Mamy lipcowo-sierpniowe 2013 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-18, 14:16   #4231
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Mamy lipcowo-sierpniowe 2013

ja narzekam na brak apetytu, ale przed chwilą u teściowej wcisnęłam w siebie 3 naleśniki może dlatego, że dawno nie jadłam ich
brzuszek momentalnie zrobił się ciążowy, u mnie wg OM jest 7tc, mój brzuszek wygląda na ciążowy tylko jak się najem, a tak to tylko zimowa oponka ;]
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 14:30   #4232
magolina
Wtajemniczenie

Ja już w domku po pracy

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość

Aaaaa i powiedziałam pracodawcy o ciąży
I jak zareagował??? ja mówię jutro, nie chce potem stawiać kierowniczki przed faktem dokonanym jak dostane L4 od 9 stycznia (jeżeli oczywiście wszystko będzie dobrze). Od 24 grudnia biorę normalny urlop.

Cytat:
Napisane przez lilith795 Pokaż wiadomość
To kolejną wizytę będziemy przeżywać razem bo my też na 8.01 będziemy mieć robione pierwsze na NFZ USG. Mam nadzieję że wszystko będzie w najlepszym porządku.
Ja też mam taką nadzieję na którą masz?? bo ja niestety muszę czekać do 19tej

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38190240]
Hej Kojarzę Cię z innego wątku, w którym trochę pisałam, znam Twoją historię. Ja straciłam synka w kwietniu w 30 tc i choć mam duże prawdopodobieństwo przyczyny, to też nie wiem na 100%. A ciąża maksymalnie wychuchana...
Takie to życie jest W każdym razie musimy wierzyć, że tym razem się uda [/QUOTE]

Przykro mi z powodu Twojej straty ale musimy wierzyć, że tym razem szczęście się do nas uśmiechnie i będzie dobrze bo kiedyś musi być prawda??? walczymy Persephone

Cytat:
Napisane przez AgaPlast Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak czytam wasze historie to łzy same lecą. Jestescie mega dzielne i silne że potrafiłyscie sie pozbierac i isc dalej naprzód . Jakie to życie jest niesprawiedliwe dbasz jak mozesz biegasz do lekarza i nagle tragedia i nikt nie jest w stanie nic poradzic. A sa kobiety które nie dbaja ani o siebie a ni o ciąże i rodza zdrowe bobasy których nie kochaja
Przepraszam ale chyba złapałam doła . Ściskam was mocno
Aga nie łap doła myśl o sobie i swoim maleństwie, pozytywnie oczywiście

Cytat:
Napisane przez La_Mezcla Pokaż wiadomość
ostatnia miesiaczke z gin zanotowala 25 pazdziernik bo mowilam ze tak bylo pod koniec pazdzernika jakos w tym amoku nie moglam sobie przypomniec i wyznaczyla termin na 3 sierpnia i wtedy mial bic 6ty tydzien a po dwoch tygodniach stwierdzila ze mogla zajsc pomylka ze moglo pozniej dojsc do zaplodnienia bo jej to wyglada nadal na 6ty tydzien i mam przyjsc za dwa i pol tygodnia i wtedy ma juz buc serduszko i zobaczy czy wszystko jest wporzadku czy to tylko blad w obliczeniach .. boje sie bo jak pisalam kiedys bralam tabletki i byla wpadka na poczatku mialam depresje kazdy sie cieszyl tylko nie ja a teraz i ja sie ciesze .. mocno i nie chcialabym stracic tego malenstwa mam nadzieje ze to byl tylko blad w liczeniu .. i wszystko bedzie ok ale to sie okaze 9 stycznia ..
Nie martw się na zapas. Wydaje mi się, że po prostu źle wyliczyła lekarka. Jak pójdziesz za te dwa i pół tygodnia to wszystko sie wyjaśni i będzie w porządku

strawberry dzięki Tobie będe miała wyćwiczone mięśnie Kegla
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 14:33   #4233
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
heja wracam po weekendzie .. wczoraj bylam u gina z wynikami badan - powiedziala ze mam super wyniki krwi itp ze dawno nie widziala tak dobrych wynikow w ciazy ale jak poszlam na usg - gdzie powinno juz widac dzidziusia bo niby zaczynal sie 8my tydzien , nada bylo widac tylko pecherzyk ale powiedziala ze rosnie .. i stwierdzila ze jak bylam ostatnio to trudno nam bylo okreslic jaki to tydzien bo bralam te tabletki i nie pamietalam nawet kiedy mialam ostatnia miesiaczke i orientacyjnie podalam i mozliwe ze wtedy byl dopiero gdzies 4-5 tydzien a teraz jest 6-7 .. i mam przyjsc za 2 i pol tygodnia sprawdzic czy widac juz dziecko i czy serce bije .. boje sie bo dla mnie to dziwne ze ginekolog nie potrafi okreslic dokladnie ktory to tydzien ? moze sie pomylic o 2 tygodnie ?? mam nadzieje ze jak bede u niej w styczniu zobacze juz dzidzie i jej serduszko bo jak nie to wiadomo co sie stalo ;(
Mi się wydaje, że na tym etapie jak na razie jest tylko pęcherzyk to lekarz ma prawo się jeszcze pomylić...
Musimy jeszcze poczekać

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Hej Mamuśki!
witam wszystkie nowe Koleżanki
Tyle produkujecie tych informacji, że nie sposób was nadrobić
Fajne macie już brzuszki Ja też muszę zrobić fotkę, bo mi wywaliło brzucha a na dodatek mam wzdęcia po wszystkim i normalnie czasem wyglądam jak w 6 miesiącu

Truskawko widzę, że my podobnie mamy może będziemy razem rodzić?
Mnie też już 12 tydzień leci. Pamiętam,że dopiero co 6 był... Termin mam na 30.06.2013 albo 03.07.2013 ( wg drugiego gina)

Zaczęłam chodzić też na NFZ, oprócz prywatnego, bo przynajmniej skierowanie mam. Niestety ta ciąża mnie trochę kosztuje, bo jeszcze co miesiąc wizyta u endokrynologa

13.12. 2012 byłam na pierwszej wizycie na NFZ i Smerfol ma już 4,5 cm i był cudowny widok na usg małe machało mi łapkami

W piątek idziemy prywatnie a 28.12 na prenatalne.

Któraś pytała o wymioty w ciąży ( przepraszam,ale już nie pamiętam kto) Moje zaczęły się w 8 tygodniu i niestety dosyć mocno mnie męczyły..oprócz tego jeść totalnie mi się nie chciało..

Aaaaa i powiedziałam pracodawcy o ciąży
za wizytę, kciuki za kolejne
I wklejaj nam zdjęcie brzuszka!

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość

Margosia no to zaskoczyłaś przyszłą babcię wiadomością

Chciałam się pochwalić, że według OM zaczęłam 15 tc!!!!!!!!!
Za piękny tydzień My dziś wg USG zaczynamy 16, ale jakoś wolę te terminy z om i wtedy dopiero w niedziele wejdziemy w ten "podeszły" już wiek

Cytat:
ostatnia miesiaczke z gin zanotowala 25 pazdziernik bo mowilam ze tak bylo pod koniec pazdzernika jakos w tym amoku nie moglam sobie przypomniec i wyznaczyla termin na 3 sierpnia i wtedy mial bic 6ty tydzien a po dwoch tygodniach stwierdzila ze mogla zajsc pomylka ze moglo pozniej dojsc do zaplodnienia bo jej to wyglada nadal na 6ty tydzien i mam przyjsc za dwa i pol tygodnia i wtedy ma juz buc serduszko i zobaczy czy wszystko jest wporzadku czy to tylko blad w obliczeniach .. boje sie bo jak pisalam kiedys bralam tabletki i byla wpadka na poczatku mialam depresje kazdy sie cieszyl tylko nie ja a teraz i ja sie ciesze .. mocno i nie chcialabym stracic tego malenstwa mam nadzieje ze to byl tylko blad w liczeniu .. i wszystko bedzie ok ale to sie okaze 9 stycznia ..
zaciśnięte na pewno 9.01 będzie już serduszko

Cytat:
Napisane przez strawberry162 Pokaż wiadomość

Ja mojej mamie powiedzialam zaraz po zrobieniu testu ale juz tacie kupilam recznik z napisem super dziadek i w srodek wlozylam zdjecie USG To byl prezent Mikolajkowy i tata sie baaaardzo ucieszyl Pradziadkom i prapradziadkom tez chcialam zrobic taki prezent ale niestety nie ma takich recznikow. Nikt chyba nie uznaje pra i prapra dziadkow;P A szkoda bo na pewno by im sie spodobalo

Wczoraj na czerwcoweczkach czytalam ze dziewczyny czuja juz porzadne kopniaczki w 16 tc wiec moze u Ciebie i u Margosi to jednak fasolka a nie jelita
Mama ma dla Babci pod choinkę nalewkę ręcznej roboty, w takiej ładnej butelce po winie
Dlatego kazała mi zmienić nalepkę na butelce i napiszę "Nalewka Pradziadków" Także samemu można coś takiego stworzyć

U mnie na razie się nie powtórzyło Ciekawe czy to Maleństwo było
Będę dalej czekać i "nasłuchiwać"

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 14:42   #4234
AgaPlast
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że na tym etapie jak na razie jest tylko pęcherzyk to lekarz ma prawo się jeszcze pomylić...
Musimy jeszcze poczekać

za wizytę, kciuki za kolejne
I wklejaj nam zdjęcie brzuszka!

Za piękny tydzień My dziś wg USG zaczynamy 16, ale jakoś wolę te terminy z om i wtedy dopiero w niedziele wejdziemy w ten "podeszły" już wiek

zaciśnięte na pewno 9.01 będzie już serduszko

Mama ma dla Babci pod choinkę nalewkę ręcznej roboty, w takiej ładnej butelce po winie
Dlatego kazała mi zmienić nalepkę na butelce i napiszę "Nalewka Pradziadków" Także samemu można coś takiego stworzyć

U mnie na razie się nie powtórzyło Ciekawe czy to Maleństwo było
Będę dalej czekać i "nasłuchiwać"
Dziewczyny wiem ze troche póżno ale dysponuje hafciarka wiec moge wam pohaftowac reczniki serwetki czy co tam chcecie
AgaPlast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 14:45   #4235
sammi24
Zadomowienie

Dziewczyny miałyście/macie też tak, że jednego dnia jest ok, a następnego nie macie na nic siły, same nie wiecie co byście zjadły i nie wiadomo jak lepiej - pochodzić czy położyć się?
wczoraj i dzisiaj to jakaś masakra

Jakie macie piękne tygodnie, ja dopiero na pasie startowym, 6t2d
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 14:51   #4236
AgaPlast
Zadomowienie

Matka właśnie usiadłam na kocie!!!! Kurka pcha sie to na kolana jak gupie i nie zauważyłam ze siedzi na krześle juz bo mały i rudy i wtapia sie w otoczenie. Naszczęście nic mu nie jest
Stary 2012-12-18, 14:53   #4237
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Matka właśnie usiadłam na kocie!!!! Kurka pcha sie to na kolana jak gupie i nie zauważyłam ze siedzi na krześle juz bo mały i rudy i wtapia sie w otoczenie. Naszczęście nic mu nie jest
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 14:59   #4238
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny miałyście/macie też tak, że jednego dnia jest ok, a następnego nie macie na nic siły, same nie wiecie co byście zjadły i nie wiadomo jak lepiej - pochodzić czy położyć się?

mi ostatnio cały czas ciężko, wczoraj mój kochany mąż posprzątał po gościach bo ja nie dałam rady
Stary 2012-12-18, 15:04   #4239
lilith795
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Ja już w domku po pracy

I jak zareagował??? ja mówię jutro, nie chce potem stawiać kierowniczki przed faktem dokonanym jak dostane L4 od 9 stycznia (jeżeli oczywiście wszystko będzie dobrze). Od 24 grudnia biorę normalny urlop.

Ja też mam taką nadzieję na którą masz?? bo ja niestety muszę czekać do 19tej

Przykro mi z powodu Twojej straty ale musimy wierzyć, że tym razem szczęście się do nas uśmiechnie i będzie dobrze bo kiedyś musi być prawda??? walczymy Persephone

Aga nie łap doła myśl o sobie i swoim maleństwie, pozytywnie oczywiście

Nie martw się na zapas. Wydaje mi się, że po prostu źle wyliczyła lekarka. Jak pójdziesz za te dwa i pół tygodnia to wszystko sie wyjaśni i będzie w porządku

strawberry dzięki Tobie będe miała wyćwiczone mięśnie Kegla
ja na szczęście nie będę musiała tak długo czekać żeby zobaczyć mojego Skarba bo my na 12

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:

Ja tak mam. Dzisiaj na przykład tragedia, nie mogę się skupić, cale dopołudnie wymioty a teraz to się czuję strasznie zmarnowana.
A czas ci bardzo szybko zleci, nawet nie będziesz wiedzieć kiedy a w twoim brzuszku juz będzie prawy Olbrzymek
lilith795 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 15:11   #4240
Guuusiaa
Zadomowienie

Talking Dot.: Mamy lipcowo-sierpniowe 2013

Witajcie kochane

Stawiam soczki Robimy imprezę

Po wizycie u gin jestem najszczęsliwsza na świecie słyszałam ten piękny dźwięk, bicie serduszka mojego maleństwa

Dzidzia jest ciut młodsza ale wszystko jest w normie i rozwija się prawidłowo
Jestem najszczęśliwasza kobietą pod słońcem

kolejna wizyta za 4 tyg czyli w 12 tygodniu nie mogę się doczekać

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 15:11   #4241
yevele
Zadomowienie

Cytat:

spoko to wytrzymałe stworzonka, moje też już nieco przeszły
Stary 2012-12-18, 15:14   #4242
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny wiem ze troche póżno ale dysponuje hafciarka wiec moge wam pohaftowac reczniki serwetki czy co tam chcecie
Ja dziękuje, ale mnie już nic nie potrzeba

Cytat:

Mamy
I nic się nie martw Początek tez jest piękny
Np. już niedługo Twoje Maleństwo będzie miało rączki i nóżki

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Witajcie kochane

Po wizycie u gin jestem najszczęsliwsza na świecie słyszałam ten piękny dźwięk, bicie serduszka mojego maleństwa

No i pewnie, że świętujemy!

W 12 tygodniu to już będziesz miała kawał człowieka

Mały
Stary 2012-12-18, 15:19   #4243
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie kochane

Super

Ja tak czytam o waszych wizytach i zaczynam się nakręcać.... i cierpliwość zaczyna się kończyć, jeszcze ponad tydzień do mojej wizyty
Stary 2012-12-18, 15:27   #4244
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie kochane

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Tutaj co druga teraz to hafciarka
Stary 2012-12-18, 15:30   #4245
sammi24
Zadomowienie

Guuusiaa gratulacje, baaaardzo się cieszę super, że maleństwo zdrowo rośnie

Pocieszyłyście mnie z tym osłabieniem i brakiem sił
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-18, 15:30   #4246
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
Ale się uśmiałam Nie martw się, przecież koty mają 9 żyć

Cytat:
Witajcie kochane

Cieszę się razem z Tobą super, że wszystko dobrze. Ja też nie mogę się już doczekać mojej wizyty, a to dopiero po świętach. Mam nadzieję, że już troszkę dokładniej poznam płeć Bardzo chciałabym już wiedzieć co się tam w moim brzuszku kryje

Nawet się dziś ogarnęłam i pościerałam kurze w pokoju gościnnym I pierogi na wigilię lepię co by mniej roboty było.

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 15:31   #4247
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
heja wracam po weekendzie .. wczoraj bylam u gina z wynikami badan - powiedziala ze mam super wyniki krwi itp ze dawno nie widziala tak dobrych wynikow w ciazy ale jak poszlam na usg - gdzie powinno juz widac dzidziusia bo niby zaczynal sie 8my tydzien , nada bylo widac tylko pecherzyk ale powiedziala ze rosnie .. i stwierdzila ze jak bylam ostatnio to trudno nam bylo okreslic jaki to tydzien bo bralam te tabletki i nie pamietalam nawet kiedy mialam ostatnia miesiaczke i orientacyjnie podalam i mozliwe ze wtedy byl dopiero gdzies 4-5 tydzien a teraz jest 6-7 .. i mam przyjsc za 2 i pol tygodnia sprawdzic czy widac juz dziecko i czy serce bije .. boje sie bo dla mnie to dziwne ze ginekolog nie potrafi okreslic dokladnie ktory to tydzien ? moze sie pomylic o 2 tygodnie ?? mam nadzieje ze jak bede u niej w styczniu zobacze juz dzidzie i jej serduszko bo jak nie to wiadomo co sie stalo ;(
no nie martw się, jesli trzeba czekać to trzeba.
na początku mało co widać i lekarz dobrz eradzi.
tym bardziej, że sama mówisz, że nie pamiętasz keidy miałaś ostatni okres.
lekarz powiedział, że pęcherzyk rośnie, więc wszystko dobrze!
spokojnie, za 2 tygodnie już będzie serducho

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 15:34   #4248
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 15:38   #4249
AgaPlast
Zadomowienie

[QUOTE=Neni1984;38193440]

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Tutaj co druga teraz to hafciarka[/QUO

Stary 2012-12-18, 15:38   #4250
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

No i zaczęło się... Będę szersza niż wyższa...
Za dużo słodyczy mają w tym domu

Mały
Stary 2012-12-18, 15:39   #4251
mela1234
Zakorzenienie

Witam was.
Nie jestem was w stanie nadrobić od nd. Jeżeli są nowe mamy to witam
Ja byłam w szpitalu na badaniach. Jest serduszko Jest 6 tydz i 5 dni, i całe 7,1 mm Komu soczek?
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 15:39   #4252
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez Syl993 Pokaż wiadomość
E ? o tym nic nie wiem, kurde ja w ogole jakas niedoinformowana jestem, wiem tylko o tych zastrzykach przeciw grypie, krztuscowi, co tym jak przebiegac bedzie porod tzn. jak sobie to planuje i pokazano mi sale na zdjeciu, no i o szkole rodzenia, o reszcie nic nie wiem ;d, ej te wolne dla tatusia swietny pomysl, moj Tz na pewno bedzie musial je wziac a co on sobie mysli ;d
w moim szpitalu tym:http://www.dvh.nhs.uk/
sa dni otwarte na porodówce, możesz iść sobie i zobaczyć co i jak, na stronie internetowej możesz sobie zrobić wirtualną wycieczkę.

a o zasiłkach i benefitach poczytaj tutaj: http://polemi.co.uk/poradniki/benefi...-brytanii/blog

Stary 2012-12-18, 15:44   #4253
AgaPlast
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Witam was.
Ja byłam w szpitalu na badaniach. Jest serduszko Jest 6 tydz i 5 dni, i całe 7,1 mm Komu soczek?
suuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!! !!!!!!

TZ dał radę sam?
Stary 2012-12-18, 15:44   #4254
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38190240]Fajnie, że macie dobrą opiekę po 12 tygodniu
Jednocześnie szkoda, że nie udaje się połączyć tej całej polityki, o której piszesz - dofinansowanie in-vitro, itd., z dobrą opieką do 12 tygodnia ciąży. Ale w każdym kraju jest inaczej, masz rację. Z tego, co wiem, w Holandii jest podobnie, chodzi się do położnej, itd.
A w Polsce to jest ruletka, jak się trafi na dobrego lekarza, to można mieć opiekę od pierwszego dnia, a jak na konowała, to może coś schrzanić i na końcówce.
[/QUOTE]
to o czym pisałam dotyczy ciąż zdrowo rozwijających się, kiedy nie ma podejrzeń przewlekłych chorób u matki, czy na przykład wcześniejszych poronień itp.
jeśli ciąża rozwija się prawidłowo, to taka jest procedura.
jeśli natomiast sa powikłania, podejrzenie schorzeń wtedy już więcej wizyt i inaczej to wygląda.

Stary 2012-12-18, 15:45   #4255
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Witam was.
soczek wszystkim Jest Serducho jest impreza!

Mały
Stary 2012-12-18, 15:45   #4256
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Witam was.
Pijemy soczek
Stary 2012-12-18, 15:46   #4257
mela1234
Zakorzenienie

Tak mąż dał radę z pomocą teściowej.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 15:48   #4258
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
ja narzekam na brak apetytu, ale przed chwilą u teściowej wcisnęłam w siebie 3 naleśniki może dlatego, że dawno nie jadłam ich
brzuszek momentalnie zrobił się ciążowy, u mnie wg OM jest 7tc, mój brzuszek wygląda na ciążowy tylko jak się najem, a tak to tylko zimowa oponka ;]
ojejku, wlaśnie mi smaka narobiłaś i będę pieć nalesniki dziś!!
super pomysł na obiadek

Stary 2012-12-18, 15:49   #4259
d0tkaaa
Zakorzenienie

czesc . wlasnie musze Was nadrobic troszke naskrobalyscie.. eh ja dzis paskudnie sie czuje na dzien dobry mnie zemdlilo zanim zdarzylam oczy otworzyc i tak caly dzien mam mdlosci mega i wogole jestem rozdrazniona TZ mnie wkurza dzis caly dzien ale to chyba przez te mdlosci tez .. jeszcze nie rzygam na szczescie .. ale jest sajgon .. najlepsza mama moja mowi "mnie rzygalo ostro przez cala ciaze to Ciebie pewnie tez bedzie" hhahaa :P

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 15:49   #4260
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Witajcie kochane

no i pięknie!!!
no to czekamy razem, czas szybko minie z nami , zobaczysz)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości