|
|
#4831 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Treść usunięta
|
|
|
|
#4832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, ja doleciałam w piątek wieczorem! Dopiero! Więc siedzimy razem we 3 ![]() Cytat:
wielkie gratulacje! Szybko się chwal co za dieta i co za ćwiczenia! Dużo masz do zrzucenia?W święta na pewno coś wróci, ale grunt to się nie załamywać i po świętach znów się wziąć za siebie. Dzień dobry! Weekend zleciał jak szalony. W piątek babski wieczór z przyjaciółką i z córką, która zastrajkowała ze spaniem, a co jak babski wieczór, to babski wieczór Potem dołączyli do nas nasi panowie i było bardzo wesoło. W sobotę korepetycje, potem troszkę porządków. A wczoraj kupiliśmy choinkę, ubraliśmy ją, zrobiliśmy troszkę świątecznych zakupów a po południu poszliśmy na festyn zimowy, tylko pogoda fatalna, bo zaczęło lać i musieliśmy się zmyć do domu. Dzisiaj pospałyśmy z córcią do 9.15 I zdążyłyśmy już ugotować fasolkę po bretońsku, ja jeszcze poćwiczyłam i teraz się byczę
|
||
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczko ja polecam tabletki z tymiankiem i podbiałem, ale najlepiej z dodatkiem jeszcze innych składników, bo sam tymianek i podbiał jest niezbyt ciekawy w smaku. Polecam np gardlox
|
|
|
|
#4834 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
czeszko
![]() wrocilam niedawno z rozdania dyplomow napisalam najlepiej w grupie ale to juz nawet niemcow w pracy mojego meza nie dziwi haha a moj maz mi nawet nie pogratulowal tylko powiedzial ze to bylo pewne w sumie nawet ja sie nie zdziwilam hahaha ![]() Martucha jestes pewna, że tej przyprawy korzennej do pierników dawałaś 40 g?? bo ja nie mam czegoś takiego jak przyprawa korzenna dr oetker... kupilam przyprawe do piernikow... ale w jednej saszetce jest tylko 15 g... to co mam dac 2,5 saszetki?? to nie bedzie za duzo?? |
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Rosette ktosia to se fajny sabacik we 3 zrobimy a co!!!
Rosi dobrze wiedzieć ![]() ktosia to mialas fajny weekend ![]() Samba napewno 40g!! przeważnie w opakowaniach są po 20g więc 2 opakowania a to ma byc przyprawa korzenna ale ona przez rozne firmy nazywa sie inaczej - może sie nazywac do piernikow a dr oetker to taki przyklad ja biorę jaką kolwiek co roku inna ![]() ![]() a ja ci pogratuluje a co!!! gratuluje!!!
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolalam zapytać, żeby nie przedobrzyć bo mi się trochę za dużo tego wydawało ja mam jakas niemiecką przyprawę dziękuję ***i wlasnie zdalam sobie sprawę, że zapomniałam kupić miodu... ehsssss... musze isc zuruck do sklepu |
|
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
hej...mnie ciagle trzyma wstretne chorobsko
jestem w tyle z przygotowaniami swiatecznymi...z prezentow tylko ten do tomka..trrzeba to szybko nadrobic bo swieta tuz tuz iwka - tz jezdzi ze mna na zakupy nie ma innej mozliwosci co ja nie mam prawka i nie mam jak sama jechac ale chodzi mi o to ze sama kupuje prezenty ze ja kupuje od nas dla tomkaod jednyh i drugich dziadkow dla tomka dla tza ode mnie dla.mnie od tza, dla mnie i tza od moih rodzicow.od nas dla rodzucow...a to jest co kupowac...i wymyslac... jutro przed nami bilans i zakupy...zyczcie mi powodzenaia hahaha |
|
|
|
#4840 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziś byłam pierwszy dzień w pracy było bardzo fajnie, choć jak zobaczyłam tę gromadkę dzieci to aż mi gula w gardle stanęła i sie prawie popłakałam, bo za Mają zatęskniłam. Ale jak zaczęłam prowadzić zajęcia to było już spoko. Maja wcale nie płakała więc super Za to pokłóciłam się z teściową. Bo Mai nie znikł jeszcze ten ostatni liszaj i się pytałam teściowej czy zacząć smarować znowu sterydem czy poczekać. A ona, że aby czekać. I że pewnie mnie to boli, że Maja nie jest tak piękna jak bym tego chciała, bo jest ze skazą dziewczyny zamurowało mnie. Więc powiedziałam, ze dla mnie ona jest najpiękniejsza. Martwi mnie tylko ten liszaj ale to z punktu widzenia, czy ona się nie męczy. A ona do mnie "taaa już nie kłam" popłakałam się i odłożyłam telefon.Idę nadrabiać. |
|
|
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4843 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podoba mi się bo się nie świeci, nie ma tyłka ani biustu na wierzchu i nie jest z półprzeźroczystej szmatki - dla mnie ideał.Gratuluję kilogramów, 6 kg to nie jest mało! Bądź z siebie dumna dziewczyno! Cytat:
Cytat:
dzięki za info, powiem mamie bo o tym nie wie, a swoją drogą to mają pomysły hoho, ale wymyślili........... przecież mnóstwo ludzi tak zrobi, nie lepiej by było zostawić tą ulgę na te dwa lata? Ostatnio coraz częściej się zastanawiam za co oni biorą te pieniądze. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bo myślałam, że sama to wszystko do domu targasz biedactwo.Cytat:
![]() A teściowa ... bez komentarza
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2012-12-17 o 20:26 |
||||||
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Samba buu nie zdążyłam z życzeniami
Gratulacje za wyniki.Gold teściowa doskonale wiedziała, ze Maja ma uczulenie ech... Marta fajnie, że urodzinki udane. Fajna ta bransoletka. Katunia fajne prezenty. Baja ja tez dla mamy ten koc zamówiłam ![]() SSR super ![]() Niu ![]() Rosi dobrze wiedzieć. Ktosiu czyli weekend udany ![]() Mysia , Iwka wkurza mnie ta kobieta ![]() Z dobrych rzeczy to w piątek dostaliśmy pozwolenie na budowę
|
|
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
niezłe jesteście ztym kociołkiem i resztą
Cytat:
![]() chwale sie ze poszukalam w necie tej chodakowskiej...właczyłam trening nr 1 o co???? wytrzymałam 2 minuty z czego pierwsza minuta to była rozgrzewka ) ale za to Tomek był zachwycony jak widział co matka wyczynia i po chwili cwiczył że mną,ale potem, ja leżałam ledwo żywa na jego dywaniku a on cwiczył i krzyczał "mama też, mama też" (czyt. matka ty sie nie obijaj tylko cwicz też) przynajmniej bede miała wymagającego trenera
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2012-12-17 o 20:44 |
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko
![]() Ktosiu mi też szczeka opadła jak to usłyszałam. |
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magda gratuluję pozwolenia! |
|
|
|
|
#4849 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz tylko czekac do wiosny i wbijac lopate ![]() Cytat:
teraz chocby codziennie o minutke, dwie dluzej a w koncu dojdziesz do formy ![]() my wlasnie obzarlismy sie pizza domowej roboty... pyszna byla ale ciasto za bardzo wyroslo... to byl przepis na duza blache a ja nie wiedzialam i w efekcie bardzo gruba byla... ale pyszna musimy tylko popracowac nad gruboscia placka i bedzie gites
|
|||
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu
![]() Samba oj tak śmiejemy się, że pierwsze wbicie łopaty będzie prezentem na roczek Mai Bo jakoś pod koniec maja zaczynamy (zależy od zimy). A co do teściowej to aż szkoda słów. mrrrr pizza chyba w weekend zrobię
|
|
|
|
#4851 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ooooooooooo to jak my jeszcze nie odliczyliśmy to teraz możemy?bo w 2011 roku mieliśmy pół roku po 1zł za miesiąc, to nie było co odliczać, czyli za ten rok już możemy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweńko hehe dokładnie
|
|
|
|
#4853 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Cytat:
![]() Madzia super z pozwoleniem a tekstu teściowej nie skomentuję bo durny. Samba ależ bym zjadła pizze domowej roboty iwka z Twojego opisu myślę że kiecka też by mi się spodobała. Oby ją przecenili o te 50 %
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#4854 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dasz rade tylko pamiętaj sporo trzeba podsypywać mąką ;D Cytat:
moze nic nie napisze Cytat:
![]() ![]() ![]() ale wiesz... pewnie wiele ludzi się tak kręci.. wiec sie przyzwyczaili ![]() Cytat:
![]() ale z dnia na dzien będzie lepiej
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Źle mi, że nie jestem na bieżąco!
Postaram się w najbliższym czasie pobyć z Wami dłużej, wszystko przeczytać i napisać. Nie czuję świąt w tym roku w ogóle. Jakby miały być za m-c dwa... nie wiem, jakaś nie w sosie jestem. Dzisiaj mam spotkanie wigilijne w pracy. Choinki jeszcze nie zdążyłam ubrać, bo nie miałam kiedy, jeszcze zgubiłam podczas przeprowadzki światełka - cudnie po prostu! Gdzieś się znajdą na pewno, ale na dzisiaj ich nie mam, a do sklepu nie mam kiedy jechać... no nic, idę ubierać choinę i może wyślę któregoś chłopaka po światełka ?!
|
#4856 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć wszystkim
marta spóźnione ale szczere , przede wszystkim dużo zdrowia, spokoju, ciągłego dobrego humoru, szczęśliwego życia i ... sto lat magda szkoda słów na twoją teściową , tekst no masakra ... cos miałam jeszcze napisać ... nie pamietam u mnie ...hmmm.... beta hcg 0 ... na sabacie (tak mówicie) jestem od wczoraj dopiero czyli 16 dni spóźnienia ... mąż nie wiedzieć czemu zawiedziony .... Dominik do żłobka nie może sie przekonać... niby było lepiej ale znowu to samo święta będę w domu tzn. w trójkę... tż ma jechac do matki na jeden dzień co mnie bardzoooo cieszy , bo myślałam że będzie inaczej przygotowań kupa , ale mi się nie chce i nie czuje tych świąt wogóle tż zakpuł mi telefon na gwiazdkę ... narazie nie ogarniam go ...wczoraj nawet nie wiedziałam jak smsa wysłac czy zadzwonić a....... zapomniałam wygrałam sprawę w sądzie ( pamiętacie tam gdzie pracowałam u tego kolesia co mi kasy nie wypłacił ) umowę jeszcze mam na ogłoszeniu wyroku 27 grudnia wypowiadam mu umowę, wynagrodzenie otrzymam za 16 miesięcy czyli cały okres trwania umowy za 5 miesięcy pracy 100% a za resztę 80 % zadowolona jestem bardzo..... koleś był na jednej rozprawie tylko było to wczoraj nic nie mial do powiedzenia , nic się nie bronił no masakra .... lepiej dla mnie tyle u mnie
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
Kaszlu u mnie ciąg dalszy z tym że teraz jest już bardziej mokry niż suchy i zastanawiam się czy ten Glosal nadal może mi pomóc?? Lila dostała konia na biegunach, jest ogromny! jak Lila stoi to grzbiet sięga jej do ramion, ale siedzi dzielnie na nim i się buja a jaka radość! chodzi na około niego, całuje, robi mu cacy. Do tego dostała farmę wadera i 5 zwierzaków i po kilkanaście razy dziennie musze patatajać konikiem do stajni ![]() Kasia no to super że się udało sprawę wygrać!!! mam nadzieję że z wypłatą gotówki pójdzie gładko! a co miał się tłumaczyć albo bronić, wiedział że jest winny bo kasy nie dał. Tylko wariat by się jeszcze tłumaczył
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2012-12-18 o 09:36 |
|
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo fajnie, ze udalo sie wygrac sprawe gratuluje a to ty te cale 16 miesiecy pracowalas bez wynagrodzenia? czy zwolnilas sie wczesniej a pomimo tego on ma ci zaplacic za caly czas ktory wg umowy mialas u niego przepracowac gdyby wszystko bylo tak jak powinno byc?mam nadzieje ze teraz koles zaplaci, a nie bedzie sie migal i to go czegos na przyszlosc nauczy... |
|
|
|
|
#4859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chyba dobrze ze dostalas okres... no i fajnie ze swieta po twojej mysli... oby koles szybko wyplacil wynagrodzenie! Cytat:
ale fajnie ze Lila zadowolona z konia
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Znowu pospałyśmy dzisiaj, choć już skromniej bo do 8.15 Wiórki na ktosibu zalane od wczoraj, foremki do ciastek kupione, w czwartek rodzinne pieczenie ![]() Kasiaher super, że udało się wygrać sprawę! Zastrzyk gotówki się przyda Niu jaką dietę stosujesz, że tak ładnie chudniesz? Bzyczko już Lila dostała prezenty na święta? U nas na topie teraz warzywa z ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10185748/ i właśnie Marcelina przyczepia listki sałaty do pomidora
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

wielkie gratulacje! Szybko się chwal co za dieta i co za ćwiczenia!
Potem dołączyli do nas nasi panowie i było bardzo wesoło. W sobotę korepetycje, potem troszkę porządków. A wczoraj kupiliśmy choinkę, ubraliśmy ją, zrobiliśmy troszkę świątecznych zakupów a po południu poszliśmy na festyn zimowy, tylko pogoda fatalna, bo zaczęło lać i musieliśmy się zmyć do domu.
ale to juz nawet niemcow w pracy mojego meza nie dziwi haha a moj maz mi nawet nie pogratulowal tylko powiedzial ze to bylo pewne 

dziewczyny zamurowało mnie. Więc powiedziałam, ze dla mnie ona jest najpiękniejsza. Martwi mnie tylko ten liszaj ale to z punktu widzenia, czy ona się nie męczy. A ona do mnie "taaa już nie kłam" popłakałam się i odłożyłam telefon.

chyba w weekend zrobię