Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 5 części naszego wątku ??
W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.5 5 11,11%
Zima leci, Święta przed nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.5 7 15,56%
Święta idą, my gadamy; na wiosnę i porody czekamy. Mamy V-VI 2013 cz.5 1 2,22%
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.V 1 2,22%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.V 5 11,11%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V 1 2,22%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.5 7 15,56%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.5 1 2,22%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V 8 17,78%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.5 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.V 4 8,89%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.V 3 6,67%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.V 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.V 1 2,22%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V 1 2,22%
Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-18, 22:54   #4921
Meliitele
Zakorzenienie

Dot.: Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013

boziu ale mnie drazni ta reklama... ciekawe kiedy zniknie

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 23:00   #4922
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
A to oznacza że za 4 dni zacznę ja bo tyle nas dzieli
No to my zaczynamy jutro

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
jeszcze nie skończyłyście tej części???
Musisz nam pomóc

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość

Mam jeszcze pytanko
Jak myślicie czy ten przepis na ciasto marchewkowe będzie ok ?
Bo planuję jutro zrobić..
Nie mam pojęcia, bo ja nigdy nie robiłam tego ciasta

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 23:00   #4923
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
No to super.

A co do usg to chyba zależy od lekarza
Ja na 1 i 2 wizycie miałam usg dowcipne - męża wołałam dopiero po badaniu i wtedy gin mu pokazywał bejbika. A ostatnim razem miałam już przez brzuch i mąż był od początku (tzn. po badaniu na fotelu).
Ja mam cały czas... ale może tak lepiej widać

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość

odebralam wczoraj te wyniki i bylam od razu i gin. No i niby wyszlo ze bylo wszystko ok. maly zdrowy, lozysko tez ok. Takze tylko Bog wiedzial co robi..

No i dla poprawienia humoru bylam wczoraj wieczorem na randce
Smutne... zgadzam się z pogrubionym...

Mam nadzieję, że randka udana i humor poprawiony
Stary 2012-12-18, 23:06   #4924
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
będzie Wojciech albo Amadeusz ja miałam wiele innych propozycji, ale mojemu mężowi się nie podobają
oba ładne

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
a ja się pochwalę, że dziś od rana nic mnie nie boli i się zastanawiam, czy to zasługa tego, że od dwóch dni staram się leżeć, a do tego biorę nospę 2xdziennie, czy po prostu tak ...
Super!

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Na to super, że wszystko ok. Ja się zapomniałam Wam pochwalić, że też dziś słyszałam serduszko to przeziębienie mi się tak na głowę rzuciło, że o najważniejszym nie napisałam Ale wzięłam paracetamol i czuję się jak nowo narodzona.
i oby ze zdrówkiem było lepiej

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Ja mam cały czas... ale może tak lepiej widać
Nie mam pojęcia

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Ja tak mam, ale cały czas. I w karcie ciąży wpisuje mi "mętny" ale takto z moczem wsio ok, a on mówi, że wyniki bardzo dobre.
Wczoraj oddawałam mocz do badania i był jakiś dziwny, więc myślałam że znowu będzie coś nie tak, a tu wyniki dobre

Cytat:
A dzisiaj zaczynamy 17 tc !

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Hej,
ja też wróciłam. Chociaż doktor nie zrobił na mnie specjalnego wrażenia, jak się raz zaśmiałam to powiedział, że nie mam się śmiać, bo dziecko się przewróci w inną stronę i może wszystkiego nie zobaczyć
Więc póki co mamy CRL 6,04
NT ( czyli ta przezierność karkowa) 1,7
Kość nosowa jest
Serce bije dziś 154bpm
Pozostałe narządy prawidłowe

Ale sobie z nim nie pogadałam porządnie, krótko powiedział, że mieści się w normie, ale oczywiście by więcej powiedzieć mam zrobić testy z krwii ( od razu pobrali). Mam więc nadzieję, że na pewno wszystko ok.

Acha a krwiaka mu się nie chciało mierzyć, coś tam jest- jak powiedział- ale nie za duże. I koniec.
No ale cieszę się, że przynajmniej wstępnie z dzieciaczkiem jest ok.
i za testy z krwi

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-12-18, 23:07   #4925
karolina2121
siedzę i myślę

Czas spadać do łózka ... jutro jak wstanę (coś około 12 ) pewnie będzie już nowy wątek

Dobranoc
Stary 2012-12-18, 23:11   #4926
JennyAniolek
Zakorzenienie

To ja też stąd zmykam, bo nie będę gadać sama ze sobą

Do usłyszenia rano

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-12-18, 23:15   #4927
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
To ja też stąd zmykam, bo nie będę gadać sama ze sobą

Do usłyszenia rano
No jakoś wszystkie mamuśki wywiało Pogadaj z brzuszkiem

Do jutra

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 05:07   #4928
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
serek mascarpone to znam, robiłam nawet torta z kremem z tego serka. Ale to chyba chodzi o jakiś inny
serek philadelphia to to samo co mascarpone ?
[/COLOR]Mam jeszcze pytanko
Jak myślicie czy ten przepis na ciasto marchewkowe będzie ok ?
Bo planuję jutro zrobić..
Oj pomylka, zapomnialam, ze tam byla philadelphia, a nie mascarpone. Ten tez jedt.doscnpowszechnie dostepny, ale jak akurat nie mam sklepu z nim pod reka, a jest w jakims przepisie to kupuje inny kremowy serek do smarowania pieczywa o smaku.naturalnym i jest ok. Philadelphia jest bardzo zbita w konsystencji, kremowa i slonawa w smaku, w tym jej sekret
Powodzenia w jutrzejszym pieczeniu, na pewno bedzie pyszne, nawet bez polewy

Kakate gratuluje kolejnego synka! I super, ze tak wyraznie bylo widac przynajmniej masz pewnosc, ze juz nie zmieni sie w dziewczynke

Meli, to dobrze, ze badania wyszly ok. Przynajmniej na przyszlosc wiesz, ze.wszystko jest ok.
A jak randka?
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 07:23   #4929
Mysia mysz
Zakorzenienie

Gratuluje siusiaków

U nas wizyta jutro, może przy dużym farcie gin coś zobaczy,a le nie nastawiam się specjalnie

wczoraj przeczytałam o porodzie lotusowym, obleśne:/
Stary 2012-12-19, 07:23   #4930
MoTyleKsw
Zakorzenienie

dzień dobry my od 6 na nogach bo kable na drodze się spaliły i zostalismy bez prądu. teraz jeździmy po mieście i załatwiam sprawunki . tz walczy z moherami w kolejce na poczcie a ja sobie podczytuje . brzuch od rana jak balon chyba muszę nospe kupić.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 07:25   #4931
humpback
Zakorzenienie

hej zaczęłam odpisywać z domu, ale padł mi internet i wszytsko poszło na marne

więc tak na szybko, co pamiętam, bo nie mam siły walczyć z tą reklamą w pracy:
- axella: nie wiem co ładniejsze czy pierniczki czy herbaciarka
- gratuluję wczorajszych wizyt, super że z maleństwami wszytsko ok
- Meli mam nadzieję że dobrze się bawiłaś na randce
- no i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

szykuje nam się maraton świętowania w sobotę spotkanie z przyjaciółmi na wieczór gier, w niedziele przychodzi babcia z dziadkiem, w poniedziałek wigilia (tu mi się trochę plany pokomplikowały, ale cóż), we wtorek do rodziny męża, a w środę do mojej brzuch mi urośnie jak nic
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 07:44   #4932
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
A teraz parę słów relacji i zdjęcia
Kochana, piękna podróż i piękne zdjęcia! Zazdroszczę!

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
choć jak wda się w tatuśka to będzie masakra bo mój mężul to do kawy po obiedzie (a czasem przed ) zjada całą czekoladę albo opakowanie ciastek
Mój to potrafi ledwo zjeść kotleta/kanapkę/cokolwiek a już sięga po słodkości.

Cytat:
Mężul myje okna, pięęękny widok
Zazdroszczę widoku! Mój ma niby dzisiaj wytrzepać dywany- zobaczymy

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
herbaciara dla teściówki i kotka-pomagaczka przy pierniolach

a na klub wrzucam bebzon i obrzydliwą bezmejkapową facjatę
Kochana, prezencior piękny, pierniczki smakowite, a Twój brzusio- mmmm... Jak jeszcze raz napiszesz coś o spaślunie, to Ty masz typową ciążówkę!

Cytat:
Napisane przez klaudziora Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Dziś byłam u gina. Na ostatniej wizycie ewidentnie było widać coś między nogami - lekarz powiedział, że to chłopczyk, a dziś niespodzianka: po tym czymś między nogami ani śladu i wszystko wskazuje na to, że będzie córcia. A ja już dostałam tyle chłopięcych ubranek
Uuuu... pierwsza świąteczna przemiana. W takim razie gratuluję córci!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 07:49   #4933
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
melduje sie
gratulacje wizyt i kolejnych siurkow! no i przemiany w dziewuszke

odebralam wczoraj te wyniki i bylam od razu i gin. No i niby wyszlo ze bylo wszystko ok. maly zdrowy, lozysko tez ok. Takze tylko Bog wiedzial co robi..

opowiadaj o randce! z kim? gdzie? fajnie było?

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Gratuluje siusiaków

U nas wizyta jutro, może przy dużym farcie gin coś zobaczy,a le nie nastawiam się specjalnie

co to za poród?

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 07:53   #4934
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
opowiadaj o randce! z kim? gdzie? fajnie było?

co to za poród?
wrzuć sobie w zdjęcia na googlach:/ idea jest taka, ze po porodzie nie odcina sie pępowiny tylko trzyma łożysko w durszlaku aż pępowina sama odpadnie
Stary 2012-12-19, 07:54   #4935
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
wiecie co, ja się chyba stałam antyspołeczna przez to kwitnięcie w domu. trzy h z przyjaciółką której nie widziałam pół roku i byłam zmęczona zdecydowanie źle ze mną. ale super spędziłam popołudnie, i oprócz innych prezentów dostałam taki:

http://www.zielonykuferek.pl/product...-0-3-m-ce.html [IMG]file:///C:\Users\Madzia\AppData\L ocal\Temp\msohtml1\01\cli p_image002.gif[/IMG][IMG]file:///C:\Users\Madzia\AppData\L ocal\Temp\msohtml1\01\cli p_image002.gif[/IMG][IMG]file:///C:\Users\Madzia\AppData\L ocal\Temp\msohtml1\01\cli p_image002.gif[/IMG]

nie chce mi się zdjęcia wrzucać dlatego ze stronki, i od razu odkryłam inne rzeczy z tej serii zaraz zamawiam

Wypasiony smok dla wypasionego gościa

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
Dzisiaj postanowiłam, że pójdę prywatnie na wizytę do gina, no i poszłam było super, z dzidziusiem wszystko dobrze, rączki, nóżki, żołądek, pęcherz moczowy, główka, tętno 150u/min, ładnie się ruszał

No i na milion procent będzie SYNEK

Wizyta przebiegła w spokoju i miłej atmosferze ( nie to co na nfz )

wg usg termin porodu na 6 maja wg ostatniej miesiączki 13 maja

za wizytę i gratuluję siuraska!

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
hej
no ja jestem po wizycie....niby wszytsko ok, dzieciaczka widziałam, ale spało i niechciało współpracować i płci niepoznałam...ostatnio pobolewa mnie brzuch i mam brać stale nospe i magnez i witamine c na krwotoki z nosa, by uszczelnić naczynia....martwi mnie jedna sprawa--> w łożysku jest jakaś przestrzeń o średnicy około 2 cm mama skierowanie na specjalne usg, i mam nadzieje,że to skierowanie przejdzie ,pomimo,że chodze prywatnie do gina, bo inaczej 300zł wydam no i że uda się za jednym razem zrobić usg połówkowe odrazu bo w sumie to około 21tyg mam to usg zrobić....
niemam siły i ochoty was dziś podczytać , ide spać
pa

Grunt, że z maluchem wszystko ok!

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość

dziewczyny, mam taki problem, od wczoraj mój brzuch jest mega ciężki, tzn. czuję jakbym miała zaraz pęknąć. to nie jest konkretny ból, ale cała piłka jest jakaś taka "niewygodna". myślałam, że to z przejedzenia, ale dziś zjadłam oprócz dwóch kanapek o 9 rano, 1 monte, potem około 15 1 awokado, z 50 g fety i z 10 suszonych pomidorów w oliwie. a na koniec koło 18 po Waszych postach opakowanie małe żelek i dwie szklanki soku multiwitaminowego. może to nie są najlżejsze do trawienia rzeczy, ale nie wiem czy od tego mogę tak się czuć?
nie wypróżniam się też normalnie, to może to dlatego? czy powinnam dzwonić do lekarza, że boli mnie cały brzuch? o i pobolewa mnie jeszcze z prawej strony, ale nie brzuch tylko no tak w talii, całkiem z boku na łączeniu przpdu z plecami. trochę to denerwujące.

Mi się wydaje, że to od jedzenia. Ja ostatnio coś zjadłam- nie pamiętam już teraz co, to mnie bolały właśnie boki i między pępkiem a cycami. Miałam takie twarde, że hoho... Ale zjadłam jogurcik, popiłam gazowanej wody, poszłam do WC i było gicior.

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Jestem i ja.

Więc nie będę się wyłamywać z szeregu
SYN będzie
Lekarz się pyta:
"Czy chcą Państwo poznać płeć?"
Ja na to: "Ja już chyba widzę"
Taki siusiak między nogami, że z niczym nie da się pomylić.
Także będę miała w domu trzech chłopów

Generalnie wszystko z małym w porządku, waży już prawie 400g. termin się potwierdził co do dnia. Mam ładną fotkę buzi w 3D

Bardzo się cieszę, że zdrowy i taki kochany

Super! Gratuluję synka!

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Hej,
ja też wróciłam. Chociaż doktor nie zrobił na mnie specjalnego wrażenia, jak się raz zaśmiałam to powiedział, że nie mam się śmiać, bo dziecko się przewróci w inną stronę i może wszystkiego nie zobaczyć
Więc póki co mamy CRL 6,04
NT ( czyli ta przezierność karkowa) 1,7
Kość nosowa jest
Serce bije dziś 154bpm
Pozostałe narządy prawidłowe

Ale sobie z nim nie pogadałam porządnie, krótko powiedział, że mieści się w normie, ale oczywiście by więcej powiedzieć mam zrobić testy z krwii ( od razu pobrali). Mam więc nadzieję, że na pewno wszystko ok.

Acha a krwiaka mu się nie chciało mierzyć, coś tam jest- jak powiedział- ale nie za duże. I koniec.
No ale cieszę się, że przynajmniej wstępnie z dzieciaczkiem jest ok.

Dobrze, że z maluszkiem ok!

Cytat:

a ja się pochwalę, że dziś od rana nic mnie nie boli i się zastanawiam, czy to zasługa tego, że od dwóch dni staram się leżeć, a do tego biorę nospę 2xdziennie, czy po prostu tak ...

Może w końcu bóle się skończą! Oby

Cytat:
melduje sie
gratulacje wizyt i kolejnych siurkow! no i przemiany w dziewuszke

Hej Meli! Opowiadaj jak tam na randce było?!?

vvgh- super, że wizyta ok!

Dzień dobry dziewczynki. Wpadłam do Was wczoraj wieczorem, ale Mężu zaczął mnie nękać, że potrzebuje kompa więc Mu odpuściłam i jestem dziś.

Byłam wczoraj u swojego gina po zwolnienie. Myślałam, że wszystko załatwi pielęgniarka, ale udało mi się też chwilę pogadać z ginem. Wypytał mnie jak się czuję itp i powiedziałam Mu o tych bólach (nie mówiłam Wam, ale jednego dnia kuło mnie ciut poniżej pępka i jakby 'ciągnęło'). Więc generalnie, jeżeli mnie ból nie "paraliżował", brzuch nie był twardy, a sam ból czy to ciągnięcie było chwilowe, a nie długotrwałe, to wszystko ok, bo góra też się rozciąga. Uspokoił mnie, kazał odpoczywać i się nie przejmować (i odstawić internet ). Wizyta tak jak było planowane 3.01, do tego też dnia mam zwolnienie. A w razie czego mam się nie pierniczyć tylko dzwonić.

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 07:59   #4936
maarchewka
Zakorzenienie

Ile dzisiaj połówkowych, może nam dojda jakieś dziewczyny, bo faktycznie wojna będzie jak się chlopaki zaczną bić o dziewuchy...

axella (połówkowe), Lublana (połówkowe), vil84 (połówkowe), ankaaa206, Ag_nes trzymam kciuki bardzo mocno. I jak tylko wrócicie to zdajcie relacje!!

Wojtek
Stary 2012-12-19, 08:00   #4937
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Ile dzisiaj połówkowych, może nam dojda jakieś dziewczyny, bo faktycznie wojna będzie jak się chlopaki zaczną bić o dziewuchy...

axella (połówkowe), Lublana (połówkowe), vil84 (połówkowe), ankaaa206, Ag_nes trzymam kciuki bardzo mocno. I jak tylko wrócicie to zdajcie relacje!!

Stary 2012-12-19, 08:02   #4938
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
wrzuć sobie w zdjęcia na googlach:/ idea jest taka, ze po porodzie nie odcina sie pępowiny tylko trzyma łożysko w durszlaku aż pępowina sama odpadnie
faktycznie obrzydliwe, to ja nawet nie szukam zdjec bo się pozygam..

dzisiaj ide na aktywne 9 miesięcy, zobaczymy czy ciekawsze niż joga..

Wojtek
Stary 2012-12-19, 08:02   #4939
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja też trzymam mocno
Niech no jakieś cipuchy nam się ujawnią, bo robi nam się tutaj SIURKOLANDIA

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Stary 2012-12-19, 08:09   #4940
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cześć

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-12-19, 08:09   #4941
sharpnowaja
Zakorzenienie

Halooooo
Znów nie mogłam spać w nocy, o 2 jeszcze nie spałam a o 6:30 już nie spałam eh

lecę was nadrabiać i od razu trzymam kciuku za dzisiejsze wizyty
Stary 2012-12-19, 08:10   #4942
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość

nie słyszałam o tym porodzie lotusowym, ale sama idea mi się nie podoba i brzmi okropnie
Stary 2012-12-19, 08:21   #4943
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
No jakoś wszystkie mamuśki wywiało Pogadaj z brzuszkiem
a propos gadania z brzuchem, bo chyba ostatnio o tym było, tyle że ja wszystko "prześpię" w pracy ja gadam z moim szczególnie podczas jazdy. np. jak mnie jakiś idiota na drodze wkurzy ("arystokrata szos", "usuńcie się wszyscy bo jadę" ) i się trochę wystraszę i czuję adrenalinkę w brzuchu, to gadam maluchowi np. "spokojnie, mamusia już nakrzyczała na barana, ma za swoje, że z nami zadzierał..." chyba się sama uspokajam, jak sobie pokrzyczę do przedniej szyby
Cytat:
Cytat:
eee... a czemu to ma służyć???
Cytat:

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Ja też trzymam mocno
no właśnie! kciuki za wizyty i za cipuszki
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 08:25   #4944
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloche
ja gadam z moim szczególnie podczas jazdy. np. jak mnie jakiś idiota na drodze wkurzy ("arystokrata szos", "usuńcie się wszyscy bo jadę" ) i się trochę wystraszę i czuję adrenalinkę w brzuchu, to gadam maluchowi np. "spokojnie, mamusia już nakrzyczała na barana, ma za swoje, że z nami zadzierał..."
, ja bardzo często komentuje sposób jazdy innych, zwłaszcza jak jest korek a te auta zanim zdążą ruszyć to już światło zmienia się na czerwone
Stary 2012-12-19, 08:32   #4945
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
a propos gadania z brzuchem, bo chyba ostatnio o tym było, tyle że ja wszystko "prześpię" w pracy ja gadam z moim szczególnie podczas jazdy. np. jak mnie jakiś idiota na drodze wkurzy ("arystokrata szos", "usuńcie się wszyscy bo jadę" ) i się trochę wystraszę i czuję adrenalinkę w brzuchu, to gadam maluchowi np. "spokojnie, mamusia już nakrzyczała na barana, ma za swoje, że z nami zadzierał..." chyba się sama uspokajam, jak sobie pokrzyczę do przedniej szyby

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-12-19, 08:33   #4946
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
, ja bardzo często komentuje sposób jazdy innych, zwłaszcza jak jest korek a te auta zanim zdążą ruszyć to już światło zmienia się na czerwone
oo tak, to typ zbyt mozolny. a są jeszcze typy zbyt nerwowe, co w korkach próbują "przelecieć" nad samochodami jeżdżąc zygzakiem i wpierniczając się innym prosto przed maskę a potem stłuczki i dopiero poważny korek... no cóż, szkoda że na egzaminie prawa jazdy nie badają poziomu inteligencji

która kopnie mnie w dupkę, żebym do roboty poszła?
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 08:34   #4947
candace1
Zakorzenienie

Dzień dobry!
wróciłam z badań. Abba fatima była stówa - stówy ni ma
U mnie robią krewkartę więc sobie w lutym zrobię
Niestety trzeba się kłuć 2 razy 2 dni pod rząd
Ale będę już miała raz na całe życie

Cytat:

Też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. 3 połówkowe - to się będzie działo
Ciekawa jestem ile jeszcze przemieni się siuraczków w ciupciuszki:brz ydal: u mnie też jest taka możliwość, ale to dopiero w styczniu się dowiem

maarchewka - i co Ci powiedział okulista?????
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 08:36   #4948
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Jeej ale mi Młody szaleje
a nie nic nie czuję od dwóch dni. Mam nadzieję że to przez to że ciągle w ruchu jestem.

Ashy piękne zdjęcia. Tylko pozazdrościć wyprawy! ale fajnie że już jesteś

Cytat:
ej a wypada jeść sernik w wigilię?
to zależy jakie są zwyczaje. U mnie w ogóle nie je się placków ale wiem że w wielu domach po kolacji idą ciasta na stół

axella czym dekorujesz pierniki?

klaudziora za wizytę i dziewczynkę

vvgh za serduszko
Stary 2012-12-19, 08:39   #4949
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
która kopnie mnie w dupkę, żebym do roboty poszła?
Ja

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

3 tytuły mają tyle samo głosów
Która jeszcze nie głosowała to zapraszam

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-12-19, 08:42   #4950
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
maarchewka - i co Ci powiedział okulista?????
mam dopiero o 15.30 także wieczorem dam znać, pewnie już w nowym wątku

Wojtek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości