|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
w Grudniu wymienie podklad maybelline 24h inne kosmetyki
witam wszystkie uzytkowniczki tego portalu jestem tu nowa
-paczki zawsze wysylam poleconym zeby miec dowod -nie oszukuje i nie chce byc ozukiwana -nie mam przekupek wiec paczke przy wymianie moge wysla pierwsza -zawsze dokladnie opisuje rzeczy -co juz nie aktualne usuwam lub pisze ze nieaktualne Zapraszam na moj profil i do wymian cos ci sie podoba pisz smialo nie jestem wybredna ![]() RZECZY NA WYMIANE 1.podklad maybelline 24h nowy odcien nude 2.podklad very lasting oriflame nowy odcien light ivory 3.nowy tusz do rzes W PANTERKE 4.perfumy neoni nowe 5.perfumy disney nowe 6koncowka perfum avon 7.perfumowany balsam do ciala avon uzyty raz 8.BALSAM PRZECIWSLONECZNY AVON NOWY 9.SRAY TERMOOCHRONA DO PROSTOWANIA WLOSOW LOTON NOWY 10 KREM EFFLACAR ZOSTALO 15ML 11. KREM La Roche cicplast polowa 12krem na przebarwienia i inne czynniki ivostin uzyty cztery razy 13 trojktywny krem wybielajacy pharmaceris mniej niz polowa 14krem modelujacy nogi wieksza polowa 15 krem under twenty matujacy nowy 16.odzywka avon nowa 17 kremowy żel pod prysznic Bbeauty bambusowo pomaranczowy nowy Edytowane przez justi1993 Czas edycji: 2012-12-18 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w Grudniu wymienie podklad max factor Ageless Elixir 2 in 1
cos u mnie?
#4 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic ale daj znac jak cos dolozysz
![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w Grudniu wymienie podklad max factor Ageless Elixir 2 in 1 i inne kosmetyki
u Ciebie spodobał mi się max factor
![]()
#7 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie widzę, ale możesz zobaczyć do mojej wish listy kosmetycznej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w Grudniu wymienie podklad max factor Ageless Elixir 2 in 1 i inne kosmetyki
jednak podziekuje
![]()
#9 |
Wtajemniczenie
|
cos za perfumy disney i podklad mf?
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie Cicaplast i ew. krem Effaclar p- to jest wersja Effaclar K czy Duo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
jako ze preferuje wieksze wymianki narazie podziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Nic. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: w Grudniu wymienie podklad maybelline 24h inne kosmetyki
Nie bądź taka skromna, naliczyłam już 10 Twoich kont w ciągu dwóch tygodni
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.