![]() |
#4921 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
![]() Madziu a z ilu ci spadła? 37,1 to wysoka temp
![]() |
#4922 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Wtajemniczenie
|
Coś na rozładowanie napięcia
![]() ![]()
#4924 |
Raczkowanie
|
jolineczka strata diecka to jest cos po czym ciezko sie pozbierac, ale kobieta jest nadpodziw silna istota i zawsze jakos se da rade i sie podniesie. dalej patrzy w przyszlosc z nadzieja.
My ktorych dzieci odeszly, mamy swojego prywatnego aniola ktory czowa nad nami. Z kazdego wydazenia mozna wycignac jakies leprze punkty, bo jak bedziemy patrzyc tylko na ta zla strone to polegniemy na calej linii.. lila12 tez da rade moze narazie jej sie nie wydaje ale za jakis czas inaczej o tym pomysli. Czas zalecza rany, na pewno ich nie wyleczy tylko zablizni ale bedzie lepiej. Najwazniejsze zeby o tym rozmawiac nie dusic tego w sobie, wtedy jest o wiele latwiej. Tym dziewczynom ktore zobaczyly swoje upragnione II kreseczk gratulacie, dbajcie o siebie i swoje kruszynki. A dla reszty szybkiego zobaczenia tych upragnonych II kreseczek. |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Wtajemniczenie
|
A tutaj możecie obejrzeć jak powstają bilbordowe twarze
![]() A to zaraźliwy śmiech http://www.joemonster.org/download.p...getit&lid=2855 ![]() ![]() ![]() ![]()
#4926 |
Zadomowienie
|
![]() |
#4927 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
Madziu 37,1 to też wysoka temperaturka i proszę mi tu nie robić paniki
![]() Nikitko ja też uważam, ze to nie jest dużo, a wszytsko jest jasno prosto i po polsku ![]()
#4929 |
Wtajemniczenie
|
MAgdalenko to nic nie oznacza. Mało miałam do czynienia z wykresikami ale z tego co czytała w poradnikach NPR i porównywałam wykresy to wahania o 0,1 to nie oznaczają, że już okres przychodzi. Właśnie mam przed oczami jeden wykresik kobitki, która zaciążyła (z tej gazetki) i tutaj są skoki 0,1 także jeszcze nic straconego
![]()
#4930 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mam ogromną ochotę zrobić test ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Wtajemniczenie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Madziu nie rób testu, proszę Cię
![]() ![]() mala majeczka też testuje 3.03. Jejka dziewuszki trzymam mocno za Was kciuki, za wszystkie ![]() Ja zmykam już bo zaraz do dobku idę. Miłego wieczorku i spokojnej nocki Słoneczka ![]()
Nowosądeczanki Nasze pragnienia zawsze się modlą, Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-03-01 o 19:53 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zadomowienie
|
dlaczego ![]()
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
Ale to zaden spadek ![]() Ale u Ciebie nie ma co mowic o spadku. Jakbys miala 36,6 to co innego...buzka ![]() Ja tez jestem za wstrzymaniem sie. Przynajmniej do dnia spodziewanej miesiaczki. Wynik w 25dc moze byc negatywny mimo ciazy (u mnie w 24 dc byl negatywny, dopiero w 31dc byl pozytywny). NIe radze - po co sie stresowac, czy ciaza sie utrzyma do miesiaczki nawet jesli wyjdzie pozytywny. Albo ze jest negatywny jesli naprawde jeszcze nie bedzie wiadomo... Ale zrobisz jak uwazasz ![]() ![]() Dziewuszki, mam pytanko. Moze ktoras cos miala takiego kiedys. Otoz od dwoch tygodni mam cos w rodzaju uczulenia (tylko nie wiem na co). W miejsach obcierania skory (np. pasek, biustonosz,lokcie jak sie opieram) wyskakuja mi bable (wygladaja identycznie jak ugryzienie komara). Mam ich kilka, szybko schodza (kilka godzin) i pojawiaja sie nowe gdzies indziej. Albo jest kilka dni przerwy i mysle ze juz mi przeszlo (ze cos zjadlam, albo proszek) a tu znow. Wiecie moze co to moze byc? Nie zapytalam dzis ginekologa bo uznalam ze to chyba nie do niego w tej sprawie i zreszta myslalam ze juz mi przeszlo, a tu znowu mam kilka babli..Czy to moze byc zwiazane z ciaza? ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-03-01 o 20:00 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta babeczka jest super, a tą co byłam u niej za pierwszym razem to powinni zwolnic bo im tylko pacjentów odstrasza gdyby nie to że pisłaś ze byłaś baardzo zadowolona z dr.S to bym więcej do novum nie poszła. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Raczkowanie
|
Witajcie,znowu musialam nadrabiac zalglosci z calego dnia. Mam znowu problemem z wizazem,nie chce mi cytowac wypowiedzi.
Na poczatku Agadka wszystkiego naj,naj i pieknej owocnej kapustki. M@gd@len@,dziewczyny maja racje,wstzymaj sie z testem,ja kiedys tak zrobilam i czulam sie bardzo strasznie. Zreszta ty sama wiesz najlepiej jak reagujesz w takich sytauacjach Nikita,bardzo mi przykro z powodu tych wynikow,nie chce pisac banalow wiec tylko bardzo mocno cie sciskam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Madziorka nie invitro nie chcemy ![]() zreszta rozpoznanie azoospermi jeszcze nie oznacza kropki nad i lekarz powie co trzeba zrobic zeby zdiagnozowac czemu jest azoospermia moze nasieniowody sa nie drozne moze sa jakies zylaki czy cos ![]() ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-03-01 o 20:51 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny!
Podgladam was od jakiegos czasu i bardzo wam kibicuje ![]() Co prawda nie staram sie o dzidzie chociaz czasami badzo bym chciala bobaska, ale jeszcze nie ten czas ![]() Przezywam te wasze starania i smutno mi kiedy sie rozczarowujecie, ale wierze, ze jakas sprawiedliwosc na tym swiecie musi byc i ze wam sie uda ![]() ![]() ![]() I trzymam mocno zebyscie wy nie czekaly dlugo ![]() ![]() Pozdrawiam i badzcie dobrej mysli ![]() i jeszcze jedno nie szalejcie z testami przed spodziewana miesiaczka, bo one czesto sie myla, nie zawsze po 6 dniach mozna wykryc ciaze. jeszcze raz powodzenia!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-03-01 o 20:49 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dzięki kochana za wsparcie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() swoja droga jakie to niesprawiedliwe... czlowiekowi wydaje sie ze kiedy nadejdzie jego czas i bedzie chcial miec dziecko to po prostu bedie je mial.. a los plata takie figle... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Zakorzenienie
|
Madziu, poczekaj jeszcze z testem przynajmniej do dnia miesiączki, dziewczyny które mają fasolki pod brzuszkiem pisały że pozytywne testy miały dopiero w dniu spodziewanej @, wczesniej testy pokazywały I kreskę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jolineczko czy to znaczy ze mialas podobne objawy??? odpoczywam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() *Misiu*-tobie tez bardzo dziekuje ![]() ![]() M@gd@lenko kochana wstrzymaj sie od zrobienia testu -po co sie rozczarowc a tak to nic nie wiadomo, bedzie dobrze ![]() wiem co czujesz bo ja mam dopiero 19 d.c a juz mam ochote zatestowac ale to by byla głupota -wiec poczekam tydzien - chociaz dzis zakupilam test (teraz mam dwa jak by co) przyda sie. Tak wogole to znowu zaczeklo mnie kluc w brzuchu i mam problema (jakies wzdecia mnie dopadly ![]() o ja głupia po co sie tak zadreczam i ciagle mysle - ![]()
![]() |
#4947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Rozeznanie
|
domyslam sie, ze trudno byc cierpliwym. Zreszta ja pewnie tez bym nie byla, ale co pozostaje.. wierzyc, ze w koncu sie uda, bo musi. Z natury jestem pesymistka, co w zyciu niestety przeszkadza, ale mam nadzieje, ze wam wszystkim sie uda i gdy ja bede juz mogla starac sie o dzidzie wy bedziecie mi sluzyc rada doswiadczonych mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.