|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. IV
to ja tak w skrócie dziś
za tygodnie i studniówki, za piękne brzuszki i choinki my naszą dziś chyba z Julą ubierzemya co do zgagi na mnie migdały działają ![]()
|
|
#3272 |
|
Zadomowienie
|
Najlepsze życzenia dla megi, bo dziś ma urodziny
![]() Buziaki i sto lat |
|
|
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyłączam się do życzeń Megi sto lat ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Idę robić pierniczki
|
|
|
|
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w ogóle to witam się Wczoraj zalatany dzien był, a w międzyczasie leżakowałam- wedle zaleceń Dzis mąż już w prac a ja sama, powoli się zbieram, zeby ulepic uszka...Choinka już ubrana, zaraz będę tylko cukierki jeszcze nawlekać i wieszać. Poza tym dzięki Bogu na razie nie dolega mi nic, biore ostro no-spe forte (aż mam troche wyrzuty sumienia) i lezakuje min 3 godz dziennie. Mały ostatnio kiepsko się rusza, tzn czuje go, ale bardziej jak się przesuwa, niż jak kopie, ale wydaje mi się, ze to kwestia ułożenia. Połóżna powiedziała, zeby nie wariowac, tylko w chwilach aktywności wyliczyc czy jest 10 ruchów w ciągu godziny jak jest, to znaczy, że ok. I wystarczy tak raz dziennie, takze mam nadzieję, ze wszystko ok i tak sobie myslę co jakis czas ile ma ta moja szyjka....Mam nadzieję, ze się wydłuża. Gratuluje skonczonych tygodni, a smutnym zycze radości w przedświątecznym czasie |
|
|
|
|
|
#3276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki lajf, taka karma. ze mną leżała w szpitalu od początku października (urodziłam się pod koniec kwietnia....), w dwóch następnych też na plaskacza.... ale jej szyjka miała max. 0,5 cm. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
och no i wiecie co
życie stało się piękniejsze ![]() zniknęła reklama Bebilonu ![]() oj tam oj tam paniKa wiadomo ze dla każdej to Jej dziecko bedzie naj naj - ale moge powiedziec ze ogolem NASZE beda NAJ NAJ stippi i jak cie tu nie zabic takei pysznosci tu piszesz.juz czarny_flamaster przegiol palkę z tymi Kabanoskami |
|
|
|
|
#3278 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję wszystkim nowych tygodni i wizyt
![]() coraz większe te nasze dzieciaczkiPrzeraziłyście mnie z tym pakowaniem torby do szpitala, uświadomiłam sobie że na prawdę zostało co raz mnie czasu aż mi serce mocniej zabiło ![]() odebrałam wyniki glukozy, nie mam cukrzycy ![]() co do zgagi a no i dzięki tej która wspomniała o coli teraz muszę iść po puszeczkę, bo nie wytrzymam, tak dawno nie piłam obym tylko powstrzymała się od przejścia przy półce z chipsami, chrupkami itp bo przepadnę
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie temat Zgagi !!!
oj tak ja to dobrze znam, przed ciaza czasmi mi sie zdarzala, a teraz to oooo matulko srednio co 2-3 dni mnie dopada. ale mam sposoba na gada, tylko troche zachodu z tym jest - otoz mi pomaga tylko i wylacznia ![]() tak tak wiem dosc specyficzna metoda na to ujstwo. ale coz taki moj urok ze nic innego nie pomaga ![]() a ja juz pomylam zapuszcze sobie odcineczke i Delicje na mnie Czekaja aaaaaaaaaaaaaaa no i megi-meg Najlepszego z okazji urodzinek |
|
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
No i jednak koniec świata
![]() Dziękuję bardzo. ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Pochwalę się moimi zdobyczami , każda sztuka za całe 1zł
![]() za wszystko: 15zł |
|
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałąm troche w I trymestrze, a teraz ciszyna![]() Co do coli i chipsów mam to samo ![]() Megi-dołączam się do życzeń... ![]() A moje uszka nadal w planach, ale jest postęp wyjęłam juz stolnice(nówka niesmigana), moze do wieczora się zbiorę
|
|
|
|
|
|
#3283 | ||
|
Zadomowienie
|
Również dołączam się do życzeń! Duuużo zdrowia i spełnienia marzeń!
Cytat:
Cytat:
U mnie ciasto wyrobione na pierniczki, siedzi w zamrażalce, zaraz będę sie dalej z nim bawiła. Mam jakieś nerwy przed Świętami chyba za dużo na glowie. A nie chcę się denerwować bo ciśnienie mi skacze
|
|
|
#3284 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
hahaha!![]() Cytat:
------------------------------------- U mnie właśnie w pierwszych dniach lutego będzie skończone 36 tygodni czyli ciąża donoszona i wtedy torba spakowana myślę, że wcześniej nie ma co wariować.------------------------------------- Megi - 100 lat! i życzę szybkiego P Gratulacje dla Was dziewczynki za kolejne tygodnie!!
Na zawsze." Moje 55 cm szczęścia... Michalinka - ur. 12.02.2013r. Edytowane przez LiwkaO Czas edycji: 2012-12-21 o 13:27 |
|||
|
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja już nie mogę się doczekać urlopu żeby w Pl też się wybrać na lumpy.. a wczoraj znalazłam adres z second hand'em tutaj.. jest normalnie dla dorosłych i oprócz tego osobno wszystko dla dzieci więc czekam na wolny dzień i muszę się tam wybrać Megi- Megi WSZYSTKIEGO DOBREGO SPEŁNIENIA MARZEŃ! oliwka_ super brzuszek ![]() i choinka piękna
|
|
|
|
|
|
#3287 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o cenie to już nie wspomne , chyba wiadomo ze jak za darmo
|
|
|
|
|
|
#3288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szybkiego P dla megi i z orgazmem, a co
|
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Megi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin zdrówka szczęścia pomyślności i morze miłości i oczywiście szczęśliwego rozwiązania ![]() ![]() Jak dziś dzień na dodatek załatwiłam się masakra no nic będę się kurować
|
|
|
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się nie udało tego walka znaleźć - wiec qrde nici z pierniczków
ale nic straconego - ew mogę zjeść Kokosanki - upolowałam wczoraj w *rema1000* aaa i tak z nudow przegladam 1cz watku - szukam w jakim dniu dolaczylam ![]() i znalazłam historyjkę co strippi dodała - odnośnie miesięcy widziane oczami plemniczka/dziecka ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- |
|
|
|
|
#3291 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no to ja też sobie tak spakuję
Cytat:
ja też właśnie nie mam nic do szpitala wpadnij to dostaniesz kawałek Cytat:
dopisuję się!! sto lat kochana megi!! ![]() Cytat:
zapraszam na kawałek Cytat:
przez to czytanie was zgłodniałam i idę sobie ukroić kawałek u mnie z Julią cola super pomagała i była wybawienie, a teraz nie smakuje mi, bo dalej mam zły posmak po jedzeniu więc piję tylko wodę.
|
|
|
|
#3292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się tylko modlę, żeby się nie skracała ![]() PARTY TIME!!!!!!!!!!!!!!!!!:jup i: koniecznie. kuruj się grzecznie Cytat:
![]() Megi, sto lat a marzenia się spełniają!!!!
|
|
|
|
#3293 |
|
Zadomowienie
|
Chciałam wziąść moich siostrzeńców (jeden chrzesniak)do świata zabawek żeby każde wybrało sobie same prezent. W tamtym roku dostali nie trafiony zabardzo wiec w tym postanowiłam tak sprawe załatwić. Oni zachwyceni że wejdą w ten magiczny świat i wyjdą z wymarzona zabawką ... pytam sie wczoraj ich mamy czy mi ich da, ona że ok, ale ona tez chce na zakupy sie zabrać. Dzisiaj do niej mówie że się nie zmieści bo bierzemy jeszcze jedno dziecko no to ona nagle że dzieciaki chore sa i żeby sobie darować... mówi to specjalnie... dzieciaki nie są az tak chore, z nimi jeżdżą do miasta, bez czapek chodzą ale ze mną do samochodu same wsiąść nie mogą... tak to zrozumiałam...
MIŁO MI SIE ROBI jak dostaje takie numery .... teraz musze sie głowic nad prezentami... a w ich oczach znowu wtopa....
|
|
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
o jakby tak jakiś mały czarterek... aaaa rozmarzyłam się
|
|
|
#3295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta kamizelka Cytat:
|
|
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też się przyłączam : WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MEGI
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
najlepszego
Cytat:
![]() a co do torby do szpitala to trzeba naszykować wszystko na kupkę i zobaczyć czy się zmieści w małą czy dużą torbę
Ten znalazł swoje miejsce na ziemi, kto znalazł miejsce w sercu drugiego człowieka 05.07.2008 ![]() K W Edytowane przez Malpka Czas edycji: 2012-12-21 o 14:21 |
|
|
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
haha w sumie tez tak można, tylko u mnie taki minus ze butelki są PEŁNE a alkoholowych pierniczków nie chce mieć
![]() niooooo aż sobie tak myślę czy faktycznie młody tak to odczuwa - jak tam pisze no i siebie jeszcze nie znalazłam a jestem na 51 stronie no ale logicznie biorąc strippi ty robiłaś test, a ja byłam dopiero 2 dni po @ ahah a gdzie tam do 08.-10.07 kiedy doszło do 'połączenia' ![]() no ale paczcie jak ten czas szybko leci już za niedługo będę z nami nasze DZIECI |
|
|
|
|
#3299 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Siema!
MEGI Cytat:
kawał chłopa!Cytat:
drugi kawał chłopa! się witam również w skończonym 26 ![]() A do "P" mniej niż 100 dni już zostało.. ![]() ![]() ![]() ![]() dziwna jakaś jesteś Cytat:
|
|
|
|
#3300 | ||
|
Zadomowienie
|
megi 100 lat! pociechy z maluszków i męża!
zjadłam chrupki pizzowe i wypiłam puszkę pepsi to obiad mam z głowy heh Cytat:
![]() raz na studiach zachciało mi się bloku więc herbatniki gniotłam szklanką ale teraz mam już wałek, dostałam od brata z okazji ślubu ![]() Cytat:
świetne ciuszki ale oddawaj kamizelkę będzie pasowała do mojego kompletu a może to jest jego zaginiona część
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

za tygodnie i studniówki, za piękne brzuszki i choinki my naszą dziś chyba z Julą ubierzemy
05.07.2008 

no ale mówie jej że nie mam na to rady 

i jak cie tu nie zabic
takei pysznosci tu piszesz.

chyba za dużo na glowie. A nie chcę się denerwować bo ciśnienie mi skacze

masakra no nic będę się kurować