|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
Ja jestem ciekawa, kiedy dotrą wysłane przeze mnie paczki. Wysłałam wczoraj, priorytetem, poczta zdarła jak za zboże i ponoć na 80% miały być dziś- nie ma :| norma....
|
|
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, że przed świętami poczta i firmy kurierskie mają gorący okres, ale człowiek płaci za priorytet ( za dwie paczki, które nie ważyły kilograma zapłaciłam 22zł), więc liczy na szybkie dostarczenie. Jak się nie wyrabiają, to niech więcej ludzi zatrudniają, byle nie okradali paczek.
|
|
|
|
#1955 |
|
Rozeznanie
|
Wkurzyłam się dzisiaj w Hebe. Chciałam kupić na prezent zestaw słodkości z Chocolate Company, który w gazetce i na stronie internetowej Hebe jest w cenie 29,90, a w drogerii sprzedają go za 49,90(!), a za 29,90 jakiś mniejszy. http://www.drogeriahebe.pl/produkty/...olate-company_
Zapytałam o to ekspedientkę, a ona jedyne co miała mi do powiedzenia, to że ona nie odpowiada za to co jest w gazetce. Powiedzcie mi, jak to wygląda w świetle praw konsumenta? Czy mam prawo kupić towar po cenie widniejącej w gazetce i na stronie, czy sklep ma prawo sprzedawać go w innej cenie?
Edytowane przez Super Girl Czas edycji: 2012-12-19 o 15:32 |
|
|
|
#1956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj zrobiła jazdę w Naturze Ale ostatecznie musiałam przeprosić, bo nie wiedziałam, że te pieprzone wkłady cieni Kobo dzielą się na dwa rodzaje i tylko jeden był w promocji. A już byłam bojowo nastawiona Jeszcze TŻ zabrałam Ale ostatecznie przyznałam się do pomyłki, chociaż baba była trochę wredna.Cytat:
Doszła do mnie nagroda od Ciebie Ślicznie dziękuję Czy list od Świętego może być opublikowany? ![]() A tej historii to współczuje i wcale się nie dziwie, że jesteś wkurzona Ja jeszcze nigdy nie doświadczyłam takich zachowań. Prawie do wszystkich kurierów mam numery telefonów, z kilkoma jestem już na Ty Znam mniej więcej ich godziny pracy, a jak mnie nie ma to u sąsiadów zostawiają. Z listonoszem tak samo. No, ale jak widać zawsze można trafić na buca... Kurde, prawie bym dzisiaj mandat dostała Tym bardziej, że muszę kupić aparat, bo mój padł Polecacie jakąś cyfrówkę do 500 zł?Studiuje właśnie Internet
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Annaluka ja mam canon ixus 130 i jestem zadowolona
|
|
|
|
#1958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Powiedzieli, że transport rano z paczkami do Krakowa im się mocno opóźnił. Z tego powodu wszyscy kurierzy wyjechali dużo opóźnieni. Kurier fizycznie nie dał rady już u mnie być i zrobił błąd. Bo zamiast ustawić inny status, ustawił ten o próbie doręczenia (co pewnie jest kłamstwem, że to był przypadek, ale niech już im będzie). Paczka już dostarczona, do sąsiadki, której właśnie nie ma. Mam nadzieję, że paczkę da mi, a nie mojemu Tz-towi :P Bo po nadawcy zorientuje się co jest w środku.... Cytat:
|
||||
|
|
|
#1959 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.Na szczęście nie miałam do tej pory większych problemów z dostarczycielami przesyłek (odpukać), ale zdarzało się awizowanie przez listonosza, mimo że cały dzień ktoś był w domu. Wkurzyłam się za to na jedną księgarnię internetową. Twierdzą, że dostarczają zamówienie do swojego punktu w jeden dzień roboczy. Składałam zamówienie w sobotę i planowany odbiór miałam mieć wczoraj, o czym powinnam zostać powiadomiona sms. Tymczasem dzisiaj wchodzę na konto, a zamówienie nadal jest w trakcie kompletowania. Jak dojdzie przed świętami to cud. Dobrze, że wybrałam płatność przy odbiorze, wściekłabym się, gdybym musiała walczyć z nimi o pieniądze.
|
|
#1960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że dotarła i mam nadzieję, że u Ciebie się też sprawdzi. To miło ze strony policjantki ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
Ale chociaż nie krzyczałam na nią (baaardzo się pilnuję w tej sprawie)! :PNo wiesz, dostarczają w jeden dzień, ale zamówienie kompletują 10 :P |
||
|
|
|
#1961 |
|
Klientka w krawacie
|
Możliwe. Mimo wszystko nie powinni pisać przy opcjach wysyłki, w ramach bezpłatnej dostawy do punktu: do odbioru w następny dzień roboczy.
|
#1962 |
|
Rozeznanie
|
moniak85 - co remontujesz Kochana?
|
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
Lele
Albo i trzy dni. Bo o ile jedna paczka powinna być dziś- do Rybnika mam jakieś 2h drogi autem, to druga faktycznie może iść dwa dni- kierunek Łomża. |
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
W końcu wracam do Was i może uda mi się dzisiaj napisać jakąś notkę na blogu. I muszę się pochwalić. Wygrałam dziś swoją pierwszą paletkę Sleek
|
#1965 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!![]() Cytat:
od razu agresywne nastawienie i pretensje![]() Cytat:
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Dimiti
Nie osłabiaj mnie specjalnie wczoraj to wysyłałam żeby na święta dotarło, a nawet i wcześniej może w poniedziałek dojdą
|
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie gratulujęwłaśnie był listonosz ale miał minę jak zobaczył mój makijaż przyniósł mi choise oczywiście maseczka w dwóch słoiczkach będzie jako maseczka do stóp na twarz tego nie położę
|
|
|
|
|
#1968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jestem po drugiej kawie i napiłabym się trzeciej, ale nie mam już mleka :/ |
|||
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
4 dni? to chyba priorytet priorytetowy ![]() dziękuję dziewczyny i czy nie zachoruję na kolejne paletki
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Zyskowa
Błagam... nie strasz mnie. To właśnie były paczki priorytetem posłane. |
|
|
|
#1971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jakoś niesamowicie długo teraz priorytety idą już od jakiegoś czasu w sumie
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
Dimiti
Ostatnio paczka wysłana bez priorytetu 4 dni szła :| poczta mnie po prostu rozwala |
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
mi Priorytet szedł w 2 dni
|
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ech, też dziś kurier u mnie był. Co prawda z jedzeniem dla koty, ale zawsze to paczka ;P I owszem - zadzwonił do mnie...ale jak był przed domem i mnie nie było. Z fochem, że mnie nie ma. A co ja, jasnowidz jestem i mam w kuli wyczytać kiedy on się pojawi? Denerwuje mnie właśnie to, że do mnie tylko kurier z Schenkera dzwonił, a tak to żaden nie raczy zapytać czy ktoś będzie w domu. Tak poza tym to zrobiłam sobie dzisiaj masło orzechowe i jestem zachwycona A teraz idę pisać notkę
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
zyskowa gratuluję wygranej
mi priorytet w dwa dni idzie, ekonomiczny okolo 4 dni. Dłuzej no niestety ;/ z tych nudow i choroby zaczelam ogladac top model |
|
|
|
#1977 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ewalucja! Finansistko, mogę podręczyć!? Zostaly mi dwa zadania i zaraz zwariuję :/
Mam takie zadanie: ok, wykminilam chyba:P Jak to ruszyc?
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-12-19 o 19:47 |
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
coś mi się chyba dzieje bo zaczynam namiętnie oglądać suknie ślubne
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko faceta brak |
|
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie mnie przebiłaś!
zastanawiam się czy gdybym wystąpiła na ślubie w czarnej sukni to czy ktoś by zawału nie dostał
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

11.10.2014

Ale ostatecznie musiałam przeprosić, bo nie wiedziałam, że te pieprzone wkłady cieni Kobo dzielą się na dwa rodzaje i tylko jeden był w promocji. A już byłam bojowo nastawiona
Jeszcze TŻ zabrałam
Ale ostatecznie przyznałam się do pomyłki, chociaż baba była trochę wredna.
Ślicznie dziękuję
Ja jeszcze nigdy nie doświadczyłam takich zachowań. Prawie do wszystkich kurierów mam numery telefonów, z kilkoma jestem już na Ty 

Pół biedy, jakby zostawił na poczcie, odebrałabym sobie. Ale nie, on wziął ze sobą i chyba schował gdzieś na cały dzień udając, że ma zamiar doręczyć.