Ma³y biust - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-12-17, 18:22   #31
_ema_
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 980
Dot.: Ma³y biust

Cytat:
Napisane przez JustShe Poka¿ wiadomo¶æ
chyba troche przesadzasz Mam biust o rozmiarze gg i prawie 30 lat i nic mi sie po kolonach nie obija, zawisc ech zawisc

co do autorki, mloda jestes, jeszcze moze ci sporo urosnac, mnie rosl do 23 roku zycia

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

tak, czujemy sie urazone, bo wypowiedz nie na miejscu, nic nie wnosi do watku, tylko pokazuje twoj brak kultury lub brak wyobrazni
Trochê dystansu do siebie dziewczyny, my¶lê, ¿e o tych niejêdrnych piersiach do kolan to by³ ¿art Taka prawda, ¿e miseczka d-e zawsze bêdzie wisieæ, bo jest to odstaj±ca czê¶æ cia³a, a miseczka A nie, bo nie ma co odstawaæ. Przestañcie zaraz robiæ wielkie fochy za takie aluzje
I mówiê to ja - cycata.
_ema_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-17, 18:24   #32
cowie
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 226

Cytat:
chyba troche przesadzasz Mam biust o rozmiarze gg i prawie 30 lat i nic mi sie po kolonach nie obija, zawisc ech zawisc

co do autorki, mloda jestes, jeszcze moze ci sporo urosnac, mnie rosl do 23 roku zycia

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

tak, czujemy sie urazone, bo wypowiedz nie na miejscu, nic nie wnosi do watku, tylko pokazuje twoj brak kultury lub brak wyobrazni

Czepiasz siê innych, a sama tym tekstem sugerujesz, ¿e ma³obiuste maj± Ci czego zazdro¶ciæ

18.05.2015
Leo¶
cowie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-17, 18:32   #33
Wampierz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 470

Cytat:
Napisane przez _ema_ Poka¿ wiadomo¶æ
Trochê dystansu do siebie dziewczyny, my¶lê, ¿e o tych niejêdrnych piersiach do kolan to by³ ¿art Taka prawda, ¿e miseczka d-e zawsze bêdzie wisieæ, bo jest to odstaj±ca czê¶æ cia³a, a miseczka A nie, bo nie ma co odstawaæ. Przestañcie zaraz robiæ wielkie fochy za takie aluzje
I mówiê to ja - cycata.
Orili? Ja mam FF i to daleeeeko od kolan, mogê spokojnie chodziæ bez stanika, ale wierz w co chcesz, wiara nie zna granic.

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:
Napisane przez cowie Poka¿ wiadomo¶æ
Czepiasz siê innych, a sama tym tekstem sugerujesz, ¿e ma³obiuste maj± Ci czego zazdro¶ciæ
Niby gdzie?
Stary 2012-12-17, 18:38   #34
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wampierz Poka¿ wiadomo¶æ
Orili? Ja mam FF i to daleeeeko od kolan, mogê spokojnie chodziæ bez stanika, ale wierz w co chcesz, wiara nie zna granic.

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Niby gdzie?
W zaznaczonym.

18.05.2015
Leo¶
Stary 2012-12-17, 18:45   #35
Ieka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 584

to ja mo¿e nawi±¿ê do tematu

Te¿ mam ma³y biust i nie ukrywam tego. Przed kilkoma laty jak by³am u brafiterki ubra³a mnie kobitka w 75b, gdy ostatnio kupowa³am nowy biustonosz, dosta³am dok³adnie ten sam rozmiar. Tak¿e sza³u nie ma

Przesta³am siê przejmowaæ dawno temu. Ma³y to ma³y, wa¿ne ¿e zdrowy
Ludzie maj± mnóstwo powa¿niejszych problemów ni¿ mój ma³y biust.

a tak swoj± drog±, pamiêtam, ¿e kiedy¶ kto¶ zaproponowa³ wys³aæ dziewczynê do gin endykrynologa, on by móg³ pomóc. Ale w sumie tak szczerze, co on by zrobi³?? przepisa³ hormony pewnie.
Ieka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-17, 18:51   #36
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:
W zaznaczonym.
Ja to rozumiem, ¿e ona sobie pokpiwa³a z rzekomej zazdro¶ci, jak± mia³a czuæ.

Zreszt± uwielbiam to odwracanie kota ogonem.
Stary 2012-12-17, 19:27   #37
_ema_
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 980

Cytat:
\
Jeste¶ niesamowita, wspania³a i masz najpiekniejszy biust na ¶wiecie.
A teraz jak ju¿ Ciê doceni³am, to przeczytaj jeszcze raz moj± poprzedni± wypowied¼, tylko spróbuj j± zrozumieæ.
_ema_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2012-12-17, 20:19   #38
JustShe
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 520

Cytat:
sama zaczelas
Stary 2012-12-17, 20:51   #39
marive
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 8

Te¿ mam ma³y biust, tzn. mo¿na zaryzykowaæ stwierdzeniem, ¿e go nie mam ;D Kiedy¶ nosi³am push-upy, wiêcej by³o w staniku g±bki ni¿ mojego kochanego t³uszczu. Od roku zaczê³am chodziæ bez poduszek i tym podobnych wynalazków, mam nawet miêkkie staniki, w których - uwaga - czujê siê najlepiej Mega wygodny! To chyba te¿ kwestia tego, ¿e wiem, ¿e to co mam w biustonoszu jest tylko i wy³±cznie moje, a nie jakie¶ sztuczne i wypchane. Nikogo nie udajê i czujê siê pewniej.
Oczywi¶cie wiêkszymi bym nie pogardzi³a, ale je¶li mam mieæ takie, to bêdê o nie dbaæ po prostu. Kobieca figura to nie tylko biust, ale te¿ talia, ³adne nogi, biodra, zgrabny ty³ek..Jeste¶ do¶æ wysoka, wiec na pewno masz fajne nogi, d³ugie, zwróæ uwagê na swoje zalety a wady (choæ ma³e piersi to nie wada!) zawsze mo¿na zatuszowaæ ubraniami je¶li ¼le siê z nimi czujesz (choæ nie powinna¶ )
marive jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-17, 21:10   #40
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to rozumiem, ¿e ona sobie pokpiwa³a z rzekomej zazdro¶ci, jak± mia³a czuæ.

Zreszt± uwielbiam to odwracanie kota ogonem.
To po cholerê wytykaæ zazdro¶æ? Nie zgadza siê to siê nie zgadza i to ona odwraca kota ogonem.
"Bo jak siê komu¶ du¿e cycki rzekomo nie podobaj± to napewno zazdro¶ci"

Cytat:
sama zaczelas
Przepraszam, wska¿ mi paluszkiem gdzie?
Bom chyba za g³upia i nie widzê

18.05.2015
Leo¶
Stary 2012-12-17, 21:16   #41
apows
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 168

[1=0efbae24da12a699834954c 027e5d090e58ae2c3_63d9ab9 44c685;38164171]Wiem, ¿e takich tematów jest wiele, ale nie znalaz³am dobrej odpowiedzi na nurtuj±ce mnie pytania.
Mam 18 lat i ma³y biust (78 pod i 87 w biu¶cie). Chcia³abym go powiêkszyæ jakim¶ naturalnym sposobem. Mam 175 cm wzrostu. Czujê siê p³aska i niekobieca. Wstydzê siê za³o¿yæ jaki¶ dekolt, push up noszê, ale nie zbytnie wypychacze. Najgorsze jest to, ¿e takiego ma³ego jeszcze nie widzia³am jak ludzi mijam :P
Wiêc moje pytanie o naturalne dobre metody (my¶la³am nad kremem z avonu) i jak typ staników (push up, bardotka) ³adnie go wyeksponuje i wymodeluje. Dziêki za odp z góry [/QUOTE]
Proponujê regularne polewanie piersi na zmianê raz ciep³± wod± raz zimn±, koñcz±c na ciep³ej. Musisz jednak pamiêtaæ by robiæ to regularnie i kilka razy w dniu. Moja kole¿anka to stosuje i efekty widaæ. Po prostu pobudzasz kr±¿enie ...Inny sposób to terapia hormonalna, A sposób naszych babci to picie du¿ej ilo¶ci kawy zbo¿owej z mlekiem.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-17, 21:21   #42
Candy_lips
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 016

Czy wysoka czy niska jest bardzo du¿o piêknych, atrakcyjnych kobiet z ma³ym biustem. Rozumiem, wiele z Was ma opory przed sytuacjami ³ó¿kowymi, ale wierzcie mi, je¿eli facet uprawia z Wami seks, to oznacza, ¿e jeste¶cie dla niego seksowne, dla nich biust wcale nie musi byæ du¿y, ma³e te¿ im siê podobaj±- tak uwa¿am.

Mianem seksownej utar³o siê nazywaæ kobietê z du¿ym biustem, ale ja siê z tym nie zgadzam, to stereotyp. Kto¶ napisa³, ¿e ma³y biust wygl±da w koszulkach na rami±czkach- zgadzam siê i jak czujecie siê niepewnie, to no¶cie, bo z tego co siê orientuje daje chyba taki wizualny efekt powiêkszenia. No i du¿o wygody Seksowna mo¿e byæ zarówno, kobieta z ma³ym, du¿ym, ¶rednim biustem.

Dziewczyny, nie sprzeczajcie siê Ka¿da z nas jest inna i dla facetów nie jest ¿adna gorsza, dla nich rozmiary nie s± takie istotne. A to przykre dowarto¶ciowywaæ siê docinaj±c innym. Kochana, nie ma powodów do kompleksów!

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2012-12-17 o 21:23
Candy_lips jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-17, 22:08   #43
Erykah_B
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 774

Cytat:
I mówiê to ja - cycata.

God bless U

Co do ma³ego biustu natomiast to dzisiaj ogl±da³am "Sekrety chirurgii" (chyba?) i widzia³am kobietê,z bardzo mêskim wygl±dem klatki piersiowej, pozbawionej biustu w ogóle, na dodatek ze skolioz±. I taki przypadek to mo¿e byæ realny problem, kiedy nie mo¿na za³o¿yæ stanika bez push up'u w ogóle, bo ca³y wygl±d kobiety staje siê mêski.
Erykah_B jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-17, 22:15   #44
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:
Jeste¶ niesamowita, wspania³a i masz najpiekniejszy biust na ¶wiecie.
A teraz jak ju¿ Ciê doceni³am, to przeczytaj jeszcze raz moj± poprzedni± wypowied¼, tylko spróbuj j± zrozumieæ.
Aha, teraz jestem pró¿na, bo o¶mielam siê mieæ inne zdanie ni¿ ty na temat "du¿ego biustu"? A ma³y biust te¿ ma ró¿ne kszta³ty.

Edytowane przez Wampierz
Czas edycji: 2012-12-17 o 22:23
Wampierz jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-17, 22:16   #45
tyene
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 182

I ma³y, i du¿y biust jest ¶wietny, a dla normalnego faceta liczy siê to, ¿e to s± piersi JEGO KOBIETY.

No i ma³y i du¿y biust inaczej siê podkre¶la. Ja mam du¿e piersi, ale gdybym mia³a ma³e, to niew±tpliwie odkrywa³abym plecy, chodzi³a czê¶ciej bez stanika, pokazywa³a ramiona - jest wiele krojów strojów, w którym ma³e piersi wygl±daj± po prostu piêknie i smakowicie i wcale nie chodzi o to, aby je powiêkszaæ push upem.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-17, 22:23   #46
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Erykah_B Poka¿ wiadomo¶æ
God bless U

Co do ma³ego biustu natomiast to dzisiaj ogl±da³am "Sekrety chirurgii" (chyba?) i widzia³am kobietê,z bardzo mêskim wygl±dem klatki piersiowej, pozbawionej biustu w ogóle, na dodatek ze skolioz±. I taki przypadek to mo¿e byæ realny problem, kiedy nie mo¿na za³o¿yæ stanika bez push up'u w ogóle, bo ca³y wygl±d kobiety staje siê mêski.
Co do chirurgów to uwa¿a³abym na ich opinie, bo czêsto spotykam siê czy to programie telewizyjnym, czy to w magazynach z dziwnymi opiniami chirurgów plastycznych - nie wiem, czy s± wyjête z kontekstu, czy naprawdê tak uwa¿aj±, ale jakby to podsumowaæ to tak:
-kobiety z ma³ym biustem potrzebuj± implantów, ¿eby dobrze wygl±daæ i byæ zadowolone
- kobiety z du¿ym biustem wymagaj± operacji zmniejszenia piersi, ¿eby ³adnie wygl±daæ, czuæ siê atrakcyjnie i nie dostaæ straszliwych powik³añ (na marginesie - wiem, ¿e piersi potrafi± wywo³ywaæ np. problemy z krêgos³upem, ale cze¶æ tych dziewczyn pokazywanych w dokumentach wcale nie ma a¿ tak du¿ych piersi, ¿eby dobrze dobrany stanik nie rozwi±za³ wiêkszo¶ci problemów)
- kobiety o ¶rednim biu¶cie wymagaj± interwercji chirurga, ¿eby ich biust by³ naprawdê ³adny, bo bez tego jest obwis³y i ogólnie nie wygl±da jak na reklamach. Trzeba go dostosowaæ do ogólnie przyjêtego wzorca.

I tak sobie my¶lê - rozumiem, ¿e zawód, ¿e reklama, ale serio to czêsto jest przesadzone i szkodliwe. Biusty s± ró¿ne, maj± ró¿ne rozmiary i kszta³ty. To jest normalne i ok.

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez tyene Poka¿ wiadomo¶æ
I ma³y, i du¿y biust jest ¶wietny, a dla normalnego faceta liczy siê to, ¿e to s± piersi JEGO KOBIETY.

No i ma³y i du¿y biust inaczej siê podkre¶la. Ja mam du¿e piersi, ale gdybym mia³a ma³e, to niew±tpliwie odkrywa³abym plecy, chodzi³a czê¶ciej bez stanika, pokazywa³a ramiona - jest wiele krojów strojów, w którym ma³e piersi wygl±daj± po prostu piêknie i smakowicie i wcale nie chodzi o to, aby je powiêkszaæ push upem.
otó¿ to.
Stary 2012-12-17, 22:33   #47
szatanica1989
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 184

Pff, ja bym siê nie martwi³a, mi dopiero po dwudziestce urós³ - z 86 cm w obwodzie do 95 cm, nie wiem nawet, kiedy i jak, chyba wymodli³am

Piszê.
szatanica1989 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-17, 22:35   #48
tyene
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 182

Tak naprawdê kszta³t i rozmiar biustu zale¿y od tylu czynników (waga, hormony, jêdrno¶æ skóry, a wiêc i wiek), ¿e nie nale¿y siê do swojego rozmiaru zbytnio przyzwyczajaæ☠na ca³e ¿ycie.
Stary 2012-12-17, 22:38   #49
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tyene Poka¿ wiadomo¶æ
Tak naprawdê kszta³t i rozmiar biustu zale¿y od tylu czynników (waga, hormony, jêdrno¶æ skóry, a wiêc i wiek), ¿e nie nale¿y siê do swojego rozmiaru zbytnio przyzwyczajaæ☠na ca³e ¿ycie.
Z tym te¿ siê zgadzam - wszystko siê mo¿e zmieniæ.
Stary 2012-12-18, 08:27   #50
0efbae24da12a699834954c027e5d090e58ae2c3_63d9ab944c685
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 916

Dziewczyny nie k³óciæ siê :P. Jak macie du¿e biusty to siê cieszcie. Ja uwa¿am, ¿e nikt tu nikogo nie obrazi³, troszkê dystansu do siebie.
Candy lips fakt, ¿e mam d³ugie nogi, jestem z cieñszej ko¶ci(ale nie patyczak itp.), ale wszyscy mówi± mi, ¿e mam straszne kompleksy i one nie s± z tylko z ma³ego biustu. Niestety siê garbiê, a mówi±, ¿e to zmniejsza jeszcze moje rodzynki. Có¿ jak na razie próbujê samooakceptacji, ale to cholernie trudne i ciê¿kie. Czasem my¶lê, ¿e jest dobrze, a potem za³amka znowu.
Wiem, ¿e nie powinno siê zwracaæ uwagi na komentarze pod artyku³ami o gwiazdach, ale jak ostatnio by³o o 2 strojach Steczkowskiej na pudlu i komentarze, ¿e p³aska i siê tak eksponuje, po co jej stanik. Niby siê nie zwraca uwagi, ale przykro b±d¼ co b±d¼.
Jedyny plus ¿e jak schud³am 6kg, to mi rodzyneczki nie zmnieszy³y siê, a s± niewzruszone .
Widzia³am starsz± ju¿ po 50 dobrze kobietkê. Niska bardzo i mia³a biust wyci±gniêty za brzuch chyba. A¿ oczy wyba³uszy³am i siê obie speszy³y¶my.
Ja nie chcia³abym mieæ ogromnego biustu, ale taki pogl±dowe B albo ma³e C (wiem, ¿e to zale¿y od ró¿nicy obwodów i ma³e mo¿na ubraæ w C, ale o takie ogólne mi chodzi) . Teraz to my¶la³am ju¿ o operacji i marzy³am o niej (takiej przez pêpek), ale ju¿ jest lepiej ze mn±.
Muszê powiedzieæ drogie Dziewczynki, ¿e jednak mi humor poprawi³y¶cie znacznie. Czas siê leczyæ z kompleksów, bo mnie ludzie mog± zniszczyæ jak je zauwa¿±.
A czy silikonowe staniki dobrze siê trzymaj± na ma³ych boobsach? :P

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Poka¿ wiadomo¶æ
Pff, ja bym siê nie martwi³a, mi dopiero po dwudziestce urós³ - z 86 cm w obwodzie do 95 cm, nie wiem nawet, kiedy i jak, chyba wymodli³am
A to nie rosn± do 18-19 roku ¿ycia? Bo czyta³am, ¿e pó¼niej to ci±¿a, tabletki anty lub operacja inaczej nie drgn±.
0efbae24da12a699834954c027e5d090e58ae2c3_63d9ab944c685 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-18, 08:33   #51
ILTheCure
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 907

Biust siê tak naprawdê zmienia ca³e ¿ycie. Nie jest jak wzrost, ¿e do pewnego czasu ro¶niesz, a potem to chyba tylko cud.

Chudniesz czy tyjesz, czy masz jakie¶ zmiany hormonalne, zmniejsza siê napiêcie, czy te¿ poprawiasz jêdrno¶c to wszystko ma wp³yw na jego wygl±d, wielko¶c itd.

Przestañ siê garbic (to bardzo ¼le wygl±da i faktycznie sp³aszcza klatkê). Kup sobie ³adny dobry stanik (w ³adnej bieli¼nie kobieta czuje siê lepiej) i a¿ tak nie dramatyzuj. Uwierz, ¿e Twoja ró¿nica miêdzy wymiarami pod biustem i w biu¶cie wcale nie jest taka ma³a.
Stary 2012-12-18, 10:01   #52
201803090921
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 538

[1=0efbae24da12a699834954c 027e5d090e58ae2c3_63d9ab9 44c685;38164171]Wiem, ¿e takich tematów jest wiele, ale nie znalaz³am dobrej odpowiedzi na nurtuj±ce mnie pytania.
Mam 18 lat i ma³y biust (78 pod i 87 w biu¶cie). Chcia³abym go powiêkszyæ jakim¶ naturalnym sposobem. Mam 175 cm wzrostu. Czujê siê p³aska i niekobieca. Wstydzê siê za³o¿yæ jaki¶ dekolt, push up noszê, ale nie zbytnie wypychacze. Najgorsze jest to, ¿e takiego ma³ego jeszcze nie widzia³am jak ludzi mijam :P
Wiêc moje pytanie o naturalne dobre metody (my¶la³am nad kremem z avonu) i jak typ staników (push up, bardotka) ³adnie go wyeksponuje i wymodeluje. Dziêki za odp z góry [/QUOTE]

Z tego co wiem, trwale mo¿na powiêkszyæ tylko skalpelem. Tylko czy naprawdê warto dawaæ siê kroiæ?

Jestem troszkê wy¿sza od Ciebie, i odk±d pamiêtam, chcia³am mieæ wiêkszy biust (mam jakie¶ 70DD albo E, co¶ w tym stylu, wiêc te¿ d*** nie urywa). Antykoncepcja hormonalna nie zmieni³a w tej kwestii zupe³nie nic.

Tyle, ¿e w pewnym momencie jako¶ wyros³am z tego "chcenia" i zobaczy³am korzy¶ci z ma³ego biustu - miêdzy innymi nic nie przeszkadza mi w spaniu na brzuchu
201803090921 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-18, 10:58   #53
leniwca
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 853

Dodam od siebie, posiadaczki ma³ego biustu, ¿e warto te¿ poprzymierzaæ bluzki o ró¿nych fasonach i rodzajach dekoltu.
Mój biust nie podoba mi siê w dekoltach trójk±tnych, albo ma³ych, gdzie ko³nierz bluzki jest prawie pod szyjê- wtedy biust nie do¶æ, ¿e ma³y, to wydaje siê obwis³y, tzn. jako¶ tak nisko 'le¿y'.
Za to polubi³am takie dekolty http://szafa.pl/c5235445-butik-style-w-roze.html. Czêsto w butiku mo¿na znale¼æ proste bluzki o takim dekolcie- bardzo je lubiê.
Albo takie lu¼ne, zwiewne bluzki gdzie rêkaw opada z ramienia- tu te¿ dochodzi raczej kwestia, jak± figurê siê posiada (chyba), ale jak mówiê- warto poprzymierzaæ ró¿ne bluzki i mo¿na wybadaæ, na jakie dekolty i fasony zwracaæ uwage przy zakupach.
*o w³osy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-18, 15:01   #54
Wampierz
Zakorzenienie

[1=0efbae24da12a699834954c 027e5d090e58ae2c3_63d9ab9 44c685;38187680]
A czy silikonowe staniki dobrze siê trzymaj± na ma³ych boobsach? :P

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

A to nie rosn± do 18-19 roku ¿ycia? Bo czyta³am, ¿e pó¼niej to ci±¿a, tabletki anty lub operacja inaczej nie drgn±.[/QUOTE]
Tak, chyba na ma³ych najlepiej.

Nie, ca³e ¿ycie mog± rosn±æ, poziom hormonów te¿ siê zmienia w ci±gu ¿ycia. Jednym siê nie zmieni rozmiar, innym tak - nie ma regu³y.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Napisane przez leniwca Poka¿ wiadomo¶æ
Dodam od siebie, posiadaczki ma³ego biustu, ¿e warto te¿ poprzymierzaæ bluzki o ró¿nych fasonach i rodzajach dekoltu.
Mój biust nie podoba mi siê w dekoltach trójk±tnych, albo ma³ych, gdzie ko³nierz bluzki jest prawie pod szyjê- wtedy biust nie do¶æ, ¿e ma³y, to wydaje siê obwis³y, tzn. jako¶ tak nisko 'le¿y'.
Za to polubi³am takie dekolty http://szafa.pl/c5235445-butik-style-w-roze.html. Czêsto w butiku mo¿na znale¼æ proste bluzki o takim dekolcie- bardzo je lubiê.
Albo takie lu¼ne, zwiewne bluzki gdzie rêkaw opada z ramienia- tu te¿ dochodzi raczej kwestia, jak± figurê siê posiada (chyba), ale jak mówiê- warto poprzymierzaæ ró¿ne bluzki i mo¿na wybadaæ, na jakie dekolty i fasony zwracaæ uwage przy zakupach.
Tak i ogólnie wszystkie takie "mocno powycinane" - bluzka bez rami±czek, bluzka z bardzo g³êbokim ³ódkowym (ods³aniaj±cym oba ramiona) - na ka¿dym biu¶cie to wygl±da dobrze, ale przy mniejszym tak mniej ryzykownie. Bluzki bez pleców, dekolt amerykañski, topiki w stylu chustka przewi±zana wokó³ biustu - ma³obiu¶ciastym ³atwiej nosiæ takie rzeczy i ³atwiej uchodzi. A szczególnie dekolt amerykañski i niektóre fasony wygl±daj± po prostu lepiej na ma³ym i ju¿.
Stary 2012-12-18, 15:09   #55
kreoolka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 506

Autorko nie przejmuj siê !! Z tego co napis³a¶ jeste¶ wysoka i zapewne zgrabna! Je¿eli jeste¶ szczup³a to taki biust napewno pasuje do twojego cia³a!!!
kreoolka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-18, 15:47   #56
szatanica1989
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 184

[1=0efbae24da12a699834954c 027e5d090e58ae2c3_63d9ab9 44c685;38187680]A to nie rosn± do 18-19 roku ¿ycia? Bo czyta³am, ¿e pó¼niej to ci±¿a, tabletki anty lub operacja inaczej nie drgn±.[/QUOTE]

Nie wiem, od czego uros³y, nie zadajê im zbêdnych pytañ W ka¿dym razie w ci±¿y nie by³am, zauwa¿y³abym, ewentualnie mog³y od tabletek, albo anciaków albo na niedoczynno¶æ, albo nie wiem, taki kaprys mia³y? Nie stawia³abym na antykoncepcyjne, bo to siê sta³o d³ugo po tym, jak zaczê³am je braæ i nie chodzi o napuchniêcie tylko faktyczny rozrost klaty, zauwa¿alny dla otoczenia.

Autorko, nie przejmuj siê, cycki to cycki, zawsze s± dobre - tak przynajmniej twierdzi mój przyjaciel.

Piszê.

Edytowane przez szatanica1989
Czas edycji: 2012-12-18 o 15:49
szatanica1989 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-18, 18:16   #57
linka_18
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 454

Cytat:
Napisane przez Erykah_B Poka¿ wiadomo¶æ
God bless U

To ja mam to samoprawie nie mam piersi, meska klatka piersiowa i tez mam skolioze.. zastanawialam sie nad wizyta u endokrynologa, albo po prostu nad badaniem hormonow, bo mialam zaburzenia homrmonalne.
Piersi mi nie urosna,bo mam 22 lata nie ³udzê sie, ale po badaniach przynajmniej bede wiedziec czy poziom testosteronu spowodowal to czy tamto.co o tym myslicie?
Droga autorko nie przejmuj sie, po twoich wymiarach sadze ze cos masz, wypnij piers do przodu i usmiechnij sie

Edytowane przez linka_18
Czas edycji: 2012-12-18 o 18:19
linka_18 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-18, 18:43   #58
0efbae24da12a699834954c027e5d090e58ae2c3_63d9ab944c685
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 916

linka_18 co¶ tam jest, to fakt chodzi o to, ¿e s± bardziej spiczaste ni¿ zaokr±glone...
0efbae24da12a699834954c027e5d090e58ae2c3_63d9ab944c685 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-18, 19:18   #59
linka_18
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 454

Te¿ mam spiczaste Nie raz tez mnie denerwuj± ale nie pozostaje ci nic jak akceptacja piersi.Pamietaj male jest piekne.I mówiê ci to ja "p³aska jak deska".
Mycha94 glowa do gory!!!

Edytowane przez linka_18
Czas edycji: 2012-12-18 o 19:25
linka_18 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-18, 20:13   #60
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 892

Mnie siê rozmiar piersi zmienia razem z wahaniami wagi - kiedy¶ mia³am mini mini biust, potem siê powiêkszy³ o 2-3 rozmiary, a potem znów zmala³. I wiecie co? W ka¿dym rozmiarze wygl±dam ¶wietnie, bo czujê siê fantastycznie. Nie interesuj± mnie typowe dla internetowych trolli okre¶lenia - z jednej strony "p³aska deska" a z drugiej "obwis³e dojce". Mam to gdzie¶. Czujê siê piêkn± kobiet±. W sytuacjach ³ó¿kowych nie mam ¿adnego oporu przed ¶ci±ganiem stanika (a kiedy¶ mia³am zaledwie parocentymentrow± ró¿nicê pomiêdzy obwodem w biu¶cie a pod biustem). Naprawdê nie czajê, czemu rozmiar, nawet skrajny mia³by byæ problemem. Cycki to cycki, czy mam ma³e czy trochê wiêksze to i tak wygl±dam super
blekitne_niebo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.