Ebi Smolarek - Strona 407 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-28, 20:28   #12181
syska1311
Wtajemniczenie

GG do syska1311 Send a message via Skype™ to syska1311
Dot.: Ebi Smolarek

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
o faken cziken - faktycznie
okej.. ja sie zmywam.. do wanny i spać mama mnie wygania, bo siedze juz długo
Pozdrawiam, do jutra
Jednak miałam rację!!

Buźka

syska1311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 20:53   #12182
Magdallen
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3814943]Tri, skąd jesteś? Bo sobie czytam na mundialowym, że się boisz jechać sama pociągiem A jak tak patrze to z Katowic można dojechać już w 3 godz.
A ja sama jechałam pociągiem prawie 5, a jestem o wiele młodsza od Ciebie

To jak? Przed meczem się spotykamy? Ale o której piłkarze przyjadą? Żeby ich złapać zanim wejdą do szatni No i gdzie? I jak się znajdziemy?
[/quote]

Ja planuję się kręcić na trasie Sheraton-Stadion Legii już od piątku, albo nawet czwartku
A jak coś, to mogę po kogoś wpaść przed meczem na Centralny

Cytat:
Napisane przez syska1311 Pokaż wiadomość
Tylko z obrazkami nie przesadzcie, bo Ebi nie zrozumie... Myślę, że foto tych stringów "I love Ebi", które kiedys dała Magda wystarczy, żeby zrozumiał o co chodzi
No, to damy stringi na transparent Już sobie wyobrażam minę Ebiego, jak to zobaczy

Cytat:
Ej nie dziwcie mi się, dzisiaj nie myslę w ogóle... Widocznie nie doczytałam... No i wyszłam na zboczucha

Widziałyscie?
http://serwisy.gazeta.pl/metro/1,55141,3951288.html
http://serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3951287.html

Czemu nie przeszłam dzisiaj na druga strone ulicy i nie wzięłam metra?!
Cytat:
Włodzimierz Smolarek, wielokrotny reprezentant Polski, tata Euzebiusza:
"No to doszły kolejne trofea dla syna. Właśnie dziś patrzyłem na nie, wszystkie są wyeksponowane, równo ułożone. Dyplomy, medale, puchary. Czy któreś są jakoś wyróżnione? Może troszkę te za tytuł Piłkarza Roku w Polsce. Ale w widocznym miejscu stoi też statuetka dla najlepszego zawodnika młodego pokolenia w Holandii. Pokonać tylu utalentowanych Holendrów to była sztuka.

Wszystkie te puchary stoją u nas z tej prostej przyczyny, że razem długo mieszkaliśmy. Ale teraz syn też je do nas przywozi. Miejsce jeszcze jest, ale może go zabraknąć (śmiech).

A że będzie kolejne laury zdobywał, to jestem o tym przekonany. Jest bardzo ambitny, ale i mądry. Podkreśla, że on tylko strzela gole, ale gra i sukces odnosi cała drużyna. To bardzo ważne."
Cytat:
Tytuł Piłkarza Roku od tygodnika "Piłka Nożna", Oscar od Canal+ - Euzebiusz Smolarek po kolei zgarnia nagrody za świetne występy w ubiegłym roku. - I do tego humor mi dopisuje, jestem zdrowy i nie mogę doczekać się meczów reprezentacji - mówi nam Ebi Wygląda na to, że Ebi Smolarek rozbił bank z nagrodami dla polskich piłkarzy.

- Zawsze jest miło, gdy jest się wyróżnionym. Fajnie jest dostawać nagrody. Ale głowa mnie od tego nie rozboli. Zawsze podkreślam, że to nie byłoby możliwe bez drużyny. Cały zespół pracuje na sukces.

Ale ktoś musi się w nim wyróżniać. A Oscara Canal+ przyznają nie kibice czy dziennikarze, ale piłkarze ekstraklasy.

- Dlatego tę nagrodę traktuję wyjątkowo. Możliwe, że jest najważniejsza. Bo jednak gdy jest się docenionym przez kolegów z boiska, to musi to być wyjątkowe.

Tak więc chyba nie masz powodów do narzekań. Kontuzję wyleczyłeś szybciej, niż można było się spodziewać, strzelasz gole w Bundeslidze.

- Czuję się fantastycznie, w formie. Nic, tylko znów zagrać w reprezentacji, wygrać z Armenią oraz Azerbejdżanem i zrobić kolejny krok w kierunku finałów mistrzostw Europy.

Właśnie w tych meczach wymagania wobec Ciebie będą specjalne. Reprezentacyjni napastnicy narzekają na zdrowie.

- Ale ja jestem zdrowy i gotowy do strzelania goli (śmiech).

Do pomagania Jakubowi Błaszczykowskiemu też?

- Bardzo się cieszę, że latem przejdzie do Borussii Dortmund. Fajnie, że młody i niezwykle utalentowany chłopak będzie mógł rozwijać się w tak dobrym klubie. Oczywiście służę mu wszelką pomocą, żeby jak najszybciej zaaklimatyzował się w Dortmundzie.

Poradzi sobie?

- Widziałem, na co go stać w reprezentacji, i myślę, że bez problemów.
Kurde, prawie zawsze biorę metro. I zawsze wtedy, kiedy nie wezmę, to jest w nim coś o Ebim.
Ale i tak miło jest przeczytać, że Ebi jest zdrowy i humor mu dopisuje
Tylko się dziwię, że Ebi mówi o Błaszczykowskim: "młody piłkarz". Tak, jakby się uważał za starego i doświadczonego
A najbardziej z nóg zwaliło mnie to, że wszystkie jego puchary stoją równiutko u teściów na półeczce. Pewnie mamusia (teściowa) je poleruje i dba o nie, a Ebiszon jej tylko nowe podrzuca: "Mamo, zaopiekuj się jeszcze jednym"

Cytat:
Wróciłam...

Polansowałas mózg?! Lansuje to sie Ally a nie mózg!

Bo nawet jak jestes to nikt o tym nie wie, bo jestes na ukrytym...
A mnie tak dzisiaj rano, jak otworzyłam szafę naszło: a może by się tak polansować, jak Ally i pójść na stadion w mini i kozakach na szpilce?
Chociaż raczej się tak nie ubiorę, bo w tłumie rozgrzanych facetów bym się głupio czuła. A poza tym jeśli w zasięgu mojego wzroku znajdzie się piłka, to ja już totalnie nie wyrobię na obcasie.
Ale wyobraźcie sobie minę Ebiego, jakby zobaczył na trybunach całą naszą grupkę, wszystkie odpicowane lepiej niż Ally, a nad nami transparent ze stringami. Dla lepszego efektu możemy się ubrać od stóp do głów na różowo i będzie cudnie
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 21:15   #12183
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
Historycznego meczu nie oglądałaś?! Noo nie... Tak nie mozna!! Ja sobie ściągnełam i jak mam doła to sobie oglądam

To chyba moja działka! Bo ja chodze do klasy ekologiczno-turystycznej!!
Własnie Sun wiesz ile to drzew i z ilu chomików sie robi futro!!??

Wsciekłam się dzisiaj w szkole! Powiedziałam coś koledze o meczu Wisła-BVB i że będę BVB kibicować a ten mnie wysmiał, że "kibicuję Szwabom!!" a potem powiedział, że "Ebi to pedał!!" Myslałam, że go walnę!
A no nie widziałam... Znaczy potem zaczelam ogladac, pod koniec, bo stwierdziłam, że nauka nie zając, nie ucieknie

Ja jestem biologia-chemia, a biologia to ekologia, a na punkcie ekologii mam jobla małego

GłÓpi gnojek!!

Cytat:
Myslałam o tym, ale no wiesz... Lekcja była... I tak troche dziwnie by to wyglądało...
Rozmowa u pielęgniarki: "Co ci się Damianku stało?!" "Odgryzła mi! "
Sys, Ty masz nasrane we łbie

Cytat:
Wróciłam...

Polansowałas mózg?! Lansuje to sie Ally a nie mózg!
Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
mowi sie ze ma sie zlansowany móZg :P a poza tym.. a co.. mozgowi tez sie nalezy a więc cały czas jestem =='
Mózg sie LASUJE!

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
J
A mnie tak dzisiaj rano, jak otworzyłam szafę naszło: a może by się tak polansować, jak Ally i pójść na stadion w mini i kozakach na szpilce?
Chociaż raczej się tak nie ubiorę, bo w tłumie rozgrzanych facetów bym się głupio czuła. A poza tym jeśli w zasięgu mojego wzroku znajdzie się piłka, to ja już totalnie nie wyrobię na obcasie.
Ale wyobraźcie sobie minę Ebiego, jakby zobaczył na trybunach całą naszą grupkę, wszystkie odpicowane lepiej niż Ally, a nad nami transparent ze stringami. Dla lepszego efektu możemy się ubrać od stóp do głów na różowo i będzie cudnie
Hmm...super plan. Gorzej będzie z ciuchami w koloże różu. U mnie takowych nie uświadczysz NI[IMG]file:///F:/DOCUME%7E1/Asia/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]ENAWIDZĘ RÓŻU!
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 21:16   #12184
agusia8891
Zadomowienie

Cytat:
Ja planuję się kręcić na trasie Sheraton-Stadion Legii już od piątku, albo nawet czwartku
A jak coś, to mogę po kogoś wpaść przed meczem na Centralny

hehe tez chyba bede na tej trasie sie paletac chociaz moze wystarczy samo siedzenie pod sheratonem...

a ja nie wiem w co sie ubiore jeszcze - nie planuje tego ale znajac mnie to bede myslec przed meczem i myslec i w koncu w ostatniej chwili cos wloze w pospiechu, zeby sie tylko nie spoznic... ja nie wiem jak to robie ze ile bym wczesniej sie za cos nie wziela to w koncu i tak wszystko robie w biegu... ;/

a te stringi - Wy uwazajcie bo jeszcze Ebi nam sie zagapi i zamiast strzelac gole bedzie stal i gapil sie na nie z taka mina

Don't worry be happy
agusia8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 21:21   #12185
Magdallen
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3817832]

Hmm...super plan. Gorzej będzie z ciuchami w koloże różu. U mnie takowych nie uświadczysz NIENAWIDZĘ RÓŻU![/quote]

Większość moich bluzek jest czarna, bo takie kocham najbardziej - do wszystkiego pasują i brudu nie widać ( mówię, jak facet).
Ale coś różowego też się znajdzie
Stary 2007-02-28, 21:25   #12186
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

U mnie też nawiecej czerni. I jeszcze moze zieleń. Ostatnio nawet przyłapałam się na tym, że jak oglądam ciuchy, to najpierw czarne Ale ja lubię czarne ciuchy Są takie stylowe Tylko jestem w nich jeszcze bledsza
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 21:27   #12187
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia8891 Pokaż wiadomość
hehe tez chyba bede na tej trasie sie paletac chociaz moze wystarczy samo siedzenie pod sheratonem...

a ja nie wiem w co sie ubiore jeszcze - nie planuje tego ale znajac mnie to bede myslec przed meczem i myslec i w koncu w ostatniej chwili cos wloze w pospiechu, zeby sie tylko nie spoznic... ja nie wiem jak to robie ze ile bym wczesniej sie za cos nie wziela to w koncu i tak wszystko robie w biegu... ;/

a te stringi - Wy uwazajcie bo jeszcze Ebi nam sie zagapi i zamiast strzelac gole bedzie stal i gapil sie na nie z taka mina
Kochana, nie na stringi, tylko na nas To na drugiej stronie zrobimy obrazki, że jak chce , to musi strzelić gola

A co do ubierania się, to też tak mam. Mama się mnie pyta czasem rano w co się ubieram wieczorem na imprezę, a ja mówię, że jeszcze mam czas i do ostatniej chwili chodzę w podartych dżinsach i ukochanej biało-czerwonej bluzie dresowej. A jak myślę wcześniej, co założę, to i tak się okazuje, że to, co chcę, to jest w praniu i muszę iść w czymś innym i wychodzi na to, że w biegu zakładam pierwszy w miarę nowszy ciuch i lecę.
Stary 2007-02-28, 21:31   #12188
Magdallen
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3817930]U mnie też nawiecej czerni. I jeszcze moze zieleń. Ostatnio nawet przyłapałam się na tym, że jak oglądam ciuchy, to najpierw czarne Ale ja lubię czarne ciuchy Są takie stylowe Tylko jestem w nich jeszcze bledsza [/quote]

Ja kiedyś miałam prawie wszystko czarne i stwierdziłam, że muszę mieć coś kolorowego i ostatnio staram się omijać czarne ciuchy i kupować coś kolorowego. Ostatnio np. kupiłam sobie taki żółciasty sweterek, jak barwy Borussi
A taki kolorek, to normalnie sukces zwłaszcza dlatego, że w czasach wcześniejszej młodości byłam punkówą i dopiero w liceum się kompletnie nawróciłam na ubieranie się, jak normalna dziewczyna.
Stary 2007-02-28, 21:35   #12189
agusia8891
Zadomowienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3817930]U mnie też nawiecej czerni. I jeszcze moze zieleń. Ostatnio nawet przyłapałam się na tym, że jak oglądam ciuchy, to najpierw czarne Ale ja lubię czarne ciuchy Są takie stylowe Tylko jestem w nich jeszcze bledsza [/quote]
heh u mnie tez czerni najwiecej kocham ten kolor a polaczenia czerni i bieli to jzu w ogole zieleni tez troche mam i brazu nawet niebieskie rzeczy mam ale rozowej rzeczy nie mam ani jednej...

Don't worry be happy
Stary 2007-02-28, 21:39   #12190
syska1311
Wtajemniczenie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3817832]
Sys, Ty masz nasrane we łbie

Hmm...super plan. Gorzej będzie z ciuchami w koloże różu. U mnie takowych nie uświadczysz NI[IMG]file:///F:/DOCUME%7E1/Asia/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]ENAWIDZĘ RÓŻU![/quote]
Wiem... A dzisiaj w szczególności

Róż...?! Hmm... Nie przepadam, ale jak juz to taki soczysty i ciemny majtkowy róż = alergia

Cytat:
No, to damy stringi na transparent Już sobie wyobrażam minę Ebiego, jak to zobaczy

A najbardziej z nóg zwaliło mnie to, że wszystkie jego puchary stoją równiutko u teściów na półeczce. Pewnie mamusia (teściowa) je poleruje i dba o nie, a Ebiszon jej tylko nowe podrzuca: "Mamo, zaopiekuj się jeszcze jednym"

Hehe... A tu Ebi popatrzy na te strongi i na następny dzień załatwi sobie takie z napisem "I love moje zony z wizażu" (ewentualnie bokserki )

A mamusia grzecznie siedzi w domku i poleruje je codziennie

Mecz i szpilki i mini?! Jakos sobie nie wyobrażam... No ale to ja...

Cytat:
Większość moich bluzek jest czarna, bo takie kocham najbardziej - do wszystkiego pasują i brudu nie widać ( mówię, jak facet).
Ale coś różowego też się znajdzie
Hahaha Brudu nie widac... Ja tez mam większość czarną...

Cytat:
Kochana, nie na stringi, tylko na nas To na drugiej stronie zrobimy obrazki, że jak chce , to musi strzelić gola
Jak nastrzela mnóstwo goli to będziemy (będziecie, bo nie wszystkie idą ) mu płacić za nie całą noc ( chodzi o buziaki oczywiście!!)

Stary 2007-02-28, 21:41   #12191
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
heh u mnie tez czerni najwiecej kocham ten kolor a polaczenia czerni i bieli to jzu w ogole zieleni tez troche mam i brazu nawet niebieskie rzeczy mam ale rozowej rzeczy nie mam ani jednej...
Kiedys miałam odchył na punkcie pomarańczowych ubrań, a tata sie ze mnie smiał, że wyglądam jak drogowiec... Ale teraz juz w nich nie chodzę...

Stary 2007-02-28, 21:48   #12192
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedys miałam odchył na punkcie pomarańczowych ubrań, a tata sie ze mnie smiał, że wyglądam jak drogowiec... Ale teraz juz w nich nie chodzę...
Ja staram się zachować równowagę kolorów. Jak mam czegoś za dużo, to już nie kupuję takiego koloru.

Edit: Nie wiem, czy powinnam, ale... Chcecie zobaczyć zdjęcie Maćka? Bo ja jestem głupia i zamiast go olać, to się gapię cały czas na jego zdjęcie. Fajne jest http://b50.grono.net/219/92/gallery-18166798.jpg
Stary 2007-02-28, 22:01   #12193
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja staram się zachować równowagę kolorów. Jak mam czegoś za dużo, to już nie kupuję takiego koloru.

Edit: Nie wiem, czy powinnam, ale... Chcecie zobaczyć zdjęcie Maćka? Bo ja jestem głupia i zamiast go olać, to się gapię cały czas na jego zdjęcie. Fajne jest http://b50.grono.net/219/92/gallery-18166798.jpg
Fajne! Ja bym tak nie potrafiła!
A może się jednak pogodzicie kiedyś?! Czy juz nie ma szans?!

Stary 2007-02-28, 22:07   #12194
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne! Ja bym tak nie potrafiła!
A może się jednak pogodzicie kiedyś?! Czy juz nie ma szans?!
Wczoraj go zjechałam SMSami za obmacywanie się z tą jego Gosią w szkole (on ją dotknie, a ona już wydaje takie dziwne westchnienia i odgłosy, jakby... no, nie ważne), a on dzisiaj dalej był dla mnie bardzo miły, jakby nigdy nic. Może wie, o co mi chodzi, bo jak ostatnio obmacywali się w szatni, to przez przypadek weszłam, a jak się oderwali od siebie i na mnie spojrzeli, to zrobiłam krok do tyłu i sobie poszłam.
Z resztą to on już nie ma u mnie szans. Po tej Gośce, to on będzie już taki wymacany... bleee!
100 razy bardziej wolę Ebiego. On przynajmniej na moich oczach się z nikim nie obmacuje, więc jest ideałem

Edit: Zmieńmy temat, co? Bo nie lubię o tym rozmawiać. Widziałyście konferencję z Matusiakiem? http://www.youtube.com/watch?v=Y6pc3_KBcA0 Przez 7 minut chyba wcale się nie odezwał.
Stary 2007-02-28, 22:12   #12195
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
Wczoraj go zjechałam SMSami za obmacywanie się z tą jego Gosią w szkole (on ją dotknie, a ona już wydaje takie dziwne westchnienia i odgłosy, jakby... no, nie ważne), a on dzisiaj dalej był dla mnie bardzo miły, jakby nigdy nic. Może wie, o co mi chodzi, bo jak ostatnio obmacywali się w szatni, to przez przypadek weszłam, a jak się oderwali od siebie i na mnie spojrzeli, to zrobiłam krok do tyłu i sobie poszłam.
Z resztą to on już nie ma u mnie szans. Po tej Gośce, to on będzie już taki wymacany... bleee!
100 razy bardziej wolę Ebiego. On przynajmniej na moich oczach się z nikim nie obmacuje, więc jest ideałem
No wiesz... Maciek tez się na twoich oczach nie obmacywał dopóki tam nie weszłaś... No ale w szkole?! Nie mają innych miejsc?!
(Pamiętam jak raz u mnie w liceum jedna para przez cała przerwę 20minutową się lizała na korytarzu... Błee To nie było fajne)

"taki wymacany"

Ebi to ogólnie jest ideał!! Pod każdym względem!

Stary 2007-02-28, 22:13   #12196
agusia8891
Zadomowienie

Cytat:

no zdjecie fajne ale myslalam ze zobacze jego twarz..

Don't worry be happy
Stary 2007-02-28, 22:14   #12197
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz... Maciek tez się na twoich oczach nie obmacywał dopóki tam nie weszłaś... No ale w szkole?! Nie mają innych miejsc?!
(Pamiętam jak raz u mnie w liceum jedna para przez cała przerwę 20minutową się lizała na korytarzu... Błee To nie było fajne)

"taki wymacany"

Ebi to ogólnie jest ideał!! Pod każdym względem!
Co ty. Oni nawet w klasie się obmacują. A nawet na bardziej wyluzowanych lekcjach laleczka narzeka, że jej zimno i się rozgrzewają. Fuj!

Cytat:
no zdjecie fajne ale myslalam ze zobacze jego twarz..
Nie, no jego twarzy, to nie będę pokazywać wszem i wobec, bo by jeszcze ktoś go poznał.
Stary 2007-02-28, 22:17   #12198
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
Edit: Zmieńmy temat, co? Bo nie lubię o tym rozmawiać. Widziałyście konferencję z Matusiakiem? http://www.youtube.com/watch?v=Y6pc3_KBcA0 Przez 7 minut chyba wcale się nie odezwał.
Taki zagubiony sie wydaje...

Cytat:
Co ty. Oni nawet w klasie się obmacują. A nawet na bardziej wyluzowanych lekcjach laleczka narzeka, że jej zimno i się rozgrzewają. Fuj!

Nie, no jego twarzy, to nie będę pokazywać wszem i wobec, bo by jeszcze ktoś go poznał.
No to fajnie mają!!

Stary 2007-02-28, 22:22   #12199
Magdallen
Zakorzenienie

O, a wiecie, że ja wczoraj miałam natchnienie i ułożyłam teorię dotyczącą lewoskrętności
No, bo jak Ebi kopie piłkę prawą nogą, to mu ON przeskakuje do lewej nogawki i tam sobie siedzi
A patrzcie, jak ładnie się zboczuchuje. Nowa skórka wizażu jest taka śnieżnobiała, że wszystko ukryje
Stary 2007-02-28, 22:25   #12200
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
O, a wiecie, że ja wczoraj miałam natchnienie i ułożyłam teorię dotyczącą lewoskrętności
A ja myslałam, że mu tam po prostu wygodnie...

Stary 2007-02-28, 22:30   #12201
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
A ja myslałam,
No, wygodniej, bo wtedy nie przeszkadza w używaniu lewej nogi do kopania piłki. A tą teorię, to wymyśliłam, jak rozmyślałam o tym, czy może warto by było wziąć na mecz taką dużą lornetkę (mój tata ma taką myśliwską) do obserwowania TEGO
Stary 2007-02-28, 22:34   #12202
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
Miazdżysz!!

PS: Dzisiaj podczas tych wszystkich sprawdzianów,które pisałam cały czas mnie Ebi przesladował...
Na angielskim był jakis tekst o chłopaku, który grał w noge, ale doznał kontuzji...
Na geografii o Zagłębiu Ruhry...
a ja biedna musiałam się jakos skupic nie na Ebim tylko na sprawdzianach...

Stary 2007-02-28, 22:39   #12203
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Miazdżysz!!

PS: Dzisiaj podczas tych wszystkich sprawdzianów,które pisałam cały czas mnie Ebi przesladował...
Na angielskim był jakis tekst o chłopaku, który grał w noge, ale doznał kontuzji...
Na geografii o Zagłębiu Ruhry...
a ja biedna musiałam się jakos skupic nie na Ebim tylko na sprawdzianach...
A ja mam jutro z niemieckiego sprawdzian z jakiegoś tekstu o rolniku, który był kibicem Bayernu Monachium. Jedyne, co z tego pamiętam na ten temat, to to, że powiedziałam nauczycielce, że Borussia jest i tak lepsza od Bayernu
Stary 2007-02-28, 22:40   #12204
agusia8891
Zadomowienie

Magda to Twoj tata tez TO oglada a raczej podglada????

Don't worry be happy
Stary 2007-02-28, 22:41   #12205
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja mam jutro z niemieckiego sprawdzian z jakiegoś tekstu o rolniku, który był kibicem Bayernu Monachium. Jedyne, co z tego pamiętam na ten temat, to to, że powiedziałam nauczycielce, że Borussia jest i tak lepsza od Bayernu
A ona co na to?!

Stary 2007-02-28, 22:43   #12206
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
A ona co na to?!
Nic, bo jest głucha Tylko taki jeden przygłupi Michaś się spytał, czy Bayern Monachium to to samo, co Bayern Munchen

agusia, TEGO akurat mój tata nie ogląda. On woli patrzeć na inne ptaszki. Wiesz, takie latające, co siedzą na drzewach w lesie.
Stary 2007-02-28, 22:48   #12207
agusia8891
Zadomowienie

"inne latajace ptaszki" wiesz co mi sie skojarzylo? taki filmik (obrzydliwy) z meczu do ktorego ktoras z dziewczyn link tu dawala...

Don't worry be happy
Stary 2007-02-28, 22:48   #12208
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
Nic, bo jest głucha Tylko taki jeden przygłupi Michaś się spytał, czy Bayern Monachium to to samo, co Bayern Munchen

agusia,
Co za czop!! Rzeczywiście przygłupi!
Ptaszki...

Cos tu cicho... Za cicho... Będe zmykać... Papa

Stary 2007-02-28, 23:20   #12209
Magdallen
Zakorzenienie

Ja umilkłam, bo się uczę informatyki. Oto, z jakich głupich rzeczy mam jutro sprawdzian:
Cytat:
var
tdyn:array of string;
i,j:integer;
nazwisko:string;
begin
writeln('podaj ilosc nazwisk');
readln(i);
setLength(tdyn,i);
for j:=0 to i-1 do
begin
writeln('podaj nazwisko:');
readln(nazwisko);
if nazwisko='stop' then break;
tdyn[j]:=nazwisko;
end;
writeln('Wplacili: ');
for j:=0 to i-1 do
writeln(tdyn[j]);
readln;
end.
I do jutra muszę się nauczyć tworzyć takie kody A tak bym chciała pójść spać i pomyśleć o tych wszelkiego rodzaju ptakach
Stary 2007-03-01, 00:15   #12210
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Ja umilkłam, bo się uczę informatyki. Oto, z jakich głupich rzeczy mam jutro sprawdzian:

I do jutra muszę się nauczyć tworzyć takie kody A tak bym chciała pójść spać i

to życzę miłego uczenia się
ja jutro mam kartke z matmy, ale i tak dostane z niej pewnie 1 więc...
ja też chciałam iść spać, nawet poszłam, ale dopadł mnie taki kaszel, że w ogóle nie mogłam zasnąć a teraz to już mi się odechciało spać a za 6 godz i 30 min muszę już wstać
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości