|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8101 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
katarzynko,
spoko-łatwo tu o pomyłkę-nic się nie stało ![]() kiciu, ja tez mam taką samą spiralkę i najlepsze bylo, kiedy poszłam do Pani doktor,która robi operację tylko w konkretne dni cyklu,no i w moim(naszym) wypadku klops! Powiedziala,zebym chociaż przyuważyła kiedy czuję się lepiej, a kiedy mam gorsze dni,co by się jakoś tam wpasować...a ja odkąd mam spiralę,to mozna powiedzieć,ze własnie nie miewam tych wahan nastroju z czego zresztą się bardzo cieszę... Z kolei drugi lekarz u ktorego bylam to powiedzialze wtedy to bez roznicy kiedy zrobimy zabieg-no i badź tu mądra.A faktycznie nie spotkalam sie aby ktokolwiek patrzyl na dni cyklu-pod warunkiem zeby nie trafic w plamienie...Jakbym miala jeszcze i na to patrzec to juz w ogole ciezko pogodzic wszystko ze wszystkim,zeby termin dobry wybrac Krisy, ja osobiście uważam,ze masz bardzo ładne te piersi-i tak jak Mya Ci napisała,poczekaj jeszcze,nic nie napinaj-to świeżynki i jeszcze się poukładają!!ładną miałaś wyjścióweczkę i teraz też ładne okrąglutkie piłeczki ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- A dzis moja sąsiadka meczy ten mój przepis na pierniczki,aż u siebie w domu czuję zapachy Prezenty też przed chwilą skończyłam pakowac-jutro je wywożę do rodziców,co by mi tu nikt nie zagladał ![]() Ostatnia pratia prania po wszach do wywieszenia czeka i ide spac,bo padam... Dobranoc Kochane |
|
|
|
#8102 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
pewnie większość albo śpi, albo odstawia dzieci do przedszkoli i szkół, albo w drodze do pracy ![]() my juz po karmieniu... teraz czas na zmianę pieluszki milego dnia dziewczynki aaaa... zrobilam wczoraj te ćwiczenia na nogi... biorąc pod uwagę "przymusowe przerwy" trwało to jakieś 6 minutek.... a dzisiaj mam zakwasy ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Aniu, a gdzie nowe fotki? Minęły kolejne 2 tygodnie
|
|
#8103 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio właśnie zaczęłam oglądać sekrety chirurgii i wszystko tam jest pokazane tak pięknie, fajnie a w rzeczywistości jest trochę inaczej, tak jak napisała Mya
dobrze że trafiłam na to forum, bo tu mogę się dowiedzieć jak to na prawdę wygląda.
|
|
|
|
#8104 | |
|
Zadomowienie
|
Mya
Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-19 o 09:26 |
|
|
|
|
#8105 |
|
Zadomowienie
|
Paularetka 03.01- 15 ![]() lubuss 22.01- 34![]() przedpo 24.01- 36 ![]() malina986 05.02- 48![]() Ehh widzę, że nadal nikt się nie intersuje odliczanką, szkoda, bo ta odliczanka to fajna sprawa i dziewczynkom przed myślę, że miło patrzeć jak te dni znikają Ilonko no to może być problem. Ja bym za cholere nie doszła do tego, gdybym żadnych plamień nie miała, bo nawet mając okres nigdy nie miałam jego "skutków ubocznych" Ciekawa jestem co pani dr by poleciła w takim wypadku. A i dlaczego właśnie w te wybrane dni cylku?Hmmm tego zrozumieć nie mogęAaaa zauważyłam, że w większości znikła mi opuchlizna na mostku i pod piersiami Ahh może to przez to dziwnie "urosły" mi piersiątka, ale niedługo po operacji jak mierzyłam miałam ok 93cm w biuście a teraz mam ok 91cm. Czyli wychodzi na to, że zmalały, ale pod biustem mam za to 70cm a kiedyś jak się mierzyłam miałam 72/73cm. Hmm metra krawieckiego nowego kupiliśmy, bo stary gdzieś się ulotnił a ten nowy deko mizerny, to może źle mierzy![]() Witam i miłego dnia życzę
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-19 o 14:13 |
|
|
|
#8106 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczycie ile będzie pacjentek po operacjach szukających odpowiedzi na różne pytania za parę msc. Porobią operacje skuszone tym filmikiem a po miesiącu dopiero zaczną pytać ![]() Cytat:
I dobrze piszesz ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||||
|
|
|
#8107 |
|
Zadomowienie
|
Krokusik donoszę iż odżywka, która poleciłaś na paznokcie jest najlepszą jaką miałam do tej pory
p.s. dodam jeszcze, że to najtańsza odżywka jakiej do tej pory używałam
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-19 o 15:10 |
|
|
|
#8108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8109 |
|
Raczkowanie
|
Jako przyszłej posiadaczce implantów, powiedzcie mi jedną rzecz proszę. Czy później, po zabiegu, gdy wszystko już się wygoi, można zapomnieć o tym, że się ma implanty? Czy ciągle trzeba będzie uważać żeby ich nie uszkodzić, uważać jak się śpi, itp. Czy funkcjonuje się tak samo jak przed zabiegiem?
Inna kwestia, to chyba pewne, że wkładki po ok 10 latach trzeba wymienić, nawet jeśli nic z nimi złego się nie dzieje? To mnie trochę martwi, bo ile można takie zabiegi przechodzić?
|
#8110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiciu moze u Ciebie sa produkty P2? Odzywki, lakiery i kremy do rak sa fantastyczne i maja swietne ceny. Wyprobowalam wiele produktow, zrobilam zapas bo w PL niedostpne. niestety ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Krokusiu |
|
|
|
|
#8111 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() MYUSIU wcielo wypowiedz Twoja ale juz widzę ![]() fakt-lody nas zblizyly zreszta piszemy rozmawiamy tefefonujemy-musimy sie znac ![]() a dar masz ojjj masz ![]() a wiecie jak ja napinam miesnie piersiowe tez mi sie bardzo odznaczaja piersi od miesnia, normalnie sie robi mega fałd pod spodem. w sumie mam tak od zawsze, ale nigdy nie zapytałam o to nikogo czy to jest jakieś wielkie upośledzenie ? KLAUDECZKA napisz co z wlosami zrobilas i pokaz koniecznie zdjecia ![]() ja zawsze jestem ciekawa wiec czekam na relacje co jak czym
|
|
|
|
#8112 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
sporo mnie nie bylo ale zaganiana jestem W zwiazku z tym ze wyjeżdzam jutro i tu nie zawitam życze Wam dziewczynki Wesołych Świat![]() ![]() i oczywiście aby wszystkie marzenia o piersiach sie spelnily![]() ![]() ![]() i gwiazdeczka odemnie spadajaca teraz kozecie wypowiedziec swoje cyckowe zyczenie oby sie spelnilo![]() ![]() ![]() ____________________$$$ _____________________$$$$ $ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$ $$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$ $$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$ $$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$
|
#8113 | |
|
Zadomowienie
|
Amorcio szczerze nie widziałam, ale z tego co przed chwilą patrzyłam to Ty w Niemczech nabyłaś. Hmm jak będę w pl będę musiała coś kupić, bo tu jak poszłam z kuzynką do sklepu i pytała babkę o taką odżywkę utwardzającą dostałyśmy lakier przeźroczysty z witaminami:/ Tak więc tu w Belgii nie będę szukać, bo bym wypłatę wydała całą nim kupiłabym to co potrzebuje, o ile w ogóle bym to dostała
Olivko Tobie również wesołych, ciepłych Świąt w gronie najbliższych, spełnienia marzeń i oczywiście by cycunie dłuuugoo posłużyły ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
|
|
#8114 |
|
Raczkowanie
|
Hej, hej Kobietki! Dawno mnie u Was nie bylo, tyle sie dzieje...
Wpadlam na sekundeczke pozdrowic Was swiatecznie U mnie wszystko OK, cycuchy dojrzaly, sa moje kochane i jak wlasne, a dokladnie za 10 dni slubuje ze swoim Lubym! Pozdrawiam wszystkie Cycatki, te co sa juz "po" te oczekujace niecierpliwie na swoj wielki dzien i te co sie wciaz wahaja!
|
#8115 | |
|
Zadomowienie
|
Również wesołych świąt i spełnienia marzeń i planów!
No to Ci się wyjaśniła zagadka Kicia A co do odznaczania się mięśnia, to nie jest to normalne? Ja wprawdzie nie napinam mięśnia, więc nic nie zauważam, ale to chyba normalne zjawisko? ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
Ale jesli chodzi o wymianę, to ciężko powiedzieć po jakim czasie. zależy to od zaleceń producenta (niektóre firmy dają gwarancję własnie tylko na 1o lat) oraz indywidualnych cech osoby (wahania wagi, ciąża, karmienie) czy też zjawisk niezależnych (wypadek, uraz). Ja nastawiam się, że za 15-20 lat na pewno wymienię (mam Mentory - gwarancja dożywotnia), jesli wczesniej nie będzie takiej konieczności.
|
|
#8116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.dm.de/cms/servlet/segment...epage/p2_home/ Poszukaj tez na str belgijskich W Niemczech nie ma co liczyc na pomoc sprzedawcow, u nich nie wolno polecac jednej firmy, pytasz o podklad ktory lepszy to powiedza, ze wszytkie, ktora pralka z tych co wybralas to przedstawia Ci dane z folderu i ze wszystkie tak samo dobre.Ja do tej pory uzywalam sally hansen i moge stwierdzic, ze p2 czy to kremy, maski do rak, lakiery, odzywki,peelingi sa duzo lepsze a cenowo przepasc |
|
|
|
|
#8117 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Kobitki!
Ja tak na chwilę. Słuchajcie zaczytałam się w Greyu. Kolejna pozycja, może nie taka jak "trafny wybór", ale zawsze można przeczytać. Od jutra zaczynam przygotowania do świąt. Nie rozumiem tylko dlaczego tzw. dorośli przestają kupować prezenty dla innych dorosłych. Ja od paru lat co roku wybieram jedną osobę, którą znam lub poznałam i przed świętami wręczam jej jakiś drobiazg i jeszcze nie spotkałam się z negatywną reakcją. Wszyscy obdarowani są zadowoleni i uśmiechnięci. Ja swoją drogą też chcę otrzymywać prezenty pod choinkę i nie zamierzam rezygnować z tego nawet w wieku tzw. starszym. Jeżeli natomiast rezygnowanie z prezentów jest domeną ludzi starszych to, albo jestem jeszcze dzieckiem, albo już zdziecinniałam Jak Wy na to się zapatrujecie?Z pewnością święta już nie mają takiego uroku jak kiedyś, ale to właśnie przez tzw. dorosłych. Dlatego w tym roku robimy smi i mamy wszystkich dorosłych gdzieś. Jak chcą swoją postawą niszczyć wszystko i upierać się przy swoim to ja nie zamierzam z tym walczyć. Cieszę się niesamowicie, bo z Tż wszystkie święta są super. Dzieciaki już nie mogą doczekać się mikołaja, starsze narysowało (czyli ja rysowałam) już 5 listów do mikołaja Zaznaczam, że wszystkie zawierały ciągle te same obrazki Jeszcze nie składam życzeń, bo mam nadzieję się tu jeszcze pojawić. Pozdrawiam
|
|
#8118 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
![]() klaudeczka2010, belseno, LittleButterfly, horo_2 i oczywiście MyaDiva bardzo Wam dziękuję za miłe słowa! ![]() PS. Wydawało mi się, że przygotowałam się solidnie do op, czytałam, oglądałam programy, a tu się okazuje, że to tylko czubek góry lodowej Nigdzie np nie piszą o "luzowaniu mięśnia". Nie miałam o tym pojęcia |
|
|
|
#8119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podoba mi się taka pozytywna postawa ![]() Ja też uważam podobnie jak Ty, że nawet mały drobiazg ale cieszy i chocby niewiadomo kto jak się zapierał to zawsze ma sie ta przyjemnośc z dostania i z obdarowania prezentu. Po prostu niektórzy zbyt powaznie podchodza do tematu,zamiast nieco na luzie i bógiwe jak sie spalają przy wybieraniu jakiejś pierdoły-a po co traktować to jako problem??Ja traktuje to jako przyjemnośc-w dodatku w dzisiejszym świecie,w dobie internetu-ja chyba tym razem nie kupiłam nic w sklepie "z ulicy"-wszystko on line, więc kolejki mi są obce i nerwy tym bardziej
|
|
|
|
|
#8120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8121 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szukałam na belgijskich, ale niestety nie znalazłam. Hmmm dziwny kraj...ahh to od czego oni tam są? Żeby pokazać tylko co gdzie jest? My z tżem kupując cosik w pl często radziliśmy się sprzedawcy i nieraz naprawdę ciekawych rzeczy można się dowiedzieć a i miło też z kimś pogawędzićCytat:
![]() Myu ja Ci bardzo bardzo dziękuję za wszystko Moje piersiątka będą mieć za 2 dni 2 tygodnie i zauważyłam już jakieś zmiany Jakoś bardziej kształtne się zrobiły, opuchlizna powoli schodzi, zmiękły troszeczkę i powoli czucie zaczyna wracać![]() Nosz kurcze teraz zaczynam czuć, że faktycznie je mam![]() Bandzioszek też się troszkę zmniejszył![]() Zastanawiam się tylko jak pozbyć się krostek, które mi po operacji wyszły. Nieraz czytałam jak pisałyście, że miałyście podobnie. To samo zniknie czy trzeba czymś smarować ![]() Belseno dziękuję
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-19 o 22:45 |
||
|
|
|
#8122 |
|
Przyczajenie
|
kicia_nh
"Moje piersiątka będą mieć za 2 dni 2 tygodnie i zauważyłam już jakieś zmiany Jakoś bardziej kształtne się zrobiły, opuchlizna powoli schodzi, zmiękły troszeczkę i powoli czucie zaczyna wracać![]() Nosz kurcze teraz zaczynam czuć, że faktycznie je mam![]() Bandzioszek też się troszkę zmniejszył![]() Zastanawiam się tylko jak pozbyć się krostek, które mi po operacji wyszły. Nieraz czytałam jak pisałyście, że miałyście podobnie. To samo zniknie czy trzeba czymś smarować "Hmmm... ja nie miałam ściągania szwów, podobno wchłanialne. U mnie wszystko ok tylko twarde te szwy są.. Nie wiedziałam, że niektóre z was mają ściągane szwy. Kolejny dowód na braki w żelkowej edukacji
|
#8123 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,
Kiciu w odpowiedzi na Twoje zapytanie odpowiedź brzmi - niestety nie Pozdrawiam cieplutko
|
|
#8124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Piersiątka masz młodziutkie to i szwy pewnie potrzebują czasu na całkowite rozpuszczenie się. Spokojnie, wszystko powolutku będzie się układać i z czasem będziesz zauważać poprawę. Jednak trzeba pamiętać o tym, że piersiątka układają się nawet rok czasu
|
|
#8126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8127 |
|
Raczkowanie
|
Balseno, bardzo się cieszę że spróbowałaś tej odżywki. Ja używam jej regularnie i tak jak piszesz - paznokcie po niej są super / a i cena również/
|
|
#8128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
krokus a coś jeszcze do paznokci z tej firmy testowałaś? Zastanawia mnie ten utrwalacz do lakieru, no bo teraz jak mi urosły to i o lakierze jakimś myśleć zaczęłam i na święta wrzucę kolorek
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-19 o 23:11 |
|
|
|
|
#8129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#8130 |
|
Raczkowanie
|
Utrwalacz też super
Mayu- przepraszam, że nie złożyłam życzonek- robię to teraz-
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

Nie jakoś bardzo mocno, ale ja dokładnie widzę gdzie się kończy mięsień.
Paularetka 03.01- 15

czy to jest jakieś wielkie upośledzenie