|
|
#2041 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
Poza tym naniosłem se arabskie perfumy na wszystkie odnóża, i tak nie poczułabyś mej letkiej nieświeżości ![]() Cytat:
Cytat:
Nowy krem do twarzy? [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38229827] [/QUOTE]Pięknie Ci w tych raybanowych łajfarerach --- Jak mi się nic nie chce Im mniej robię, tym to się nasila ![]() Ale przynajmniej zakwas dokarmiłem, mogę uznać dzisiejszy dzień za udany i odhaczyć go ptaszkiem
|
|||
|
|
|
#2042 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No zrobię i to i to, a potem do roboty
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Cię dla nas - chyba szukam podobnego typu no szkoda ale uprzedzałam że to nie ta kategoria mam wrażenie że szuaksz zapachu "ciemnego" czy słusznie? ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2044 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cusz, będzie się trzeba nadal użerać z całym światem ![]() Ja wiedziałem, że tak będzie ![]() Cytat:
U nas w te Święta karp tylko będzie wespół z pstrągiem, a mnie by się jeszcze ryba po grecku, lub też japońsku, marzyła No nic, moja tegoroczna broszka to piernik i chleb, za resztę odpowiedzialności nie biorę ![]() A! Jeśli by faktycznie świat miał się jutro skończyć, to podsumowanie mego życia wychodzi rozpaczliwie żenujące
|
||
|
|
|
#2045 |
|
Raczkowanie
|
dzika truskawo, jak tam Twoje zobowiązania? Ja chyba dziś Irish beer spożyję w ramach limitu przed końcem świata
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie na święta ja na kolację i jutro an obiad a rybę po grecku chuop mój robi bo uwielbia i kazałam mu się nauczyć - generalnie jak nam ktoś nie pokaże to bazujemy na You Tube
|
|
|
|
|
#2047 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2048 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2049 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja też bardzo lubię, byle by tylko nie siedzieć pół dnia nad jednym kawałkiem, wydłubując ości (patrz: leszcze i cała reszta jeziornej drobnicy) Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38230368] Chłopy się całójo, padać będzie ![]() Cytat:
--- Tak fogle to się na staż dostałem Tylko się zastanawiam, czy jest sens spędzać tu kolejnych x miesięcy, zamiast spakować się i wybyć gdzieś daleko stąd
|
|||
|
|
|
#2050 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2051 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja piję teraz drinka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2052 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie zawsze na wigilii jest ![]() no to zdrówko też bym sie czegoś napiła ![]() TŻ na "wigilii" pracowej, już o 17 jak dzwoniłam to wesoło mieli, i jego szef chciał ze mną przez tel gadać Ja natomiast zapakowałam 2 prezenty i się poddałam
|
|
|
|
#2054 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2055 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2056 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No nie wiem, od kiedy zdradziłeś mi w smsie jakiej muzy słuchasz to me życie już nie jest takie same
|
|
|
#2057 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() a tymczasem moja premierowa i na wpół eksperymentalna fasolka wyszła jeszcze tylko odkurzę i powieszę pranie i może se nadlecieć kometa czy co to ma być ![]() Cytat:
mina?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2059 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a wielkich Wikingów 2. nic nie poradzę inne odchyły som gorsze, gdyby tylko tym się odznaczała/li to byłby git, ale niestety, pełen pakiet mam...3. takie najzwyklejsze z lepsiejszych nie wymienię albowiem wąchałam tylko i to dawno i nie pamiętam co i czy na pewno mi pasiło da sie coś wyskubać z tych? Cytat:
Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38230555]Deszcz meteorytów [/QUOTE] u mię w tym roku sum króluje karpia z pieczarkami jadłam rok temu, dobry był
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-12-20 o 20:09 |
||||
|
|
|
#2060 | |
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38230817]Nie to nie
[/QUOTE]Zobaczysz, ani się obejrzysz, a będzie maj i rozdanie świadectw Cytat:
![]() W prywatnej agencji pracy: kontakty z klientami z zachodu (mailowe i telefoniczne), ocena znajomości języka, przygotowawcze kursy językowe
|
|
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie - czepiałam się oczywiście, ale jeden zwrócił moją uwagę, choć już wtedy szukałam mroku - może nie tam, gdzie trzeba I był to Black Jade Lubina. zielona fiolka - myślę sobie (bez zainteresowania specjalnego), jakiś świeżak. Ale...w tym "świeżaku" jest i jakaś intymna słodycz, i coś jakby wytrawna czekolada. Z nut wynika, że kardamon po pierwsze - może on robi taki brudek? W każdym razie BJ mnie zainteresowało, choć przez ten zielony kolor stałam okoniem. Właściwie nie wiem, co o nim myśleć, ale strasznie lubię go nosić. Jest interesujący - niepokojący, złożony, a udaje deserowca świeżaka. Łatwizna na pierwszy niuch - można na tym poprzestać, ale w rzeczywistości - ma i drugie, i trzecie dno. W. powiedział "tona pudru" (???) zauważyłam swoją drogą, że tracę jakoś serce do zapachu, kiedy się dowiaduję, że Mu się podoba ![]() ![]() Czyżbyś znał mnie lepiej, niż ja sama? No co, soir de Lune do mnie nie pasował, uważasz, czy też chciałam przedłużyć proces szukania? Najlepsze, że wyobraziłam sobie, że go kupuję, i jak się cieszę, po czym, że go sprzedaję - bez straty, a może i z zyskiem i ucieszyłam się jeszcze bardziej
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na drogeryjny rozjaśniacz chyba jestem zbyt cienka, więc kupiłam fryzjerski i do tego utleniacz. Wahałam się między wodą 3% a 6%, ale doszłyśmy z ekspedientką do wniosku, że na pierwszy raz lepiej wziąć 3% i potrzymać trochę dłużej na włosach. I teraz zastanawiam się czy 1:2 będzie dobrym wyborem. |
|
|
|
|
#2063 | |||||
|
BAN stały
|
Od teraz już nic nie będzie takie samo, jak wcześniej
Cytat:
Cytat:
piszę oczywiście, a co do SdL to chyba masz rację, ciutkę pańciowate jakieś ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2064 |
|
Wtajemniczenie
|
Pachnącego wieczorku wszystkim
|
|
#2065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeśli Ci się nie spieszy to ja bym brała z pocałowaniem rączki - niestety nie dostałam żadnego ![]() Cytat:
2. hmmm żaden z nich mi nie odpowiadał - pomyśleu na spacerzze ideu na mróz ![]() na pierwszy rzut wynika ze lubisz kwiatowo melonowe a inne Moschino ? może Juciy Couture ? 3. no cóż - karpik w pieczarkach - sam karpik dobry ale nie warto - takie bez szału należy dosłonić odpowiednio - niby był cytryn kwas ale serio bezszał brałąbym - kontakty itepe - może coś wyniknie - serio mnie by się takie cuś do cefałki przydało i dla samej wprawy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-20 o 20:32 |
||
|
|
|
#2066 | ||
|
Nindżopesz
|
To moze do tagow je?
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. doprawdy, zaiste koniec swiata! |
||
|
|
|
#2067 | |||||||
|
Panaroja
|
Znad mrozu i kaszlu
![]() takieło jak ta najwięksiejsza na dole http://www.galeriada.pl/251099-szkat...-5szt-p-9.html Cytat:
, natomiast w przenośni jako określenie pewnego obrzydliwego typu charakteru to oszyfiście że tylko niektórzy aczkolwiek jest to określenie zwyczajowo przypisane wyłącznie do mężczyzn , ale w dobie genderyzmu i feminizmu być może należy to zaniedbanie i niedopatrzenie nadrobić co prędzej ![]() co do przyczepienia - rzeczywistej nie da rady bo kobicie przeszczepu nie zrobią , ewętualnie w ramach operacji zmiany płeci mogą wykonać zabieg rekonstrukcyjny z użyciem endoprotezy ale i tak wyjdzie marnie i nie będzie działało ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
wiem , żenująco prozaicznie , ale co zrobić ; a nuż odwołają i co , bez żarcia na święta zostanę i z odrostamy a tak to jakby co umrę piękna i najedzona ![]() i w związku z tem wcale się nie żegnam ![]() Cytat:
![]() w związku z tym rzeczony facet końca świata nie przetrzyma bo zapasy 2-letnie na siedm mu nie starczą ![]() 2.dawaj Cytat:
![]() SdL nijak seksowny nie jest , seksowna może być Femme albo Chloe Chloe edp albo Extravagance d'Amarige , ale to wszystko nie to jak mniemam . Cytat:
, a fogle to się nie jada drobnych ryb oprócz szprotek , tylko duże , bo duże nie mają tylu ości a jeżeli mają to duże i łatwo usuwalne .2. bier - lepszy wróbel w garści niż sroka na sęku ![]() Duszę kapikisza na nową porcję pierogów i właśnie kotha skokiem dalekozasiężnym zlądowała mi z okna na kolanach
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() No to chyba dobra praca?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2070 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() inne Moschino też pasiło ino nie wię nazwy tylko chciałabym takie inne insze perfumy, nie takie co to każdy w rosmanie może se kupić no i cenowo bezzawałowo na początek, ale próbkować chcę a z tych Rasasi co ostatnio czytam o nich ?Cytat:
, tylko te paczule, wetiwery i inne takie mnie mylą bo zapachowo nie potrafię rozróżnić i nie wiem przez to, które perfumy z opisu nut odrzucać, sporo perfum zachwalanych mi nie podchodzi, bo ma coś takiego dziwnego, czego nie potrafię nazwać a brzydko mówiąc mi śmierdziuszy. słodkich nie lubię, a przynajmniej tych, które wąchałam
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.

Poza tym naniosłem se arabskie perfumy na wszystkie odnóża, i tak nie poczułabyś mej letkiej nieświeżości

[/QUOTE]

- zrób chociaż mejkap - załóż seksi bieliznę 

dla Cię dla nas - chyba szukam podobnego typu 

a tak to jakby co umrę piękna i najedzona