|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8191 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
wy tak o tych, nastrojach, problemach etc... Ja już nawet nic nie piszę. Ja mam problem z sobą. Z facetami tez- ale z tym sobie radzę
Najgorsze jest to ,że ja choruje na "lenistwo" chyba. Może to jest depresja. MI SIE NIC NIE CHCE. i potrafie tak tygodniami. Kiedyś nie mogłabym dwoch dni pod rzad wysiedziec a teraz siedze w domu a miesiace mijaja.... nie mam motywacji żeby wstać z lóżka. Też słabo. Kiedyś przecież bylo inaczej. STaram się nad tym pracować, ale jakoś nie idzie.
|
#8192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Hihi dobrze napisałaś " jej pechem" I słusznie zauważyłaś, że ten list był dość dziwny- dlatego pozwoliłam sobie odpowiedzieć publicznie. Ale nie takie kwiatki do mnie przychodziły i nauczyłam się już trzymać paluszki na wodzy ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
Też tak sobie czasem przycupne. Sama mi powiedziałaś trzy dni temu, że po zapaści przychodzi wzrost Co będzie od 2 stycznie nie wiem![]() A fceci?????? a jaki Ty masz problem??????????? ![]() ![]() chyba już nie ma tego kolesia w Twoim telefonie Olej i zapomnij - jaki to problem!!!![]()
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#8193 |
|
Zadomowienie
|
No niestety pisze do Ciebie z łożka....
( Wstaje zaraz cholera i jadę... Czas ucieka mi przez palce.
|
#8194 |
|
Zakorzenienie
|
tak patrzę, że za 2 miesiące wszystkie obecnie zapisane w wyliczance będą miały żelki i lista będzie pusta, zdarzyło już się tak wcześniej? widzę, że o prezentach rozmawiacie ![]() dziewczyny widzę, że macie jakieś zamieszanie z TŻ'ami, nie wiem dokładnie o co chodzi, ale trzymam za was kciuki, żeby wam się wszystko po waszej myśli ułożyło
|
|
#8195 |
|
Zadomowienie
|
Jest ten i jest inny.
Narazie uchodze za silną kobiete która facetów traktuje "jak jest to dobrze, nie ma- tez dobrze". Choć to nie do końca tez tak wygląda. Kto tam dba o szczegóły, narazie na prosbę TONI (Buziak) przynoszę wam uciechę ...Mya ulepszam sobie - narazie SWOJE szmaty, zamawiam złote ćwieki i bede obszywać kołnierze, mankiety etc, wtedy już nikt do mnie nie podejdzie ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- dziewczyny, wczoraj robiłam nogi z mel B. Wstawanie z krzesła- nie zrobiłam tego super dokładnie ale dziś czuje ze nogi mnie bolą . Może dziś zrobie tyłek.
|
#8196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dziękuje za te miłe słowa . Ten wątek jest wielki i wyjątkowy, przekonałam się o tym jak potrzebowałam pomocy i teraz ciągle się w tym utwierdzamNapisałaś bardzo ważną rzecz- trzeba wiedzieć ja lekarz zachowuje się PO operacji a nie PRZED!!!!!! Chyba Kris napisała wczoraj że trzeba zamknąć oczy i liczyć na szczęście - a właśnie tego NIE WOLNO ROBIĆ!!!!!! Trzeba szukać informacji co się dzieje w razie kłopotów, jak lekarz się zachowuje i co proponuje. To jest prawdziwe świadectwo lekarza!!!! Powikłanie po operacji może się zdarzyć każdemu lekarzowi - ale dopiero jego postawa w takiej sytuacji świadczy o samym lekarzu. Dlatego tak ważne jest byśmy o tym pisały a osoby przed zabiegiem by szukały takich informacji. Często niestety dziewczyny nie mają sił pisać, lub nie chcą tego robić z różnych powodów. Mogę podać wiele przykładów- ale jeden jest dość wyraźny i pozwolę sobie go przytoczyć. Otóż znam sytuację, że lekarz zachował się najpierw bardzo nie w porządku kiedy doszło do powikłania, nie chciał dziewczynie zrobić poprawki. W końcu ją zrobił i nie wziął pieniędzy w zamian za to że ta dziewczyna nie napisze ani słowa więcej na forum o tej sprawie. I tak się stało- nasza koleżanka zamilkła. Nie można w żaden sposób oceniać jej i tego dlaczego się zgodziła na coś takiego. Osoba po nieudanej operacji jest w takim stanie i desperacji że można w prosty sposób wymóc na niej wszystko. Myślę natomiast, że sam lekarz który tak postępuje jest po prostu ŁAJZĄ . I niestety przyszłe pacjentki się o tym nie dowiedzą
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-12-21 o 14:53 |
|
|
|
|
#8197 |
|
Raczkowanie
|
path87,
Wyliczanka nie zostanie całkiem pusta, bo nie długo i ja poznam swój termin operacji, to mnie dopiszecie zazdroszczę Wam że macie to już za sobą i cieszycie się swoim biustem
|
|
|
|
#8198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8199 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w środe minęły 3 tygodnie a mam wrażenie jakby to było 3 mce temu... tak jak Saba mówiła
![]() Wrzuciłam zdjęcia do albumu i trochę opisałam ![]() Wiem, że na normalne staniki jeszcze za wcześnie ale tak z ciekawości sobie przymierzyłam ![]() Muszę powoli się rozglądać za Trophy tylko nie wiem jaki rozmiar
28 list. 2012 Edytowane przez lauren25 Czas edycji: 2012-12-21 o 15:44 |
|
|
|
#8200 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiciu, rob porządek z zębami i to szybko skoro masz takie problemy. To nie sa żarty, od stanu zaplnego zeba moga sie bardzo zle rzeczy podziac, bakterie przejdostana sie do krwioobiegu, sepsa, problemy z sercem. Rozne sytuacje znajomy lekarz szpitalny mi opowiadal.Nie wolno zwlekac ze stanem zapalnym obojetne czego. Babcia mojego meza miala wielki problem z zaparciami. Na usg lekarz dopatrzl sie raka a to kamienie kalowe byly, wyslal ja do szpitala a tam poszlo wszytko druga strona, dostala sepse i w 2dni babci nie mielismy, transuzja juz nic nie dala..w sama Wigilie...wiecie co napisali lekarze, ze zmarla z powodu raka, bez badan, tylko to jedno usg...a gdyby wczesniej lekarz zwrocil uwage na co babcia sie skarzy, w szpitalu ktos by sie nia zajal a nie ze satarszy czlowiek choc sprawny i zywotny to ma raka, po co diagnozowac.
|
|
|
|
#8201 |
|
Raczkowanie
|
lauren25,
byłam w albumie i oglądałam zdj, śliczne ! |
|
|
|
#8202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak tak patrze, to mysle, ze nie mozna sie nastawiac ze chce sie implant okragly albo anatom. Wazne jaki efekt chce sie uzyskac. U niektorych okragly wyglada jak anatom. |
|
|
|
|
#8203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
diagnozować? a jak nie daj boże sama jest taka osoba- nikt z rodziny nie przychodzi do szpitala to wtedy dopiero się dzieje A panie pielęgniarki jakie etyczne- "no idz!", "no wejdz!", "no połykaj!" drą się jak na psa Ale same skargę złożyły, że się pacjenci do nich "siostro"zwracają i że im to ubliża. Nie wiem nawet czy w końcu zmienili przepisy w tej sprawie czy nie? czy już trzeba mówić "pani magister" czy jakoś tak ? bo inaczej to obraza funkcjonariusza publicznego wie ktoś może na czym w końcu stanęło
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-12-21 o 16:05 |
|
|
|
|
#8204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mogę się napatrzeć
|
|
#8205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc jesteś ode mnie bliżej efektu niż dalej, to ja zazdroszczę Tobie
|
|
|
#8206 | |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, ja w sumie też chociaz już zaczynam się przyzwyczajać
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Dzięki!
|
|
#8207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
))
|
|
#8208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. W wiekszosci krajow cywilizowanych jak nie we wszytkich zwraca sie do pielegniarki "siostro" ale jak widac polskim Pielegniarkom wszytko w PL przeszkadza, jada za granice pracowac i poza wyzsza pensja musza byc bardzo grzeczne dla naprawde wymagajacych pacjentow bo norma sa skargi na personel, skargi za ktore ponosza konsekwencje. W DE mozesz powiedziec, ze sobie nie zyczysz aby jakas tam pielegniarka pobierala Ci krew itp bo wedlug Ciebie robi fo nieumiejetnie. Wiem bo mnie pacjentki z oddzialu uswiadamialy jak lezalam w ciazy na patologii i taka wlasnie jedna Polka porozwalala mi zyly.Niemka dla odmiany zachowywala sie anty Polsko w stosunku do mnie i moj TŻ zlozyl skarge, ze sobie nie zyczymy i miala problemy
|
|
|
|
|
#8209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8210 |
|
Zadomowienie
|
Ale dzisiaj się wkurzałam na wizaż
Co się zalogowałam i próbowałam coś napisać to mnie wylogowywało:/ Aż komputerem miałam ochotę rzucać ale się powstrzymałam...hihi. Teraz już sama nie wiem co chciałam napisać![]() Aaaale miałam rację, że mi krwi trochę pociekło, bo plastry na długość szwów poplamione były a i kropeczki z krwią również. Ten pieprzyk to mam po drugiej stronie a taka zakręcona byłam, że źle popatrzyłam Wczoraj prysznica nie brałam, tylko się przemyłam.Myu ja do kąpieli kupiłam sobie w aptece żel pooperacyjny, naturalny, bez mydła i perfum, nadający się również do mycia takich ran Dr mówił, żebym już niczym nie zaklejała i niczym nie przemywała/nie odkażała.A maść dość fajniutka, bo działa zarówno przeciwzapalnie i ochronnie a do tego dość ładnie się wchłania, tylko delikatnie jest natłuszczona po nim skóra. Po jednym razie już rano zauważyłam różnicę ![]() Amorcio tego to ja nie wiedziałam Teraz nie mam co liczyć na dentystę już, bo za późno, ale po świętach zadzwonię. Tego od którego pyszczek mi spuchł niech mi wyleczy a z tamtymi do szpitala muszę iść się umówić, ale muszę skierowanie znaleźć Tylko są dość długie terminy na operacje:/Muszę Wam napisać co mój synuś ostatnio wymyślił, bo ja prawie padłam ze śmiechu. Zaczęło się od tego, że on złapał się za siusiaka, mówi, że tatuś też ma siusiaka, mój tż potwierdził. Następnie do mnie, żebym ja mu pokazała swojego. Mówię, że ja nie mam, a on: "Pokaż co masz? Zgubiłaś siusiaka?"" No to nie wiedząc co wymyślić mówimy z tż, że mamusia ma tam taką dziurę i nie wolno pokazywać. Chwilę później szukałam kapci gdzieś koło łóżka (to było rano) a mój synek wyskoczył do mnie z pytaniem: "I co mamusiu, znalazłaś już swojego siusiaka?"
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-21 o 22:11 |
|
|
|
#8211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale sie nasmialam. Pamietam, ze u nas odwrotnie bylo, ale nasza corcia przyszla z przedszkola i stwierdzila, ze chlopcy maja taka rureczke do siusiania bo widziala u jednego w przedszkolu i mielismy po problemie.Jak zaszlam w ciaze drugi raz to ona wiedziala szybciej ode mnie. Wrocilysmy z HH do domku bo bylysmy miesiac u tatusia przed przeprowadzka i ona po prostu stwierdzila, ze jestem w ciazy bo sie duzo z tatusiem tulilismy a w ten sposob lacza sie te plemniczki z jajeczkiem. Za tydzien zorientowzlam sie, ze chyba juz po okresie powinnam byc, zrobilam test i usiadlam bo zaciazylam Gdy miala 3,5latek, dzien przed dniem mamy, stala na kanapie, patrzyla w niebo i taka zamyslona stwierdzila...wiesz mamusiu, ja ciebie kochalam juz jak bylam tam wysko w niebie...stalam jak wryta ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Kiciu co do zebow, to jak taki stan zapalny to dowiedz sie, czy nie powinnas byc poza kolejnoscia przyjeta na op. To jest grozne a nie cos z czym mozna czekac. Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2012-12-21 o 22:22 |
|
|
|
|
#8212 |
|
Zadomowienie
|
Amorcio dzieciaki niby takie małe nieporadne i nic niewiedzące a jak przyjdzie co do czego to za dużo wiedzą
Mój to się chyba dobrze dowiedział co dziewczynki mają, bo kiedyś bawił się ze swoją koleżanką w pokoju (o 1,5 roku starszą), ale jak zrobiło się za cicho to poszłam zobaczyć co jest nie tak. Leżeli pod kołdrą a jak ją ściągłam to oboje od pasa w dół nadzy i się oglądali. Centralnie stanęłam jak wmurowana, bo nie spodziewałam się, że przyłapie mojego synka w takiej sytuacji tak wcześnie![]() heheAaa właśnie doczytałam...wyobrażam sobie jak musiałaś się miło poczuć poza tym, że byłaś zszokowana ojej to takie słodkie i aż duma rozpiera, radość od środka rozrywa jak się słyszy coś takiegoDobranoc laski
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-21 o 22:56 |
|
|
|
#8213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- KICIA a twój mały świetny a mała z kolei mówi że miki ma małego a tata dużego....można się posikać.to fakt!!!
|
|
#8214 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas, starsza corke tata nie interesowal na tyle co mama ale ja sie nie krylam przed nia. Wole zeby na mnie sie napatrzyla niz ma oczy wywlac na gole kobiety w szatni na basenie a tak nie zwraca uwagi. Za to byl czas, ze z zapalem asystowala mi przy kapieli, mydlila mi plecy, pozniej balsamiki nakladala i wiedziala ktory gdzie i po co. Wszytko jej tlumaczylam. Jeszcze jak miala 5lat potrafila przebrac sie w stroje karnawalowe, zrobic sobie makijaz rodem z horroru, do tego peruka rozowa i byla gotowa isc na zakupy czy na wybory
No i szlysmy tak, nigdy sie nie smialam skoro sama ze soba czula sie dobrze...wyrosla i nawet nie pamieta
|
|
|
|
#8215 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Kawał fajnego biustu! Natchnęłaś mnie, może też dla poprawienia nastroju pójdę po sklepach staniczki przymierzać Tylko moje są takie twarde, że stanik swoje a panny swoje... ![]() Mam wrażenie, że w pracy zaczęli mi się podejrzanie przyglądać (bluzki mi się rozchylają na biuście), a jedna koleżanka stwierdziła, że te moje piersi to coraz większe są... Wmawiam im, że mega push upy kupuję
|
|
#8216 |
|
Zadomowienie
|
AMORCIO dziękuję za wczorajszego priva
KRISY weszłam zobaczyć jeszcze raz twoje piękne piersi ![]() ![]()
|
#8217 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie z ranka
Klaudus nie ma za co Moj babelek robil w nocy 2pobudki, obie na na zmiane pieluchy a pozniej spac nie chciala. Cwaniara jak ma spac lub spi i narobi w pieluche to sie drze a tak normalnie to kupka mogla by pupe zjesc i cisza |
|
|
|
#8218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8219 |
|
Zadomowienie
|
Paularetka 03.01- 12 ![]() lubuss 22.01- 31![]() przedpo 24.01- 33 ![]() malina986 05.02- 45![]() Hejka laski Dzisiaj wrzuciłam zdjęcia dwutygodniaków Coraz bardziej mi się podobają![]() ![]() Miłego dnia
|
#8220 |
|
Zadomowienie
|
Tak z tą tarczycą to bardzo prawdopodobne... Moja mama i siostry jej -mają niedoczynność, powinnam przebadać koniecznie. Zrobię to dokładnie w styczniu prywatnie bo dostać sie na książeczkę to musiałabym czekać do 2014. Tak - na przyszły rok endokrynolog u nas już ma zapisy.
Skoro końca świata nie ma, to przebadam się w końcu. Dodatkowo powoli tyję... więc czas wybrać się do lekarza. Nie żrę aż tyle żeby się cały czas powiększać. a stopniowo tyję ok 0.5kg na mc a wcale się nie obżeram jak świnia.
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

ESy florESy (.)(.) 

MAGIA świąt może

( Wstaje zaraz cholera i jadę... Czas ucieka mi przez palce.

bardzo dziękuje za te miłe słowa 

Paularetka 03.01- 12