|
|
#2191 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XLVI
gourmand
![]() róże w udach jadom zadem ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
sto tysięcy pięćset cztery złote jak cztery złote sto tysięcy pięć złotych jak pięć złotych |
|
|
|
|
#2192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ktoś zabrał ![]() Dzwoniłam do Mamy i się dowiedziałam że jest chora
|
|
#2193 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nie masz kobiety Panie Kawalerze ![]() ![]() No i pamiętamy? ![]() ![]() Nie dodałam, że jak się czyta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Oby szybko przeszło ![]() A w ogóle sobie przypomniałam, że w zeszłe B.N. mój Tż miał grypę jelitową Coś pechowy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2196 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na kolację ze śniadaniem
Ty do mnie też jakoś nie Cytat:
![]() Ja 171, zawsze te 3 cm górujesz
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widać Twojemu TŻ święta nie służą
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2200 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
taaaakie chleby
Cytat:
poza tym przelatuję w myślach nawet we śnie Cytat:
2. moj nietopsz odwołał ![]() Cytat:
znaczy się wtyczka do gniazdka musi pasić ja odmieniam przez przypadka tego samego oba wyrazy i końcówka jest ![]() Cytat:
Cytat:
dlatego wyginom kto się nimi bedzie chciał na dłuższą metę zajmować2. wzajemnie obróciłam cała i zdrowa wteiwewte znaczy się końca świata nie było, nietopsz mi się udał w tym temacie jak mię wk... to, że u nas nic nie jest normalne, to słów mi brak. sytuacja taka: stary telewizor, stary kabel do kablówki, ujowy obraz. nowy tv, nowy kabel, nadal ujowy obraz oraz stary tv, nowy kabel również cyfrowa jakość Baru, a spotkał się Bar z perfumami o zapachu azalii, takim typowym? albo fijołka wonnego? albo frezji
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-12-21 o 20:51 |
|||||
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkich chorych chłopów powinni gdzieś ewakułować,na jakąś wyspę Alkatras i nie wypuszczać do czasu polepszenia stanu używalności. Chory chłop to wrzód na dooopie![]() 2. ![]() O żesz orzeszku ![]() Znów się pochwalę ![]() Marta z próbnej z anglika miała 100% podstawka 96% rozszerzona ![]() ![]() Wszystkim chorym i potrzebującym przesyłam tricolor dziękuję za życzenia i vice-versa Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2012-12-21 o 21:55 |
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2203 | ||||||
|
Panaroja
|
To jednak Ty to jesteś ja
![]() Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38240938] A kapcie od czego są? [/QUOTE] a rozbijesz kapciem komara w kącie pod sufitem Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
2.nie zadziała 3. o oszczędność zamiast wywalać dwa stare , wywalasz jedno i masz dobrze ![]() 4.azalii nie znam , ale fijołek to na przykład Paris Balenciagi jest bardzo ładny i Insolence Guerlaina 3/4 pirogów z kapkiszem z poprzedniej tury już wszamane
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2204 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
amsakreska do sześcianu 2. ![]() ![]() klask i:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2205 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jakbyś częściej tu wpadała to byś nie była zdziwiona, bo to uczucie kwitnie od dawna, pfff
![]() I vice versa, nosz kurna
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
bitefight, bloodmoon.pl, forge of empires.com, battleknight, the pride of taern, khan wars, kraina wikingów, goodgame empire... 3 pierwsze najfajniejsze
![]() i ważę 58 kilo ![]() szkoda, że przez święta wszystko wróci ![]()
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. bidnaś - jak ja w tem czerwcu czyli już pewnikiem wirus musiał ![]() 3. azalia - frezje były w Femme Bossa fiołek - mi się kojarzy z Dsquared2 She Wood poza oczywistym i całkiem niezłym Insolencem Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-21 o 21:17 |
|
|
|
|
#2208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ino się nie gniewaj ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2209 |
|
Panaroja
|
no niestetysz , niestetysz , ale to tylko świadczy o ich jakości
![]() Aaa , następny koniec świata dopiero za 64 lata - św.Beda Czcigodny wyprorokował na 2076 niemniej mam nadzieję , że jednak wcześniej sie cuś trafi - teraz to jakoś średnio co dwa lata jakiś koniec świata
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem dumna. Fajne uczucie ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- A o co loko? "Masz do mnie jakieś alibi? Bynajmniej..". Dzięki za wytknięcie błędu
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2012-12-21 o 21:35 |
|
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Albo wygłodzeniu rodziny
![]() Cytat:
![]() I tam wytknięcie od razu
|
|
|
|
#2212 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
złote ale; sto tysięcy pięćset osiem złotych
|
|
|
#2213 |
|
Panaroja
|
1.
![]() ![]() 2.i nie zobaczymy jak wszystko się wali
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem czekoladowo-wiśniowa
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
pod grubymi zimowymi ciuchami i tak nie widać żadnej różnicy
![]() i to tylko 5 kilo mniej niż latem (mogę Ci pokazać zdjęcia znad morza na pw, jak bardzo chcesz, a nie załapałaś się w barze)w centymetrach 94-70-94 i jestem z siebie zadowolona ![]() trochę poprawia mi to doła
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-12-21 o 22:13 |
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
No i się wydało
![]() Jesteśmy jedną osobą posiadająca dwa konta ![]() Pokaż ! Kuuużwa, od wczoraj zeżarło mi z konta w tel. 30 zl. Prawdopodobnie włączyłam coś przypadkiem tylko nie wiem co i mi sie ściąga/łączy z netem ( a z komórki nie korzystam z internetu). Kazali mi wyłączyć WIFi i to drugie H ( nie wiem co) co od zawsze miałam na wyświetlaczu. I nie wiem czy to wystarczy, czy pizgnąć telefon przez okno. No co to jeszcze moze być? ![]() Albo czy pomoże? |
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, w salonie powinni dokładnie wiedzieć ![]() Poka będzie najwcześniej po świętach.... Mogłabym zrobić zdjęcia aparatem 1,3 mpix, ale po pierwsze jakość będzie do niczego, a po drugie nie mam nawet kabla, żeby podłączyć telefon do komputera
|
|
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- A bo to fstyt I cicho sza
|
|
|
|
|
#2219 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Idę spać, znowu mi na szyi wyskoczyła kolejna podskórna niespodzianka- już nie wiem co lepsze, cukrzyca czy bakteria
|
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dobrze ![]() Dobra szpadam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

jak sie mówi poprawnie, sto tysięcy pięćset cztery złotych czy złote? mi się bardziej podobie opcja nr 2...

taki prezent na święta, staram się robić lepszą atmosferę ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

amsakreska czy jakoś tak 
sfariowała 

oraz stary tv, nowy kabel również cyfrowa jakość 

klask i: