Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 6. - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-18, 15:31   #4741
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 6.

Cytat:
Napisane przez Kreskaaa Pokaż wiadomość
robisz zamieszanie o nic, nikt nie pisał o podstawówce, tylko o liceum, kiedy każdy ma 18 lat... zaraz się dowiem, że jestem alkoholiczką i zataczając się piszę egzaminy, bardzo ciekawe, biorąc pod uwagę że odkąd mieszkam w akademiku chyba raz trzymałam piwo w ręce :P no ale może dlatego, że w liceum nie byłam tak hiperodpowiedzialna jak widzę część wizażanek, teraz nie muszę się "odkuwać":P
No i znowu

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 15:36   #4742
Kreskaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
są jeszcze tacy, dla których wyszalenie się nie znaczy przychodzenie pod wpływem na lekcje/zajęcia
Nigdy nie byłam "pod wpływem" na zajęciach. gwoli ścisłości
Kreskaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 15:37   #4743
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
a czy ja mówię o Tobie?
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 15:37   #4744
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Alkohol zdążył wyparować podczas przerwy?
Stary 2012-12-18, 15:38   #4745
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
są jeszcze tacy, dla których wyszalenie się nie znaczy przychodzenie pod wpływem na lekcje/zajęcia
Też prawda.
Tak samo jest ze związkami: "po co się teraz angażujesz? Masz dopiero 19 lat... Pójdziesz na studia i na pewno Ci się odmieni i go zostawisz, poznasz nowych ludzi, będziesz chciała się wyszaleć..." itp.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 15:38   #4746
Kreskaaa
Zakorzenienie

Nie wiem o kim mówisz, w tej chwili reprezentuję stronę "kropla alkoholu w szkole to nie patologia" więc wyjaśniam.
Kreskaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 15:42   #4747
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Ja tam w szkole na ogół miałam lekcje i czegoś tam się uczyłam więc bez celu to nie było.

No i nie rozumiem tego przeciwstawiania sobie: jak się wyszumieć to za młodu, a na studiach być dojrzałym, poważnym człowiekiem. Z dwojga złego to wolałabym, żeby moje dziecko poszło wstawione na wykład niż na lekcje w liceum.
A i są takie osoby, które nie potrzebują się wyszaleć. Nigdy.
Ja chyba z dwojga złego wolałabym, żeby "dzieciak" robił głupoty jak jeszcze w miarę mam go w domu na oku, a nie jak wyjedzie do innego miasta na studia. No i nie twierdzę, że każdy musi się wyszaleć, ale chyba większość ludzi ma w swoim życiu głupi okres w lżejszym lub cięższym wydaniu.

Ostatni notek: Pięć kątów i jeden róg
Ruby Invicta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 15:43   #4748
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Też prawda.
Tak samo jest ze związkami: "po co się teraz angażujesz? Masz dopiero 19 lat... Pójdziesz na studia i na pewno Ci się odmieni i go zostawisz, poznasz nowych ludzi, będziesz chciała się wyszaleć..." itp.
właśnie
Cytat:
Nie wiem o kim mówisz, w tej chwili reprezentuję stronę "kropla alkoholu w szkole to nie patologia" więc wyjaśniam.
ciekawe jak byś myślała, gdybyś była nauczycielem i miałabyś uczniów pod swoją opieką.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 15:44   #4749
makaron91
Zadomowienie

Jak dla mnie przyjście pod wpływem alkoholu na lekcje/zajęcia jest...dziwne. Wg mnie na takim samym poziomie jak przyjście pod wpływem w inne miejsca publiczne typu urząd, sąd itd.

Jak jakaś grupa miała ochotę wypić sobie piwko to szło się zwyczajnie na wagary, albo po zajęciach, a nie w trakcie/na przerwie/przed.
Stary 2012-12-18, 16:03   #4750
Iwonalodz
Zakorzenienie

Serio picie w szkole uważane jest "za nic takiego"?!

Ja wprawdzie wieki temu chodziłam do szkoły, bo skończyłam już lat trzydzieści, ale uczono mnie, że pewne zachowanie po prostu nie przystoi. I nie mam tu na myśli upijania się ( bo to zupełnie inny temat) tylko to, że pewne zachowanie nie pasuje do pewnych miejsc. Tak, jak w filharmonii nie są właściwe dresy, a w kościele goły tyłek, tak w szkole alkohol. Nie uczą Was tego rodzice? Bo czytam i oczom nie wierzę. I nie, nie jestem osobą nie imprezującą, stetryczałą i w ogóle całe życie świętą

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 16:12   #4751
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
wyobraź sobie, że wiem co to jest pokłon, tylko ty używasz go w jakimś dziwnym sformułowaniu
Takie mi sie slowo nasunelo, wiec i takie sobie napisalam. nie moglam?

Cytat:
robisz zamieszanie o nic, nikt nie pisał o podstawówce, tylko o liceum, kiedy każdy ma 18 lat...
A to przepraszam za generalny szok,ze powinno sie pic winko ze znajomymi w liceum a nie jak dziwak po prostu kulturalnie sobie gadac w grupach.

Cytat:
zaraz się dowiem, że jestem alkoholiczką i zataczając się piszę egzaminy, bardzo ciekawe, biorąc pod uwagę że odkąd mieszkam w akademiku chyba raz trzymałam piwo w ręce :P no ale może dlatego, że w liceum nie byłam tak hiperodpowiedzialna jak widzę część wizażanek, teraz nie muszę się "odkuwać":P
Ja tez nie bylam hiperodpowiedzialne, nie boj sie Nie wiem,czy mnie dobrze rozumiesz: moim zdaniem picie w szkole i na przerwach to jakas wiocha co najmniej (zeby nie powiedziec margines), PO szkole chyba lepiej juz to robic?

Cytat:
Ja tam w szkole na ogół miałam lekcje
No jak to nie wypilas sobie winka przed wosem?

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 16:39   #4752
Suvia
Zakorzenienie

abstrahując od szkoły i alkoholu - dziwi mnie pewien leśniczy, który w sylwestra puszcza fajerwerki przez pól nocy

domowe zwierzaki dostają pier.dolca, więc mogę sobie tylko wyobrazić co przeżywają zwierzęta w lesie

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 17:01   #4753
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem, że 18-latek to często ma pstro w głowie, ale
1. wychowawca znał nas ponad 2 lata, nie robiliśmy problemów, więc mógł okazać odrobinkę zaufania,
A widzisz, nas też wychowawca tyle znał, nigdy nie było żadnych problemów (największy - spóźnienie sie na jakąś lekcję ), oceny dobre, a tu taki psikus, szampan na stole

Cytat:
Tak jakby picie alkoholu było czymś złym i trzeba było wychowywać ludzi, by tego nie robili
Picie samo w sobie nie (ponoć wypicie jednego kufla piwa korzystnie działa na zdrowie), ale upijanie się już tak A wiadomo, że młodzi jak to młodzi, nie przejmują się umiarem

Cytat:
Ja się mocno zdziwiłam z tym szampanem bo:
1. gdyby to było w ukryciu to co innego ale takie obnoszenie się jest dla mnie konkretnym brakiem... refleksji.
2. było o nim napisane w tym samym poście gdzie było lekko piętnowane przychodzenie do szkoły kiedy się chce i samodzielne usprawiedliwianie sobie godzin taka mała niezgodność, czyż nie?
Nie rozumiem, gdzie tu jednorazowy wybryk ma być niby gorszy od przychodzenia do szkoły, kiedy się chce i samodzielnego usprawiedliwiania sobie godzin

Cytat:
zgadzam sie. wybryk moze sie zdarzyć ale nie tak na widoku
Jak nie na widoku, to już nie byłby wybryk bo przecież nikt o nim by nie wiedział

Cytat:
A już do głowy mi nie przyszło, by pić w czasie przerwy, ale może jestem sztywna i nie potrafię się wyluzować
Ale tu nikt nie mówi o piciu - upijaniu się. No chyba że ktoś potrafi upić się połową szampana na 10 osób

Cytat:
Ja chyba z dwojga złego wolałabym, żeby "dzieciak" robił głupoty jak jeszcze w miarę mam go w domu na oku, a nie jak wyjedzie do innego miasta na studia. No i nie twierdzę, że każdy musi się wyszaleć, ale chyba większość ludzi ma w swoim życiu głupi okres w lżejszym lub cięższym wydaniu.
Dokładnie. Ja jak skończyłam 18, to piłam alkohol, wiecie, co tydzień do pubu, a przed tym jakiś before w krzakach Tyle że.. już mi się to znudziło I tak więc jestem typowym zaprzeczeniem stereotypowego studenta-imprezowicza Ale co mam świetne wspomnienia - to moje

W ogóle widzę że z połowy szampana na 10 osób zeszliśmy na upijanie się na przerwach/na zajęciach Mam nadzieję, że przez to nikt mnie w tym wątku nie zapamięta jako tę, która piła litry alkoholu na przerwie i wymachiwała butelką przed nauczycielami, a na lekjcach siedziała naje***na
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 17:02   #4754
ozi_
Zadomowienie

Puszcza fajerwerki w lesie?!

All the small
things

LGTB
ozi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 17:14   #4755
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ozi_ Pokaż wiadomość
Puszcza fajerwerki w lesie?!
Obok lasu, na swoim polu, puszcza takie cuś co się kręci i świeci. Nie wiem jak to wytłumaczyć, no - takie gówno, co nie ma zasięgu, nie sprawia zagrożenia pożarem, ale za to głośne jest jak jasny gwint ;/

Zwierzaki siostry (pól kilometra dalej) się chowają pod wanną ze strachu, zwierzęta w lasach na około też muszą mieć fajną noc wtedy ;/

~ Hank Moody
Stary 2012-12-18, 17:37   #4756
ozi_
Zadomowienie

Aż nie wiem jak skomentować

All the small
things

LGTB
ozi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 18:27   #4757
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Obok lasu, na swoim polu, puszcza takie cuś co się kręci i świeci. Nie wiem jak to wytłumaczyć, no - takie gówno, co nie ma zasięgu, nie sprawia zagrożenia pożarem, ale za to głośne jest jak jasny gwint ;/

Zwierzaki siostry (pól kilometra dalej) się chowają pod wanną ze strachu, zwierzęta w lasach na około też muszą mieć fajną noc wtedy ;/
Rozumiem,ze nie jest to dobre dla zwierzakow ale pomysl,ze moze to jedyna radocha tego lesniczego w ciagu roku?

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 18:42   #4758
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Pokaż wiadomość
Rozumiem,ze nie jest to dobre dla zwierzakow ale pomysl,ze moze to jedyna radocha tego lesniczego w ciagu roku?
To niech sobie idzie puszczać te swoje światełka np. na pierwszym lepszym rynku, z innymi "pasjonatami". Jak już muszą to robić, to najlepiej w jednym miejscu.

No kurczę, od człowieka, który się opiekuje przyrodą i zwierzętami możnaby wymagać troszku więcej empatii

~ Hank Moody
Stary 2012-12-18, 18:49   #4759
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

A ja wypiłam lampkę szampana w pracy, jestę alkoholikię

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 18:51   #4760
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bowszystkotoiluzjajest Pokaż wiadomość
Nie rozumiem, gdzie tu jednorazowy wybryk ma być niby gorszy od przychodzenia do szkoły, kiedy się chce i samodzielnego usprawiedliwiania sobie godzin
No i tu się różnimy.

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość

Po prostu idiota.
Nie jest to na jakimś obszarze chronionym? Wolno tak przy lesie? Może jest na to paragraf.
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 19:08   #4761
pewnaKa
Zadomowienie

a wiecie, co mnie zawsze dziwni! jak ludzie ubierają coś, bo to jest modne, mimo, że nie pasuje nijak, do chociażby sylwetki. jak np. modne ostatnio spodnie z wysokim stanem! chodzą dziewczyny w takich spodniach, co tam, że mają 5 razy większy tyłek w nich, lub płaski jak deska! nei ważne! są modne...
grr

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
A ja wypiłam lampkę szampana w pracy, jestę alkoholikię
haha a ja kiedyś przyniosłam do szkoły wino przelane do puszki po coli ja ne iwem, co w tedy miałam w głowie, no ale takie prawo młodości

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 19:25   #4762
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Nie no, alkohol to wspaniała rzecz. Upijajmy wszyscy!
To, że ktoś pije alkohol, nie znaczy, że się upija.
I nie, nie widzę niczego złego w tym, że ktoś sobie wypije alkohol. Nawet upicie (nie „upijanie”) się w znanym towarzystwie, nie jest, moim zdaniem, czymś straszliwym. Zdarza się.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Mnie rozwalała wicedyrektorka- dla uczniów nakaz noszenia koszul i marynarek a sama chodziła w bardzo obcisłej sukience w panterkę i do tego w szpilkach na bardzo wąskim obcasie, z 12 cm miały chyba.

Ach godny strój
Żenada

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
a wiecie, co mnie zawsze dziwni! jak ludzie ubierają coś, bo to jest modne, mimo, że nie pasuje nijak, do chociażby sylwetki. jak np. modne ostatnio spodnie z wysokim stanem! chodzą dziewczyny w takich spodniach, co tam, że mają 5 razy większy tyłek w nich, lub płaski jak deska! nei ważne! są modne...
grr[
Też nie ogarniam tego „zakładam cokolwiek, ważne, że modne”. Za to rozumiem, że czasem bardzo trudno jest kupić coś, co będzie pasowało do naszej sylwetki. Jak swego czasu była moda na rurki, to wszędzie je widywałam… I wściekałam się niemożliwie, bo do mnie takie spodnie w ogóle nie pasują.

Inna sprawa, że czasem komuś podoba się coś, co jest modne i dobrze się w tym czuje nawet, jeśli inni uważają, że to nie pasuje do jego sylwetki. Sama pewnie nie raz założyłam zestaw, który zdaniem innych źle na mnie wygląda. Cóż, mówi się „trudno” i żyje się dalej
Stary 2012-12-18, 19:37   #4763
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość

Ano właśnie. Taki wymóg podpisu to często pic na wodę. Rodzic rozpozna, że to nie jego podpis, ale nauczyciel? Raczej nie, zwłaszcza, że zwykle nie ma materiału do porównania

--
Jakiś tam materiał będzie mieć, choćby z listy obecności na zebraniu.

I rodzic też nie zawsze pozna, ja mam podpis identyczny jak mój tata. Nawet przez to moje r się na stałe zmieniło.

Wiem, że podrabianie to przestępstwo itd. ale co zrobić jak szkoła jest piekłem i czasem(lub często) się człowiek chce zwolnić. Więc mimo wszystko nie żałuję.
Chociaż w sumie nie używałam nigdy, że córki itd tylko moje imię i nazwisko i podpis samym nazwiskiem, tyle dobrze.

A swoją szkołę to powinnam chyba podać o przetrzymywanie pod przymusem, bo w lato się nie dało wyjść poza budynek, który nadal był terenem szkoły (!)
Śmiech na sali, szczególnie że w mojej szkole naprawdę były aniołki.

A jak się człowiek chciał zwolnić to musiał iść po pieczątkę do sekretariatu i potem to pokazać pani sprzątaczce, żeby otworzyła wrota łaskawie

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:

Żenada

Na szczęście jako tako w tym wyglądała, nie straszyła 10 fałdkami pod sukienką, miała zadbane włosy i ładny makijaż, no ale mimo wszystko się wymaga od innych, a samemu...

Dlatego miałam wymagania co do stroju w poważaniu.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 19:39   #4764
olenkasz
Zakorzenienie

Ostatnio zadziwiła mnie pewna dziewczyna z którą miałam zajęcia.

Prowadzący powiedział, że jego dusza woła i kawę i on po nią idzie na dół do bistro, a my mamy sobie podyskutować o artykule, który trzeba było przeczytać na zajęciach. Polecił wypisać to sobie na kartce.
wszyscy zabrali się do tego na luzie, bo i facet wymagający, ale zajęcia mają charakter dyskusji, więc można sobie pogadać. Wszyscy rozmawiają, tylko ona cichaczem wyjmuje ten artykuł, kładzie na kolana pod stołem i spisuje potem wstadziła te kartki do torby w taki sposób, że mogła zerkać. i kiedy facet wrócił i prowadził zajęcia to nieustannie zerkała i czytała te przepisane mądrości, najlepsze było to, że udawała, ze się zastanawia i samodzielnie dochodzi do wniosków
Stary 2012-12-18, 19:41   #4765
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez bowszystkotoiluzjajest Pokaż wiadomość

Dokładnie. Ja jak skończyłam 18, to piłam alkohol, wiecie, co tydzień do pubu, a przed tym jakiś before w krzakach Tyle że.. już mi się to znudziło I tak więc jestem typowym zaprzeczeniem stereotypowego studenta-imprezowicza Ale co mam świetne wspomnienia - to moje
Mnie tak po całości się nie znudziło, ale mniej mnie kręci.
Po prostu mam więcej środków na inne zajęcia to picie non stop wydaje mi się mniej pociągające.

Tak się ostatnio zastanawiałam czy gdybym w liceum dostawała większe kieszonkowe to wydałabym na więcej książek, wyjście na nie wiem kręgle czy przepiłabym

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 19:42   #4766
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
To, że ktoś pije alkohol, nie znaczy, że się upija.
I nie, nie widzę niczego złego w tym, że ktoś sobie wypije alkohol. Nawet upicie (nie „upijanie”) się w znanym towarzystwie, nie jest, moim zdaniem, czymś straszliwym. Zdarza się.

zgadzam się!

Też nie ogarniam tego „zakładam cokolwiek, ważne, że modne”. Za to rozumiem, że czasem bardzo trudno jest kupić coś, co będzie pasowało do naszej sylwetki. Jak swego czasu była moda na rurki, to wszędzie je widywałam… I wściekałam się niemożliwie, bo do mnie takie spodnie w ogóle nie pasują.

Inna sprawa, że czasem komuś podoba się coś, co jest modne i dobrze się w tym czuje nawet, jeśli inni uważają, że to nie pasuje do jego sylwetki. Sama pewnie nie raz założyłam zestaw, który zdaniem innych źle na mnie wygląda. Cóż, mówi się „trudno” i żyje się dalej

no wiesz co... zakłądanie czegoś w czyn się dobrze czujesz, a mówienie "idę po spodnie z wysokim stanem bo muszę takie mieć kupienie za nie waidomo jak wygórowaną cene po czym samemu się stwierdza, ze się ma w nich plaski tyłek, ale ubiorę, bo wszyscy w takim chodzą, est troszkę dziwne, a właśnie w taką sytuacją się spotkałam u mojej koleżanki.
ale i tak dobrych kilka lat temu była moda na biodrówki i krótkie bluzeczki ,czasami to nie był ladny widok, zwłaszcza, że zauważyłam, że dziewczyny grubsze, mają tendencje do kupowania za małych dozmiarów spodni, bo sa jakoś tak.. ściśnięte. ( nie chciałam tu nikogo urazic, czy coś, tlyko to poprostu widziałam na ulicach

Stary 2012-12-18, 20:13   #4767
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
no wiesz co... zakłądanie czegoś w czyn się dobrze czujesz, a mówienie "idę po spodnie z wysokim stanem bo muszę takie mieć kupienie za nie waidomo jak wygórowaną cene po czym samemu się stwierdza, ze się ma w nich plaski tyłek, ale ubiorę, bo wszyscy w takim chodzą, est troszkę dziwne, a właśnie w taką sytuacją się spotkałam u mojej koleżanki.
Poza pogrubionym, wg mnie nie ma nic złego w takim podejściu. Sama mam trochę ubrań, które nie poprawiają mojej figury i wiem o tym, były drogie, ale podobały mi się, więc musiałam kupić.
Mam sweter, mniej więcej kończący się w połowie ud, moje biodra wyglądają w nim strasznie, ale jest ciepły, wygodny, śliczny, uwielbiam go i gdzieś mam to, że mój tyłek wydaje się większy.
To takie straszne, że wiem, że nie wyglądam super-świetnie, a i tak w tym chodzę? Serio?
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 20:35   #4768
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
Poza pogrubionym, wg mnie nie ma nic złego w takim podejściu. Sama mam trochę ubrań, które nie poprawiają mojej figury i wiem o tym, były drogie, ale podobały mi się, więc musiałam kupić.
Mam sweter, mniej więcej kończący się w połowie ud, moje biodra wyglądają w nim strasznie, ale jest ciepły, wygodny, śliczny, uwielbiam go i gdzieś mam to, że mój tyłek wydaje się większy.
To takie straszne, że wiem, że nie wyglądam super-świetnie, a i tak w tym chodzę? Serio?
wiesz.. co innego jak Tobie się podoba, a co innego, jak kupujesz coś, bo jest modne i nie zważasz na nic!bo chcesz się czuć modna.

i jeśli chodzi o moje zdanie, to ja raczej chodzę w rzeczach które na mnie leżą dobrze (a przynajmniej ja uważam, że leżą dobrze)

Stary 2012-12-18, 21:11   #4769
vita9
Raczkowanie

Dziwi mnie moja koleżanka, która wiedząc, że idzie na zajęcia, lub wychodzi z domu, zjada duże ilości czosnku lub cebuli przed wyjściem, a potem śmierdzi i nie da się z nią rozmawiać :/
Ta sama koleżanka, uważa, że jedząc cebulę/czosnek lub 5 pierogów gotowych kupionych na wagę ona się super zdrowo odżywia. Słyszałam jak do kogoś z rodziny przez telefon mówiła, że jej współlokatorka się tak fatalnie odżywia, je tylko pyzy na obiad, pije soki z kartonu. Co ją obchodzi, jak jej współlokatorka się odżywia?!

vita9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 21:22   #4770
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez vita9 Pokaż wiadomość
Dziwi mnie moja koleżanka, która wiedząc, że idzie na zajęcia, lub wychodzi z domu, zjada duże ilości czosnku lub cebuli przed wyjściem, a potem śmierdzi i nie da się z nią rozmawiać :/
Ta sama koleżanka, uważa, że jedząc cebulę/czosnek lub 5 pierogów gotowych kupionych na wagę ona się super zdrowo odżywia. Słyszałam jak do kogoś z rodziny przez telefon mówiła, że jej współlokatorka się tak fatalnie odżywia, je tylko pyzy na obiad, pije soki z kartonu. Co ją obchodzi, jak jej współlokatorka się odżywia?!
Idąc takim tokiem rozumowania: co całe forum plotkowe ma obchodzić, że Twoja koleżanka je 5 pierogów na wagę?
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości