Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 269 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-16, 21:22   #8041
xxPaullinkaxx
Przyczajenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cześć dziewczyny, czemu nie mogę oglądać zdjęć Waszych cycuchow?? Tez planuje operacje tylko dopiero za rok to bedzie mozliwe poniewaz mieszkam za granica i wczesniej nie znajde czasu. Od dawna czytam to forum i jestem pod wrazeniem jaka panuje tu wspaniała atmosfera. Wszystkie tak się wspieracie i sluzycie pomocą. Dzięki Wam juz tyle się dowiedziałam o zabiegu jak rowniez rekonwalescencji. Tylko fotek nie moge oglądać
xxPaullinkaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 21:50   #8042
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

[QUOTE=celina777;38107099]-pół kilo mąki(ja dalam tortowej,ale jest taka specjalna chyba Lubelli do pierogów,to będzie też bardzo dobra!!!)
-20dkg miodu;
-12dkg "kasi";
-1 szklanka(ja dałam 200ml) cukru pudru
-1 jajko;
-półtorej łyżeczki sody(jak nie masz to proszek do pieczenia,ale wtedy trochę mniej);
-1 paczka przypraw do piernika!!

dziekuje bardzo za przepis
mam maseee pracy uf buziaki dla was nawet nie mam jak Was za bardzo poczytac

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
Saba08,
To mnie troszkę uspokoiłaś, bo już mi się coś nie tak wydało bo stwierdziłam że przecież w innych klinikach mają zdj. hehe.
moja dr nie ma nawet strony internetowej a jakie cuda robi
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 21:52   #8043
kicia_nh
Zadomowienie

Saba oglądanie staników czy strojów kąpielowych przerobione na wszystkie sposoby
A Twoje piersiątka będę teraz rosły. Miałaś młodą, jędrną wyjściówkę to skóra będzie się przebudowywać, rozciągać, mięśnie puszczać i będziesz miała okazję obserwować jak Ci rosną w oczach

Belseno dziękuję a bluzeczka bardzo elastyczna to jeszcze by do niej trochę weszło

Path87 a nioo ja to szczęśliwa posiadaczka nowych piersiątek od tygodnia

Kassik zajrzałam wczoraj do tego sklepu Hunkemoller, jak weszliśmy na tą główną ulicę ze sklepami on jest w pierszej kolejnośći kurczę a ja go do tej pory nie zauważałam Staniczki mają boooskie A i ceny mojego tża mniej przerażały jak w Triumphie. Ehh wiem gdzie się wybiorę na wiosnę

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 22:27   #8044
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Saba oglądanie staników czy strojów kąpielowych przerobione na wszystkie sposoby
A Twoje piersiątka będę teraz rosły. Miałaś młodą, jędrną wyjściówkę to skóra będzie się przebudowywać, rozciągać, mięśnie puszczać i będziesz miała okazję obserwować jak Ci rosną w oczach

Kassik zajrzałam wczoraj do tego sklepu Hunkemoller, jak weszliśmy na tą główną ulicę ze sklepami on jest w pierszej kolejnośći kurczę a ja go do tej pory nie zauważałam Staniczki mają boooskie A i ceny mojego tża mniej przerażały jak w Triumphie. Ehh wiem gdzie się wybiorę na wiosnę
no fajowskie sa w sam raz na Twoje fajowskie piersiakiklaudek kiece super lubie takie
mykam dziewczeta nadrobilam
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 22:51   #8045
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Hey Dziewczynki dawno mnie tutaj nie bylo ... ale zabieram sie za czytanie Littlebutterfly to super ze masz za soba pierwsza konsultacje ,moja pierwsza odbedzie sie za niecale dwa tygodnie i sama jestem ciekaw jakie wkladki lekarz zaproponuje do moich proporcji :158 wzrostu przy wadze 49 kilo .Jestem mini oby cycuszki tez nie wyszly mini
Jakims cudem moja mama dowiedziala sie o moim zamiarze powiekszania biustu .. Ona zawsze wszystko wie!Pomimo, iz siedze cicho Czuje sie obserwowana hehe Ku mojemu zaskoczeniu reakcja byla normalna ... ale czuje, ze jak dojdzie co do czego to wtedy zacznie sie tlumaczenie jak to nie potrzebna jest mi ta operacja i powiekszenie piersi.

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Jezeli chodzi o cene za calosc zabiegu to mysle ze w wiekszych miastach bedzie sie wachala pomiedzy 10tys do nawet 15 tys . Rozgladalam sie za lekarzami i zawsze okragle implanty proponowano w nizszej cenie niz anatomy i to duza roznica w cenie byla . W wawie jest najdrozej .. bo az okolo 15 tys za wszystko czyli : operacja+anestozjolog +badania+opieka + jedna doba w klinice i oczywiscie implanty.We wroclawiu jest troszke taniej choc nie sadze, ze oznacza to ,iz jest gorzej . Dziewczyny mialy wykonany zabieg i z tego co widze sa bardzo zadowolone Pokladam nadzieje w tym lekarzu ( inicjaly w opisie ) bo piersi robi piekne . Mam pytanko czy ktoras z Was dziewczyn miala wykonane piersiuczki u ktorys z lekarzy z Wawy PO lub MC ?jak rowniez MW z Wroclawia? ( Klaudeczka oraz Saba dziekuje za podzielenie sie ze mna zdjeciami oraz informacjami )
Stary 2012-12-16, 23:25   #8046
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=przedpo;38158086]Witam Cycolinki ))

Little, nie widziałam wyjściówki, ale ja jestem podobnych gabarytów - 168 cm, 56-60kg, wyjściówka ZERO, jestem dość szczupła w pasie i mam mieć wkładki mniejsze (jak u mnie w podpisie).
Sprawdź jeszcze z jednym lekarzem, ale ja ufam w to co oni mówią. W końcu trochę się naoglądali tych cycków...

przedpo,
a Ty jesteś już rodząca czy nie??
Bo ja w sumie to mam też takie wymiary jak Wy obie,
ale wiem ze Butterfly jeszcze przed dziećmi....
Pytam bo przy tych wymiarach ja mialam zaproponowane najmniejsze 375!!! Wynika z tego,ze jest istotna róznica miedzy nami w wyjściówkach....

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Kiciu,
a może poczytaj jak to Niezadowolencja robi...
Ja jak patrzę na moje zakupy książkowe to wręcz nie moge się doczekać kiedy znajdę czas na czytanie-jak widać po op to czas idealny na to Teraz tyle ciekawych powieści wyszło....
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 23:50   #8047
kicia_nh
Zadomowienie

[QUOTE=iloona79;38169068]
Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Witam Cycolinki ))

Little, nie widziałam wyjściówki, ale ja jestem podobnych gabarytów - 168 cm, 56-60kg, wyjściówka ZERO, jestem dość szczupła w pasie i mam mieć wkładki mniejsze (jak u mnie w podpisie).
Sprawdź jeszcze z jednym lekarzem, ale ja ufam w to co oni mówią. W końcu trochę się naoglądali tych cycków...

przedpo,
a Ty jesteś już rodząca czy nie??
Bo ja w sumie to mam też takie wymiary jak Wy obie,
ale wiem ze Butterfly jeszcze przed dziećmi....
Pytam bo przy tych wymiarach ja mialam zaproponowane najmniejsze 375!!! Wynika z tego,ze jest istotna róznica miedzy nami w wyjściówkach....

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Kiciu,
a może poczytaj jak to Niezadowolencja robi...
Ja jak patrzę na moje zakupy książkowe to wręcz nie moge się doczekać kiedy znajdę czas na czytanie-jak widać po op to czas idealny na to Teraz tyle ciekawych powieści wyszło....
Czytam, czytam Wzięłam się za "5o twarzy Grey'a" i bardzo mi się spodobała, ale jakoś za długo w jednym miejscu usiedzieć nie mogę
A przedpo z patrząc na wyjściówkę bezdzietna Wydaje mi się, że wiele zależy od lekarza i również od tego jak przedstawi się swoje oczekiwania. Mi dr chciał dać max 350 a ja się uparłam przy tych swoich 440cc i bardzo się cieszę, bo wiem, że mniejsze piersiątka by mnie nie usatysfakcjonowały

Stary 2012-12-17, 08:21   #8048
LittleButterfly
Raczkowanie

Suples,
liczyłam chociaż na ciut niższa tą kwotę .... jeszcze przede mną konsultacją u innego lekarza i wtedy wybiorę lepszą opcję. Operację bym chciała zrobić gdzieś tak w czasie od końca stycznia do marca-kwietnia, mam nadzieję że się uda bo to by był najlepszy czas, gdyż pracuje i studiuje i muszę jakoś to wszystko dobrze zaplanować żeby nie było problemów

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Kwiatuszekldn,
to dobrze że Twoja mama nie zareagowała tak źle. Też się bałam powiedzieć, bo wiedziałam że będzie temu przeciwna. Nawet źle nie zareagowała, ale czeka cały czas aż mi to przejdzie. Także jak jej powiem w końcu że miałam już konsultacje i niedługo operacja to wtedy się zacznie dopiero przekonywanie żebym nie robiła wiem że się boi o mnie, ale chciałabym żeby po prostu mnie wspierała i nic nie mówiła bo zacznie mi mieszać w głowie i będzie ciężko ......
LittleButterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 10:34   #8049
path87
Zakorzenienie

kicia_nh gratulacje
jak się czujesz tydzień po operacji? Bóle pooperacyjne bardzo dokuczają?
Stary 2012-12-17, 10:42   #8050
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez path87 Pokaż wiadomość
kicia_nh gratulacje
jak się czujesz tydzień po operacji? Bóle pooperacyjne bardzo dokuczają?
Dziękuję Ogólnie to nie, najbardziej przeszkadzały mi taśmy, którymi byłam poklejona, ale w czwartek mi je pościągali, więc już jest o wiele lepiej W ten czwartek jeszcze ściąganie szwów Ehh a przeciwbólowych żadnych nie brałam, bo nie czułam takiej potrzeby Znacznie gorzej to sobie wyobrażałam

Stary 2012-12-17, 10:54   #8051
xxPaullinkaxx
Przyczajenie

Czemu nie ukazują się moje wpisy(.

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Dziewczyny czytam ten watek od dawna i wiele sie można od Was dowiedzieć przydatnych rzeczy. Ja operacje planuje za mniej wiecej rok, niestety nie moge wczesniej ze wzgledu na to ze mieszkam za granica i nie znajde czasu. Ale czemu nie moge zobaczyc Waszych zdjec?? Bardzo mnie ciekawi jak piersi wygladaja po operacji z miesiaca na miesiac zmieniajac sie.
Stary 2012-12-17, 11:06   #8052
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xxPaullinkaxx Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. mam straszny problem. Ehh zdeczdowalam sie na operacje powiekszenia piersi, juz czytalam mnostwo watkow mam wybranego chirurga i co... Moj chlopak sie nie zgadza. powiedzial ze nie bedzie mnie wspieral w tej glupocie i nie chce wiecej o tzm slyszec bo podobam mu sie taka jaka jestem. Kiedy kolejny raz o tym wspominam znow mowi ze mi odbilo i nie chce o tym slyszec. Myslalam ze bedzie mnie w tzm wspieral itp a tu takie zaskoczenie Co ja mam zrobic? Jak go przekonac? Woli sie gapic na obce duze cycki niz na moje? Nie rozumiem, przeciez podobaja mu sie duze piersi, zreszta jak 99% facetom...
Cytat:
Mam 24 lata. Miesykamy razem. Ogolnie sa ok tzlko sa bardyo male. Uwielbiam cwiczyc, tanczyc chodzic na silownie wiec moje cialo wzglada bardzo dobrze i wlasnie tylko piersi brakuje mi do dobrego samopoczucia.
Cytat:
Mam nadzieje ze w koncu go przekonam i takze bedzie mnie wspierac, bardzo bym chciala. Mieszkam za granica takze dosc ciezko bedzie mi to wszystko zaplanowac ale mysle ze po nowym roku uda mi sie pojsc na konsultacje i ustalic date operacji. Czytalam ze po miesiacu mozna juz wrocic do wysilku fizycznego czy tak jest dziewczyny?? Caluje
Cytat:
Hej dziewczyny! W końcu udało mi się przekonać mojego TŻ. Powiększam sobie piersi!. Pozostało tylko dozbierać pieniążków. Dużo szperałam po internecie przez ostatnie dwa miesiące, czytałam na tema lekarzy, inplantów itp. Mam do Was pytanie.. Czy jest na forum dziewczyna ktora operowala sie u doktora T.K z Krakowa??? Bo nie znam nikogo, jestem świerza że tak powiem a z opini które wyszukałam wypadł chyba najlepiej. Pomożecie??
Paulina Twoje posty pokazywały się z opóźnieniem, ponieważ pierw szły przez łapki moderatora. Jeśli chcesz, żeby wyświetlały się od razu korzystaj z ikonej szybkiej odpowiedzi, znajdujących się pod każdym postem
Galerii nie widzisz, ponieważ każda dziewczynka ma prywatną, tzn musisz być "zaprzyjaźniona" z daną osobą, żeby widzieć zdjęcia. Jako, że jesteś nową osobą nie każda z dziewczyn przyjmie zaproszenie od razu, daj się lepiej poznać, udzielaj się na watku a z pewnością zyskasz zaufanie innych użytkowniczek

Stary 2012-12-17, 11:33   #8053
xxPaullinkaxx
Przyczajenie

Dzięki za odpowiedz. Jakoś nie moge się tutaj odnaleź. Kurcze tak zazdroszczę dziewczyną które już mają swoje wymarzone piersi, ja jeszcze musze czekać tyle czasu.
Które z Was mają implanty firmy mentor?? Słyszałam że producent daje dożywotnią gwarancje na implanty, czy to znaczy że nie trzeba ich wymieniać?? Czytałam w internecie że zaleca się wymiane implantów co 10 lat. No i juz nie wiem jak to z tym jest:/. Jakoś nie uśmiecha mi się, zeby cieli mnie co 10 lat:/.
Stary 2012-12-17, 13:46   #8054
anne001
Raczkowanie

Hej Dziewczynki u naszego dr-ka cena anatomów to 17 tyś, więc jak widać kosztaq są baaardzo różne. pogoda do dupy i spać bym tylko chciała
Klaudeczka, nie bij. dziś zrobię fotki
Żabulku,myślałam o Tobie chyba mnie wyczułaś, bo się pojawiłas też chciałabym sobie tak poćwiczyć regularnie...ale coś mi nie idzie
Paulinko, teoretycznie się wymienia co ok 15 lat (tak teraz mówią) ale nie zawsze tak jest,zależy os zużycia się wkładki. Ja mam mentory.
Stary 2012-12-17, 13:56   #8055
korinka
BAN stały

Cytat:
Dzięki za odpowiedz. Jakoś nie moge się tutaj odnaleź. Kurcze tak zazdroszczę dziewczyną które już mają swoje wymarzone piersi, ja jeszcze musze czekać tyle czasu.
Które z Was mają implanty firmy mentor?? Słyszałam że producent daje dożywotnią gwarancje na implanty, czy to znaczy że nie trzeba ich wymieniać?? Czytałam w internecie że zaleca się wymiane implantów co 10 lat. No i juz nie wiem jak to z tym jest:/. Jakoś nie uśmiecha mi się, zeby cieli mnie co 10 lat:/.
no ale Paulinka jak trzeba będzie wymienić to trzeba będzie. Chyba każdej z nas się nie uśmiecha po 10 latach iść ponownie pod nóż, ale jeśli ma to być dla naszego dobra no to trudno! a wymiana implantów jest niezależnie od marki...
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 14:30   #8056
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Ja również mam Mentory. Ta dożywotnia gwarancja jest na to, że wymienią Ci za darmo wkładki gdyby te co masz pękły lub uległy jakiemuś podobnemu uszkodzeniu z ich winy. Jednak koszty operacji w takim wypadku pokrywasz Ty. Czasem istnieje potrzeba wymiany wkładki i na to osobiście nie jesteśmy w stanie nic zaradzić, może to być spowodowane wahaniem się naszej wagi, przykurczem torebki itd. Trzeba się liczyć z tym, że zajdzie w przyszłości taka potrzeba.

Stary 2012-12-17, 14:56   #8057
xxPaullinkaxx
Przyczajenie

O rany ! Kicia! Masz cudowne piersi. Skoro tak wygladaja 7 dni po operacji to co bedzie za pol roku! Piękne. Tez juz chce takie
Stary 2012-12-17, 15:09   #8058
LittleButterfly
Raczkowanie

Dokładnie, trzeba się niestety liczyć z wymianą. Najlepiej by było gdyby nie było potrzeby kolejny raz kłaść się pod nóż
Stary 2012-12-17, 15:15   #8059
xxPaullinkaxx
Przyczajenie

Ja już moge isc pod ten nóż po obejrzeniu zdjec Kici po prostu chyba sie nie doczekam swoich dużych pieknych piersi hihi . Oczywiscie pewnie wszystkie macie piękne, ale jak na razie moglam obejrzec zdjecia Kici:P
Stary 2012-12-17, 15:57   #8060
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Ja już moge isc pod ten nóż po obejrzeniu zdjec Kici po prostu chyba sie nie doczekam swoich dużych pieknych piersi hihi . Oczywiscie pewnie wszystkie macie piękne, ale jak na razie moglam obejrzec zdjecia Kici:P
Z tymi dużymi to nie przesadzaj wszystko zależy od wyjściówki. Jeśli z A będziesz chciała mieć E to niekoniecznie będą one piękne. Kicia miała sporą wyjściówkę i teraz ma takie śliczności
A co do wymiany, to jest to kwestia indywidualna, ale jak się robi w młodym wieku, to raczej trzeba nastawiać się na konieczność wymiany kiedyś. Mentor dodatkowo daje 1 tys euro na koszty ponownej operacji, jesli będzie ona konieczna z winy implantu w ciągu pierwszych 10 lat. Ale są implanty, które producenci zalecają wymieniać właśnie co 10 lat. Więc ja np liczę się z koniecznością wymiany w przeciągu 10-15 lat

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
no ale Paulinka jak trzeba będzie wymienić to trzeba będzie. Chyba każdej z nas się nie uśmiecha po 10 latach iść ponownie pod nóż, ale jeśli ma to być dla naszego dobra no to trudno! a wymiana implantów jest niezależnie od marki...
Dokładnie
Stary 2012-12-17, 16:04   #8061
xxPaullinkaxx
Przyczajenie

na pewno zalezy od wyjsciowki. Ja w sumie biustonosze zawsze kupuje 70 B, chociaz zdarzalo mi sie kupować 70A, to chyba zalezy od firmy no nie wiem, ale marzy mi sie 70 D:P
Stary 2012-12-17, 17:00   #8062
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
na pewno zalezy od wyjsciowki. Ja w sumie biustonosze zawsze kupuje 70 B, chociaz zdarzalo mi sie kupować 70A, to chyba zalezy od firmy no nie wiem, ale marzy mi sie 70 D:P
Też takie kupowałam
Stary 2012-12-17, 18:21   #8063
przedpo
Raczkowanie

[QUOTE=kicia_nh;38169378]
Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Czytam, czytam Wzięłam się za "5o twarzy Grey'a" i bardzo mi się spodobała, ale jakoś za długo w jednym miejscu usiedzieć nie mogę
A przedpo z patrząc na wyjściówkę bezdzietna Wydaje mi się, że wiele zależy od lekarza i również od tego jak przedstawi się swoje oczekiwania. Mi dr chciał dać max 350 a ja się uparłam przy tych swoich 440cc i bardzo się cieszę, bo wiem, że mniejsze piersiątka by mnie nie usatysfakcjonowały

Dzieńdoberek!

Ilonka, Kicia, ja nierodząca jeszcze...Ja od razu powiedziałam, że chcę najbardziej naturalny efekt, jak się da. No i z tak małym gruczołem nie trzeba być omnibusem, żeby się domyślić, że przy większym implancie będzie hmmm "prześwitywał", przebijał się...no wiecie o co mi chodzi. Ja tego chcę uniknąć. Zawsze istnieje opcja, że jak już będę miała dzidziusia i nie będzie przeciwskaząń, a będzie mnie na to stać, to można wymienić. Na razie nie odczuwam potrzeby posiadania jakiegoś szczególnie dużego biustu, chciałabym po prostu jakiś mieć .

Dziewczyny jaka jest rada na taką wirusową grypę? Już nie daję rady. W sobotę toaleta co pół godziny, ale w niedzielę przeszło. Natomiast mdli mnie non stop, a teraz jeszcze czuję, że chyba mnie temperatura bierze...no nie wytrzymam. Tyle biegania przed świętami, a tu klops, nie mam siły na nic

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 19:53   #8064
lauren25
Raczkowanie

Cześć dziewczynki!

Strasznie dzisiaj ślisko, jak wracałam to modliłam sie żeby orła nie wywinąć
Też zakupiłam tą słynną książkę ale jeszcze się za pana Greya nie wzięłam. I nie wiem kiedy zacznę bo święta tuz tuż

U mnie wszystko OK. Strupkow już nie ma, w środe stukną mi 3 tygodnie. Wstaję sama bez pomocy od jakiegoś czasu, do szczęścia brakuje mi tylko spania na boku hehe
Stary 2012-12-17, 19:55   #8065
suples
Raczkowanie

GG do suples

[QUOTE=LittleButterfly;381 70264]Suples,
liczyłam chociaż na ciut niższa tą kwotę .... jeszcze przede mną konsultacją u innego lekarza i wtedy wybiorę lepszą opcję. Operację bym chciała zrobić gdzieś tak w czasie od końca stycznia do marca-kwietnia, mam nadzieję że się uda bo to by był najlepszy czas, gdyż pracuje i studiuje i muszę jakoś to wszystko dobrze zaplanować żeby nie było problemów [COLOR="Silver"]

No w sumie racja zobaczysz co Ci powie drugi lekarz ja tez jestem ciekawa ale to jeszcze 3 tygodnie ;/ ehh no mam nadzieje ze uda Ci sie jak najszybciej zrobic ta operacje ja już sie nie moge doczekać miałam jechac namuelop w marcu ale stwierdziłem ze bez peirsi nie jadę hahha

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 19:58   #8066
lauren25
Raczkowanie

Przy okazji shoppingu przymierzyłam sobie z ciekawości stanik dokładnie 75 D ( E nie było) i był całkiem wygodny tylko zakrywał zaledwie połowę piersi. Normalnie byłam w szoku że widzę u siebie taki efekt Jakbym patrzyła na kogoś innego
Zrobiłam zdjęcia, jak zgram to wrzucę do albumu
Stary 2012-12-17, 19:58   #8067
Niezadowolencja
Raczkowanie

Witam, witam, witam!

Jak przygotowania do świąt? Ja już czekam na końcówkę tygodnia... wtedy się zacznie, ciasta, pierogi, zupka, rybki na sam koniec przed podaniem. Normalnie będzie się działo. Na szczęście prezenty dawno kupione, spakowane i czekają. Cholinka (jak mówi moja dzidzia) ubrana zatem mogłam w tzw. czasie wolnym poczytać i właśnie kończę "Trafny wybór" słuchajcie już dawno nie czytałam tak wciągającej i powodującej (przynajmniej u mnie) tyle emocji książki. Fenomenalna. Zostało mi już tylko parę stron. Dziś dokończę.

No i oczywiście pochwalę się, że piersi zaczynają się do siebie upodabniać prawa już zdecydowanie lepiej wygląda. W następnym miesiącu dodam nowe fotki.
Pozdrawiam.
Stary 2012-12-17, 20:36   #8068
LittleButterfly
Raczkowanie

Suples,
właśnie też się nie mogę doczekać piersiaczków, do lata chciałabym już mieć co pokazać ale niestety to wszystko nie takie proste jest ..... no i jeszcze kwestia funduszy .... ale dla efektu pieknych większych piersi na pewno warto, obym tak stwierdziła jak będę po
Stary 2012-12-17, 21:22   #8069
kicia_nh
Zadomowienie

Ehh dziołchy ja to mam problem Piersiaczki mi chyba bardziej spuchły a że ogólnie lewy jest bardziej opuchnięty niż prawy (co nawet na zdjęciach widać) to mnie dzisiaj strasznie ten staniczek Lonsdale uciskał powodując duży ból lewuska Kurna nagle zrobiły się za małe te sportowce co kupiłam i nie mam żadnego na zmianę. Ubrałam sobie ten co od dr dostałam i ból znikł

Stary 2012-12-17, 22:24   #8070
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Ehh dziołchy ja to mam problem Piersiaczki mi chyba bardziej spuchły a że ogólnie lewy jest bardziej opuchnięty niż prawy (co nawet na zdjęciach widać) to mnie dzisiaj strasznie ten staniczek Lonsdale uciskał powodując duży ból lewuska Kurna nagle zrobiły się za małe te sportowce co kupiłam i nie mam żadnego na zmianę. Ubrałam sobie ten co od dr dostałam i ból znikł
wniosek z tego...za mały stanik..nooo bo one rosnąmusisz kupić sportowca jakiegoś

a tak w ogóle to cześć wszystkim..ja podczytuję ale nie mam czasu pisać..

SABA staniczek co pytałaś..to FREYA

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości