|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
miranda bardzo ladne, super geste ahhh
|
#212 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 664
|
Dziêkujê Wam kochane! Jeszcze do ³adnych im brakuje, ale pracujê nad tym
![]() Z ciekawo¶ci posz³am zmierzyæ grubo¶æ kucyka i jest 8,5cm, wcale nie tak du¿o
|
#213 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 204
|
Cytat:
Ps. Wasze paczki zamawiane tydzieñ, dwa tygodnie temu tez tak d³ugo id±? Moje jeszcze nie dosz³y, pomimo zapewnien sprzedawcy, ¿e wys³ane zosta³y. nie wierzê mu
|
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
Dzieñ dobry
miranda piêkne masz w³osy ja na koniec ¶wiata siê nie szykujê. Obecnie znów siedzê z kozieradk± i olejem GP z papryk± na w³osach. I troszkê rycynowego na d³ugo¶æ da³am z isan± oliwkow± do r±k. Nie chcê zapeszaæ, ale po ostatnich ekscesach z wypadaniem teraz jakby mniej ich wychodzi... Czy¿by kozieradka po pierwszym razie pomog³a? Mo¿liwe to?
|
#215 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
w Bytomiu
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj farbujê w³osy (szamponem koloryzuj±cym), pomalujê te¿ sobie paznokcie, trzeba jako¶ wygl±daæ na koniec ¶wiata ;D A wydarzenie te, planowane jest na godzinê 10 : ) ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Dziewczyny, a co s±dzicie o od¿ywce elseve arginine resist x3 ? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wypadania.html Bo u¿ywa jej moja przyjació³ka, a zmieniam jej pielêgnacjê i nie wiem czy poradziæ, by j± odstawi³a, czy mo¿e skoñczyæ.
Edytowane przez miranda122 Czas edycji: 2012-12-20 o 13:31 |
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
a a tak nie lubi³am agory
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 784
|
w jaki sposób mo¿na wykorzystaæ rybki gala a+e? czy lepiej po prostu stosowaæ doustnie?
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 40
|
Cytat:
Napisane przez moooniek znalazlam raj dla wlosomaniaczek, a w sumie dla bingomaniaczek, pelno kosmetykow BingoSpa, nie tylko do wlosow. Agora sklep naprzeciwko slepu Ziaja ----- By³am tam, rzeczywi¶cie s± chyba wszystkie maski bingo i te¿ inne kosmetyki bingo spa. Jest te¿ duzy asortyment kosmetyków z green pharmarcy np jedwab do w³osów, który znalaz³am tylko tam. A ta ziaja to gdzie, bo to mi jako¶ umknê³o?
Edytowane przez madziak88 Czas edycji: 2012-12-20 o 14:32 |
|
|
|
#220 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 204
|
Cytat:
Laski, zazdroszcze ( W moim mie¶cie o takim sklepie mogê sobie tylko pomarzyæ
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do skepu BeautyStore(bo tak siê chyba nazywa) to s± tam jeszcze jakie¶ inne kosmetyki do w³osów, których nigdzie indziej wcze¶niej nie widzia³am, by³y takie maski w saszetkach za oko³o 8z³, ale jakie mia³y sk³ady fajne... muszê tam wróciæ.. by³am w Carrefourze i faktycznie jest tam Fruity Passion, ju¿ j± mia³am w ³apkach, ale od³o¿y³am, wrócê jak wykoñczê jakie¶ dwie/trzy od¿ywki/maski;D ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- musimy siê kiedy¶ wybraæ
|
|
|
|
#222 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Cytat:
Miranda - bardzo ladnie sie ukladaja i ten kolor! Chyba skopiuje Twoj pomysl
|
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pomys³ polecam, poleci³am przyjació³ce dzisiaj i takie same efekty jak u mnie, w³osy jakby grubsze, miêkkie i l¶ni±ce ![]() A kolor dzisiaj ju¿ bêdzie inny, potrzebujê zmiany
|
|
#224 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, zrobcie cos z moimi wlosami
Mimo tych wszystkich zabiegow i tak na co dzien moje wlosy dalej wygladaja jak przesuszone. Nie stosuje zbyt wielu protein(szczegolnie teraz jak wykonczylam biovaxa keratyna+jedwab). Ale daleko mi do takich pieknych i jedwabistych wlosow jakie prezentujecie. Niby pielegnuje dopiero od wrzesnia i jakies tam rezultaty mam, ale moglyby byc wdzieczniejsze te moje kudly i choc raz na miesiac wygladac porzadnie. Myslicie, ze nadal niewystarczajaco nawilzam? A moze mimo wszystko musze jeszcze poczekac? Juz nie wiem, co z nimi zrobic...
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Ach! ta Agora
teraz zajarzy³am By³am tam raz na shoppingu z babci±. Trzeba siê wybraæ w ferie znowu ![]() Mooniek Ty nasz odkrywco.Ja siê na konic ¶wiata nie szykujê. Kafelki tylko umyjê w ³azience i lampkami pokój ustrojê ![]() kascysko ![]() Miranda
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Dziêkujê!
![]() Chocia¿ w porównaniu do waszych to siê chowaj±
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mo¿e siê wszystkie wybierzmy? ;>Ja ze wzglêdu na koniec ¶wiata na³o¿y³am na w³osy ich najulubieñsz± mieszankê: Isana+ glut a resztê gluta wypi³am nie jest taki z³y, gorsze rzeczy jad³am ![]() Od wczoraj nie mam sieci w telefonie chyba jednak idzie koniec ¶wiata
Edytowane przez XminorXlosX Czas edycji: 2012-12-20 o 15:57 |
|
|
|
|
#231 |
|
Rozeznanie
|
Nie przesadzaj. Wlasnie masz gladkie, ladnie wygladajace wlosy. I o takie mi chodzi...
|
|
#232 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Ja ponad rok i dalej qpa :/
Chyba nie wytrzymie i kupie te Fruit Passion
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
Cytat:
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja ze wzglêdu na koniec ¶wiata, jak przyjdê z treningu, to poszamponetkujê w³osy i na³o¿ê Fructisa ![]() ja od jakiego¶ czasu(tygodnia?) pijê glutka, tez bez niczego, ale tylko po³owê kubka ![]() nie, to nie koniec ¶wiata, to Wo¼niki ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- na zdjêciach tak wygl±daj±... |
|
|
|
|
#235 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Cytat:
Ja tak samo w sumie, a nie chcia³abym, ¿eby potem siê okaza³o, ¿e mog³am wydaæ te pieni±dze na co¶...konkretniejszego jak np. wczasy w hiszpanii ![]() No ale có¿. Jak bêdzie koniec ¶wiata, to przynajmniej bêdê mia³a ³adne w³osy mw³ahaha. Ale w sumie...chcia³abym najpierw skoñczysz 18 lat, zdaæ maturê, dostaæ siê na studia, zakochaæ siê, mieæ dwójkê dzieci i piêkny dom.... |
|
|
|
|
#236 | |
|
Rozeznanie
|
Moje nawet na zdjeciach nie chca wygladac
![]() Cytat:
W poblizu domu mam tez strzelnice bede sie mogla poczuc jak Milla Jovovich w Resident Evil A tak serio lepiej, zeby konca swiata nie bylo, bo jutro z kumpela mamy isc na jarmark swiateczny, a za kilka dni mam urodziny.
|
|
|
#237 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Ja powiem tak.
Nie wierze w takie co¶. Ale mam takie oto podej¶cie : -Bêdê sobie wmawiaæ, ¿e koniec ¶wiata nadejdzie i jak go nie bêdzie, to bêdzie to mi³a niespodzianka, a jak przyjdzie, to przynajmniej mnie nie zaskoczy Ale nie bêdzie. Niech no tylko spróbuje przyj¶æ ![]() Chyba nie chcê wydobywaæ mocnych loków u siebie. Czujê siê lepiej w takich w³osach lekko falowanych, nie prostych, ale falowanych.
|
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
¯yczê Ci rózgi pod choinkê i za to Twoje marudzenie na w³osy te¿ Ci siê nale¿y ![]()
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 906
|
u mnie siê ten lorys snake oil kompletnie nie sprawdzi³
Cytat:
mo¿na na twarz, ale mnie akurat zapycha nie jestem pewna czy mo¿na je ³ykaæ ![]() miranda ³adne w³osy ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- A tak w ogóle to muszê siê wam przyznaæ ¿e w styczniu chyba jednak zetnê w³osy ![]() dosz³am do wniosku ¿e ³adnej mi w takich w³osach troszkê krótszych ni¿ do ramion, wiêc chyba nie ma sensu na si³ê zapuszczaæ d³ugich tylko dlatego ¿e mi siê podobaj±, skoro nie do koñca mi pasuj±
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Cytat:
W Chinach zamykaj± za rozpowiadanie g³upot o koñcu ¶wiata £azienka umyta
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

tylko w co ja sie ubiorê!! a U Ciebie jakie plany?

pier...! 
Ty nasz odkrywco.
chyba jednak idzie koniec ¶wiata
¯yczê Ci rózgi pod choinkê