|
|
#2551 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. IV
Cytat:
Z chęcią też się dowiem ![]() No czas obejrzeć Hausa i spać Dobranoc wszystkim
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
zyje choc ledwo co sie trzymam.prace skonczylam o 16 , 16.30 siostra autem podjechala z kolega i fruu na nowe, cala przyczepka zaladowana - na szczescie nie musialam az zbytnio sie meczyc. jak wrocilismy zjedlismy po pizzy, oni sobie winko pic zaczeli i grac w kraty i od tych oparow tego winka chyba sie narypalam :d bo przegraalmw gre co zawsze wygrywam haha.![]() no nic lece spac, ew jutro odp tak po lebkach bo kolejny dzien wozenia nas czeka |
|
|
|
|
#2553 | |
|
Zadomowienie
|
Fajnie już zaokrąglony (;
Cytat:
Ja bym w sumie też listę musiała zrobić (; Narazie na oko jadę w i sumie doszłam do wniosku że już wanienka tylko i rzeczy kosmetyczne. Wanienkę kupię po świętach a reszta w styczniu... No i witam się z hm samego rana Jutro wizyta i powoli zaczynam się stresować (;
|
|
|
#2554 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
a u nas sypie i sypie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() malutki ale juz widoczny Cytat:
to powodzenia przy kolejnym malowaniuszkoda ze u nas nie ma Ikei ![]() cudnie Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2555 |
|
Przyczajenie
|
Czesc wszystkim mamuskom
Jestem Basia,mamy termin na 15marca.Bylismy u lekarza na poczatku miesiaca i powiedzial ze na 99%corcia ale jakos nie chce mi sie wierzyc wspomne ze mamy juz synusia 5lat wiec bylaby parka Co o tym myslicie??Lekarz powiedzial podczas wizyty ze wszystko w najlepszym porzadku jest.
|
|
|
|
|
#2556 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2558 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No ogólnie to jak patrzyłam to ten laktator aventu też koło 350 zł. Więc widzę podobne ceny. Cytat:
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak robiłam. Dzień dobry... Spieszę donieść iż w h&m wczoraj była oferta 2za 1- dotyczyła body z krótkim i długim rękawem, spodenek, getrów- zestawik wychodził 22,90, więc sie opłacało.
|
|
|
#2560 |
|
Zadomowienie
|
jejjuu jaka śliczna mała kruszynka
a Ty laki lachon! sexi mama ![]() Ptaszysko Ty jesteś w ogóle w ciąży?? ja tak wyglądałam przed ciążą ![]() Dragusia super, zazdroszczę zorganizowania ja robię listę już od dawien dawna i nie mogę się jakoś zmobilizować.. Leonikowa o matko! nie zazdroszczę.. ja ostatnio sama mieszałam farbę bo nadzór musi być ![]() Dzień dobry mamusie ![]() u mnie dziś pieczenie ciasteczek także zmykam i do później
|
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co pieczesz?
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
witam was z samego prawie rana
badz ew z przedoludnia - jak ktora woli hihidzis przeprowadzki ciag dalszy tak w skrocie : patszysko mega slczny brzuszek, w koncu go widac ![]() dragusia aaaa lista lista lista - masz juz wszytsko to tylko pozstaje dzidzie ''wiesz sama co'' strippi iekne zdjecie, sliczna byla i sliczna jest - i oczywiscie bedzie aaaaa tak ogolnie gratuluje tygodni zakopow ![]() prania rozwych ciuszkow lece zjesc ok 13 ma kolega autem przyjechac i frruu aøe wam mowie nie zdawalam sobie sprawy ILE my mamy takich malych pier...do..lek - przy rozpakowywaniu SEGREGACJA bedzie konieczna ![]() spokojnej niedzieli |
|
|
|
|
#2563 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no no Natalka powiększa swój domek pięknieCytat:
![]() cudowna kruszynka Cytat:
no nic czekam do wieczora
|
|
|
#2564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tyle to teori, jak będzie w praktyce sama się przekonam (;
|
|
|
#2565 |
|
Zadomowienie
|
łooo rajciu ...... ne bylo mnie troche ale wy poprostu pedzicie z postami
ja pomału kompletuje wyprawke.brakuje mi w sumie łózeczka, wozka i chemii dla siebie i dziecka. ubranka sa, wanienka tez. zdecydowalam sie na wersje flexi bath bo mam malo miejsca w domu. no dobra a teraz pytanko małe ![]() orientujecie sie jak to jest z tym wydluzonym urlopem macierzynskim w 2013? zalapia sie wszysy czy tylko rodzice dzieci urodzonych przed 17 marca jak wyczytałam w petycji? www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycj eid=9080 poprawka mam na mysli urodzonych po 17 marca
Edytowane przez trooskava Czas edycji: 2012-12-16 o 11:11 |
|
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2568 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2569 |
|
Zadomowienie
|
Witam
mój mały mnie fajnie po bokach kopał, tak sie z tego cieszyłam a od wczoraj obrócił się nóżkami w dół chyba i tak mnie nawała po pęchęrzu i wszystkim tam na dole że masakra.... oj nie fajnie... tym bardziej że w nocy na siku nie wstaje... to teraz musze biec !!!
|
|
|
|
|
#2570 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Co do wanienki, to super sprawdza się jak dzidzi już jest większe, bo można oprzeć sobie i nie trzymać, a maluch ma czas na szaleństwo w wodzie Za to wcześniej mieliśmy taką zwykłą na stelażu. Cytat:
Cytat:
![]() za przyjemny wieczór Cytat:
![]() będzie dobrze, bo my tu wszystkie trzymamy a u nas od wczoraj deszcz i po śniegu ani śladu dzięki Cytat:
Jaki lachon odrosty na głowie kilometrowe i nie umalowana za ciasteczka, zrób potem foto by nas tu pomęczyć Cytat:
![]() Wiecie co mi się stało ![]() ![]() upadłam z łóżka w nocy, znaczy wychodziłam do toalety i śpię pod ścianą, no i zahaczyłam o tż i upadłam na podłogę z łóżka, na szczęście na tyłek, ale tak się bałam o maluszka, że dziś połowę paczki ciastek zjadłam( ), ale wierci się, także wszytko ok, za to mój pośladek obolały. W ogóle zauważyłam, że coraz częściej zdarza mi się zachwiać.
|
|
|
|
#2571 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez trooskava Czas edycji: 2012-12-16 o 11:09 |
|
|
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale się nie dałam współczuję mocno obolałej doopki.
|
|
|
|
#2573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
biedna
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ptaszysko prześliczny brzuszek I gratuluję 1,7 kg na wadze widać córcia zaczęła powiększać mieszkanko Dragusia88 ![]() Ja poza kilkoma ciuszkami nic nie mam Strippi uważaj na siebie Mój tż by powiedział "grubcio może jednak kupie Ci ten kask i ochraniacze" i pogłaskał by u mnie nie ma dnia żebym czegoś nie zbroiła sobie jak nie spadnę ze schodów to walnę nogą w stół o głowie to nie mówię bo nawet dziś biorąc komputer do łóżka walnęłam się rogiem lapka w czoło w sumie nad brwią dobrze że nie oko. Aaa śliczna fotka a Julcia jaka malutka kruszynka ślicznie dziewczyny My zaraz idziemy oglądać filmy bo porą jesienno-zimową w soboty i niedziele oglądamy filmy seriale a teraz tż tyle tego ma że nie wiem kiedy skończymy. I muszę w końcu zrobić fotki ciuszków i wam wstawić bo i siostra się domaga też a ja zebrać się jakoś nie mogę
|
|
|
|
|
#2575 |
|
Rozeznanie
|
bry
![]() u nas weekend mija bardzo szybko ... od piątku Mała tak kopie, pływa i skacze że nie wiem czy chce mi coś dac do zrozumienia czy po prostu ćwiczy Szwagier dziś pojechał już do szpitala... jutro operacja... trzymać kciuki bo my tu powoli odchodzimy od zmysłów... oczywiście do niego wysyłamy tylko uśmiechy i pozytywne słowa ale w głębi duszy każde wie i myśli co innego ![]() mąż jutro idzie na rozmowę do banku ... ja chyba padnę z nerwów...
|
|
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
No! zuch dziewczyna, w końcu się zaokrągla
![]() Cytat:
WItam sie w zasniezoną niedzielę ogladam wąłasnie na POLSACIE ANię z ZIelonego Wzgórza- jakaś nowa wersja
|
|
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
nie padaj! tylko wspieraj i kopnij ode mnie na szczęście
![]() Ptaszysko, bravo za brzucha ![]() ![]() klask i:
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie głowa rozbolała masakra
zawsze w niedzielę już nie wiem od czego
|
|
|
|
|
#2579 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do włosów to chyba faktycznie wolniej rosną, albo już nie zwracam uwagi ![]() w końcu coś ruszyło fajowy ![]() dużo masz. Ja w zasadzie same ubranka i wózek (łóżeczko od sąsiadów mam mieć, więc w zasadzie też mam), resztę w styczniu muszę załatwić bo potem to już za bardzo będę się stresować Ale co do ubranek 56, to położna na szkole rodzenia ostatnio wykreśliła z listy rzeczy dla malucha ten rozmiar, bo powiedziała, że teraz dzieci duże się rodzą. Ja myślę że moje nie będzie duże, bo nie ma po kim ![]() ale kruszynka ![]() Byłam w piątek na spotkaniu wigilijnym z ludźmi z pracy. Objadłam się pysznie, w tym śledzi było sympatycznie. I dowiedziałam się że koleżanka z zespołu jest w ciąży! termin ma na lipiec. Ha, ucieszyłam się bardzo, bo wiem że planowała (ma już prawie 4letniego synka). Ale za to pozostała ekipa jest w czarnej A jutro usg, zaczynam się lekko stresować |
||||
|
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

Z chęcią też się dowiem 

zyje choc ledwo co sie trzymam.
bo kolejny dzien wozenia nas czeka

dlaczego? Zawsze mi wychodziła 
to powodzenia przy kolejnym malowaniu
05.07.2008
Co o tym myslicie??Lekarz powiedzial podczas wizyty ze wszystko w najlepszym porzadku jest.

trzymamy 
klask i:

było sympatycznie. I dowiedziałam się że koleżanka z zespołu jest w ciąży! termin ma na lipiec. Ha, ucieszyłam się bardzo, bo wiem że planowała (ma już prawie 4letniego synka). Ale za to pozostała ekipa jest w czarnej