|
|
#1891 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XLVI
|
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
no to pozostają faceci jako alternatywa zatem
---------- Dopisano o 02:19 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli jednak refleksja
![]() Nieprawdziwa i krzywdząca dla subtelnych i wrażliwych niewiast o gołębim sercu, wypatrujących zamglonymi z melancholii oczyma swego rycerza
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrnęłam do połowy dyskusji, resztę przeleciałam
![]() Wy macie za dużo czasu w nocy, a ja za mało czasu rano żeby to nadrobić ![]() Dobry |
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
ale gonicie
ide nadrabiac czeeeee
|
#1896 | |||
|
BAN stały
|
Czeci!
Ależ tu posucha dzisiaj, czyżby wszyscy jak jeden mąż rzucili się z szałem w oczach do porządków? ![]() Cytat:
Cytat:
I se tak myślałem właśnie, że to wszystko bez sensu jest, najpierw ajlowju, ptaszki i motylki, a za chwilę darcie mordy i plany rozwodowe, ech ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38203136]Myśmy ostatnio zagięli babiszcza od polskiego tym : Julian obszedł jezioro. Jezioro zostało przez Juliana... [/QUOTE] Okrążone ![]() Faceci to pi*dy Cytat:
![]() --- Prawe ramię mnie boli, tj. biceps I tylko mi bez takich diagnoz |
|||
|
|
|
#1897 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ja tam się na procedurach nie wyznaję ![]() popadać w ruinę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w barze za to piszę w jeszcze bardziej skróconej formie jako "nom" co jest być może miksem "no" z "mhm" a, przy okazji, odzwierciedla wymowę przytaknięcia "no" na końcu wypowiedzi ![]() Cytat:
chociaż chyba powinien być projektant, tak myślę... ale może w Twojej branży "architekt" ma lepszy wydźwięk niż "projektant" i to się przeniosło?Kofola w Piwie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-12-19 o 10:29 |
||||
|
|
|
#1898 | |
|
Nindżopesz
|
Yyy, macham znad herbaty?
Cytat:
![]() Jest, ino tam nie szogun mordowal a na abarot. |
|
|
|
|
#1899 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ja kiedyś płakałam ze śmiechu oglądając Sleepy Hollow z napisami, które uparcie twierdziły, że Christopher Walken grał "jeźdźcę" bez głowy i tę "jeźdźcę" odmieniały na wszelkie możliwe sposoby
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1900 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Runujom A na powaznie ulegaja dewastacji, som niszczone i znajduja sie w stadium rozkladu, hehe.Romantycznie Cytat:
Dok... naturalnie, w rzeczy samej, zaiste, ba! |
||
|
|
|
#1901 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pod nogami nie
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38192581] O tej godzinie? ![]() [/QUOTE]Zbok, a zresztą co nie wolno? To przyjedź Ty, taka sama droga ![]() Mnie też coś zaczyna łamać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Albo blokadę na wizaż se srup, jakby co to Tż Redzi Ci pomoże zrobić Jejuu 6 stron do przelecenia, zgłupli czy co z tym pisaniem? ![]() Co Wy do kompów się przykleiliście? Znad bolących kości Idę Was dalej przelatywać.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1902 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
acha, mam jeszcze pytanie o znad - słownik ortograficzny pwn online podaje, że znad jest w porzo
![]() http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629475
|
|
|
|
#1903 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --- Się nie wyspałem Obudzili mnie faceci, którzy przyszli wodomierz wymienić (którego to ledwo odnaleźliśmy, tak był ukryty dobrze za stertą gratów i rowerów)
|
|||
|
|
|
#1904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie jeśli chodzi o tą darmową dostawą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1905 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Chusteczki specjalne, ja mam coś pod tytułem Active Jet Cleaning Tissues Cytat:
Cytat:
![]() A chuopy w tym całkiem bez winy, dzieciątka niepokalane?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#1906 | |||||
|
Panaroja
|
Znad niczego
![]() Cytat:
![]() 2.żebys wiedział , jak u nas przetwórnia na akord idzie ![]() 3.obyś cudze didy uczył mawiali ![]() ![]() Cytat:
lecą na mordę ![]() nie ma ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
? A da radę suonia wsysnąć , ma tyle soków ? A co z kłami w takim razie , które jakby na zewnącz som ? A jak się skolopendrą obronić ? Wyjąć ją z kieszeni z okrzykiem stój goliacie albowiem mam skolopendrę i nie zawaham się jej użyć ?Szalenie inspirujące zagadnienie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#1907 | ||
|
BAN stały
|
Ty wiesz co?!
Ty weź se te dobre rady w du...oń wsadź i wyrzuć na rozstaju dróg przez lewe ramię, z całej siły ![]() W 99% przypadków ![]() O fuuu! Nie przed Świętami ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1908 |
|
|
I te baby tak o nic mordy piłują, same z siebie. Jakieś popsute macie na Kujawach
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1909 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chociaż najgorsze podobno te z Lubelszczyzny ![]() ![]() --- Czy jeśli coś zamówię dziś, kuryjer dostarczy to przed pierwszą gwiazdką? ![]() Z ostatniej chwili: Orzeł próbował porwać dida w parku w Montrealu |
|||
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Macham znad paczki ![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1911 |
|
Nindżopesz
|
Nie wiem co obrzydliwsze, goliat czy ten skolopendrak
![]() Ad sinupret nowomowy to wkurza mnie, ze nawet moja rodzina zaczyna stosowac powiedzenie "ubierz spodnie" a TZ mowi "tutEj" chociaz wg niego to jest "tutAj"
|
|
|
|
#1912 | |
|
BAN stały
|
Cóżeś dostał?
![]() Cytat:
U nas "ubieranie spodni/czapki/butów" to nic dziwnego, nie wiem tylko, czy to błąd jeszcze, czy już może regionalizm
|
|
|
|
|
#1913 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Po mojemu "ubiera sie w spodnie" chociaz lepiej brzmi "zaklada spodnie", no albo "ubiera choinke" itp. Kurcze, trzeba sie tak edukowac w Barze, bedziem swiecic poprawna polszczyzna
|
|
|
|
|
#1914 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak to napisałaś że myślałam że to Ty ![]() Cytat:
![]() No dobra, poprzymilałeś się i Ci wybaczam ![]() ![]() Cytat:
![]() E, na pewno nie, Ty masz bliżej Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1915 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
2.mylisz sie , nie kanapkowy architekt , tylko Architekt Kanapek ![]() Cytat:
![]() z pestkami ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1917 | |||
|
Konto usunięte
|
Prawda ![]() Cytat:
![]() Wolno wolno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1918 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czeeeee
![]() Odpowiadając na pytania- czytam akurat książkę :"Wampir z sąsiedztwa."
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1919 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.no co , muchom świąt żałujesz ![]() 3.od tygodnia jakieś 200% dziennie Order klapa goździk rąsia ![]() 4. Józef Orzeł , znany recydywista i nielegalny emigrant , w pewnych kręgach znany jak Stary Ptak ![]() Cytat:
![]() Chcialam coś mondrego i ciekawego napisać , ale zapomłam , co to było ![]() Kupiłam se skszynke
|||
|
|
|
#1920 |
|
|
Fontpie
Jak właściwie wygląda kasiasty człowiek ![]() Fajne?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

A na powaznie ulegaja dewastacji, som niszczone i znajduja sie w stadium rozkladu, hehe.

Mnie też coś zaczyna łamać

Obudzili mnie faceci, którzy przyszli wodomierz wymienić (którego to ledwo odnaleźliśmy, tak był ukryty dobrze za stertą gratów i rowerów) 
oglądam dokument o Goliacie - pająku wielkości talerza
? A da radę suonia wsysnąć , ma tyle soków ? A co z kłami w takim razie , które jakby na zewnącz som ? A jak się skolopendrą obronić ? Wyjąć ją z kieszeni z okrzykiem stój goliacie albowiem mam skolopendrę i nie zawaham się jej użyć 
Jednakowoż przyrządzanie piętrowych kanapek to zadanie raczej dla kanapkowego architekta c'nie?