|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#12181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
Buźka
|
|
#12182 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3814943]Tri, skąd jesteś?
Bo sobie czytam na mundialowym, że się boisz jechać sama pociągiem A ja sama jechałam pociągiem prawie 5, a jestem o wiele młodsza od Ciebie To jak? Przed meczem się spotykamy? Ale o której piłkarze przyjadą? Żeby ich złapać zanim wejdą do szatni Ja planuję się kręcić na trasie Sheraton-Stadion Legii już od piątku, albo nawet czwartku ![]() A jak coś, to mogę po kogoś wpaść przed meczem na Centralny ![]() Cytat:
Już sobie wyobrażam minę Ebiego, jak to zobaczy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale i tak miło jest przeczytać, że Ebi jest zdrowy i humor mu dopisuje ![]() Tylko się dziwię, że Ebi mówi o Błaszczykowskim: "młody piłkarz". Tak, jakby się uważał za starego i doświadczonego A najbardziej z nóg zwaliło mnie to, że wszystkie jego puchary stoją równiutko u teściów na półeczce. Pewnie mamusia (teściowa) je poleruje i dba o nie, a Ebiszon jej tylko nowe podrzuca: "Mamo, zaopiekuj się jeszcze jednym" Cytat:
Chociaż raczej się tak nie ubiorę, bo w tłumie rozgrzanych facetów bym się głupio czuła. A poza tym jeśli w zasięgu mojego wzroku znajdzie się piłka, to ja już totalnie nie wyrobię na obcasie. Ale wyobraźcie sobie minę Ebiego, jakby zobaczył na trybunach całą naszą grupkę, wszystkie odpicowane lepiej niż Ally, a nad nami transparent ze stringami. Dla lepszego efektu możemy się ubrać od stóp do głów na różowo i będzie cudnie
|
|||||
|
|
|
#12183 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Znaczy potem zaczelam ogladac, pod koniec, bo stwierdziłam, że nauka nie zając, nie ucieknie ![]() Ja jestem biologia-chemia, a biologia to ekologia, a na punkcie ekologii mam jobla małego ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
NI[IMG]file:///F:/DOCUME%7E1/Asia/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]ENAWIDZĘ RÓŻU!
|
||||
|
|
|
#12184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja nie wiem w co sie ubiore jeszcze - nie planuje tego ;/ a te stringi - Wy uwazajcie bo jeszcze Ebi nam sie zagapi i zamiast strzelac gole bedzie stal i gapil sie na nie z taka mina
|
|
|
#12185 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3817832]
Hmm...super plan. Gorzej będzie z ciuchami w koloże różu. U mnie takowych nie uświadczysz NIENAWIDZĘ RÓŻU![/quote]Większość moich bluzek jest czarna, bo takie kocham najbardziej - do wszystkiego pasują i brudu nie widać ( Ale coś różowego też się znajdzie
|
|
|
|
#12186 |
|
Konto usunięte
|
U mnie też nawiecej czerni. I jeszcze moze zieleń. Ostatnio nawet przyłapałam się na tym, że jak oglądam ciuchy, to najpierw czarne
Ale ja lubię czarne ciuchy Są takie stylowe Tylko jestem w nich jeszcze bledsza
|
|
|
|
#12187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do ubierania się, to też tak mam. Mama się mnie pyta czasem rano w co się ubieram wieczorem na imprezę, a ja mówię, że jeszcze mam czas i do ostatniej chwili chodzę w podartych dżinsach i ukochanej biało-czerwonej bluzie dresowej. A jak myślę wcześniej, co założę, to i tak się okazuje, że to, co chcę, to jest w praniu i muszę iść w czymś innym i wychodzi na to, że w biegu zakładam pierwszy w miarę nowszy ciuch i lecę. |
|
|
|
|
#12188 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3817930]U mnie też nawiecej czerni. I jeszcze moze zieleń. Ostatnio nawet przyłapałam się na tym, że jak oglądam ciuchy, to najpierw czarne
Ale ja lubię czarne ciuchy Są takie stylowe Tylko jestem w nich jeszcze bledsza [/quote]Ja kiedyś miałam prawie wszystko czarne i stwierdziłam, że muszę mieć coś kolorowego i ostatnio staram się omijać czarne ciuchy i kupować coś kolorowego. Ostatnio np. kupiłam sobie taki żółciasty sweterek, jak barwy Borussi A taki kolorek, to normalnie sukces zwłaszcza dlatego, że w czasach wcześniejszej młodości byłam punkówą i dopiero w liceum się kompletnie nawróciłam na ubieranie się, jak normalna dziewczyna. |
|
|
|
#12189 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3817930]U mnie też nawiecej czerni. I jeszcze moze zieleń. Ostatnio nawet przyłapałam się na tym, że jak oglądam ciuchy, to najpierw czarne
Ale ja lubię czarne ciuchy Są takie stylowe Tylko jestem w nich jeszcze bledsza [/quote]heh u mnie tez czerni najwiecej zieleni tez troche mam i brazu nawet niebieskie rzeczy mam ale rozowej rzeczy nie mam ani jednej...
|
|
#12190 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3817832]
Sys, Ty masz nasrane we łbie Hmm...super plan. Gorzej będzie z ciuchami w koloże różu. U mnie takowych nie uświadczysz NI[IMG]file:///F:/DOCUME%7E1/Asia/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]ENAWIDZĘ RÓŻU![/quote]Wiem... A dzisiaj w szczególności Róż...?! Hmm... Nie przepadam, ale jak juz to taki soczysty i ciemny majtkowy róż = alergiaCytat:
(ewentualnie bokserki )A mamusia grzecznie siedzi w domku i poleruje je codziennie ![]() Mecz i szpilki i mini?! Jakos sobie nie wyobrażam... No ale to ja... Cytat:
Ale ja lubię czarne ciuchy Są takie stylowe Tylko jestem w nich jeszcze bledsza [/quote]Hahaha Brudu nie widac... Ja tez mam większość czarną... ![]() Cytat:
) mu płacić za nie całą noc ( chodzi o buziaki oczywiście!!)
|
|
#12191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale teraz juz w nich nie chodzę...
|
|
#12192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: Nie wiem, czy powinnam, ale... Chcecie zobaczyć zdjęcie Maćka? Bo ja jestem głupia i zamiast go olać, to się gapię cały czas na jego zdjęcie. Fajne jest http://b50.grono.net/219/92/gallery-18166798.jpg
|
|
|
|
|
#12193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym tak nie potrafiła!A może się jednak pogodzicie kiedyś?! Czy juz nie ma szans?!
|
|
#12194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą to on już nie ma u mnie szans. Po tej Gośce, to on będzie już taki wymacany... bleee! 100 razy bardziej wolę Ebiego. On przynajmniej na moich oczach się z nikim nie obmacuje, więc jest ideałem ![]() Edit: Zmieńmy temat, co? Bo nie lubię o tym rozmawiać. Widziałyście konferencję z Matusiakiem? http://www.youtube.com/watch?v=Y6pc3_KBcA0 Przez 7 minut chyba wcale się nie odezwał. |
|
|
|
|
#12195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(Pamiętam jak raz u mnie w liceum jedna para przez cała przerwę 20minutową się lizała na korytarzu... Błee To nie było fajne) "taki wymacany" ![]() Ebi to ogólnie jest ideał!! Pod każdym względem!
|
|
#12196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#12197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, no jego twarzy, to nie będę pokazywać wszem i wobec, bo by jeszcze ktoś go poznał. |
|
|
|
|
#12198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to fajnie mają!!
|
|
#12199 |
|
Zakorzenienie
|
O, a wiecie, że ja wczoraj miałam natchnienie i ułożyłam teorię dotyczącą lewoskrętności
![]() No, bo jak Ebi kopie piłkę prawą nogą, to mu ON przeskakuje do lewej nogawki i tam sobie siedzi ![]() A patrzcie, jak ładnie się zboczuchuje. Nowa skórka wizażu jest taka śnieżnobiała, że wszystko ukryje
|
|
|
|
#12200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#12201 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#12202 |
|
Wtajemniczenie
|
Miazdżysz!!
PS: Dzisiaj podczas tych wszystkich sprawdzianów,które pisałam cały czas mnie Ebi przesladował... Na angielskim był jakis tekst o chłopaku, który grał w noge, ale doznał kontuzji... Na geografii o Zagłębiu Ruhry... a ja biedna musiałam się jakos skupic nie na Ebim tylko na sprawdzianach...
|
#12203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12204 |
|
Zadomowienie
|
Magda to Twoj tata tez TO oglada a raczej podglada????
|
|
#12205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#12206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#12207 |
|
Zadomowienie
|
"inne latajace ptaszki"
wiesz co mi sie skojarzylo? taki filmik (obrzydliwy) z meczu do ktorego ktoras z dziewczyn link tu dawala...
|
|
#12208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rzeczywiście przygłupi!Ptaszki... Cos tu cicho... Za cicho... Będe zmykać... Papa
|
|
#12209 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja umilkłam, bo się uczę informatyki. Oto, z jakich głupich rzeczy mam jutro sprawdzian:
Cytat:
|
|
|
|
|
#12210 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() to życzę miłego uczenia się ja jutro mam kartke z matmy, ale i tak dostane z niej pewnie 1 więc... ja też chciałam iść spać, nawet poszłam, ale dopadł mnie taki kaszel, że w ogóle nie mogłam zasnąć a teraz to już mi się odechciało spać a za 6 godz i 30 min muszę już wstać |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

mama mnie wygania, bo siedze juz długo 
Bo sobie czytam na mundialowym, że się boisz jechać sama pociągiem

Tylko z obrazkami nie przesadzcie, bo Ebi nie zrozumie...
No i wyszłam na zboczucha 
Są takie stylowe 

Chcecie zobaczyć zdjęcie Maćka? Bo ja jestem głupia i zamiast go olać, to się gapię cały czas na jego zdjęcie. Fajne jest