|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
Cytat:
Gdyby to była jakaś jednorazowa opłata na zawsze, to pewnie bym się skusiła, ale 4,99$ za miesiąc, to prawie 200 zł rocznie. Bez przesady! Ogólnie polecam też: http://pixlr.com/express/ Ale to jednak nie to samo.
Edytowane przez Super Girl Czas edycji: 2012-12-19 o 10:18 |
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do makijazu, wrzucaj, wrzucaj, jestem fanką Twojej urody ![]() Na swoją pocztę narzekać nie mogę, babki sa fajne, a listonosz ma mój numer w swojej komórce Kurierów nie lubię, ale jak już zamawiam coś za ich pośrednictwem, zawsze biorę płatność za pobraniem, jak nie doręczy, to mam na to wylane i zawsze ewentualnie mogę coś na szybko dokupić stacjonarnie. Chociaż odkąd biorę przesyłkę za pobraniem zawsze dzwonią i umawiają się na konkretną godzinę, a czasem udaje się zmienić adres dostawy na pracowy. Idzie do mnie mój kindelek prezentowy, amazon w niecały tydzień się wyrobił ))) Co prawda i tak dopiero pod choinką go otworze, ale ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- A i dostałam propozycję współpracy od Sigma beauty, ale nie bardzo wiem, czy jest sens w to wchodzić. Jakieś sugestie?
|
|
|
|
|
#1923 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, ale spodziewałam się, że tak zrobią... no nie, trzeba będzie jakoś kombinować :/
|
|
|
|
|
#1924 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to mogli zostawiać wielkie paki na urzędzie i od razu wypisywać na nie awizo. No bo listonosz ma tylko torbę i wózek a niech mu przyjdzie jednego dnia 15 dużych paczek jak poducha, no to jakby chciał to nie ma jak tego zabrać. Nie to co kurier, on ma całe auto. Tyle, że powinien dać Ci to awizo do ręki i powiedzieć, że możesz od razu odebrać. No albo trzeba wcześniej się na poczcie czy to bezpośrednio z listonoszem umawiać.
|
|
|
|
|
#1926 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja nie czekam już na prezenty ale henna do włosów to mogłaby już przyjść bo mam prześwity już siwe
|
|
#1927 | ||
|
Zadomowienie
|
dzieńdoberek
czasami też u nas tak jest, że ja pochłaniam więcej nie ma sobie czasem żałowaćCytat:
Cytat:
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
lele no też bym się nieźle wkurzyła gdyby mnie takie coś spotkało. Nie wiem jakoś u mnie zawsze są na czas kurierzy, dzwonią, a jak mnie nie ma zostawiają u sąsiadów, nie miałam problemu do tej pory. Nawet jak byłam gdzieś indziej, to dzwonił, że o tej i o tej będzie i byli zawsze. Także no nie jest to fajne, bo przed świętami zwłaszcza , to każdy liczy na to ,że będzie na czas. aSHa85 wypróbuję to zobaczę, może później do nich napiszę, że chciałabym więcej pędzelków przetestować , to bym mogła ocenić i Wam przekazać te info póki co tylko podkład zdążyłam lekko przetestować. Myślałam, że będzie za ciemny, ale ładnie się wtapia w skórę. Ma w składzie silikony, ale mi to akurat nie przeszkadza, jednak innym może. A co do Picmonkey to tak samo było z Picnikiem, zamknęli w końcu stronę, a teraz to samo będzie pewnie z Picmonkey. Bo te same funkcje były... Teraz właśnie korzystam z tej pixlr.com strony i jest dobra
|
|
|
|
#1929 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a kiedy CI zmienili status a wysłane ? może jeszcze się nie uporali z tymi paczkami wszystkimi to wszystko wina blogerów !Cytat:
![]() dziękuję ![]() ![]() Cytat:
a kiedyś mi pajac zostawił paczkę z kosmetykami (od koleżanki z usa wielka paka) przy bramce! dobrze, że moja mama wracała to widziała... jak bym go złapała tak bym udusiła chyba!
|
|
|
#1930 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Pół biedy, jakby zostawił na poczcie, odebrałabym sobie. Ale nie, on wziął ze sobą i chyba schował gdzieś na cały dzień udając, że ma zamiar doręczyć.
|
|
|
#1931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Też dostałam propzycję od Sigmy ale nie wiem ock Cytat:
![]() Właśnie sprawdziłam i wygrałam konkurs na fb Rimmel
|
||
|
|
|
#1932 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam, byłam u dentysty na usuwaniu kamienia, nienawidzę tego.
![]() Dostałam już prezenty świąteczne od brata i TŻ. Od brata grubą lokówkę, a od TŻ szczoteczkę elektryczną, czyli to co chciałam. ![]() Od TŻ mamy dostaniemy Playstation 3 i coś jeszcze, ale TŻ mi nie chciał powiedzieć co. ![]() Co jak co, ale niespodzianek nie lubię i zawsze wyciągnę od kogoś co dla mnie ma. I TŻ przez to na mnie mówi księżniczka męczybuła. ![]() Biorę się za małe ogarnianie, bo rodzice i siostra TŻ z rodziną wpadną dziś na urodziny TŻ
|
|
#1934 |
|
Life is a drink ...
|
Jakie ja mam braki w blogu i na wizazu
![]() dobra jade na miasto zapłacić ostatnie rachunki po zakupy i czas coś stworzyć
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od 3 lat sukcesywnie mówię rodzicom, co chcę dostać na Gwiazdkę, po czym sama sobie prezenty zamawiam, oni płacą, a ja grzecznie zaczynam ich używać po Wigilii
I tak dostałam już tablet graficzny, torebkę i w tym roku suszarkę ![]() Miałam dość wiecznego dostawania ubrań, w których nie chciałam chodzić, na czele z dziwną bielizną i skarpetkami
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pewnie dzisiaj będzie kurier z paczką od Rossmanna tzn. chciałabym żeby był a jak będzie w rzeczywistości to się okaże
|
|
|
|
#1937 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() ale zaniedbałam bloga, ale to wszystko przez tą uczelnię, jak pojadę do domu na święta to muszę nadrobić i napisać trochę"na zapas' bo później sesjaaa.... i muszę się pochwalić jako jedyna z grupy dostałam 5 za zaliczenie ćwiczeń i uwaga ustne!( zawsze mam megaa stresa jak muszę odpowiadać ustnie)
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie cierpię ustnych zaliczeń
|
|
|
|
|
#1939 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
Cytat:
u mnie tez remont ![]() polecam również pixlr |
||
|
|
|
#1940 |
|
Zadomowienie
|
dzięki
też właśnie nienawidzę ustnych bo zawsze denerwuje się jeszcze bardziej i trzeba się wykuć, ładnie wysłowić a np w teście można strzelać;p
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1942 |
|
Wtajemniczenie
|
widziałyście?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=664022 mi też się ktoś włamał na fb i pocztę |
|
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra.
|
|
|
#1944 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie ja od wczoraj nigdzie sie nie logowałam bo nie było czasu. Dziś wchodzę na pocztę i maila, a tu ostrzeżenie, że ktoś mi się logował!
Na szczęście nic mi nie namieszał, ale maila skasowałam i hasła wszędzie pozmieniałam |
|
|
|
#1945 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym się zdenerwowała jak chodzi o coś małego. Cytat:
Gratsy! ![]() Cytat:
Twój mail jest na tej liście? Dalej nie wiem jak ma mój blog wyglądać |
|||
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Ja też, bardzo się stresuję
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
U mn ie na blogu dziś zupełnie nie kosmetycznie, ale piernikowo ;-)
|
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
smakowite
|
#1950 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() [QUOTE=kobietasukcesu;3819 7913 Mam teraz pomalowanie lakierem Essie i zastanawiam się czemu mają tak różną trwałość Teraz jeden mi ładnie trzyma 4 dzień, niedawno malowałam innym to ledwo dzień przetrwał Zauwazyłam, choc akurat nie na przykładzie Essie, że rózne lakiery tego samego producenta róznie się trzymają w zależności od koloru. Może to kwestia barwnika? Cytat:
![]() Cytat:
![]() A paczki to w ogóle rozwozi inny listonosz i ma do tego samochód służbowy. Większe polecone normalnie w torbie noszą. gratulacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na szczęście nie ma tam mojego loginu, ufff...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

))) Co prawda i tak dopiero pod choinką go otworze, ale
, ale spodziewałam się, że tak zrobią... no nie, trzeba będzie jakoś kombinować :/
) to mogli zostawiać wielkie paki na urzędzie i od razu wypisywać na nie awizo. No bo listonosz ma tylko torbę i wózek a niech mu przyjdzie jednego dnia 15 dużych paczek jak poducha, no to jakby chciał to nie ma jak tego zabrać. Nie to co kurier, on ma całe auto. Tyle, że powinien dać Ci to awizo do ręki i powiedzieć, że możesz od razu odebrać. No albo trzeba wcześniej się na poczcie czy to bezpośrednio z listonoszem umawiać. 

Pół biedy, jakby zostawił na poczcie, odebrałabym sobie. Ale nie, on wziął ze sobą i chyba schował gdzieś na cały dzień udając, że ma zamiar doręczyć.

Nie cierpię ustnych zaliczeń
Teraz jeden mi ładnie trzyma 4 dzień, niedawno malowałam innym to ledwo dzień przetrwał