|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 5 części naszego wątku ??
|
|||
| W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.5 |
|
5 | 11,11% |
| Zima leci, Święta przed nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.5 |
|
7 | 15,56% |
| Święta idą, my gadamy; na wiosnę i porody czekamy. Mamy V-VI 2013 cz.5 |
|
1 | 2,22% |
| Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.V |
|
1 | 2,22% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.V |
|
5 | 11,11% |
| Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V |
|
1 | 2,22% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.5 |
|
7 | 15,56% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.5 |
|
1 | 2,22% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V |
|
8 | 17,78% |
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.5 |
|
0 | 0% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.V |
|
4 | 8,89% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.V |
|
3 | 6,67% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.V |
|
0 | 0% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.V |
|
1 | 2,22% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V |
|
1 | 2,22% |
| Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013
hejo..
jestem w ciężkim szoku-wszystkie papierki w Zusie załatwiłam w równo 15minut!!! i nie musiałam wypełniać 4ch stron a4 bo w końcu wszystkie moje dane mieli w kompie i je tylko wydrukowali. można? MOŻNA ![]() super ![]() buty do ccc oddałam, do końca roku będzie werdykt ![]() jutro gin.. umrę ze strachu ![]() potem zaprosić teściówkę na święta i zawieżć jej prezent.. zrobiłam jej herbaciarkę tzn szkatułkę z herbacianym motywem z przegródkami w środku naście różnych smaków herby i kilka pierników na rafii ![]() oby się spodobało..
|
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013
Cytat:
ja w ciąży mam straszliwe zachcianki na to co sztuczne, przetworzone i z chemią
|
|
#4653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja witam się i uciekam do księgowej bo chyba coś jej się pomyliło z moimi składkami (ja opłacam je sama) nie żebym narzekała, ale za listopad wyszło jej o połowę mniej niż za październik, a przez połowę listopada pracowałam a drugą byłam na zwolnieniu L4, wydawało mi się, że przez pierwsze 33 dni zwolenienia składki płaci w normalnej wysokości pracodawca czyli de facto ja a ta znów z czymś wyskoczyła
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
takze się nie dziwcie, że ja się tam boje dzwonić. Tzn ona ma takie fazy.. Jak ma dobry humor to jest najkochańszą kobietą pod słońcem, a czasami jak nie ma humoru to trzeba uciekać jak najdalej...Na świeta akurat jej się z reguły humor psuje...
|
|
|
|
#4655 | |
|
Zakorzenienie
|
czeeeeeeść! zasmarkaniec wita z rana
![]() na szczęście temp spadła, kaszel już o wieeeele mniej uciążliwy, tylko kicham strasznie ale da radę przeżyć. nawet miałam siłę wstawić dziś pranie ![]() obudziłam się w nocy o 3:40 i już nie zasnęłam. o 5 dołączył mąż bo już mu zaczęło pzeszkadzac moje smarkanie i takim oto sposobem o 6 już byliśmy po sniadaniu ![]() Cytat:
a dentystę na szczęście na koniec sierpnia obskoczyłam jak zaczęliśmy się starać. wszystko poleczone i mam nadzieję ze tak zostanie. chociaż ze mną to nigdy nic nie wiadomo... ![]() Ash super że wróciłaś opalona, zadowolona? oraz gdzie foty i dlaczego tak ich mało?Edytowane przez Aaś Czas edycji: 2012-12-18 o 12:31 |
|
|
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc może na dniach się doczekam czegoś wyraźniejszego co bym miała pewność ,że to ruchy a nie nic innego ![]() ZDRÓWKA!!!
|
|
|
#4658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moje procentowe szanse na dziewuszkę wciąż rosną. Obiecałam fotkę choinki, voila. |
|
|
|
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to jest za materiał to białe i to fioletowe?? co robi "za łańcuch" - organza? |
|
|
|
|
#4660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
anoxee choineczka śliczna Cytat:
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
no któraś właśnie pisała że ma dlatego się zdziwiłam |
|
|
|
#4663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widziałam na fb te Twoje szkatułki- śliczne ![]() Cytat:
teraz znowu mam ochotę na żelki i nawet mam w szafce ![]() ale idę zrobię sobie kisielek domowy, znakomicie oszukuje moje zachcianki. Zostało mi jeszcze pół słoika wiśni z sokiem więc wykorzystam ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam, jak prababcia robiła wigilię.. A w ogóle moja prababcia zostanie w maju po raz trzeci pra-prababcią, nieźle nie?
|
|
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno się spodoba
anoxe za piękną choineczkę, fajnie wymyśliłaś ten łańcuch
|
|
|
|
#4667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to teść jest przekochany.. No do rany przyłóż
|
|
|
|
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiedziałam że już ta godzina a miałam zrobić kilka rzeczy w domu zanim wróci TŻ. I jeszcze prasownie mnei czeka, obiad spadam bo się zasiedziałam
|
|
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż przywiózł mi niedawno wyniki z moczu i morfologii... Oczywiście w morfologii nie zaznaczyli mi znowu norm dla kobiet w ciąży
(to po co się babki, które pobierają pytają i gdzieś zaznaczają ![]() ), ale z tego co sprawdziłam to wyniki powinny być ok ![]() --- Czy któraś jeszcze ma jakiś pomysł na tytuł ? Bo jak nie to za chwilę zakładam sondę
|
|
|
|
#4670 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aaś- zdrowiej nam szybko! Pisałyście o brzydkiej pogodzie i roztopach. U nas znowu pruszy śnieżek. Nawaliło tyle, że hoho Mąż mówił, że za miastem takie zaspy, że ciężko się autem przebić.(gorzej jak będzie odwilż i wszystko się stopi)
|
|
#4671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w ciąży nie jadłam chyba jeszcze a nie! raz! ![]() Cytat:
Piękna Jeej ale mi Młody szaleje
|
||
|
|
|
#4672 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej Ash
![]() Cytat:
qrde, zła jestem ... miała przyjechać moja przyjaciółka, i miałyśmy pogadać pierwszy raz od sierpnia (tak to tylko maile i to rzadko bo jej często net siada w Holandii) i mówiłam jej żeby była jak najwcześniej, bo potem mąż wraca z pracy i nie pogadamy już (on jej bardzo nie lubi, zresztą to jego była ) no i czekam od dwóch godzin, w końcu dzwoni, myślałam że już mam wychodzić po nią na przystanek, a tu mi mówi że jest w Kato ale musi najpierw do nfzu na drugi koniec miasta jechać bo wczoraj coś jej nie tak z kartą wyszło a na czw musi mieć. no qrde ... nie dało się wstać wcześniej? i nie pogadamy już bo jutro mamy lekarzy, w czw mąż coś planuje i mnie gdzieś zabiera, w pt ona coś tam ma, potem ja mam męża kolejne dwa tyg w domu, bo ma urlop, a do niej chłopak przyjeżdża i z nim będzie jeździć wszędzie. smutno mi
|
|
|
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak pytałam babko ostatnio czy będzie zaznaczała że jestem w ciąży to spojrzała na mnie jak na kosmitkę
|
|
|
|
|
#4674 |
|
Raczkowanie
|
Hej Laski
![]() Brawa za wczorajsze wizyty Kolejny siusiak Może ja dzisiaj przynajmniej córkę przywlekę![]() Lonely dla mnie woalka super pasuje do fryzury i ja bym zostawiła taką na wielkość. Dojdzie kiecka, buty, makijaż to i woalka się inaczej będzie komponować niż do dresów Pół życia przesiedziałam w tej branży i jak na moje oko jest zaje....ście i kolor na cywilny jak dla mnie bomba. A i kok ten na boku![]() NIe mam czasu dokładnie nadrobić, ale przyszłam po prośbie ![]() O 15 mam dwie wizyty /usg połówkowe i potem u mojego gina/ WIĘC PROSZĘ O KCIUKI ![]() ![]() Jak wrócę to dam znać. |
|
|
|
#4675 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
axella prezent na pewno się spodoba ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
tez mialam o to pytac, bo przejrzalam wszystkie strony i nigdzie nic nie znalazlam
powiedzieliby chociazby w faktach...
|
|
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwykła norma jest do 10, a dla ciężarnych do 18, a ja mam wynik 11.8 ale w reszcie norm jeszcze się mieszczę ![]() I wynik z moczu mam tylko taki ogólny (że to i to nieobecne), widocznie jak jest coś nie halo to rozpisują dokładniej. Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2012-12-18 o 12:50 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam piżamki.. I trochę mi się śmiać chce..Bo na zdjęciach piżamek do karmienia są kobiety w ciąży pokazujące jak karmią dziecko.. Przecież jak się karmi to już brzucha nie ma..
marketing
|
|
|
|
#4679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia, i czekamy na relację
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

. Oraz jakigos promieniowania nei mógł używać

a miałam zrobić kilka rzeczy w domu zanim wróci TŻ. I jeszcze prasownie mnei czeka, obiad 

powodzenia, i czekamy na relację