Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 271 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-18, 23:44   #8101
iloona79
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

katarzynko,
spoko-łatwo tu o pomyłkę-nic się nie stało

kiciu,
ja tez mam taką samą spiralkę i najlepsze bylo,
kiedy poszłam do Pani doktor,która robi operację
tylko w konkretne dni cyklu,no i w moim(naszym) wypadku
klops! Powiedziala,zebym chociaż przyuważyła kiedy czuję się lepiej,
a kiedy mam gorsze dni,co by się jakoś tam wpasować...a ja odkąd mam spiralę,to mozna powiedzieć,ze własnie nie miewam tych wahan nastroju z czego zresztą się bardzo cieszę...
Z kolei drugi lekarz u ktorego bylam to powiedzialze wtedy to bez roznicy kiedy zrobimy zabieg-no i badź tu mądra.A faktycznie nie spotkalam sie aby ktokolwiek patrzyl na dni cyklu-pod warunkiem zeby nie trafic w plamienie...Jakbym miala jeszcze i na to patrzec to juz w ogole ciezko pogodzic wszystko ze wszystkim,zeby termin dobry wybrac

Krisy,
ja osobiście uważam,ze masz bardzo ładne te piersi-i tak jak Mya Ci napisała,poczekaj jeszcze,nic nie napinaj-to świeżynki i jeszcze się poukładają!!ładną miałaś wyjścióweczkę i teraz też ładne okrąglutkie piłeczki A boku to już w ogóle-linia super zarysowana!!

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

A dzis moja sąsiadka meczy ten mój przepis na pierniczki,aż u siebie w domu czuję zapachy
Prezenty też przed chwilą skończyłam pakowac-jutro je wywożę do rodziców,co by mi tu nikt nie zagladał
Ostatnia pratia prania po wszach do wywieszenia czeka i ide spac,bo padam...
Dobranoc Kochane
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 08:10   #8102
horo_2
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Hej

pewnie większość albo śpi, albo odstawia dzieci do przedszkoli i szkół, albo w drodze do pracy
my juz po karmieniu... teraz czas na zmianę pieluszki

milego dnia dziewczynki

aaaa... zrobilam wczoraj te ćwiczenia na nogi... biorąc pod uwagę "przymusowe przerwy" trwało to jakieś 6 minutek.... a dzisiaj mam zakwasy

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

Aniu,

a gdzie nowe fotki?
Minęły kolejne 2 tygodnie

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 08:44   #8103
LittleButterfly
Raczkowanie

Ostatnio właśnie zaczęłam oglądać sekrety chirurgii i wszystko tam jest pokazane tak pięknie, fajnie a w rzeczywistości jest trochę inaczej, tak jak napisała Mya dobrze że trafiłam na to forum, bo tu mogę się dowiedzieć jak to na prawdę wygląda.
LittleButterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 09:24   #8104
belseno
Zadomowienie

Mya i 1000 całusów dla Twoich 3 latków

Cytat:
Napisane przez Krisy Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
21.11.2012 miałam operację powiększenia biustu pod mięsień. Dostałam parę okrągłych Allerganów po 485CC każdy. Jestem wysoka, więc lekarz powiedział, że ten rozmiar będzie OK. Oczywiście po tygodniu noszenia bandażu i wyczekiwanym rozpakowaniu wydawały mi się OOOOOGROMNE , ale teraz się powoli przyzwyczajam.
Wszystko byłoby pięknie, ale teraz czyli po prawie 4 tygodniach, gdy piersi trochę zaczęły normalnieć, zauważyłam wczoraj, że przy napięciu mięśni zaczęły mi się od spodu odznaczać Nie jakoś bardzo mocno, ale ja dokładnie widzę gdzie się kończy mięsień.
Boję się, że to szybki początek "double bubble"!! POMOCY!
Nie mogę przestać się zamartwiać. Jeszcze nie zdążyłam się nacieszyć, a już się boję, że trzeba kogoś do poprawki szukać
Czy ty typowe dla dużego implantu?? Czy to się będzie dalej rozwijać?? Wrzuciłam kilka fotek przed i po. Będę Wam bardzo wdzięczna za informację.
Piękne masz piersi a, że implant się odznacza...no cóż... tak to już jest, ja jestem 6 m-cy po zabiegu i też go wyczuwam pod spodem piersi i tak jakby się marszczył i strasznie mnie to wkurza. A na jednej piersi tam gdzie mam większy implant, mam coś takiego o czym piszesz czyli widoczną granicę między mięśniem, pocieszam się tym, że wcześniej była bardziej widoczna, teraz mniej ale jak napnę mięsień bardzo ją widać, oczywiście staram się nie napinać mięśni i liczę po cichu na to, że może kiedyś zupełnie zniknie ale nie ma się co oszukiwać, mamy implanty i one będą wyczuwalne u jednych bardziej u innych mniej i trzeba to zaakceptować bo nie ma szans na to by te nasze piersi były takie jak naturalne.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-19 o 09:26
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 13:42   #8105
kicia_nh
Zadomowienie

Paularetka 03.01- 15

lubuss 22.01- 34

przedpo 24.01- 36

malina986 05.02- 48

Ehh widzę, że nadal nikt się nie intersuje odliczanką, szkoda, bo ta odliczanka to fajna sprawa i dziewczynkom przed myślę, że miło patrzeć jak te dni znikają

Ilonko no to może być problem. Ja bym za cholere nie doszła do tego, gdybym żadnych plamień nie miała, bo nawet mając okres nigdy nie miałam jego "skutków ubocznych" Ciekawa jestem co pani dr by poleciła w takim wypadku. A i dlaczego właśnie w te wybrane dni cylku?Hmmm tego zrozumieć nie mogę

Aaaa zauważyłam, że w większości znikła mi opuchlizna na mostku i pod piersiami Ahh może to przez to dziwnie "urosły" mi piersiątka, ale niedługo po operacji jak mierzyłam miałam ok 93cm w biuście a teraz mam ok 91cm. Czyli wychodzi na to, że zmalały, ale pod biustem mam za to 70cm a kiedyś jak się mierzyłam miałam 72/73cm. Hmm metra krawieckiego nowego kupiliśmy, bo stary gdzieś się ulotnił a ten nowy deko mizerny, to może źle mierzy Z tymi pomiarami chyba poczekam jeszcze trochę, bo napewno się te moje piersiątka cosik zmienią

Witam i miłego dnia życzę

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-12-19 o 14:13
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 14:11   #8106
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
Ostatnio właśnie zaczęłam oglądać sekrety chirurgii i wszystko tam jest pokazane tak pięknie, fajnie a w rzeczywistości jest trochę inaczej, tak jak napisała Mya dobrze że trafiłam na to forum, bo tu mogę się dowiedzieć jak to na prawdę wygląda.
bo nasze forum to ciąg dalszy do tej telenoweli
SEKRETY ŻELEK

Zobaczycie ile będzie pacjentek po operacjach szukających odpowiedzi na różne pytania za parę msc. Porobią operacje skuszone tym filmikiem a po miesiącu dopiero zaczną pytać

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Mya i 1000 całusów dla Twoich 3 latków

Piękne masz piersi a, że implant się odznacza...no cóż... tak to już jest, ja jestem 6 m-cy po zabiegu i też go wyczuwam pod spodem piersi i tak jakby się marszczył i strasznie mnie to wkurza. A na jednej piersi tam gdzie mam większy implant, mam coś takiego o czym piszesz czyli widoczną granicę między mięśniem, pocieszam się tym, że wcześniej była bardziej widoczna, teraz mniej ale jak napnę mięsień bardzo ją widać, oczywiście staram się nie napinać mięśni i liczę po cichu na to, że może kiedyś zupełnie zniknie ale nie ma się co oszukiwać, mamy implanty i one będą wyczuwalne u jednych bardziej u innych mniej i trzeba to zaakceptować bo nie ma szans na to by te nasze piersi były takie jak naturalne.

bardzo dziękuje
I dobrze piszesz - hihi choć przed operacją lub tuż po niej trudno się z tym zgodzić

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Paularetka 03.01- 15

lubuss 22.01- 34

przedpo 24.01- 36

malina986 05.02- 48

Ehh widzę, że nadal nikt się nie intersuje odliczanką, szkoda, bo ta odliczanka to fajna sprawa i dziewczynkom przed myślę, że miło patrzeć jak te dni znikają

Witam i miłego dnia życzę
Może ktoś z końca przygarnie wyliczankę ? bardzo prosimy Kicia opiekowała się nią bardzo skrupulatnie

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 15:09   #8107
belseno
Zadomowienie

Krokusik donoszę iż odżywka, która poleciłaś na paznokcie jest najlepszą jaką miałam do tej pory Nigdy, przenigdy nie udało mi się uchronić paznokci przed połamaniem w rękawicach narciarskich, leciały wszystkie do zera a tym razem hihihiii...tylko na kciuku pękł na brzeżku a reszta nie ruszona. Wreszcie nie są miękkie jak u niemowlaka i nawet udało mi się je troszkę zapuścić. Wielkie dzięki

p.s. dodam jeszcze, że to najtańsza odżywka jakiej do tej pory używałam

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-19 o 15:10
Stary 2012-12-19, 15:25   #8108
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Krokusik donoszę iż odżywka, która poleciłaś na paznokcie jest najlepszą jaką miałam do tej pory Nigdy, przenigdy nie udało mi się uchronić paznokci przed połamaniem w rękawicach narciarskich, leciały wszystkie do zera a tym razem hihihiii...tylko na kciuku pękł na brzeżku a reszta nie ruszona. Wreszcie nie są miękkie jak u niemowlaka i nawet udało mi się je troszkę zapuścić. Wielkie dzięki

p.s. dodam jeszcze, że to najtańsza odżywka jakiej do tej pory używałam
A co to za odżywka? Kurczę ja uwielbiam długie paznokcie, ale swoje naturalne, a utrzymać takie przy pracy czy innych czynnościach nie jest łatwo. Kiedyś od kogoś użyczyłam sobie odżywki, która utwardzała paznokcie jednak nigdzie dotąd takiej nie znalazłam

Stary 2012-12-19, 15:46   #8109
Bett2006
Raczkowanie

Jako przyszłej posiadaczce implantów, powiedzcie mi jedną rzecz proszę. Czy później, po zabiegu, gdy wszystko już się wygoi, można zapomnieć o tym, że się ma implanty? Czy ciągle trzeba będzie uważać żeby ich nie uszkodzić, uważać jak się śpi, itp. Czy funkcjonuje się tak samo jak przed zabiegiem?
Inna kwestia, to chyba pewne, że wkładki po ok 10 latach trzeba wymienić, nawet jeśli nic z nimi złego się nie dzieje? To mnie trochę martwi, bo ile można takie zabiegi przechodzić?
Stary 2012-12-19, 15:50   #8110
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
A co to za odżywka? Kurczę ja uwielbiam długie paznokcie, ale swoje naturalne, a utrzymać takie przy pracy czy innych czynnościach nie jest łatwo. Kiedyś od kogoś użyczyłam sobie odżywki, która utwardzała paznokcie jednak nigdzie dotąd takiej nie znalazłam

Kiciu moze u Ciebie sa produkty P2? Odzywki, lakiery i kremy do rak sa fantastyczne i maja swietne ceny. Wyprobowalam wiele produktow, zrobilam zapas bo w PL niedostpne. niestety

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Krokusiu:pliz : jestes wiesz za co
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 15:58   #8111
Agatau88
Zakorzenienie

Hej

MYUSIU
wcielo wypowiedz Twoja ale juz widzę
fakt-lody nas zblizyly zreszta piszemy rozmawiamy tefefonujemy-musimy sie znac
a dar masz ojjj masz

a wiecie jak ja napinam miesnie piersiowe tez mi sie bardzo odznaczaja piersi od miesnia, normalnie sie robi mega fałd pod spodem. w sumie mam tak od zawsze, ale nigdy nie zapytałam o to nikogoczy to jest jakieś wielkie upośledzenie?

KLAUDECZKA
napisz co z wlosami zrobilas i pokaz koniecznie zdjecia
ja zawsze jestem ciekawa wiec czekam na relacje co jak czym
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 17:04   #8112
Olivkaa200
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny sporo mnie nie bylo ale zaganiana jestem W zwiazku z tym ze wyjeżdzam jutro i tu nie zawitam życze Wam dziewczynki Wesołych Świat i oczywiście aby wszystkie marzenia o piersiach sie spelnily i gwiazdeczka odemnie spadajaca teraz kozecie wypowiedziec swoje cyckowe zyczenie oby sie spelnilo

____________________$$$
_____________________$$$$ $
___________________$$$$$$
_________________$$$$$$$
_______________$$$$$$$$_$ $$$$$$$$$
______________$$$$$$$$$$$ $$$$$$$
_____________$$$$$$$$$$$$ $$$
____________$$$$$$$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$
_________$$$$$$$$$
________$$$$$$$$
_______$$$$$$$
______$$$$$$
______$$$$$
______$$$$
______$$$$
______$$$_____$
$______$$___$$
__$$$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$____$
$_____$$$$
_______$$$

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 17:29   #8113
kicia_nh
Zadomowienie

Amorcio szczerze nie widziałam, ale z tego co przed chwilą patrzyłam to Ty w Niemczech nabyłaś. Hmm jak będę w pl będę musiała coś kupić, bo tu jak poszłam z kuzynką do sklepu i pytała babkę o taką odżywkę utwardzającą dostałyśmy lakier przeźroczysty z witaminami:/ Tak więc tu w Belgii nie będę szukać, bo bym wypłatę wydała całą nim kupiłabym to co potrzebuje, o ile w ogóle bym to dostała

Olivko Tobie również wesołych, ciepłych Świąt w gronie najbliższych, spełnienia marzeń i oczywiście by cycunie dłuuugoo posłużyły

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej

MYUSIU
wcielo wypowiedz Twoja ale juz widzę
fakt-lody nas zblizyly zreszta piszemy rozmawiamy tefefonujemy-musimy sie znac
a dar masz ojjj masz
ładnych rzeczy się tu można dowiedzieć

Stary 2012-12-19, 18:09   #8114
Andzikus
Raczkowanie

Hej, hej Kobietki! Dawno mnie u Was nie bylo, tyle sie dzieje... Wpadlam na sekundeczke pozdrowic Was swiatecznie
U mnie wszystko OK, cycuchy dojrzaly, sa moje kochane i jak wlasne, a dokladnie za 10 dni slubuje ze swoim Lubym!
Pozdrawiam wszystkie Cycatki,
te co sa juz "po" ,
te oczekujace niecierpliwie na swoj wielki dzien
i te co sie wciaz wahaja!

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 18:23   #8115
Saba08
Zadomowienie

Również wesołych świąt i spełnienia marzeń i planów!

No to Ci się wyjaśniła zagadka Kicia

A co do odznaczania się mięśnia, to nie jest to normalne? Ja wprawdzie nie napinam mięśnia, więc nic nie zauważam, ale to chyba normalne zjawisko?

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Bett2006 Pokaż wiadomość
Jako przyszłej posiadaczce implantów, powiedzcie mi jedną rzecz proszę. Czy później, po zabiegu, gdy wszystko już się wygoi, można zapomnieć o tym, że się ma implanty? Czy ciągle trzeba będzie uważać żeby ich nie uszkodzić, uważać jak się śpi, itp. Czy funkcjonuje się tak samo jak przed zabiegiem?
Inna kwestia, to chyba pewne, że wkładki po ok 10 latach trzeba wymienić, nawet jeśli nic z nimi złego się nie dzieje? To mnie trochę martwi, bo ile można takie zabiegi przechodzić?
Co do funkcjonowania dłuższy czas po operacji, to ja się jeszcze nie wypowiem
Ale jesli chodzi o wymianę, to ciężko powiedzieć po jakim czasie. zależy to od zaleceń producenta (niektóre firmy dają gwarancję własnie tylko na 1o lat) oraz indywidualnych cech osoby (wahania wagi, ciąża, karmienie) czy też zjawisk niezależnych (wypadek, uraz). Ja nastawiam się, że za 15-20 lat na pewno wymienię (mam Mentory - gwarancja dożywotnia), jesli wczesniej nie będzie takiej konieczności.
Stary 2012-12-19, 19:19   #8116
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Amorcio szczerze nie widziałam, ale z tego co przed chwilą patrzyłam to Ty w Niemczech nabyłaś. Hmm jak będę w pl będę musiała coś kupić, bo tu jak poszłam z kuzynką do sklepu i pytała babkę o taką odżywkę utwardzającą dostałyśmy lakier przeźroczysty z witaminami:/ Tak więc tu w Belgii nie będę szukać, bo bym wypłatę wydała całą nim kupiłabym to co potrzebuje, o ile w ogóle bym to dostała

Olivko Tobie również wesołych, ciepłych Świąt w gronie najbliższych, spełnienia marzeń i oczywiście by cycunie dłuuugoo posłużyły

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

ładnych rzeczy się tu można dowiedzieć
Kiciu poszukaj tego

http://www.dm.de/cms/servlet/segment...epage/p2_home/

Poszukaj tez na str belgijskich
W Niemczech nie ma co liczyc na pomoc sprzedawcow, u nich nie wolno polecac jednej firmy, pytasz o podklad ktory lepszy to powiedza, ze wszytkie, ktora pralka z tych co wybralas to przedstawia Ci dane z folderu i ze wszystkie tak samo dobre.Ja do tej pory uzywalam sally hansen i moge stwierdzic, ze p2 czy to kremy, maski do rak, lakiery, odzywki,peelingi sa duzo lepsze a cenowo przepasc
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 20:25   #8117
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cześć Kobitki!

Ja tak na chwilę. Słuchajcie zaczytałam się w Greyu. Kolejna pozycja, może nie taka jak "trafny wybór", ale zawsze można przeczytać. Od jutra zaczynam przygotowania do świąt.
Nie rozumiem tylko dlaczego tzw. dorośli przestają kupować prezenty dla innych dorosłych. Ja od paru lat co roku wybieram jedną osobę, którą znam lub poznałam i przed świętami wręczam jej jakiś drobiazg i jeszcze nie spotkałam się z negatywną reakcją. Wszyscy obdarowani są zadowoleni i uśmiechnięci. Ja swoją drogą też chcę otrzymywać prezenty pod choinkę i nie zamierzam rezygnować z tego nawet w wieku tzw. starszym. Jeżeli natomiast rezygnowanie z prezentów jest domeną ludzi starszych to, albo jestem jeszcze dzieckiem, albo już zdziecinniałam Jak Wy na to się zapatrujecie?
Z pewnością święta już nie mają takiego uroku jak kiedyś, ale to właśnie przez tzw. dorosłych. Dlatego w tym roku robimy smi i mamy wszystkich dorosłych gdzieś. Jak chcą swoją postawą niszczyć wszystko i upierać się przy swoim to ja nie zamierzam z tym walczyć.
Cieszę się niesamowicie, bo z Tż wszystkie święta są super. Dzieciaki już nie mogą doczekać się mikołaja, starsze narysowało (czyli ja rysowałam) już 5 listów do mikołaja Zaznaczam, że wszystkie zawierały ciągle te same obrazki Słuchajcie jest super, a w dodatku ja się czuję super sama ze sobą. REWELACJA.
Jeszcze nie składam życzeń, bo mam nadzieję się tu jeszcze pojawić.
Pozdrawiam
Stary 2012-12-19, 20:36   #8118
Krisy
Przyczajenie

Cześć dziewczyny!
klaudeczka2010, belseno, LittleButterfly, horo_2 i oczywiście MyaDiva
bardzo Wam dziękuję za miłe słowa! Dzięki Wam dzisiaj przeżyłam dzień o wiele spokojniej niż ostatnie. Raptem dwa razy chowałam się w łazience w pracy i oglądałam czy wszystko OK i wiecie co? Jak się przestałam napinać to dobrze jest i zaczęłam wierzyć, że tak zostanie Chyba niecierpliwa jestem i wydaje mi się, że 4 tygodnie po zabiegu to już tyyyyyle czasu
PS. Wydawało mi się, że przygotowałam się solidnie do op, czytałam, oglądałam programy, a tu się okazuje, że to tylko czubek góry lodowej Nigdzie np nie piszą o "luzowaniu mięśnia". Nie miałam o tym pojęcia Nawet lekarz nic o tym nie wspominał. Widzę, że długie godziny z forum mnie czekają

Krisy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 21:21   #8119
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Cześć Kobitki!

Ja tak na chwilę. Słuchajcie zaczytałam się w Greyu. Kolejna pozycja, może nie taka jak "trafny wybór", ale zawsze można przeczytać. Od jutra zaczynam przygotowania do świąt.
Nie rozumiem tylko dlaczego tzw. dorośli przestają kupować prezenty dla innych dorosłych. Ja od paru lat co roku wybieram jedną osobę, którą znam lub poznałam i przed świętami wręczam jej jakiś drobiazg i jeszcze nie spotkałam się z negatywną reakcją. Wszyscy obdarowani są zadowoleni i uśmiechnięci. Ja swoją drogą też chcę otrzymywać prezenty pod choinkę i nie zamierzam rezygnować z tego nawet w wieku tzw. starszym. Jeżeli natomiast rezygnowanie z prezentów jest domeną ludzi starszych to, albo jestem jeszcze dzieckiem, albo już zdziecinniałam Jak Wy na to się zapatrujecie?
Z pewnością święta już nie mają takiego uroku jak kiedyś, ale to właśnie przez tzw. dorosłych. Dlatego w tym roku robimy smi i mamy wszystkich dorosłych gdzieś. Jak chcą swoją postawą niszczyć wszystko i upierać się przy swoim to ja nie zamierzam z tym walczyć.
Cieszę się niesamowicie, bo z Tż wszystkie święta są super. Dzieciaki już nie mogą doczekać się mikołaja, starsze narysowało (czyli ja rysowałam) już 5 listów do mikołaja Zaznaczam, że wszystkie zawierały ciągle te same obrazki Słuchajcie jest super, a w dodatku ja się czuję super sama ze sobą. REWELACJA.
Pozdrawiam
Niezadowolencja,
podoba mi się taka pozytywna postawa
Ja też uważam podobnie jak Ty, że nawet mały drobiazg ale cieszy i chocby niewiadomo kto jak się zapierał to zawsze ma sie ta przyjemnośc z dostania i z obdarowania prezentu.
Po prostu niektórzy zbyt powaznie podchodza do tematu,zamiast nieco na luzie i bógiwe jak sie spalają przy wybieraniu jakiejś pierdoły-a po co traktować to jako problem??Ja traktuje to jako przyjemnośc-w dodatku w dzisiejszym świecie,w dobie internetu-ja chyba tym razem nie kupiłam nic w sklepie "z ulicy"-wszystko on line, więc kolejki mi są obce i nerwy tym bardziej
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 22:39   #8120
belseno
Zadomowienie

Cytat:
odżywka "Paznokcie twarde i lśniące jak diament" firmy Eveline koszt jakieś 10 zł
Stary 2012-12-19, 22:43   #8121
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Kiciu poszukaj tego

http://www.dm.de/cms/servlet/segment...epage/p2_home/

Poszukaj tez na str belgijskich
W Niemczech nie ma co liczyc na pomoc sprzedawcow, u nich nie wolno polecac jednej firmy, pytasz o podklad ktory lepszy to powiedza, ze wszytkie, ktora pralka z tych co wybralas to przedstawia Ci dane z folderu i ze wszystkie tak samo dobre.Ja do tej pory uzywalam sally hansen i moge stwierdzic, ze p2 czy to kremy, maski do rak, lakiery, odzywki,peelingi sa duzo lepsze a cenowo przepasc
Dziękuję Właśnie na tej stronce zauważyłam, że to niemieckie Szukałam na belgijskich, ale niestety nie znalazłam. Hmmm dziwny kraj...ahh to od czego oni tam są? Żeby pokazać tylko co gdzie jest? My z tżem kupując cosik w pl często radziliśmy się sprzedawcy i nieraz naprawdę ciekawych rzeczy można się dowiedzieć a i miło też z kimś pogawędzić

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Cześć Kobitki!

Pozdrawiam
Ehhh właśnie taki klimat panuje na świętach z rodzinką od strony mojego tż (a ma ją dość liczną) i uwielbiam święta z nimi. Gdyby tylko każdy w ten sposób podchodził do tego o ile milej by było a tak teraz zazwyczaj wigilia jest przykrą koniecznością. Naszczęście jednak nie zawsze

Myu ja Ci bardzo bardzo dziękuję za wszystko Zwłaszcza za pomoc, gdy miałam wątpliwość co do implantu. Bardzo się cieszę, że nie zdecydowałam się na te szersze, mam rowek między piersiami 1cm a i gdyby jeszcze bardziej pod pachy mi wchodziły nie byłoby mi zbyt wygodnie. Te są idealne Dziękuję:cmok :

Moje piersiątka będą mieć za 2 dni 2 tygodnie i zauważyłam już jakieś zmiany Jakoś bardziej kształtne się zrobiły, opuchlizna powoli schodzi, zmiękły troszeczkę i powoli czucie zaczyna wracać Nosz kurcze teraz zaczynam czuć, że faktycznie je mam Bandzioszek też się troszkę zmniejszył A jutro ściąganie szwów
Zastanawiam się tylko jak pozbyć się krostek, które mi po operacji wyszły. Nieraz czytałam jak pisałyście, że miałyście podobnie. To samo zniknie czy trzeba czymś smarować

Belseno dziękuję Muszę sobie gdzieś zapisać albo zadzwonić do szwagierki czy nie kupiłaby mi to kolega po świętach przywiezie

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-12-19 o 22:45
Stary 2012-12-19, 22:55   #8122
Krisy
Przyczajenie

kicia_nh
"Moje piersiątka będą mieć za 2 dni 2 tygodnie i zauważyłam już jakieś zmiany Jakoś bardziej kształtne się zrobiły, opuchlizna powoli schodzi, zmiękły troszeczkę i powoli czucie zaczyna wracać Nosz kurcze teraz zaczynam czuć, że faktycznie je mam Bandzioszek też się troszkę zmniejszył A jutro ściąganie szwów
Zastanawiam się tylko jak pozbyć się krostek, które mi po operacji wyszły. Nieraz czytałam jak pisałyście, że miałyście podobnie. To samo zniknie czy trzeba czymś smarować"

Hmmm... ja nie miałam ściągania szwów, podobno wchłanialne. U mnie wszystko ok tylko twarde te szwy są.. Nie wiedziałam, że niektóre z was mają ściągane szwy. Kolejny dowód na braki w żelkowej edukacji
Stary 2012-12-19, 23:03   #8123
krokus26
Raczkowanie

Witajcie,
Kiciu w odpowiedzi na Twoje zapytanie odpowiedź brzmi - niestety nie i wiem na pewno, że już nie zniknie- potwierdza to również dr.

Pozdrawiam cieplutko
Stary 2012-12-19, 23:03   #8124
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Hej, hej Kobietki! Dawno mnie u Was nie bylo, tyle sie dzieje... Wpadlam na sekundeczke pozdrowic Was swiatecznie
U mnie wszystko OK, cycuchy dojrzaly, sa moje kochane i jak wlasne, a dokladnie za 10 dni slubuje ze swoim Lubym!
Pozdrawiam wszystkie Cycatki,
te co sa juz "po" ,
te oczekujace niecierpliwie na swoj wielki dzien
i te co sie wciaz wahaja!
ło jezuuuu głowe popiołem posypać.... gdzieś Ty przepadła? Wszystkiego najlepszego i świątecznego
Stary 2012-12-19, 23:04   #8125
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Krisy Pokaż wiadomość
kicia_nh
"Moje piersiątka będą mieć za 2 dni 2 tygodnie i zauważyłam już jakieś zmiany Jakoś bardziej kształtne się zrobiły, opuchlizna powoli schodzi, zmiękły troszeczkę i powoli czucie zaczyna wracać Nosz kurcze teraz zaczynam czuć, że faktycznie je mam Bandzioszek też się troszkę zmniejszył A jutro ściąganie szwów
Zastanawiam się tylko jak pozbyć się krostek, które mi po operacji wyszły. Nieraz czytałam jak pisałyście, że miałyście podobnie. To samo zniknie czy trzeba czymś smarować"

Hmmm... ja nie miałam ściągania szwów, podobno wchłanialne. U mnie wszystko ok tylko twarde te szwy są.. Nie wiedziałam, że niektóre z was mają ściągane szwy. Kolejny dowód na braki w żelkowej edukacji
Są dwa rodzaje szwów: wchłanialne (rozpuszczalne) lub niewchłanialne. Każdy lekarz przy takiej operacji wybiera szwy pewnie wg własnego upodobania. Ja miałam robić w pl i również miałam mieć rozpuszczalne, co mnie jakoś bardziej cieszyło, bo nawet nie mam ochoty myśleć o ściąganiu, aż mnie ciarki przechodzą
Piersiątka masz młodziutkie to i szwy pewnie potrzebują czasu na całkowite rozpuszczenie się. Spokojnie, wszystko powolutku będzie się układać i z czasem będziesz zauważać poprawę. Jednak trzeba pamiętać o tym, że piersiątka układają się nawet rok czasu

Stary 2012-12-19, 23:07   #8126
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny sporo mnie nie bylo ale zaganiana jestem W zwiazku z tym ze wyjeżdzam jutro i tu nie zawitam życze Wam dziewczynki Wesołych Świat i oczywiście aby wszystkie marzenia o piersiach sie spelnily i gwiazdeczka odemnie spadajaca teraz kozecie wypowiedziec swoje cyckowe zyczenie oby sie spelnilo

____________________$$$
_________________$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$
_________$$$$$$$$$
________$$$$$$$$
_______$$$$$$$
______$$$$$$
______$$$$$
______$$$$
______$$$$
______$$$_____$
$______$$___$$
__$$$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$____$
$_____$$$$
_______$$$
Olivka jaka cuuudna gwiazda Tobie też wszystkiego najlepszego i Wesołych Świąt
Stary 2012-12-19, 23:07   #8127
krokus26
Raczkowanie

Balseno, bardzo się cieszę że spróbowałaś tej odżywki. Ja używam jej regularnie i tak jak piszesz - paznokcie po niej są super / a i cena również/
Stary 2012-12-19, 23:09   #8128
belseno
Zadomowienie

Cytat:
.....Ja miałam robić w pl i również miałam mieć rozpuszczalne, co mnie jakoś bardziej cieszyło, bo nawet nie mam ochoty myśleć o ściąganiu, aż mnie ciarki przechodzą......
kicia nic a nic się nie bój, nie czuje się nic przy zdejmowaniu szwów i trwa to bardzo krótko

krokus a coś jeszcze do paznokci z tej firmy testowałaś? Zastanawia mnie ten utrwalacz do lakieru, no bo teraz jak mi urosły to i o lakierze jakimś myśleć zaczęłam i na święta wrzucę kolorek

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-19 o 23:11
Stary 2012-12-19, 23:18   #8129
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

____________________$$$
_________________$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$
_________$$$$$$$$$
________$$$$$$$$
_______$$$$$$$
______$$$$$$
______$$$$$
______$$$$
______$$$$
______$$$_____$
$______$$___$$
__$$$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$____$
$_____$$$$
_______$$$
Olivko tego mi dziś było trzeba dziękuje za śliczna gwiazdkę i życzenia Tobie też wszystkiego najpiękniejszego życzę cudownych Świąt i wracaj do nas szybko

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 23:20   #8130
krokus26
Raczkowanie

Utrwalacz też super Ogólnie jestem zwolenniczką produktów do paznokci z tej firmy.

Mayu- przepraszam, że nie złożyłam życzonek- robię to teraz-
roza: 100 lat

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości