Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-01, 17:15   #4921
kindzia1984
Wtajemniczenie

Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez *misia* Pokaż wiadomość
Kindziu przez 30 dni bezpłatnie mozesz korzystać z polskiej stronki www.28dni.pl

Cytat:
Napisane przez m@gd@len@ Pokaż wiadomość
no niestety u mnie w tym mcu znowu porażka temp spadła do 37,1 wyć mi się chce
Madziu a z ilu ci spadła? 37,1 to wysoka temp

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 17:16   #4922
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co chyba 33zł za 3 miesiące, ale nie pamiętam, napewnow płatnościach jest wszystko opisane. Ja zapłaciłam i nie załuję.
no to chyba nie drogo no i po Polsku
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 17:19   #4923
kindzia1984
Wtajemniczenie

Coś na rozładowanie napięcia http://video.google.pl/videoplay?doc...33136844420765 ja się prawie posikałam ze żmiechu

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-03-01, 17:23   #4924
alexmis
Raczkowanie

jolineczka strata diecka to jest cos po czym ciezko sie pozbierac, ale kobieta jest nadpodziw silna istota i zawsze jakos se da rade i sie podniesie. dalej patrzy w przyszlosc z nadzieja.
My ktorych dzieci odeszly, mamy swojego prywatnego aniola ktory czowa nad nami. Z kazdego wydazenia mozna wycignac jakies leprze punkty, bo jak bedziemy patrzyc tylko na ta zla strone to polegniemy na calej linii..

lila12 tez da rade moze narazie jej sie nie wydaje ale za jakis czas inaczej o tym pomysli. Czas zalecza rany, na pewno ich nie wyleczy tylko zablizni ale bedzie lepiej. Najwazniejsze zeby o tym rozmawiac nie dusic tego w sobie, wtedy jest o wiele latwiej.

Tym dziewczynom ktore zobaczyly swoje upragnione II kreseczk gratulacie, dbajcie o siebie i swoje kruszynki.

A dla reszty szybkiego zobaczenia tych upragnonych II kreseczek.
alexmis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 17:27   #4925
kindzia1984
Wtajemniczenie

A tutaj możecie obejrzeć jak powstają bilbordowe twarze http://www.joemonster.org/download.p...getit&lid=2803

A to zaraźliwy śmiech http://www.joemonster.org/download.p...getit&lid=2855

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-03-01, 17:50   #4926
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

Cytat:
Napisane przez kindzia1984 Pokaż wiadomość

Madziu a z ilu ci spadła? 37,1 to wysoka temp
z 37,2
Stary 2007-03-01, 17:58   #4927
Naja84
Rozeznanie

Cytat:

dobre aż TŻ przypełzał zoabczyc z ciekaowści

[*]
Naja84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-01, 17:59   #4928
*misia*
Zakorzenienie

Madziu 37,1 to też wysoka temperaturka i proszę mi tu nie robić paniki
Nikitko ja też uważam, ze to nie jest dużo, a wszytsko jest jasno prosto i po polsku
Stary 2007-03-01, 18:00   #4929
kindzia1984
Wtajemniczenie

MAgdalenko to nic nie oznacza. Mało miałam do czynienia z wykresikami ale z tego co czytała w poradnikach NPR i porównywałam wykresy to wahania o 0,1 to nie oznaczają, że już okres przychodzi. Właśnie mam przed oczami jeden wykresik kobitki, która zaciążyła (z tej gazetki) i tutaj są skoki 0,1 także jeszcze nic straconego

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-03-01, 18:06   #4930
m@gd@len@
Zadomowienie

Cytat:
Madziu 37,1 to też wysoka temperaturka i proszę mi tu nie robić paniki
Nikitko ja też uważam, ze to nie jest dużo, a wszytsko jest jasno prosto i po polsku
Cytat:
MAgdalenko to nic nie oznacza. Mało miałam do czynienia z wykresikami ale z tego co czytała w poradnikach NPR i porównywałam wykresy to wahania o 0,1 to nie oznaczają, że już okres przychodzi. Właśnie mam przed oczami jeden wykresik kobitki, która zaciążyła (z tej gazetki) i tutaj są skoki 0,1 także jeszcze nic straconego
dziękuję za pocieszenie kochane jesteście

mam ogromną ochotę zrobić test jutro 25 dc. ale przecież tyle razy się zawiodłam dlaczego teraz ma być inaczej
Stary 2007-03-01, 18:18   #4931
kindzia1984
Wtajemniczenie

Próbować do skutku!!!!!!!

Madziu nie rób testu, proszę Cię Poczekaj jeszcze kilka dni

mala majeczka też testuje 3.03. Jejka dziewuszki trzymam mocno za Was kciuki, za wszystkie

Ja zmykam już bo zaraz do dobku idę. Miłego wieczorku i spokojnej nocki Słoneczka

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]

Edytowane przez Madziorka
Czas edycji: 2007-03-01 o 19:53 Powód: post pod postem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-01, 18:27   #4932
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
mala majeczka też testuje 3.03. Jejka dziewuszki trzymam mocno za Was kciuki, za wszystkie

Ja zmykam już bo zaraz do dobku idę. Miłego wieczorku i spokojnej nocki Słoneczka
Kindzia fajnego masz awiatorka
Stary 2007-03-01, 18:53   #4933
m@gd@len@
Zadomowienie

Cytat:
Madziu nie rób testu, proszę Cię Poczekaj jeszcze kilka dni

dlaczego
Stary 2007-03-01, 19:33   #4934
celka2000
Zakorzenienie

Cytat:
z 37,2

Ale to zaden spadek Normalnie temeparatura moze sie wahac. Jak spadnie kilka kresek, to znaczy ze sie zbliza miesiaczka. A znasz swoja linie pokrycia? (w FF to sie nazywa coverline - jak tempka spadnie ponizej tej linii to miesiaczka gwarantowana).
Ale u Ciebie nie ma co mowic o spadku. Jakbys miala 36,6 to co innego...buzka
Cytat:
dlaczego

Ja tez jestem za wstrzymaniem sie. Przynajmniej do dnia spodziewanej miesiaczki. Wynik w 25dc moze byc negatywny mimo ciazy (u mnie w 24 dc byl negatywny, dopiero w 31dc byl pozytywny). NIe radze - po co sie stresowac, czy ciaza sie utrzyma do miesiaczki nawet jesli wyjdzie pozytywny. Albo ze jest negatywny jesli naprawde jeszcze nie bedzie wiadomo... Ale zrobisz jak uwazasz Ja jestem taka madra, ale sama nie wytrzymalam

Dziewuszki, mam pytanko. Moze ktoras cos miala takiego kiedys. Otoz od dwoch tygodni mam cos w rodzaju uczulenia (tylko nie wiem na co). W miejsach obcierania skory (np. pasek, biustonosz,lokcie jak sie opieram) wyskakuja mi bable (wygladaja identycznie jak ugryzienie komara). Mam ich kilka, szybko schodza (kilka godzin) i pojawiaja sie nowe gdzies indziej. Albo jest kilka dni przerwy i mysle ze juz mi przeszlo (ze cos zjadlam, albo proszek) a tu znow. Wiecie moze co to moze byc? Nie zapytalam dzis ginekologa bo uznalam ze to chyba nie do niego w tej sprawie i zreszta myslalam ze juz mi przeszlo, a tu znowu mam kilka babli..Czy to moze byc zwiazane z ciaza?

Czas edycji: 2007-03-01 o 20:00 Powód: post pod postem
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 19:59   #4935
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Wyniki badan TŻ:
Objętość 2ml norma powyżej 2,00
Upłynnienie 10 minut
pH 8 norma 7,20 do 8,00
Lepkość prawidłowa
Ilość plemników 0
Morfologia 0
Żywotność 0
Leukocydoza 0,2 mln/ml norma poniżej 1,00

Rozpoznanie AZOOSPERMIA
Jednak nie mamy plemniczków
Nikito, tak mi przykro bedziecie próbować inv?

Cytat:
Napisane przez bb-m Pokaż wiadomość
Madziorka bardzo się ciesze, ze jestes zadowolona z wizyty u dr S.

ta babeczka jest super, a tą co byłam u niej za pierwszym razem to powinni zwolnic bo im tylko pacjentów odstrasza gdyby nie to że pisłaś ze byłaś baardzo zadowolona z dr.S to bym więcej do novum nie poszła.

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
Dziewuszki, mam pytanko. Moze ktoras cos miala takiego kiedys. Otoz od dwoch tygodni mam cos w rodzaju uczulenia (tylko nie wiem na co). W miejsach obcierania skory (np. pasek, biustonosz,lokcie jak sie opieram) wyskakuja mi bable (wygladaja identycznie jak ugryzienie komara). Mam ich kilka, szybko schodza (kilka godzin) i pojawiaja sie nowe gdzies indziej. Albo jest kilka dni przerwy i mysle ze juz mi przeszlo (ze cos zjadlam, albo proszek) a tu znow. Wiecie moze co to moze byc? Nie zapytalam dzis ginekologa bo uznalam ze to chyba nie do niego w tej sprawie i zreszta myslalam ze juz mi przeszlo, a tu znowu mam kilka babli..Czy to moze byc zwiazane z ciaza?
celko, to jest prawdopodobnie uczulenie od proszku do prania, mój szwagier miał taka samą wysypkę po bieliźnie która była prana w persilu
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-01, 20:14   #4936
schmetterling
Raczkowanie

Witajcie,znowu musialam nadrabiac zalglosci z calego dnia. Mam znowu problemem z wizazem,nie chce mi cytowac wypowiedzi.

Na poczatku Agadka wszystkiego naj,naj i pieknej owocnej kapustki.

M@gd@len@,dziewczyny maja racje,wstzymaj sie z testem,ja kiedys tak zrobilam i czulam sie bardzo strasznie. Zreszta ty sama wiesz najlepiej jak reagujesz w takich sytauacjach

Nikita,bardzo mi przykro z powodu tych wynikow,nie chce pisac banalow wiec tylko bardzo mocno cie sciskam.
Stary 2007-03-01, 20:22   #4937
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez schmetterling Pokaż wiadomość
Witajcie,znowu musialam nadrabiac zalglosci z calego dnia. Mam znowu problemem z wizazem,nie chce mi cytowac wypowiedzi.

M@gd@len@,dziewczyny maja racje,wstzymaj sie z testem,ja kiedys tak zrobilam i czulam sie bardzo strasznie. Zreszta ty sama wiesz najlepiej jak reagujesz w takich sytauacjach

Nikita,bardzo mi przykro z powodu tych wynikow,nie chce pisac banalow wiec tylko bardzo mocno cie sciskam.
Schem dzieki ci

Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość
Nikito, tak mi przykro bedziecie próbować inv?

ta babeczka jest super, a tą co byłam u niej za pierwszym razem to powinni zwolnic bo im tylko pacjentów odstrasza gdyby nie to że pisłaś ze byłaś baardzo zadowolona z dr.S to bym więcej do novum nie poszła.

celko, to jest prawdopodobnie uczulenie od proszku do prania, mój szwagier miał taka samą wysypkę po bieliźnie która była prana w persilu

Madziorka nie invitro nie chcemy
zreszta rozpoznanie azoospermi jeszcze nie oznacza kropki nad i lekarz powie co trzeba zrobic zeby zdiagnozowac czemu jest azoospermia moze nasieniowody sa nie drozne moze sa jakies zylaki czy cos dopiero potem cos bedzie sie robic wiec narazie to nie koniec walki

Czas edycji: 2007-03-01 o 20:51 Powód: post pod postem
Stary 2007-03-01, 20:32   #4938
_Monia_
Rozeznanie

Czesc dziewczyny!

Podgladam was od jakiegos czasu i bardzo wam kibicuje

Co prawda nie staram sie o dzidzie chociaz czasami badzo bym chciala bobaska, ale jeszcze nie ten czas

Przezywam te wasze starania i smutno mi kiedy sie rozczarowujecie, ale wierze, ze jakas sprawiedliwosc na tym swiecie musi byc i ze wam sie uda Jednym szybciej innym pozniej ale uda sie MUSI sie udac znam przypadek ciazy po kilku poronieniach, i potem dlugim okresie kiedy ciazy nie bylo, az po wielu latach sie udalo.
I trzymam mocno zebyscie wy nie czekaly dlugo ja kiedys tam tez zaczne sie starac, jeszcze sporo czasu pewnie i wtedy wy juz bedziecie mamusiami i mam nadzieje, ze bedziecie radzily innym kobietkom

Pozdrawiam i badzcie dobrej mysli

i jeszcze jedno nie szalejcie z testami przed spodziewana miesiaczka, bo one czesto sie myla, nie zawsze po 6 dniach mozna wykryc ciaze.

jeszcze raz powodzenia!!
_Monia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 20:35   #4939
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

[
Cytat:
Napisane przez _Monia_ Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!

Co prawda nie staram sie o dzidzie chociaz czasami badzo bym chciala bobaska, ale jeszcze nie ten czas

Przezywam te wasze starania i smutno mi kiedy sie rozczarowujecie, ale wierze, ze jakas sprawiedliwosc na tym swiecie musi byc i ze wam sie uda Jednym szybciej innym pozniej ale uda sie MUSI sie udac znam przypadek ciazy po kilku poronieniach, i potem dlugim okresie kiedy ciazy nie bylo, az po wielu latach sie udalo.
I trzymam mocno zebyscie wy nie czekaly dlugo ja kiedys tam tez zaczne sie starac, jeszcze sporo czasu pewnie i wtedy wy juz bedziecie mamusiami i mam nadzieje, ze bedziecie radzily innym kobietkom

i jeszcze jedno nie szalejcie z testami przed spodziewana miesiaczka, bo one czesto sie myla, nie zawsze po 6 dniach mozna wykryc ciaze.

jeszcze raz powodzenia!!
Dziękujemy ci za miłe słowa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-01, 20:36   #4940
schmetterling
Raczkowanie

Cytat:
rozpoznanie azoospermi jeszcze nie oznacza kropki nad i lekarz powie co trzeba zrobic zeby zdiagnozowac czemu jest azoospermia moze nasieniowody sa nie drozne moze sa jakies zylaki czy cos dopiero potem cos bedzie sie robic wiec narazie to nie koniec walki
To jest jednak jakas nadzieja ,ciesze sie,zreszta dzisiejsza medycyna jest tak daleko do przodu posunieta,to napawa nadzieja. A ty tez jestes dzielna,chociaz wiem jak czasami jest ci ciezko. Buzka
Stary 2007-03-01, 20:41   #4941
_Monia_
Rozeznanie

Cytat:
[

Dziękujemy ci za miłe słowa
Nie ma za co Jestem z wami calym serduchem

a mogę zapytac dlaczego nie chcecie in vitro? rozumiem, ze najpier chcecie wyczerpac inne mozliwosci, ale pytam tak z ciekawosci.
Stary 2007-03-01, 20:43   #4942
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
To jest jednak jakas nadzieja ,ciesze sie,zreszta dzisiejsza medycyna jest tak daleko do przodu posunieta,to napawa nadzieja. A ty tez jestes dzielna,chociaz wiem jak czasami jest ci ciezko. Buzka
No Schem medycyna posuneła sie w tym i to bardzo jesli sie okarze ze TŻ ma jakies plemniki tylko cos je blokuje to zroi zabieg zeby wszystko udroznic i dalej zobaczymy co bedzie , a jesli sie okarze ze juz tak mial od urodzenia to cudu nie ma nie zaczna sie sama produkowac , ale zobaczymy co jutro urolog powie najpierw zaczynamy od urologa potem zobaczymy jak dalej trzeba działac. Chco moja przyjaciółka mi powiedziała ze jej profesor z uczelni był podobno bezpłodny i paru dziesięciu latach z młodą żona maja córeczke i do tego jego córeczke wiec jednak może cuda sie zdarzaja tylko trzeba byc cierpliwym

Cytat:
Nie ma za co Jestem z wami calym serduchem

a mogę zapytac dlaczego nie chcecie in vitro? rozumiem, ze najpier chcecie wyczerpac inne mozliwosci, ale pytam tak z ciekawosci.
Tak popierwsze mam synka wiec wrazie co mamy dziecko juz jedno wiec jesli z mężem nie moge miec dziecka to nie chcemy podejmowac takich kroków , no chyba ze znajda mu sie jakies plemniki a naturalnie nie uda nam sie zaciążyc to wtedy mysleli bysmy o inseminacji

Czas edycji: 2007-03-01 o 20:49 Powód: post pod postem
Stary 2007-03-01, 20:48   #4943
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Madziorka nie invitro nie chcemy
zreszta rozpoznanie azoospermi jeszcze nie oznacza kropki nad i lekarz powie co trzeba zrobic zeby zdiagnozowac czemu jest azoospermia moze nasieniowody sa nie drozne moze sa jakies zylaki czy cos dopiero potem cos bedzie sie robic wiec narazie to nie koniec walki
no to ciesze się ze będziecie walczyć , teraz medycyna jest tak posunięta do przodu że zobaczysz że w końcu wam się uda

Cytat:
Czesc dziewczyny!

jeszcze raz powodzenia!!

dzięki kochana za wsparcie
Stary 2007-03-01, 20:51   #4944
_Monia_
Rozeznanie

Cytat:
Tak popierwsze mam synka wiec wrazie co mamy dziecko juz jedno wiec jesli z mężem nie moge miec dziecka to nie chcemy podejmowac takich kroków , no chyba ze znajda mu sie jakies plemniki a naturalnie nie uda nam sie zaciążyc to wtedy mysleli bysmy o inseminacji
wiem, ze masz synka, bo czytam watek i mam nadzieje, ze jednak jakies sie znajda i synek bedzie sie cieszyl z rodzenstwa, a wy z z synka lub corki

swoja droga jakie to niesprawiedliwe... czlowiekowi wydaje sie ze kiedy nadejdzie jego czas i bedzie chcial miec dziecko to po prostu bedie je mial.. a los plata takie figle...
Stary 2007-03-01, 20:54   #4945
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Madziu, poczekaj jeszcze z testem przynajmniej do dnia miesiączki, dziewczyny które mają fasolki pod brzuszkiem pisały że pozytywne testy miały dopiero w dniu spodziewanej @, wczesniej testy pokazywały I kreskę.
Stary 2007-03-01, 21:04   #4946
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Wyniki badan TŻ:
Objętość 2ml norma powyżej 2,00
Upłynnienie 10 minut
pH 8 norma 7,20 do 8,00
Lepkość prawidłowa
Ilość plemników 0
Morfologia 0
Żywotność 0
Leukocydoza 0,2 mln/ml norma poniżej 1,00

Rozpoznanie AZOOSPERMIA
Jednak nie mamy plemniczków
ale mi sie smutno zrobilo jak to przeczytalam - mam nadzieje ze leczenie bedzie , bo przeciez nie mozecie sie poddac-prawda?- jestem z tobą(z wami) bedzie dobrze nie za miesiac nie za 2 to moze za 3 sie uda. pamietaj wiara czyni cuda...

Cytat:
Napisane przez jolineczka Pokaż wiadomość
Adatko- coś mi się wydaję, że Tobie też niedługo pogratulujemy... Skądś znam te objawy. Już teraz dużo odpoczywaj.
juz tak bardzo bym chciała -jestem wypełniona nadzieja po czóbek nosa
Jolineczko czy to znaczy ze mialas podobne objawy???
odpoczywam od wczoraj jakos bardziej jestem śpiąca ale to chyba przez to ze w nocy na wizazu siedze zamiast spac

Cytat:
Napisane przez jolineczka Pokaż wiadomość
Adatko - ja Ci życzę, żeby te objawy, któe masz w tej chwili okazały się pierwszymi dniami życia Twojego dzidziusia! A poza tym dużo zdrówko, sił fizycznych i psychicznych, dużo powodów do uśmiechu i radości!!

Dziekuje bardzo

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
A mnie cos bierze chorobsko.Zle sie czuje gardlo pobolewa i oczy pieka zawsze jak na chorobe tabletki i do lozka
Jukolek - wygrzej sie i wez neo-angin mnie przeszlo po 3 dniach gardlo i pij duzo herbaty z cytryną - przejdzie szybko

Cytat:

Schmet dziekuje i tobie za zyczonka mam nadzieje ze szybko sie spełnią te wasze wszystkie życzenia

*Misiu*-tobie tez bardzo dziekuje

M@gd@lenko kochana wstrzymaj sie od zrobienia testu -po co sie rozczarowc a tak to nic nie wiadomo, bedzie dobrze musi sie teraz udac-prawda?
wiem co czujesz bo ja mam dopiero 19 d.c a juz mam ochote zatestowac ale to by byla głupota -wiec poczekam tydzien - chociaz dzis zakupilam test (teraz mam dwa jak by co) przyda sie.

Tak wogole to znowu zaczeklo mnie kluc w brzuchu i mam problema (jakies wzdecia mnie dopadly ) moze to od tego brzuch kluje a nie od fasolki.
o ja głupia po co sie tak zadreczam i ciagle mysle -
Stary 2007-03-01, 21:04   #4947
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, ze masz synka, bo czytam watek i mam nadzieje, ze jednak jakies sie znajda i synek bedzie sie cieszyl z rodzenstwa, a wy z z synka lub corki

swoja droga jakie to niesprawiedliwe... czlowiekowi wydaje sie ze kiedy nadejdzie jego czas i bedzie chcial miec dziecko to po prostu bedie je mial.. a los plata takie figle...
Ano czasami tak jest ja zaszłam w ciąże w wieku 16 lat i to z niewłaściwoa osoba jak sie okazało później ale mam dzieki temu synka a teraz jak znalazlam tego odpowiedniego faceta z którym chce spędzic reszte życia i z którym chciałam mieć dzieci to okazuje sie ze nie możemy
Stary 2007-03-01, 21:11   #4948
_Monia_
Rozeznanie

Cytat:
Ano czasami tak jest ja zaszłam w ciąże w wieku 16 lat i to z niewłaściwoa osoba jak sie okazało później ale mam dzieki temu synka a teraz jak znalazlam tego odpowiedniego faceta z którym chce spędzic reszte życia i z którym chciałam mieć dzieci to okazuje sie ze nie możemy
tego jeszcze nie wiesz Narazie sie nie udaje i wyniki nie sa najlepsze, ale nie myśl, że nie możecie. Mam nadzieję, że możecie tylko to kwestia czasu, leczenia i cierpliwości
Stary 2007-03-01, 21:13   #4949
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
tego jeszcze nie wiesz Narazie sie nie udaje i wyniki nie sa najlepsze, ale nie myśl, że nie możecie. Mam nadzieję, że możecie tylko to kwestia czasu, leczenia i cierpliwości
Ano powiadaja że cierpliwość jest cnotą
Stary 2007-03-01, 21:26   #4950
_Monia_
Rozeznanie

Cytat:
Ano powiadaja że cierpliwość jest cnotą

domyslam sie, ze trudno byc cierpliwym. Zreszta ja pewnie tez bym nie byla, ale co pozostaje.. wierzyc, ze w koncu sie uda, bo musi. Z natury jestem pesymistka, co w zyciu niestety przeszkadza, ale mam nadzieje, ze wam wszystkim sie uda i gdy ja bede juz mogla starac sie o dzidzie wy bedziecie mi sluzyc rada doswiadczonych mam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości