Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-18, 11:14   #1321
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez bukietyzbroszek Pokaż wiadomość
Ja mam lat 3o Czuje sie na 25 widzialyscie tą suknie http://bios.weddingbee.com/pics/6252...g_close_up.JPG Boże jak piekna to jest model Justin Alexander 8465 wygooglujcie sobie
Ładna, chociaż ja sobie siebie nie wyobrażam w takiej

I super, że na tyle się czujesz a kiedy ślub bierzecie? i ile córeczka ma lat, jak na imię?
Stary 2012-12-18, 12:02   #1322
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość

Misiadełko a byłaś może ostatnio w Trzepowie? Są już jakieś warunki czy dupa totalna?
Nieeee,chciałam do Przywidza w niedzielę, ale dopiero dwa dni temu otworzyli, a Trzepowo to nie wiem, chociaż też bym chciała bo mają.... oponki . Teraz przed Sylwestrem wolałabym na oponki niż na deskę, bo po ostatnich moich wyczynach boję się, że wyląduję z gipsem, więc decha dopiero w nowym roku

A Ty w końcu zaklepałaś salę? Tą w Sopocie?

Cytat:
Ja mam lat 3o Czuje sie na 25 widzialyscie tą suknie http://bios.weddingbee.com/pics/6252...g_close_up.JPG Boże jak piekna to jest model Justin Alexander 8465 wygooglujcie sobie
Mi się ta sukienka strasznie nie podoba, długość ni w ☠☠☠☠ę ni w oko, jedyne co jest ekstra to gipiura
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 12:28   #1323
Kate Noir
Zakorzenienie

Kurczę, ile już napisałyście

To i ja się wypowiem, mimo że temat już wygasa

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3818776 4]Tak ufam mu w 100%. jak mbie oklamie czy zdradzi to nara. i nie ma tlumaczenia ze facet to facet. facet to czlowiek a nie zwierze jak cos robi to nie dlatego ze jest facetem a dlatego ze tak chce.[/QUOTE]
Też tak mam. Powrotów nie będzie.

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3818800 4]A zakazywanie imprez.... mialam takie ciagoty jak mialam lat 16.... a teraz to kochanie leć i baw się dobrze.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
No tak, ale skoro dziewczyny już się wcześniej zawiodły na swoich facetach to się nie dziwię, że mają wątpliwości.

Żeby nie było, ja oczywiście też uważam, że to trudne być z kimś, z kim się nie ufa. I cieszę się, że ja nie mam podstaw do braku zaufania
zgadzam się w 100%

czasem sama go wypycham na imprezy bo nie chce mi się siedzieć z jego kumplami i koleżankami ze studiów (spoko są ale ile można?) on mi wtedy smęci, że mam iść z nim... Przez 2 lata mieszkaliśmy od siebie bardzo daleko, a dodatkowo on mieszkał w akademiku. Ja imprezowałam z ludźmi z mojego i gitara. Czasami miał mocne imprezy również z koleżankami, a później mi się tłumaczył, że tańczył z Anią czy Majką, które znałam... no i co z tego, że z nimi tańczył - mnie to jakoś nie boli. Wiadomo jak idziemy razem to tańczymy ze sobą. On też wie, że tańczę na imprezach z moimi kumplami Jednak gdyby tańczył z obcą laską i bym się o tym dowiedziała to musiałby mi się mocno tłumaczyć :P

edit: zapomniałam dodać, że puścił mnie z kumplem pod namiot na Ukrainę. W sumie to nie pytałam się o zgodę On w tym czasie jechał z kumplami w Dolomity. Przecież to nie moja wina, że żadna koleżanka nie chciała ze mną jechać :P

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
W ogóle moje znajome z pracy imprezują często, jedna zaręczona, kilka ma mężów, kilka w związku jest i np ostatnio w piątek, impreza w pracy a potem szły na balety i to bez partnerów same.. i zawsze jak gdzieś idą na imprezę idą same... może mnie zlinczujecie dla mnie mnie to dziwne
Dla mnie to jest normalne. Fajnie, że ich życie nie kręci się wokół facetów.
W razie rozwodu nie będą sobie pluły w brodę, że wszystko poświeciły dla niego :P Jestem realistką. Jak ktoś już wyżej napisał - myślę głową a nie sercem.

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Poza tym- nie wyobrażam sobie iść na dyskoteke podczas gdy mój narzeczony siedzi sam w domu..
Skoro nie chciał iść to niech siedzi sam - proste

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Ja właśnie tak samo nie wyobrażam sobie tego. A raczej pytam się w takim przypadku: po co? Jeśli mają być same kobiety na imprezie to ok, ale jeśli nie to czemu nie iść z TŻ?
Bo mu się nie chce, albo mi się nie chce i wolę pograć w simsy w tym czasie lub tez wiem, że to skończy się dwu dniowym kacem, więc niech sam cierpi

Niedługo to zrobi nam się tu topic rodem z "Intymne"

miałam jechać do ikei ale rodzinka anulowała zamówienie i teraz nie mam już żadnego wytłumaczenia by tam jechać

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2012-12-18 o 12:45
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 12:44   #1324
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Dziewczęta, ileż Wy naskrobałyście od 22 do teraz! SZOK!

Cytat:
Jeśli Kocha prawdziwie to może mu laska nawet z gołą za przeproszeniem pipą pod nosem siedzieć a jej nie ruszy. Jak będzie trzymany pod kloszem i wszędzie tylko zakazy to ja się nie dziwie, że z takiej okazji najzwyczajniej w świecie skorzysta
To prawda, jak kocha na bank to nie ma czegoś takiego - a może. Do mojego jedna kiedyś uderzała, szybko jej pokazał gdzie jej miejsce i że jest on szczęśliwy ze mną.

Cytat:
Tak, kobieta też może zdradzić, ale faceci są ''łatwiejci''. Niejednemu wystarczy zobaczenie seksownie ubranej laski. Wiem co mówię, bo w grupie mam prawie samych facetów i nieraz o tym rozmawialiśmy. KAŻDY powiedział ''ile można wkładać w jedną dziurę'' a jeden z nich jest 7 lat z dziewczyną! Zdradził ją już nieraz...

Ja po prostu widzę co się dzieje na świecie. Nawet siostra/brat może Cię tak oszukać, że masakra. I ja nie mówię, że podejrzewam mojego o zdradę, tylko, że nie jestem w 100% pewna niczego. Jak Wy jesteście to podziwiam i życzę żebyście się nigdy na tym nie przejechały

Nie widzę powodu żeby iść na imprezę osobno. Skoro czujemy się w swoim towarzystwie dobrze to dlaczego iść osobno i tańczyć z kimś innym?
Czytałam Was wszystkie uważnie i zgadzam się, że facet jeśli kocha prawdziwie i jest szczęśliwy w związku to nie w głowie mu inne kobiety. Również pracuję z mężczyznami i są na maxa różni! Ja ze względu na moją pracę mam sporo wyjść służbowych, mój TŻ miewa podobnie, ale nie w takich ilościach jak ja. Gdy idę na imprezy firmowy, czy kolacje trzymam się swoich znajomych i mam bliskich kolegów, którzy są szczęśliwi w swoich związkach i jak oni to mówią - ty dla nas siostra i my będziemy cię pilnować, po czym śmieją się i dodają, że taka narzeczona jak ja to skarb, bo sama się pilnuję... Znamy swoje 2 połówki (narzeczonych-e/małżonki-ów) i zgodnie uważają, że jesteśmy parą wzorcową (choć my tak nie uważamy), bo chodzimy na swoje imprezy, dość często osobno ze względów na prace, ale nie mamy 100% zaufanie do siebie i jak oni mówią - nigdy w głowach nie jest nam coś, bo zawsze mówimy o sobie, a gdy jesteśmy we dwoje to, jak ujął to jeden znajomy "wpatrzeni w siebie i dobrani jak te brakujące połówki, że świata nie widzą poza sobą w zdrowym rozumieniu tego słowa i że przywracamy wiarę w miłość prawdziwą".

I ja wiem, że jest też wiele innych takich par, jednak zaufanie to podstawa, ale wiem, że bywa i tak, że jest ono nastawione na próby i później trudno znów tak na 100 zaufać, jednak ważne by być dla siebie, mówić nawet najgorszą prawdę i uczyć się wyciągając wnioski.

Cytat:
A na tych wyjazdach to jedyny sposob zeby nawet jak sie opije zeby nic nie zrobil to tak zamecic zeby sam sie zastanawial co TY robisz. Jak dzwoni o 21 zeby odbebnic telefon jeszcze na trzezwo to co robimy ? NIE ODBIERAMY
MASZ BOSKIE RADY!

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
czasem sama go wypycham na imprezy bo nie chce mi się siedzieć z jego kumplami i koleżankami ze studiów (spoko są ale ile można?) on mi wtedy smęci, że mam iść z nim... Przez 2 lata mieszkaliśmy od siebie bardzo daleko, a dodatkowo on mieszkał w akademiku. Ja imprezowałam z ludźmi z mojego i gitara. Czasami miał mocne imprezy również z koleżankami, a później mi się tłumaczył, że tańczył z Anią czy Majką, które znałam... no i co z tego, że z nimi tańczył - mnie to jakoś nie boli. Wiadomo jak idziemy razem to tańczymy ze sobą. On też wie, że tańczę na imprezach z moimi kumplami Jednak gdyby tańczył z obcą laską i bym się o tym dowiedziała to musiałby mi się mocno tłumaczyć :P
Mam podobne podejście! Mój TŻ ma na studiach same prawie kobiety, ale na szczęście studiuje ze swoim bliskim kolegom z I stopnia i teraz wspólnie wynajmujemy mieszkanie i gdy tak czasem siedzimy do późna, a panowie popiją czegoś to mam z nich ubaw gdy ja w żartach coś, a ten kolega myśli, że ja na poważnie i patrzy na mnie jak na głupią i mówi: "On?! Wszystkie laski wiedzą, że jesteś Ty i przywalisz im gdy trzeba, a jak nie Ty, to ja!"
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 13:06   #1325
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
piękna widziałam ją na żywo w salonie w Katowicach (ale do końca pewna ne jestem czy to akurat ta) .
Zjawiskowo w tańcu wygląda.
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 13:14   #1326
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Nieeee,chciałam do Przywidza w niedzielę, ale dopiero dwa dni temu otworzyli, a Trzepowo to nie wiem, chociaż też bym chciała bo mają.... oponki . Teraz przed Sylwestrem wolałabym na oponki niż na deskę, bo po ostatnich moich wyczynach boję się, że wyląduję z gipsem, więc decha dopiero w nowym roku

A Ty w końcu zaklepałaś salę? Tą w Sopocie?

Mi się ta sukienka strasznie nie podoba, długość ni w ☠☠☠☠ę ni w oko, jedyne co jest ekstra to gipiura
Nigdy w Przywidzu nie byłam bo zawsze mi się wydaje że tam ogrom ludzi A oponki mają mają, ale też mają skutery śnieżne

Nie, my nie zaklepujemy nic bo dorobiłam się aparatu na dół i zdecydowaliśmy, że poczekamy na ściągnięcie. Nie będę z metalem do zdjęć się szczerzyć, wcześniej mi to nie przeszkadzało, ale jak zdjeła mi drucik i zobaczyłam się w samych zamkach to stwierdziłam że nic nas nie goni i poczekamy. Wstępnie mam ściągnąć w marcu 2014 więc luz. Zresztą u nas nie ma napinki bo możemy zorganizować to w 3 miesiące
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 13:17   #1327
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
Kurczę, ile już napisałyście

To i ja się wypowiem, mimo że temat już wygasa

Też tak mam. Powrotów nie będzie.

zgadzam się w 100%

edit: zapomniałam dodać, że puścił mnie z kumplem pod namiot na Ukrainę. W sumie to nie pytałam się o zgodę On w tym czasie jechał z kumplami w Dolomity. Przecież to nie moja wina, że żadna koleżanka nie chciała ze mną jechać :P

Dla mnie to jest normalne. Fajnie, że ich życie nie kręci się wokół facetów.
W razie rozwodu nie będą sobie pluły w brodę, że wszystko poświeciły dla niego :P Jestem realistką. Jak ktoś już wyżej napisał - myślę głową a nie sercem.

Skoro nie chciał iść to niech siedzi sam - proste

Bo mu się nie chce, albo mi się nie chce i wolę pograć w simsy w tym czasie lub tez wiem, że to skończy się dwu dniowym kacem, więc niech sam cierpi

Niedługo to zrobi nam się tu topic rodem z "Intymne"

miałam jechać do ikei ale rodzinka anulowała zamówienie i teraz nie mam już żadnego wytłumaczenia by tam jechać

My przeważnie razem idziemy ale jest wiele takich sytuacji że jedzie na kręgle czy idzie gdzieś posiedzieć ze znajomymi na piwko czy flaszkę a mi się nie chce to też siedzę w domu gram se w coś i nie robię z tego jakiś problemów.
A już nigdy nie dam się namówić żebym wpadła jak z kumplami gra w fife (najgłupsza gra jaką znam)

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Nigdy w Przywidzu nie byłam bo zawsze mi się wydaje że tam ogrom ludzi A oponki mają mają, ale też mają skutery śnieżne

Nie, my nie zaklepujemy nic bo dorobiłam się aparatu na dół i zdecydowaliśmy, że poczekamy na ściągnięcie. Nie będę z metalem do zdjęć się szczerzyć, wcześniej mi to nie przeszkadzało, ale jak zdjeła mi drucik i zobaczyłam się w samych zamkach to stwierdziłam że nic nas nie goni i poczekamy. Wstępnie mam ściągnąć w marcu 2014 więc luz. Zresztą u nas nie ma napinki bo możemy zorganizować to w 3 miesiące
Czyli bd w 2014 roku tak jak My a nie w 2013?
Stary 2012-12-18, 13:32   #1328
misiadelko
BAN stały

Cytat:

A no to luz! Jak pisałaś już o tym to sorry, musiałam przeoczyć

Facet jak będzie chciał zdradzić to i tak to zrobi, nieważne czy na imprezie czy w waszym łóżku
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 13:36   #1329
tasiulek
BAN stały

Zresztą o czym my tu dywagujemy jak za dwa dni i tak wszystko pójdzie... w piździec
Stary 2012-12-18, 13:37   #1330
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
No tak, ale skoro dziewczyny już się wcześniej zawiodły na swoich facetach to się nie dziwię, że mają wątpliwości.
Dokładnie

Cytat:
Tak samo uważam. Skoro dobrze bawię się z moim TŻ to dlaczego mam iść sama? Sama chodziłam jak miałam 16 lat, a nie teraz. Teraz mam NARZECZONEGO i to z nim chce się bawić a nie z obcymi facetami. Wyjście na piwo ok, ale dyskoteka nie.
No właśnie? My też chodzimy razem, nie dlatego że MUSIMY ale CHCEMY. Ja np zawsze jadę z TŻ na piłkę im kibicować jak grają, pykać foty itd Oni sobie idą do szatni w przerwie i gadają, a ja siedzę na trybunie i bawię się w fotoreportera
Zresztą jak N. przyjedzie bezemnie to wszyscy się o mnie dopytują

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 13:40   #1331
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:

Facet jak będzie chciał zdradzić to i tak to zrobi, nieważne czy na imprezie czy w waszym łóżku
święte słowa
Stary 2012-12-18, 13:46   #1332
klaudia1534
Raczkowanie

Aleście naskrobały z ledwością nadrobiłam
Co do wierności ja tam mojemu ufam w 100% ale powiem Wam, że mnie kiedyś do jakiejś nerwicy doprowadzi !

A co do sylwestra to w niedziele zapadła decyzja, że idziemy na bal Jak zwykle zdecydowani na ostatnio chwilę Ze szwagierką zaczęłyśmy wymyślać tematycznego sylwestra np. w stylu hipissowskim to faceci się przerazili i stwierdzili jednogłośnie, że bal

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 13:50   #1333
aszuelka
Zakorzenienie

I Wy myslicie ze ja bede to wszystko czytala? To sie mylicie nie bede

mycha jestem bardzo zadowolona z readera, tylko wieczorem trzeba czytac przy dobrym swietle, bo mozna stracic wzrok

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 13:54   #1334
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja nie napisalam zeby chodzic i pic i zimno przynosic Trzeba miec swoje zycie. Zamiast klubu mozesz isc na joge do kolezanki Jak chcesz byc szczesliwa dzisiaj i za 10 lat
dokładnie
ale powiem Ci, że musiałam dojrzeć do takiego stwierdzenia bo jak miałam 18 lat to tylko z nim spędzałabym czas a teraz jak mieszkamy razem i widzimy się dużo dużo częsciej to zdecydowanie konieczne są takie zabiegi żeby zachować świeżość
Cytat:
ale czemu ma nie wracac do domu i nie mowic ze tylu z nia tanczylo ? Ja bym tak robila Z usmiechem na ustach sie mowi kochanie czy Ty wiesz ilu mezczyzn chcialaoby byc na Twoim miejscu jeden to mi sie normalnie oswiadczyl Ale byl brzyydki ! pol roku siedzi grzecznie w domu i po pol roku mozna powtorzyc
kiedyś poszłam do sklepu (w dresie i w kapciach, bo miałam w tym samym bolku na parterze co my mieszkaliśmy) i jakiemuś kolesiowi wpadłam w oko i mi przez 15 minut truł ze on tu będzie wieczorem żebym z nim poszła i najlepiej od razu do USC
czerwona jak burak (bo znajoma była sprzedawczynią) poszłam do domu i niec nie mówiłam TZ (bo miałam pewność że ta znajoma wszytsko mu opowie następnego dnia jak po bułki pójdzie )
się dowartościowałam!
Cytat:
Trochę mi jej było szkoda, bo szpile miała za☠☠☠iste
tiaa... nie o szpilach mowa
Cytat:
Bezrobotna doktorantka Hmmmm Zamienilabym sie Ja urodzilam bardzo wczesnie corke i dalam rade tylko inzyniera zrobic Uczelnia to taki moj zakazany owoc
a na 2014 planujecie ślub?
Cytat:
to jest mój pierwszy typ ale cena mnie zabiła... ponad 4 tysiące i już jej nie można zamówić, do września tego roku można było bo w kolecji 2013 jej już nie ma
Cytat:
ale duzo piszecie nie bylo mnie godzinke a tu juz tyyyyle aparaty sa sexy Ja tam bym szla do slubu w aparacie Mnie sie te aparaty kojarza z liceum a wiec z mlodoscia swiezoscia szalenstwem Za dwadziescia lat jak bys patrzyla na zdjecia to pewnie byś sie usmiechala do tego aparatu
może i tak ale mi ściągneli apart niecały rok temu i zdecydowanie lepiej mi vez drutów, a zdjęć w nim nie mam bo się krępowałam przed aparatem

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 15:07   #1335
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
czy komus chce sie dzisiaj plakac tak jak mnie ? czy to ta pogoda czy co ? moze to ten koniec swiata tak mnie nastraoil

Tak zaczęłam się zastanawiać... czy jak już ten koniec świata się zacznie to wg jakiego czasu?

Lecę na siłkę przypakować cycki właśnie skończył mi się @ i już nie mogę się doczekać aż tż wróci z pracy
Stary 2012-12-18, 15:15   #1336
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie... dla chcącego nic trudnego

Cytat:

Tak zaczęłam się zastanawiać... czy jak już ten koniec świata się zacznie to wg jakiego czasu?

Lecę na siłkę przypakować cycki właśnie skończył mi się @ i już nie mogę się doczekać aż tż wróci z pracy
Oj to będzie się działo ja będę miała @ w święta

Dobre pytanie, ciekawe wg jakiego czasu ja mam dzisiaj nawet ok nastrój, płakać mi się nie chce
Stary 2012-12-18, 15:16   #1337
tasiulek
BAN stały

Cytat:

To jest genialne pytanie Bo na przykład na Kirbati mamy już środę 4:16 rano
Stary 2012-12-18, 15:21   #1338
klaudia1534
Raczkowanie

Ja tam też mam świetny nastrój Pomyłam okna, zjadłam pyszny obiadek a teraz siedzę i krzyżówki rozwiązuje, oglądając seriale

Grudniowie powiedzieli, że koniec świata będzie w maju

Stary 2012-12-18, 15:40   #1339
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Ja tam też mam świetny nastrój Pomyłam okna, zjadłam pyszny obiadek a teraz siedzę i krzyżówki rozwiązuje, oglądając seriale

Grudniowie powiedzieli, że koniec świata będzie w maju
Dobre, dobre
Stary 2012-12-18, 15:48   #1340
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
dokładnie
ale powiem Ci, że musiałam dojrzeć do takiego stwierdzenia bo jak miałam 18 lat to tylko z nim spędzałabym czas a teraz jak mieszkamy razem i widzimy się dużo dużo częsciej to zdecydowanie konieczne są takie zabiegi żeby zachować świeżość

kiedyś poszłam do sklepu (w dresie i w kapciach, bo miałam w tym samym bolku na parterze co my mieszkaliśmy) i jakiemuś kolesiowi wpadłam w oko i mi przez 15 minut truł ze on tu będzie wieczorem żebym z nim poszła i najlepiej od razu do USC
czerwona jak burak (bo znajoma była sprzedawczynią) poszłam do domu i niec nie mówiłam TZ (bo miałam pewność że ta znajoma wszytsko mu opowie następnego dnia jak po bułki pójdzie )
się dowartościowałam!

tiaa... nie o szpilach mowa

a na 2014 planujecie ślub?

to jest mój pierwszy typ ale cena mnie zabiła... ponad 4 tysiące i już jej nie można zamówić, do września tego roku można było bo w kolecji 2013 jej już nie ma

może i tak ale mi ściągneli apart niecały rok temu i zdecydowanie lepiej mi vez drutów, a zdjęć w nim nie mam bo się krępowałam przed aparatem

do końca grudnia można
Stary 2012-12-18, 17:00   #1341
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
tak myslalam czyli to juz starosc mnie bierze....

Ja nagotowałam garnek soi i nie wiem co z nia zrobic Pierwszy raz gotowalam Smakuje jak jakies orzeszki

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Pakujesz cycki ? ja nie mam co pakować
Właśnie mam i boję się, że na starość pójdą zbytnio w dół

Cytat:
Dokładnie... dla chcącego nic trudnego

Oj to będzie się działo ja będę miała @ w święta

Dobre pytanie, ciekawe wg jakiego czasu ja mam dzisiaj nawet ok nastrój, płakać mi się nie chce
2 lata z rzędu dostałam @ w wigilię (wszyscy jedli pierogi a ja ketonal), a ostatnio dla odmiany w sylwestra. Mało tego... na każdym z trzech wesel na którym byłam w tym roku też dostałam @
W tym roku mam spokój Chociaż skoro planuję ślub to może skubany tak już się ustawia bym dostała na godzinę przed własnym ślubem? i dlatego odpuszcza mi święta
Stary 2012-12-18, 17:13   #1342
klaudia1534
Raczkowanie

Kate Noir no to masz "szczęście".. Jak Ty wytrzymałaś na tych weselach? Ja w pierwszy dzień zawsze zwijam się z bólu..
@ to strasznie podstępna bestia, ale miejmy nadzieję, że zrobi Ci prezent ślubny i nie dostaniesz w tym dniu

Stary 2012-12-18, 17:33   #1343
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie mam i boję się, że na starość pójdą zbytnio w dół

2 lata z rzędu dostałam @ w wigilię (wszyscy jedli pierogi a ja ketonal), a ostatnio dla odmiany w sylwestra. Mało tego... na każdym z trzech wesel na którym byłam w tym roku też dostałam @
W tym roku mam spokój Chociaż skoro planuję ślub to może skubany tak już się ustawia bym dostała na godzinę przed własnym ślubem? i dlatego odpuszcza mi święta
Ja już wolę w święta niż w sylwestra ale na szczęście pierwszy dzień mam w sobotę, czyli na wigilii będę już normalna

Oj, wątpię, że @ byłby aż taki skubany ja jeszcze będę wtedy brała pewnie tabletki anty więc jak wypadnie w mój ślub to sobie go przesunę
Stary 2012-12-18, 17:37   #1344
klaudia1534
Raczkowanie

Waniliova mam taki sam plan jak Ty z przesunięciem @ gdyby miała wypaść w dniu ślubu

Stary 2012-12-18, 17:40   #1345
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Waniliova mam taki sam plan jak Ty z przesunięciem @ gdyby miała wypaść w dniu ślubu
O, nie damy się
Stary 2012-12-18, 17:42   #1346
Kate Noir
Zakorzenienie

klaudia1534 faszeruję się ketonalem. Bez niego jest ze mną bardzo źle. Raz się pojawił z samego rana przed, kiedy indziej po powrocie - całe wesele shizowałam czy to już.

I zapomniałabym o najważniejszym! Jak tż spytał mnie o rękę to 20 min później też dostałam @

Waniliova mówisz, że będziesz cwańsza? Kolega mi opowiadał, że był na jednym weselu gdzie panna młoda dostała @ i biegunki po prostu masakra. Też w razie co miesiąc przed zacznę brać. Już tak kombinowałam. Chodzę bardziej wkurzona ale przynajmniej nie ma niespodzianek.

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2012-12-18 o 17:44
Stary 2012-12-18, 17:58   #1347
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
klaudia1534 faszeruję się ketonalem. Bez niego jest ze mną bardzo źle. Raz się pojawił z samego rana przed, kiedy indziej po powrocie - całe wesele shizowałam czy to już.

I zapomniałabym o najważniejszym! Jak tż spytał mnie o rękę to 20 min później też dostałam @

Waniliova mówisz, że będziesz cwańsza? Kolega mi opowiadał, że był na jednym weselu gdzie panna młoda dostała @ i biegunki po prostu masakra. Też w razie co miesiąc przed zacznę brać. Już tak kombinowałam. Chodzę bardziej wkurzona ale przynajmniej nie ma niespodzianek.
''Jak tż spytał mnie o rękę to 20 min później też dostałam'' dobre ale wiesz, dobrze, że nie w trakcie ketonal... oj to nieźle musi Cię męczyć mnie jedna nospa pomaga.

Pewnie, że będę cwańsza

Ło kurde, niezła przygodę miala na Panna Młoda... współczucia... ale co miesiąc wcześniej brać? Ketonal?
Stary 2012-12-18, 18:11   #1348
klaudia1534
Raczkowanie

Dziewczyny a jak przełożyć biegunkę?
Jak już wcześniej pisałam w sytuacjach stresowych, nawet tych najmniejszych ciężko jest mi wyjść z toalety.. Najwyżej pójdzie wiadro stoperanu i jazda do kościoła

Stary 2012-12-18, 18:23   #1349
monikkad
Wtajemniczenie

Ja planowo też powinnam dostać akurat w święta grrr
Też już wolę w święta niż w sylwester. A znając moje szczęście to się opóźni i będzie w sylwka, o nieeeee
Stary 2012-12-18, 18:30   #1350
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a jak przełożyć biegunkę?
Jak już wcześniej pisałam w sytuacjach stresowych, nawet tych najmniejszych ciężko jest mi wyjść z toalety.. Najwyżej pójdzie wiadro stoperanu i jazda do kościoła
Oj, tego nie wiem będziesz musiała się na maxa wyluzować więc może jakaś... trawka?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości