Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 6. - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-18, 22:26   #4801
zMoose
BAN stały

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 6.

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
A mnie dziwią osoby które tak się cieszą że wcale nie piją bo ęąęą coś tam, nie wnikam, ale nie omieszkają napisać "schleją się jak świnia" "upiją jak krówska" "zachleją pałę jak menele" itp, dżizaz jak kogoś nie powinno obchodzić czyjeś nie picie to tak niepijących nie powinno obchodzić czyjeś picie normy są różne ale póki co nie widzialam na wizażu dziewczyn które mówią "a te nie pijące to takie siakie owakie" za to w drugą stronę, owszem.
Ale zauważ, że co innego nie pić a co innego upić i jeszcze przy tym zachowywać się jak świnka. Wież mi, widok pijanego ojca nie jest fajnym widokiem i nigdy bym nie zrobiła takiego porównania jak to Twoje. Wolę być abstynentką i dziwić się pijącym. Chociaż póki ktoś przy alko zachowuje klasę to mi to nie przeszkadza.

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
no nie, nie powiedziała nic szczególnego.
oczywistości wygłaszała takim odkrywczym i podekscytowanym głosem, że jedyne co uzyskała, to uśmiech politowania.
Czyli jednak nie było warto robić z siebie takiej pilnej studentki.
Ostatnio z jedną prowadzącą doszłyśmy do wniosku, że nie zakuwałybyśmy tyle gdybyśmy nie miały w ogóle się wypowiadać na zajęciach. Chodziło nam o kolegę w mojej grupie, który jest świetnym studentem, ma dobre oceny ale nigdy się nie odzywa więc mało kto wie jaki ma zasób wiedzy i przyswojonego materiału - niby taka jego natura ale tym bardziej w naszym przyszłym zawodzie byłaby to wada. I takie siedzenie cichaczem na zajęciach zamiast włączyć się do dyskusji na dany temat, że mu się nie nudzi?
zMoose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 22:36   #4802
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
że dziewczyny grubsze, mają tendencje do kupowania za małych dozmiarów spodni, bo sa jakoś tak.. ściśnięte. ( nie chciałam tu nikogo urazic, czy coś, tlyko to poprostu widziałam na ulicach
Mi się wydaje, że grubsza dziewczyna w większości ciuchów będzie wyglądać na "ściśnięta", bo tłuszczyk na boczkach przede wszystkim wychodzi.

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
Napisane przez zMoose Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Moja koleżanka ostatnio napisała posta z serii "kto wybierze się ze mną na drina". Od razu pojawiły się posty, że niech się nie upija, niech nie topi smutków a alko. Na co ona, że nie napisała, że chce się upić tylko kulturalnie napić jak kobieta z klasą.
Podsumowując, dla wielu ludzi napicie się alko = upicie, jakby nie można było pozostać trzeźwym i grzecznie sobie troszkę wypić
Jest różnica między "pić" a "upić się". Tyle że w kontekście szkoły to nie ma znaczenia.

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Harakiri Pokaż wiadomość
Właśnie, co do picia wódki. Nigdy nie piję całego kieliszka wódki na raz bo po prostu to dla mnie za dużo więc piję sobie po pół. To zaraz jest krzyk "oszukujesz!!" i w ogóle straszne bo piję tyle ile ja chcę i ile moje gardło przyjmie a nie "równo" z innymi wrr
Też nie rozumiem tej "naszej" kultury picia

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 22:58   #4803
dacn
Zakorzenienie

Ja chyba juz jestem bardzo stara, bo nie wyobrażam sobie picia w szkole, ani w pracy, ani przed wizyta w urzędzie czy u kosmetyczki.
Nie rozumiem polskiego picia wódki, na kielonki, na czas, byle sie szybciej schlać.
Podobnie jak tego że musze, w sumie nie musze ale jest to ode mnie oczekiwane, sie tłumaczyc czemu dzisiaj nie piję lub czemu pije tylko wino.

Co do wzajemnych oskarżeń pijacych-niepijących to abstynenci mi nie przekszdaja, oczywiście do momenty kiedy nie wyrywja mi alko z rąk, o tyle pijani ludzie bywaja niebezpieczni, głośni, wymiotują, czy zachowuja sie nieprzyzwoicie.
Pomijam juz kobiety w ciąży, kierowców czy innych którzy pic nie powinni.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 23:03   #4804
201604181004
Konto usunięte

Trzeźwi też wymiotują i są nieprzyzwoici
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 23:19   #4805
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 23:43   #4806
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie rozumiem tego upijania się, co to za przyjemność schlać się, zrobić z siebie prosiaka, a potem odsypiać cały dzień albo narzekać że głowa boli teść mówi że mnie jeszcze nigdy nie widział pijanej a ja mu odpowiadam że niby czemu miałby. Potrafię się kontrolować, wiem kiedy przestać bo na imprezę idę po to, żeby się bawić a nie obciachu narobić.
bardzo ladnie ujete.

nie moge zrozumiec,czemu alkohol nadal ma wsrod tak wielu (szczeg mlodych ludzi) taki stopien szpanu
ah dziz, moze dozyje dnia, kiedy to bedzie czyjas wiedza!

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 00:06   #4807
zMoose
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Bo może źle zrozumiałaś np. mnie. Pisząc o takich osobach mam na myśli takie, które faktycznie hasło impreza łączą z hasłem alko a jak bez to do bani. I takich osób nie rozumiem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 05:20   #4808
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
A ja nie. Jeśliby nastolatek przyszedł po szkole wstawiony i powiedział, że był z kumplami na piwku to tak... średnio. A jak student by mi to powiedział to by mnie to raczej nie obeszło.
Na ogół studenci jakoś inaczej już myślą o życiu niż licealiści.
Ja tam zawsze byłam grzeczna i na studiach mi nie odbiło. Mój brat też, poszedł na studiach, trochę chodzi po imprezach, ale bez przesady, trzyma poziom. Więc nie wiem czemu niektórzy myślą, że grzeczne dziecko w liceum=obije mu na studiach.
Bo jak sama poszłam na studia to dokładnie coś takiego obserwowałam Nie twierdzę oczywiście, że to reguła. A co do wcześniejszego jeszcze - widziałam wielu studentów, którzy o życiu myśleli mniej poważnie niż gimnazjaliści

Fajnie, że byliście grzecznymi dziećmi, ja byłam trochę mniej, chociaż nigdy jakichś wielkich problemów rodzicom nie sprawiałam, bo miałam z nimi zawsze dobry kontakt. Zdążyłam przed 18-tką i spróbować alkoholu (jak zresztą większość ludzi, których znam) i przestać prawie w ogóle go pić. Nigdy ze mnie patologii nie było, do szkoły po alkoholu też nigdy nie poszłam, nie czuję się z tej okazji ani lepsza, ani gorsza

Ostatni notek: Pięć kątów i jeden róg
Ruby Invicta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 06:48   #4809
201604200942
Konto usunięte

z reguły osoby, które mówią "ze mną się nie napijesz?" to osoby, które zna się słabo i nie będzie się utrzymywać z nimi kontaktu.

Dziwi mnie brak jakiegokolwiek hobby.... Przykład: dwóch chłopaków rozmawia na temat wyjazdu na narty, że fajnie by było wyjechać, że fajnie by było się nauczyć/podszkolić, że wystarczy tylko kupić/wypożyczyć sprzęt.... a co na to dziewczyna jednego z chłopaków? Zamiast się cieszyć, robi naburmuszoną minę i mówi: "pfffffffff..... narty? I na co Wam to? Kupicie sobie sprzęt i ile razy w życiu go wykorzystacie? Trzy? Za te pieniądze wolałabym kupić sobie 3 pary spodni!"
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 07:44   #4810
ozi_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Dziwi mnie brak jakiegokolwiek hobby.... Przykład: dwóch chłopaków rozmawia na temat wyjazdu na narty, że fajnie by było wyjechać, że fajnie by było się nauczyć/podszkolić, że wystarczy tylko kupić/wypożyczyć sprzęt.... a co na to dziewczyna jednego z chłopaków? Zamiast się cieszyć, robi naburmuszoną minę i mówi: "pfffffffff..... narty? I na co Wam to? Kupicie sobie sprzęt i ile razy w życiu go wykorzystacie? Trzy? Za te pieniądze wolałabym kupić sobie 3 pary spodni!"
Ale ona przecież ma hobby - feszyn

All the small
things

LGTB
ozi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 08:01   #4811
Harakiri
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
A mnie dziwią osoby które tak się cieszą że wcale nie piją bo ęąęą coś tam, nie wnikam, ale nie omieszkają napisać "schleją się jak świnia" "upiją jak krówska" "zachleją pałę jak menele" itp, dżizaz jak kogoś nie powinno obchodzić czyjeś nie picie to tak niepijących nie powinno obchodzić czyjeś picie normy są różne ale póki co nie widzialam na wizażu dziewczyn które mówią "a te nie pijące to takie siakie owakie" za to w drugą stronę, owszem.
Ja nie napisałam że nie piję w ogóle, tylko że dziwią mnie osoby które piją i nie wiedzą kiedy przestać a potem rzygają po kątach i nawet nie sa w stanie po sobie posprzątać i dla mnie takie osoby są świniami.
Cytat:
z reguły osoby, które mówią "ze mną się nie napijesz?" to osoby, które zna się słabo i nie będzie się utrzymywać z nimi kontaktu.
Taa, na poprawinach jakiś koleś do mnie poszedł i "no ze mną się nie napijesz?!" Se myślę, o ty idioto, nawet się nie przedstawiłeś, nie wiem kim jesteś i niby czemu miałabym akurat właśnie z tobą palancie się napić.
Harakiri jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 08:20   #4812
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
Stary 2012-12-19, 08:31   #4813
Keket
Zakorzenienie

Tak jak i chwalenie się w pracy, że było się na góralskim weselu i tak się narąbało, że obudziło się w rano w krzakach Koleżanka z pracy.

Keket jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 09:32   #4814
Kojaniskatsi
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=3r5NzTnlwz4

To zachowanie mnie dziwi :/ Miasto organizuje Wigilię dla ubogich, bezdomnych a tymczasem moherowa koalicja plus wnuczki i dresiarze zawijają całe żarcie i napoje pod swoje płaszczyczki... W uprzednich latach przynajmniej trochę się z tym kryli, w tym roku widocznie uznali, że i tak nikt niczego innego się po nich nie spodziewa i po prostu - kradli i szli.. NIE OGARNIAM!!!!

"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza"
Albert Einstein
Kojaniskatsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 09:41   #4815
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
Stary 2012-12-19, 09:43   #4816
Kojaniskatsi
Raczkowanie

To już trzeci raz tak samo wygląda, na szczęście tym razem ktoś to nagrał...

"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza"
Albert Einstein
Kojaniskatsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 09:47   #4817
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
Stary 2012-12-19, 09:49   #4818
cholernarejestracja
Copyraptor

Ja w ogóle nie rozumiem zasadności tego tekstu "no ze mną się nie napijesz?". Ja akurat lubię alkohol, i lubię się napić, ale wolę alkohole które mi smakują - jakieś dobre piwo, różowe wino, wódkę smakową. Tak łoić wódy nie lubię. Więc jak ktoś do mnie podchodzi, i wali tekściorem, to zwyczajnie mówię "nie, z Tobą to nie", i sobie idę. Więcej nie próbują a mina jest bezcenna
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 10:57   #4819
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Taa, na poprawinach jakiś koleś do mnie poszedł i "no ze mną się nie napijesz?!" Se myślę, o ty idioto, nawet się nie przedstawiłeś, nie wiem kim jesteś i niby czemu miałabym akurat właśnie z tobą palancie się napić.

Cytat:
Treść usunięta
jak zwierzęta :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 11:07   #4820
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
Stary 2012-12-19, 11:13   #4821
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Treść usunięta
chodziło mi o to, że zamiast cieszyć się, że jej facet zamiast spędzać czas na piciu albo przed komputerem, woli kupić sobie/wypożyczyć narty i nauczyć się na nich jeździć. A ona po prostu zgasiła jego entuzjazm szukając jakichś głupich wymówek typu "nudne to jest" albo "NA PEWNO na narty pojedziesz tylko raz w życiu, bo Ci się nie spodoba"
Stary 2012-12-19, 11:20   #4822
zMoose
BAN stały

Cytat:
Treść usunięta
No takie podejście też nie jest fajne ale gdzie omawiany brak hobby w tym wszystkim?
Stary 2012-12-19, 11:41   #4823
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
chodziło mi o to, że zamiast cieszyć się, że jej facet zamiast spędzać czas na piciu albo przed komputerem, woli kupić sobie/wypożyczyć narty i nauczyć się na nich jeździć. A ona po prostu zgasiła jego entuzjazm szukając jakichś głupich wymówek typu "nudne to jest" albo "NA PEWNO na narty pojedziesz tylko raz w życiu, bo Ci się nie spodoba"
E, czy go zgasiła niepotrzebnie, to nie wiadomo, może go jednak trochę zna i wie, że ma słomiany zapał.
Między piciem a jazdą na nartach są jeszcze inne sposoby spędzania czasu.
A siedzenia przed kompem będę bronić, bo nie rozumiem w czym lepsza jest jazda na nartach od hobby, które można realizować właśnie korzystając z komputera (jak w moim przypadku na przykład) .
Stary 2012-12-19, 11:56   #4824
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
E, czy go zgasiła niepotrzebnie, to nie wiadomo, może go jednak trochę zna i wie, że ma słomiany zapał.
Między piciem a jazdą na nartach są jeszcze inne sposoby spędzania czasu.
A siedzenia przed kompem będę bronić, bo nie rozumiem w czym lepsza jest jazda na nartach od hobby, które można realizować właśnie korzystając z komputera (jak w moim przypadku na przykład) .
nie będę ciągnęła tego tematu, bo to nie ma sensu.
Stary 2012-12-19, 11:57   #4825
paulinka1128
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kojaniskatsi Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=3r5NzTnlwz4

To zachowanie mnie dziwi :/ Miasto organizuje Wigilię dla ubogich, bezdomnych a tymczasem moherowa koalicja plus wnuczki i dresiarze zawijają całe żarcie i napoje pod swoje płaszczyczki... W uprzednich latach przynajmniej trochę się z tym kryli, w tym roku widocznie uznali, że i tak nikt niczego innego się po nich nie spodziewa i po prostu - kradli i szli.. NIE OGARNIAM!!!!
ale bym ich palowala po lapach a potem w domu wielce zadowoleni, ze cole za 3zlote ukradli! W wiadomosciach powinni pokazac to nagranie niech sie wstydza!!!
Brak mi slow by opsac takie zachowanie.

haha ogladaac dalej ilmiki na youtube trafilam na

haha co za ludzie

chociaz nie powiem jak bylam mloda to polizalam lod w zamrazarce i mi sie jezyk przykleil zdaza sie

Edytowane przez paulinka1128
Czas edycji: 2012-12-19 o 13:21
paulinka1128 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 12:22   #4826
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Pokaż wiadomość
chociaz nie powiem jak bylam mloda to polizalam lod w zamrazarce i mi sie jezyk przykleil zdaza sie
Mój kuzyn będąc kilkulatkiem związał się w ten sposób z ladą sklepową (była mroźna zima) Rozstanie było bolesne.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 12:29   #4827
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Pokaż wiadomość
a

haha ogladaac dalej ilmiki na youtube trafilam na

haha co za ludzie

na miejscu nauczycielki z drugiego filmiku, poszłabym z nim do konserwatora. I to jeszcze podczas przerwy
Stary 2012-12-19, 12:42   #4828
Marzena17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ja w ogóle nie rozumiem zasadności tego tekstu "no ze mną się nie napijesz?". Ja akurat lubię alkohol, i lubię się napić, ale wolę alkohole które mi smakują - jakieś dobre piwo, różowe wino, wódkę smakową. Tak łoić wódy nie lubię. Więc jak ktoś do mnie podchodzi, i wali tekściorem, to zwyczajnie mówię "nie, z Tobą to nie", i sobie idę. Więcej nie próbują a mina jest bezcenna
To ja właśnie ostatnio tym wzbudzam zdziwienie u paru osób Nie mogę wypić więcej niż 1 dobre piwo, 1 kieliszek wina, 2 kieliszki wódki (tylko żołądkowa gorzka) - oczywiście nie jednocześnie, tylko albo,albo , bo inaczej mam następnego dnia totalny zgon lub ostre zatrucie przy czystej wódce Mój TŻ twierdzi, że to dlatego, że zaczęłam regularnie ćwiczyć, w tym siłowo Jeszcze pytanie o to, czy się nie napiję jakoś trawię, jednak nie rozumiem, po co tacy ludzie drążą temat, skoro powiedziałam: nie, pić nie będę bo źle to działa na mój organizm, a nie chcę się truć.

Edytowane przez Marzena17
Czas edycji: 2012-12-19 o 12:52
Marzena17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 12:43   #4829
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
Stary 2012-12-19, 12:53   #4830
claudiiin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zMoose Pokaż wiadomość
Bo może źle zrozumiałaś np. mnie. Pisząc o takich osobach mam na myśli takie, które faktycznie hasło impreza łączą z hasłem alko a jak bez to do bani. I takich osób nie rozumiem
Alko ma to do siebie ze na niektorych typach imprez naprawde ciezko bez niego sie dobrze bawic. Wiem cos o tym, bo od 2 miesiecy nie pije w ogole (choc nie z wlasnego wyboru). I o ile na imprezach z "moja" muzyka moge sie bawic do rana i to 3x lepiej od pijacych znajomych, o tyle np. na imprezach w akademiku z jakas beznadziejna muzyka w stylu "takata" po prostu nie umiem mimo szczerych checi, nudzi mi sie I nie mowie ze trzeba sie od razu upic, ale 2 driny i juz czlowiek ma nieco wieksza ochote ze wszystkimi potanczyc i sie troche powyglupiac

Mnie z kolei baaardzo dziwi to wnikanie ludzi "a dlaczego nie pijesz? a po co? a czemu tak? a jakie leki bierzesz? na to? czy na tamto? a naprawde nie mozesz?" po otrzymaniu wybitnie wymijajacej odpowiedzi "nie pije z powodow zdrowotnych"... Ale juz o tym jakis czas temu pisalam. I musze powiedziec, ze presja picia jest dosc duza, bo i tak czuje sie momentami jak kujon, ktory najchetniej by sie tylko uczyl i gardzi zakrapianymi imprezami, choc jest to tak dalekie od prawdy jak to tylko mozliwe

Cytat:
Napisane przez Ruby Invicta Pokaż wiadomość
Bo jak sama poszłam na studia to dokładnie coś takiego obserwowałam Nie twierdzę oczywiście, że to reguła. A co do wcześniejszego jeszcze - widziałam wielu studentów, którzy o życiu myśleli mniej poważnie niż gimnazjaliści
Fajnie, że byliście grzecznymi dziećmi, ja byłam trochę mniej, chociaż nigdy jakichś wielkich problemów rodzicom nie sprawiałam, bo miałam z nimi zawsze dobry kontakt. Zdążyłam przed 18-tką i spróbować alkoholu (jak zresztą większość ludzi, których znam) i przestać prawie w ogóle go pić. Nigdy ze mnie patologii nie było, do szkoły po alkoholu też nigdy nie poszłam, nie czuję się z tej okazji ani lepsza, ani gorsza
Ja w sumie sprawialam rodzicom i wychowawcom sporo problemow poczawszy od polowy gimnazjum (a raczej-dawalam sie czesto przylapac na tym, z czym innym udawalo sie skutecznie kryc ), ale i tak jestem teraz dokladnie na takich studiach na jakich chcialam, wiec w niczym mi imprezy czy wagary nie przeszkodzily, a mam cala mase wspomnien (tak wiem, ze grzeczne wizazanki tez maja, tylko inne ), zabawnych historii do opowiadania i powodow do smiechu ze znajomymi i czuje ze LO bylo naprawde super okresem Sila rzeczy na studiach delikatnie przystopowalam, tzn. nadal imprezuje i to czesto, ale nie mam potrzeby wychodzenia 3x w tygodniu po nocach i ze zwyklej posiadowy w akademiku nie robie opisow na fejsbuku "impreza zycia!" Bo tez zauwazylam takie zjawisko (nie regule, zeby nie bylo), ze kto zakosztowal tego i owego w LO to na studiach juz go tak do tego nie ciagnie, natomiast ludzie, ktorzy poprzyjezdzali na studia z roznych wiosek czy malych miasteczek gdzie byli trzymani "na smyczy" rodzicow caly czas to teraz zachlysneli sie miejskim zyciem nocnym i-uwaga uwaga-uwazaja sam fakt, ze pija alkohol za +100 do swojej zaje***tosci, jakby to bylo cos wyjatkowego i potrafia papierowa opaske na reke z jakiejs zwyklej studenckiej imprezy w kiepskim klubie nosic przez nastepne 3 tygodnie na nadgarstku, bo w ich mniemaniu to chyba jakis maksymalny lans I wiele innych smiesznych zachowan bym mogla wymienic...

Cytat:
Mnie to w ogole dziwi (bardzo subiektywnie rzecz jasna) jak mozna w ogole nie lubic sportow zimowych

CG i olejowanie od listopada 2011 + walka z wypadaniem, zapuszczanie grzywy, powrót do naturalek...
claudiiin jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości