poziomie gimnazjum, film robiony na komedie ale niestety, nie slyszalam w calym kinie przez caly film-nawet jekniecia; czegos, co przypominaloby probe smiechu.

Pierwszy raz prawie usnelam w kinie i pierwszy raz w kinie sie wynudzilam
Stary 2007-02-28, 21:24   #8750
laylaaa
Zakorzenienie

mathilda najlepszego :przytul 18

blaque na pewno slicznie wygladasz, chociaz znam ten bol gdy fryzjer zetnie za duzo.. ja sie niedawno obcielam (a scislej wydegazowalam wlosy) i zaluje.

i_n_e_s - ale sen mi sie dzis snilo takich dwoch gosci ze szkoly, znajomych, porwali mnie, byli strasznie pijani i tak mocno mnie trzymali a potem ucieklam i powiedzialam, ze ich zaskarze czy cos takiego

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 21:36   #8751
Martusia B.
Wtajemniczenie

Mathilda wszystkie naj, naj, naj Zeby Ci się wszystko z TŻem ułożyło, żebyś była szczęśliwa i żebyś zdała prawo jazdy za pierwszy razem, żebyś się dostała na wymarzoną uczelnię, ale przede wszystkim, żeby spełniły się Twoje wszystkie najskrytsze marzenia STO LAT!!!

Jestem dzisiaj tragicznie padnięta, wróciłam ze szkoły dopiero o 19, a jutro nie będzie lepiej, ale przynajmniej nie będę na lekcjach . Chyba idę zaraz spać, bo na nic innego mnie nie stać
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 21:36   #8752
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

dziękuję laylaaa
Ps wiesz że zawsze jak czytam Twoje posty to mam ochotę włączyć sobie piosenkę Erica Claptona laylaa hehehehe lubię ją bardzo

Stary 2007-02-28, 21:38   #8753
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość

blaque na pewno slicznie wygladasz, chociaz znam ten bol gdy fryzjer zetnie za duzo.. ja sie niedawno obcielam (a scislej wydegazowalam wlosy) i zaluje.
Stary 2007-02-28, 21:42   #8754
uhahana
Zakorzenienie

Kurde, a ja nie potrafię sobie teraz żadnego snu przypomnieć, chociaż ostatnio nawet pamiętam po przebudzeniu, co mi się śniło.
Albo nie, inaczej. Jak się obudzę, to nie pamiętam, tylko w najmniej spodziewanym momencie w ciągu dnia mi się przypomina Ale na krótko heh.

Chciałabym płytę Masali aaaaaa... A szkoda mi 25 zł za 7 kawałków. Wiem, okropna jestem sknera. No cóż.

Jezu, a jutro mam na 7:10 Nienawidzę wprost wstawać o szóstej rano...
Choose life.
'

Stary 2007-02-28, 21:45   #8755
patitcz
Zadomowienie

Cytat:

Jezu, a jutro mam na 7:10 Nienawidzę wprost wstawać o szóstej rano...

łacze sie z Toba w bolu
tez mam na 7,10 i nie wiem jaki cud mnie z łózka podniesie

tylko tyle na ile mnie dzisiaj stac
aby cos napisac

pozdrawiam i całuje
choćby na jego nogach spoczywała
płonąca aureola
Uwierz w ślepą miłość
i równie ślepą nienawiść
Uwierz We mnie"
patitcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 21:55   #8756
Martusia B.
Wtajemniczenie

Najwcześniejsza godzina na jaką mam do szkoły to 8.00... Nie wiedziałam nawet, że gdzieś lekcje mogą zaczynać się o 7.10... W życiu nie wstałabym na 7 , czasami nawet na 8 mam problemy
Stary 2007-02-28, 22:00   #8757
uhahana
Zakorzenienie

Ja w zeszłym roku miałam 3 razy w tygodniu na 7:10, teraz 2, czwartek i piątek.

A w gimnazjum kiedyś miałam nie pamiętam już na którą godzinę, ok 14:00, a kończyłam o 17:40. W zimie to już było ciemno jak w D, a jeszcze trzeba było iść dalej na przystanek, bo spod szkoły nic nie jechało. To były czasy...
Choose life.
'

Stary 2007-02-28, 22:01   #8758
wenedka
Zakorzenienie

Oj wstałabyś
Ja 3 razy w tygodniu mam na 8, a że mam do szkoły jakieś 25km, to muszę wstawać o 6.
Najgorzej jest w zimie, ale ujdzie

p.s.
komputer naprawiony
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 22:06   #8759
Martusia B.
Wtajemniczenie

Znaczy ja i tak wstaję o 6.20, bo rano z psem wychodzę, a tak musiałabym wstawac jeszcze wcześniej, fujjj....

Uciekam spać, bo żadnego pożytku to tu ze mnie nie ma
Stary 2007-02-28, 22:13   #8760
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
Mathilda wszystkie naj, naj, naj Zeby Ci się wszystko z TŻem ułożyło, żebyś była szczęśliwa i żebyś zdała prawo jazdy za pierwszy razem, żebyś się dostała na wymarzoną uczelnię, ale przede wszystkim, żeby spełniły się Twoje wszystkie najskrytsze marzenia STO LAT!!!
mmm dziękuję oby się spełniły

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości