|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
a ja jutro jade na zakupy, wiec wlosy chyba umyje wieczorem
![]() na wlosach bringraj
|
|
|
|
#92 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Cytat:
WITAM W NOWYM W¡TKU Ja mam strasznie porozdwajane koñcówki, ale pewnie póki nie zetnê wszystkich rozjasnionych wlosow to zawsze bêd± takie brzydkie Ale pêdzicie hoohohh, tak to jest jak cz³owiek mieszka w lesie i nie ma dostêpu do interentu hehe ![]() Dzi¶ umy³am w³osy, uprzednio nic nie nak³adaj±c na nie, balsamem BDFM a pozniej odzywka Alie z Kaufaa - ktora w skladzie nie ma nic. I od skalpu s± fajne a dalej przeci±¿one...ciekawe od czego :/ Chyba to sls-y tak mi skalp mêcza ¿e swêdzi i ¶mierdzi bo po tym balsamie swêdzenie zmniejszy³o siê o 80%. Ale to nie dal mnie mycie nim...musze poszukaæ czego¶ innego hmmm
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
rock - a u mnie w³asnie wydaje mi sie ze tkai duz jest za duzy, hociaz sama nie wiem
|
#94 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 906
|
Helo
wpad³am siê tylko przywitaæ w nowym w±tku ![]() nadrabiaæ bêdê wieczorem bo za chwilê wybywam na spotkanie wigilijne z pracy
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Znalaz³am sobie wyt³umaczenie na dzisiejsze zakupy w³osowe
![]() Jest zima, wiec potrzebujê kosmetyków z silikonami, a te, które mam w domu s± w wiêkszo¶ci bezsilikonowe i mi ich szkoda
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
|
|
#97 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Cytat:
![]() :brzyda l:![]() ![]() Nie by³o mnie ile ? 18 godzin ? 19.. W 19 godzin uda³o wam siê zape³niæ 6 stron ?! 2 w starym w±tku i ju¿ 4 w nowym ? Dobijacie mnie. Ja dzisiaj mia³abym ³adne loczki. Mia³abym, gdyby nie fakt, ¿e lewa strona klapnê³a. O tak, klapnê³a |
|
|
|
|
#98 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Poza tym, ¿e ¶mierdzi?
Przede wszystkim wyprostowa³a mi w³osy, ¿e a¿ z wra¿enia nie zaplot³am warkocza. Chocia¿ i tak siê koñcówki pofalowa³y nastêpnego dnia ![]() Na pewno nic nie przyciemni³a. A efekty to czy ja wiem mia³am wra¿enie, ¿e mam sztywne w³osy i jako¶ mniej siê b³yszcz± ni¿ zazwyczaj. Podejrzewam, ¿e parafina nie ma na mnie zbyt dobrego wp³ywu Cytat:
|
|
|
#100 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 898
|
Witam w nowym w±tku, ale pêdzicie!
![]() Dzisiaj na w³osach sezam, mycie BDFM i maska Sleek Line. Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#101 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cytat:
Kupiê pewnie jak mi siê nie¶miertelna garnierowska AiK skoñczy. Cytat:
No i na co mi by³a ta zbyteczna umiejêtno¶æ. Lokalizacja fajowska, teraz czas szukaæ sponsora/sponsorów Zapewne zainteresujê siê tym sklepem. Dziêki za cynk, choæ znaj±c nasze szczê¶cie to zanim tam siê docz³apiemy, to sklep zostanie przeniesiony albo zlikwidowany Du¿o s³ysza³am o kryszta³owej, ale nigdy tam nie by³am. Mo¿e czas to zmieniæ? ![]() Cytat:
![]() Biovax u nas?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
|||
|
|
|
#102 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 664
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Cleo ale blask w³osów..wow
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupi³am Fructisa oleo repair(w DP), Ziajê intensywn± odbudowê b/s ( w Laboo), mia³am ju¿ j± kiedy¶ i bardzo j± lubiê i maskê Ziaja z mas³em kakaowym w aptece obok DP i w³a¶nie tam by³y Biovaxy 500ml
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Jest MEGA, mam ju¿ na paznokciach
Jak przekonaæ ch³opa do kupienia mi lakierów na Gwiazdkê lub urodziny? Najlepiej z tej serii i konkretnych
|
#106 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 191
|
Hallo dziewczyny
![]() Bardzo proszê o pomoc Ogolnie to dluuuugo dbam o wlosy , w styczniu stuknie mi rok. Moje w³osy przesz³y wieeeele, codzienne prostowanie, tapirowanie, lakier, suszenie, farbowanie na ciemno, tarmoszenie i podwojne rozjasnianie, wtedy uzywalam tylko szamponu i jakiejs odzywki, z silikonami pewnie, to wszystko ,a mimo to trzymaly sie i to bardzo dobrze! Czasami nawet ktos mnie pochwalil za wlosy Podczytalam tutaj Was na forum i pomyslalam ze skoro teraz mam je w takim stanie to dopiero bym miala je piekne jakbym zaczela tak o nie dbac no i sie podjê³am wyzwania Wlosy rosly i rosly a ja je podcinalam i podcinalam, az udalo mi sie calkowicie pozbyc starej farby,odstawilam prostownicê, bardzo rzadko suszylam, teraz mam swoje naturalne wlosy, do tego dochodzi nawilzanie ich, olejowanie, czasami jakas proteinka, no i nie p±trzac wlosy powinny juz byc w swietnej kondycji po takim rozpieszczaniu , delikatnosci i systematycznosci, ale jednak... nie s± , wygladaja nawet gorzej zanim wpadlam w to cale maniactwo, nie umiem dojsc w czym im nie dogadzam. Robiê gdzies wielki blad, ale nie umiem rozgryzc gdzie. Na pewno to nie jest problem wewnêtrzny, mialam rozne badania i wszystko ze mn± ok, dobrze sie odzywiam, nie jem tego syfiastego jedzenia, witaminki, owoce, pilam pokrzywe i drozdze. Ostatnio pani fryzjerka zapytala mnie czy prostuje wlosy bo sa takie troche podniszczone. Az sie ca³a czerwona zrobilam z w¶ciek³o¶ci, se mysle super tyle skakam przy nich zeby mi ktos mowil ze zle wygladaja... JAk sie na nie patrzy to mozna pomyslec, ze sa takie chocby pozbawione jakiejs zewnetrznej ochorny, takie matowe , w dotyku sa bardzo mieciutkie i mile ale jak sie ich nie dotknie mozna pomyslec ze sa szorstkie. Nie b³yszcz± prawie w ogole, szczegolnie w taki ponury dzieñ. Jestem szatynk±, ale ten moj kolor zamiast zeby byl jasnym brazem to taki zrobil siê, hm... czasami mi przypomina jak±¶ sraczkê! Serio :/ za przeproszeniem... nie sa takie sprê¿yste i ¶liskie tylko jakies takie zbite ze soba wszystkie, takie "opadniête" szybko opadaj± z si³ , klapn± i smetnie wisz±.na pewno to nie brak protein , juz testowalam i bylo po nich jeszcze gorzej. Mam nadzieje ze wiecie mniej wiecej o co mi chodzi. Wybacznie ze tak sie rozpisalam, czekam na jakies odpowiedzi , porady ![]() Teraz podejrzewam ze przekarmilam je humektanami , chociaz wcale tak duzo ich nie dawalam, no ale robie im detoks od nawilzaczy ,zobaczymy, to by troche pasowalo do tego mojego opisu , jednak w±tpiê zeby przy takim przekarmieniu robil sie az taki MAT z wlosow i takie byle co ![]() Byly czas ze byly w dobrej formie, ale ostatnio znowu cos sie dzieje .. Edytowane przez affbe Czas edycji: 2012-12-19 o 18:08 |
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mo¿e id¼ z nim do sklepu i pokazuj które Ci siê podobaj± i powiedz ¿e chcia³aby¶ takie mieæ, a sam kupi? Czy raczej nie?
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam za offtop, ale pi³a która¶ z Was nowego reddsa?
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
ej, a jaki to nowy ?
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 471
|
¶ciê³am sama to siê pokazujê (zd±¿y³am ju¿ przetrawiæ swój wybryk)
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszê kogo¶ napu¶ciæ na niego Poka¿ê w domu dopiero, aparat ju¿ pojecha³
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale krêcio³y
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech, jadê jutro do CH, w którym jest SP, obym nic nie kupi³a... mam nadziejê, ze trafiê na jak±¶ sukienke, albo ³adny sweter i to na to wydam kasê![]() chcia³abym: http://www.hm.com/pl/product/03348?article=03348-B http://www.hm.com/pl/product/05805?article=05805-B http://www.hm.com/pl/product/06920?a...rticle=06920-C |
|
|
|
|
#116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#117 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
popracujê w ¶wiêta nad takimi krêcio³kami takie w³a¶nie bym chcia³a... ![]() Cytat:
![]() -Yyy no du¿o nad tym rozmy¶la³em, chcê, ¿eby by³ idealny ale jeszcze ten... Nie. -No to ja bym bardzo chcia³a dostaæ to : ... Ja tak to za³atwiam ![]() Chyba moje w³osy nie lubi± tak d³ugo siê przytulaæ do olejków, bo przy myciu sporo ich polecia³o ok. 7 h siedzia³y... ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- weekendzie, nadchodzê!
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#119 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cytat:
Cytat:
![]() S³ysza³am o drogerii Laboo, mo¿e to g³upie pytanie, o¶mieszam siê, ale gdzie ona jest? ![]() Anio³ku, przyleæ do mnie na ¶wiêta Cytat:
http://www.hm.com/pl/product/06368?a...rticle=06368-B Tylko moja ma troszkê ³adniejsze sploty. Kremowa. Cieplutka jak nie wiem i za 60 z³ Mam jeszcze upatrzony p³aszcz, ale to w innym sklepie. Jest taki, jakiego szuka³am, ale cena trochê zabija. Jak nie bêdzie przeceny 27.12, albo zabraknie mojego rozmiaru to siê pochlastam A propos piw, po ¶wiêtach przed sylwkiem jeszcze obkupiê siê w czarne piwka: staroprameny, kozele i mo¿e jeszcze jakie¶ polskie. T¯ przywiezie swoje domowe wina i bêdê szczê¶liwa, oczka bêd± siê dos³ownie ¶wieciæ
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." Edytowane przez pluskotka Czas edycji: 2012-12-19 o 18:43 |
|||
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Nie chc± Ci sprzedawaæ?
najpierw muszê wgl je znale¼æ grunt, ¿e ¿urawinowe wesz³y na sta³e
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.

dziewczyno, szalejesz!

mia³am wra¿enie, ¿e mam sztywne w³osy i jako¶ mniej siê b³yszcz± ni¿ zazwyczaj. Podejrzewam, ¿e parafina nie ma na mnie zbyt dobrego wp³ywu 

takie w³a¶nie bym chcia³a...
ok. 7 h siedzia³y...