|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
raczej nie mam innego wyjscia
![]() zalezy mi zeby nasze przedszkole fajnie funkcjonowalo wiec bede musiala sie o to postarac a i podwyzka za tym idzie
|
|
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
docenili Cie gratuluje
|
|
|
|
|
#4894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() gratulacje! kasiaher ja bym do dyrki szła, jak piszesz że taka niechęć teraz co do żłobka
|
|
#4895 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Kasiaher i ja zgadzam się z Katunią, spróbuj najpierw podpytać bo czasem dzieci zmyślają jak z nut. Wiem jak moja bratanica wcisnęła babci bajkę, że jak szła do szkoły to zaczepił ją jakiś facet i chciał skusić na cukierka i że ona zaczęła krzyczeć i policję wezwali a to wszystko była fikcja ![]() Nas zasypało
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#4896 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Katuniu gratulacje!
należało Ci się u nas śniegu nie ma nic a nic, na plusie jest ciekawe jak będzie w górach... mogło by trochę być to by Olcia na saneczkach pozjeżdżała i my też
|
|
|
|
#4898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu to jest prywatny żłobek? --- Dzisiaj byłam na pobraniu krwi z rana, potem mama ufarbowała mi włosy, zrobiłam sobie hennę, peeling, depilację i wymoczyłam dupkę w wannie Dzisiaj mamy w grupie wigilię - mam stresa jak jasny gwint moja pierwsza samodzielna wigilia Serducho mi bije jak oszalałe... Idę ogarnąć pokoje, bo jest syf nie z tej ziemi... A po południu mamy jechać w sprawie okien - pewnie już podpiszemy umowę - choć nie powiem, ze mnie wkurzyli, bo po konkretnych wyliczeniach wyszło + 800 zł ;/ no tak, jak powiedzieli, że może coś zejdą z ceny to teraz podnieśli, aby zejść też mi...
|
|
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Babeczki!
Katuniu gratuluję z całego serca Będziesz właściwą osobą na właściwym stanowisku, jestem pewna!U nas też nie ma śniegu, tylko mgła
|
|
|
|
#4900 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no własnie chodziło o spanie tak powiedział Dominik , a wcześniej pytałam Pani czy to może o te spanie chodzi i potwierdziła, Cytat:
marta poszłam do dyrki dlatego że. to była wychowawczyni Dominika w najmłodszej grupie, potem została zastępca dyrektorki i jest pielęgniarką więc był pod jej nadzorem ponieważ jest alergikiem pokarmowym i często wchodziła na grupę maluszków i potem jak był w średniakach jak coś było nie tak to zawsze do niej szłam , a teraz poniewaz zmarła tamta dyrektorka to ona została czasowo chyba dyrektorką więc dlatego myślałam o niej bo znam ją długo i zawsze jak coś chodizło o Dominika to ona najwięcej mi dała informacji i ogólnie bardzo dobrze go zna byłam rozmawiałam i ma zaobserwowac takie zachowania i podpytac w czy jest problem , zwróci uwagę głównej opiekunce żeby obserwowała Dominika podczas spania i nawet z Dominikiem porozmawia , powiedziała że bardzo dobrze że jej powiedziałam że mam nie bagatelizowac tego co moje dziecko mi mówi i poprostu sprawdzić to wszystko jestem zadowolona i będę rozmawiać z tą wychowawcą tez bardzo fajna babka zobaczymy , ale awaria totalna znowu była dzisiaj madzia a z kim jej Maja bo nie pamiętam fajnie że miałas taki udany dzień scio widzisz jak te dzieci zadziwiają, mój tDominik to mówi tak " dziękuje ci bardzo mamuś. kocham cię " albo "mamusi pyśny obiatek " mowię do niego : zrobic ci kanapkę ? a on " mamusia blawo śfetny pomysł, dziękuje " hehehe......a jakie ma czasami teksty to wymiękam myszka tóż to kawał chłopa ci rośnie
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
||
|
|
|
#4901 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chce śnieg na święta !!!
u nas tylko mgły pod dostatkiem.Byłam od rana na zakupach, ostatnie rzeczy na święta kupione. Idę z bratową robić pierogi. |
|
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
u nas mgła zeszła już , ja się byłam zaopatrzyć w lukier żółty, przyprawę do piernika, wałek
|
#4903 | ||
|
Zakorzenienie
|
gdzie ty masz śnieg? u nas od niedzieli zero śniegu i do tego plus 5
![]() Cytat:
Cytat:
ale dobrze ze rozmawialas z poprzednia wychowawczynią mam nadzieje ze sprawa sie wyjasni..ale kto go moze bic skoro mówisz ze wychowawczyni fajna.. jakas inna opiekunka? zapytaj go przy zabawie ktora ciocie lubi najbardziej a z która lubi sie bawic najmniej polozcie misie spac niech ci pokaze jak w żlobku panie klada dzieci bo ty nie wiesz a chcesz tak samo polozyc misie i co sie wtedy mowi a jak mis nie chce spac etc....
|
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wlasnie wrocilam z ostatnich zakupow powoli ogarniam wszystkie sprawy ktore sa do zalatwienia w pl... jak zwykle duzo tego ;/ i bedzie trzeba zaczac male pakowanie... duuuuzo rzeczy sie nazbieralo, wiec trzeba to robic z glowa zeby niczego nie zapomniec
|
|
|
|
|
#4905 |
|
Zadomowienie
|
Hello
wpadłam tylko na chwilę, nie zdążyłam Was nadrobić ale wszystko przede mną![]() Właśnie skończyłam myć okna, jutro pierogi i uszka a później tylko ogarnąć, upiec piernik z powidłami i ubrać choinkę, po którą trzeba jeszcze jechać (mamy żywą). No i popakować prezenty ufff Katunia już gratulowałam, ale jeszcze raz z całego serca gratuluję
|
#4906 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dla mnie to jest odpowiednia reakcja na tak głupi komentarz teściowej Cytat:
Cytat:
gratulacje!U mnie super Nie mam czasu pisac w pracy. W poniedziałek byliśmy sprawdzac echo serca i przepływy Dopplera i SYNUŚ zdrowy jak ryba Waży 350 g i jak się wierci to mnie gilgocze W wiele ubrań już się nie mieszczę, ale mi to nie przeszkadza
|
||||
|
|
|
#4907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasiaher dobrze,że rozmawiałaś z wychowawczynią małego, bardzo fajnie powiedziała, że nie wolno bagatelizować słów dziecka, tylko je sprawdzić. |
||
|
|
|
#4908 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4909 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tesiowa, no cóż przechodzi samą siebie Cytat:
[ Cytat:
tzn. jaka masz teraz fryzurkę? zaczęłam czytać "Pięćdziesiąt twarzy Greya" wciąga... ![]() Ostatnio zmeczona jestem... w tym roku na Wigilie uderzamy do moich rodziców więc mam na głowie tylko krokiety i pierogi
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my wlasnie intensywnie "walczymy", by do Ciebie dołączyć także trzymajcie kciuki
|
|
|
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszalalas ![]() fajnie ze robicie sobie wigilie ![]() : musze to znajomym w przyszlym roku zaproponować ![]() dostalam!!!! na urodziny ale czeka w kolejce teraz czytam pasje wg sw hanki (2 czesc dziewczyny z zapalkami) potem dom nad przepascia (2 czesc drzwi do piekla o tej wieźniarce i jej wychowawczyni z wiezienia) do tego kostucha i wszyscy mezczyzni mojego kota ![]() nigdy nie mialam takiej kolejki ksiazkowej ![]() mialam jaselka ![]() wyszly cudownie ![]() poza jednym dzieciakiem ktorego mialam ochote rozwalic - pewnie wam opowiadalam o chlopcu ktorego tata "wychowuje" na prezesa i zachowania spoleczne nie sa porzadane chodzi w koszulach z mankietami a leżakowanie jest infantylne... no to dal taki popis na jaselkach (przedrzeźnial dzieci sam mowil jak jelop smiał się tupal) mama była czerwona a tata bil brawo! genialni... poza tym wystep bardzo fajny zakonczony standardowo tym ze rodzice za stolami dzieci demoluja sale i dekoracje ale przeca im uwagi rodzice nie zwroca bo sie dzieci fajnie bawia.. no ale mamy pomogly posprzatac ogólnie jestem zadowolona
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiaher dobrze, że już po rozmowie i fajnie, że dyrektorka przyjęła taką postawę. I myślę też, że ten sposób, o którym pisała Marta, żeby Dominik ci pokazał co się dzieje w żłobku na misiach jest bardzo fajny.
Gold cudowne wieści! Marta czytam teraz "Drzwi do piekła", wciągające!!! Bardzo mi się podoba. Super, że jasełka się udały, a tego tatusia pozostawie bez komentarza ![]() Kliwia właśnie sobie uświadomiłam, że Zuzilla dzisiaj ma święto! Wszystkiego najlepszego dla niej, ucałuj ją mocno ode mnie i Marcelinki |
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Gold -super, gratuluje synusia
Kasiaher - dobrze ze porozmawiałas.mam nadzieje ze to jednak nie bedzie prawda. Rosette - jaka masz fryzurke? mnie tez znow kusi zeby zapuszczac ![]() moj Tomek dzisiaj płakał o byle co od rana...co chwile syrena juz nie mialam siły na niego, az przyszedł do mnie ze mam go pocałowac w buzi w środku, wiec pytam czy go cos tam boli to wziął moj palec i pokazał mi "tam" a tam wychodza mu dwie górne piatki...jedna przebita druga tuz tuz...dopiero co wyszły dolne ![]() cwiczylismy dzisiaj razem dalam rade 20 minut skalpela ale przyznam ze nie robilam wszystkich powtorzen bo zwyczajnie nie dawalam rady, no czego sie spodzewac po takiej kondycji
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2012-12-19 o 20:47 |
|
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ZUUUUUUZIUUUUU najlepszego z okazji drugich urodzinek!!! duzo radości zdrowka i spłenienia marzen! niech mama i tata się zawsze ciebie słuchaja
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz trzeba będzie założyć nowy wątek
|
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
nie takie zaraz nie takie zaraz
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kasiu z mężem siedzi mała ![]() Gold super ![]() India zleciało, zleciało Wczoraj Maja już 7 miesięcy skończyła ![]() Marta super, że jasełka sie udały. U nas jest masa śniegu. Jak wczoraj jechałam samochodem to najpierw mąz musiał drogę do samochodu nam łopatą odkopać Ja dziś jak wyszłam do pracy o 9 tak wróciłam o 19. Po pracy była Wigilia. Było bardzo sympatycznie, potem kolacja (jak na weselu bo 100 osób zatrudnionych + goście jak prezydent itp.). Objadłam się, nawet kapusty z grzybami spróbowałam. |
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje wszystkim za gratulacje !!
Zobaczymy czy podołam nowym obowiązkom. Co prawda juz teraz duzo robie spraw organizacyjnych ale teraz bedzie tak na serio. Ciekaw jak moje panie zareaguja na taka sytacje... Cytat:
U nas tez dzis swiateczne spotkanie z rodzicami, wyszlo fajnie. Maly wystep, zaciał sie magnetofon (na szczescie kiedy dzieci grały na dzwoneczkach wiec zagłuszyly haha), strojenie pierników i rozstrzygniecie konkursu na bomke - wiecie jaka byla pierwsza nagroda? rodzinny deser w restauracji na miescie Moje dziecie lezy wlasnie w lozeczku i bawi sie w klanzowe zabawy,slysze "raczki,nóżki, młynek szaaaaa" i odlicza do pieciu
|
|
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu sto lat słoneczko!!
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciala zalozyć nowy z racji tego, że jeszcze nigdy nie zakladalam a marzy mi sie zafasolkowanie
... ale chyba nie da rady bo jutro nie nastukamy chyba 100 postow, a w piatek z samiuskiego rana prujemy do polandii i bede pewnie odcieta od swiata przez jakis czas
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

I jak, zgadzasz się?? 

ja bym do dyrki szła, jak piszesz że taka niechęć teraz co do żłobka

i my też 

też mi...

dla mnie to jest odpowiednia reakcja na tak głupi komentarz teściowej

... ale chyba nie da rady bo jutro nie nastukamy chyba 100 postow, a w piatek z samiuskiego rana prujemy do polandii i bede pewnie odcieta od swiata przez jakis czas