|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |
Zadomowienie
|
Mi z analizy kolorystycznej wyszła jasna wiosna ale jak popatrzyłam na przykładowe stylizacje to aż mnie odrzuciło, jakoś tak zbyt mdło, cukierkowo dla mnie.
Cytat:
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Zakorzenienie
|
Podstawowa zasada analizy kolorystycznej to, jak jestes mloda i piekna, to mozesz chodzic we wszystkim, co Ci sie podoba
![]() Wiadomo, ze to tylko pewna sugestia-jak sie nie odnajde w tych kolorach, to ich nie bede nosic, ale czemu by nie sprobowac, skoro dotad chodzilam ubrana zgodnie ze swoja intuicja i czulam jednak potrzebe porady. Jak sposob nie dziala,, to trzeba zmienic sposob. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
Czesc
rzucilam okiem na ta analize i wyszlo ze nie pasuje do zadnej propozycji haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
Misku cieszę się z dobrej wiadomości. Zaraz zobaczę analizę kolorystyczną. Ja też zawsze mam problem z dopasowaniem siebie do określonego typu ![]() Potwierdzam, Warszawa zasypana. Wczoraj zanim się położyłam padały duże płaty śniegu. Było bajecznie. Żałowaliśmy z TŻ, że nie możemy wyjśc razem na spacer ![]() Rano wyjrzałam i zobaczyłam ponad 10cm śniegu. Jest uroczo ![]() ![]() Mam już ubraną choinkę i trochę ozdobione mieszkanie. Zaczynam czuć zbliżające się święta ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Jednak udało mi się przyporządkować ![]() ![]()
#3396 |
Zakorzenienie
|
miśkowa, super wiadomość!
kotekk81, zobacz na te opisy typów urody, może się odnajdziesz: http://barwyurody.blogspot.com/ Ja się zastanawiałam między chłodną zimą a czystą zimą. Komentarz z podlinkowanej strony przekonał mnie jednak do czystej zimy: "Uwaga: wbrew rozpowszechnionym mitom, nie każda intensywna zima musi mieć bardzo jasną cerę, bardzo ciemne włosy i oczy o intensywnym i czystym kolorze typu szmaragdowozielony czy szafirowobłękitny...Decyd ującym wyznacznikiem są jak zwykle pasujące kolory - jeśli to właśnie czyste i chłodne kolory pasują najlepiej i najlepiej podkreślają naturalną urodę, osoba jest intensywną zimą." W mocnych, intensywnych barwach jest mi zdecydowanie lepiej niż w lekko przygaszonych, mimo, że z chłodnej palety. |
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że Synek dostanie sanki dopiero pod choinkę, bo bym go wzięła na spacer na sankach.
![]() |
#3399 |
Zakorzenienie
|
U nas zima była tydzień temu, teraz jest odwilż i od soboty temperatura na plusie, dzięki temu trochę się topią te masy zalegającego śniegu. Ja nie mam nic przeciwko, bo nie lubię śniegu w mieście, ale na święta mogłoby trochę spaść
|
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Zakorzenienie
|
Juz nie jestem zachwycona zimą. Moglam z wozkiem wyjść tylko wzdluz osiedla i dojść do przystanku a dalej w ogóle nie odsniezone:/
#3401 |
Zakorzenienie
|
Jak tak sobie przejrzałam dokładniej te 12 typów, to chyba też jestem zgaszoną jesienią, ale nie jestem pewna
![]() Zdecydowanie lepiej mi w stonowanych kolorach, czarne i białe rzeczy mam w szafie, ale właśnie nie do końca chyba mi pasują. Te zestawy zaprezentowane dla zgaszonej jesieni bardzo mi się podobają ![]() Emilko, ile płaciłaś za taką analizę? |
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Zakorzenienie
|
Jestem w czarnej d...
![]() ![]() ![]()
#3403 |
Zakorzenienie
|
Co do mojej CC: no bo znowu rozchodzi się o to KTO powinien zaświadczenie wystawić : chirurg coś tak mi wystawił, ale nie ma tam zdania "sugerowane/wskazane rozwiązanie przez CC" tylko sama diagnoza moja - że niby na jej podstawie Gin ma wystawić. A ginka, chociaż jest super, to twierdzi, że lepiej jednak by chirurg to trochę podkręcił i zasugerował, no bo ona się nie zna na ortopedii...czyli znowu kto łaskawie weźmie odpowiedzialność???
Ehh, będę działać oczywiście, ale szkoda, że nie mogło być normalnie i bezproblemowo...;/ Co do analizy kolorystycznej to też niestety trudno mi się przypasować, a chętnie bym się dowiedziała kim jestem ![]() Przypuszczam, że czarny odpada i szarości, ale bardzooo lubię. |
![]() ![]() |
![]() |
#3404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3405 |
Zakorzenienie
|
Wiesz Sanetko, ja się panicznie boję, że coś się nagle zacznie dziać, a poród sn byłby masakrą i np w skutek tego niedotlenione dziecko.
Ja mam zwichnięty prawy staw biodrowy co za tym idzie ograniczoną ruchomość w tymże biodrze + przesuniętą, skrzywioną miednicę - to jest na prawdę ogromny problem jeżeli chodzi o poród, bo właśnie przez to przecież kurczę mam takie problemy ze zdrowiem (skopana operacja)..... boję się, że Małej by się coś stało, ale dla mnie to też na pewno bezpieczne nie jest... do tego z natury jestem wąska w biodrach, miednicy... No boję się, cholera. |
![]() ![]() |
![]() |
#3406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wierzę że się boisz, opis nieciekawy. Może znajdziesz innego chirurga który wystawi zaświadczenie ![]() Mam nadzieję że i Tobie się uda ![]()
![]() |
#3407 |
Zakorzenienie
|
Będę o to bardzo walczyć. Bo czasu niewiele, wczoraj zaczęłam 35tc.
A Sanetko ty miałaś CC w terminie jak się akcja zaczęła? Nie wcześniej? |
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3409 |
Zakorzenienie
|
Ahaaa, czyli idąc tym tropem zostało mi 4 tygodnie maks. Bo też słyszałam, że CC ( w tym szpitalu do byłam w poradni diabetologicznej, ale tam nie chcę rodzić) robią 10 - 14 dni wcześniej, generalnie najczęściej w 38 tygodniu...
Właśnie mi się piorą dzidziowe rzeczy jakieś, chyba zaczyna mi się syndrom wicia gniazda.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Zakorzenienie
|
Czytam te Wasze boje o cc i to zakrawa wręcz na absurd!
Przecież jeśli lekarz to zaleca, a nie jest to fanaberia pacjentki, to nie powinno byc problemu. Chore! Są różne kwestie zdrowotne, które od razu wskazują na cc..a tu takie cyrki. Aż sobie sprawdziłam, czy astma jest zaleceniem do cc, ale nie jest na szczęście! ![]() Debrah, masz już wszystko gotowe dla Małej? |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
Większość tak, zaczynam powoli ubranka prać.
Zastanawiam się kiedy powinnam zacząć pakować swoją torbę... Ale ten Dzidziowy proszek pachnie! <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3413 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, czyli nie będzie źle.
Aaa kurczę, ale to zleciało! Teraz za to pewnie końcowka mi się będzie pewnie dłużyć ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do torby, to ja nie wiem, ale jak znam siebie, to wolałabym mieć spakowaną wcześniej, tak na wszelki wypadek. Debrah, a jak sobie porozwiązywałaś sprawy uczelniane? Wszystko ok? Bo na pewno będziesz musiała sobie zrobić jakąś przerwę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3415 |
Zakorzenienie
|
Sesję mam od 1 lutego - więc na razie nie załatwiałam indywidualnego toku - liczę, że na egzaminach się pojawię (najwyżej, jeśli nie dojdę do siebiena tyle by podjechać na egzamin to w 2gich terminach), a o indywidualny tok (czyli, że jak mogę to chodzę, ale jak nie dam rady to mogę mieć więcej niż jedną nieobecność na ćwiczeniach np) złożę jeśli będę widzieć, że to bardzo ciężkie do pogodzenia ( na razie wszyscy pomoc deklarują). Urlopu nie biorę. Jestem w tej chwili ze wszystkim na bieżąco, nie mam żadnych tyłów, zaległych kolokwiów czy cokolwiek. Chodzę cały czas na zajęcia, nie opuszczam, żeby tą dopuszczalną nieobecność sobie zostawić na właściwy czas. Liczę, że wykładowcy i ćwiczeniowcy widzą, że się staram.
Wszystko, byle nie dziekanka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Zakorzenienie
|
Deborah, kiedy ta Twoja ciąża zleciala?
![]() ![]() ![]()
#3417 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Debrah ja spakowanie torby zawsze zostawiałam na ostatnią chwilę ale to chyba nie jest najlepszy pomysł. U mnie to i tak nie miało wielkiego znaczenia bo Oliwkę przenosiłam a z Dawidem miałam się stawić w wyznaczonym terminie ale jak kogoś złapie dwa tygodnie wcześniej to z bólami może być problem z pakowaniem. Dzisiaj mam wizytę z Dawidem w poradni rehabilitacyjnej i zastanawiam się jakim cudem ja tam dotrę. Chyba muszę iść i wypożyczyć pług bo chodniki wcale nie są odśnieżone ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Leci ten czas jak szalony... ![]() ---------------------------------- Cześć ![]() Ja jeszcze wyjątkowo w domu, dziś mam tą wigilię, więc do pracy jadę trochę później... Zapomniałam się pochwalić, że obcięłam włosy ![]() ![]() właśnie udało mi się ściągnąć zdjęcia z telefonu, wstawiłam w klubie ![]() ![]()
![]() |
#3419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3420 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie dalej zero śniegu ![]() do poradni to z jakiegoś konkretnego powodu? Cytat:
![]() Na pewno jest mi lżej, ale nie mogę się przyzwyczaić, że związać nie mogę ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2012-12-19 o 08:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.