|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6
Nie można, ale mimo to czasem mu odwala
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też się ostatnio często obraża, ale raczej szybko mu przechodzi
A czasem nawet na żarty się obraża, bo mówi, że jestem naiwna i mnie wrabia
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra dziewczyny idę się położyć koło TŻ ![]() Śpijcie dobrze, dobranoc, do jutra
|
|
#1774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Btw. ja jestem Tygrys
|
|
|
#1775 |
|
Rozeznanie
|
poznanianka dużo tego brata od Twojego tż w waszym zyciu tak mi się wydaje albo przesadzam. :P
|
|
|
|
#1776 |
|
BAN stały
|
Waniliova
Jesteś pewna, że chcesz z nim być do końca życia? Tzn. ja wiem, że to co tu piszesz o jego głupich zagraniach to jest tylko niewielki procent z waszego życia i przez resztę czasu jest cudownie, ale nie boisz się, że im będzie starszy tym będzie gorzej? Widzę po swoim i TŻta ojcu, że im są starsi tym bardziej upierdliwi, nie boisz się tego?Dziewczyny, szukam właścicielki bloga (?) --> http://i.pinger.pl/pgr491/83c5ccd00004e1a850d0c333/ Nie macie może w zakładkach czy coś? |
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Mieszkamy razem to trudno by go nie było w naszym życiu
|
#1778 |
|
Raczkowanie
|
Zuziko6 witaj
Waniliova to ładnie mi się tam godzić ! ![]() Tu masz link do tej kiecki, na żywo narazie nie dam rady rady zrobić, bo nie mogę się dorobić nowego aparatu szkoda że tyłu nie widać, bo ma bardzo fajny ![]() Uciekam spać, dobranoc
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również mykam spać. Wreszcie się wyśpię
![]() Dobranoc, do jutra
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mogę się doczekać września, wtedy zamieszkamy z TZ sami
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będę dyskutować na ten temat, bo jest to bez sensu. Mam takie samo zdanie jak mala_czarna.
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Ale w wypowiedziach malej jakos nie zauwazylam tyle razy wzmianek o siostrze badz wspollokatorze, natomiast w wypowiedziach poznanianki ciagle czytam o bracie jej TZ-ta. Takie moje subtelne spostrzezenie
|
#1785 | ||||
|
Zakorzenienie
|
siema siema ;*
Witam nową Pm'kę ![]() Waniliova o to nawet nie wiedziałam, że mieszkacie z rodzicami jak wam się mieszka?A co do tż'a to on powinien zrozumieć, że nie ma prawa się wyżywać na Tobie. Jak coś nie wychodzi to najlepiej jest wyładować się na bliskiej osobie. AnULka248 ma rację Czasem łapie o to focha ale w dłuższej perspektywie działa. Pisałam Wam już kiedyś o chłopaku, który złapał focha na swoją dziewczynę, bo mieli gdzieś wyjść a deszcz zaczął padać z jej winy Cytat:
nigdy nie korzystałam z serwisów randkowych... nie bałaś się? Często wcześniej korzystałaś z tego? (pytam by mieć jakąś alternatywę w razie rozwodu )Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo ona jako jedyna nie wierzy w jego winę. tak mi się przypomniało :P http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...l?ticaid=5fbe9A jak już o chrapaniu mowa... ostatnio spał u nas znajomy - wojskowy - w nocy budze się przerażona, ktoś na mnie wrzeszczy... nie wiem co się dzieje... a to ten znajomy darł się przez sen na swoich żołnierzy Równo po nich jechał Pierwszy raz słyszałam by ktoś tak wydzierał się przez sen
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2012-12-22 o 00:01 |
||||
|
|
|
#1786 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale planujemy minimum 5 lat, tak żeby skończyć doktoraty i odłożyć trochę kasy na własne mieszkanie/dom ![]() Ślub planujemy na 17 pewnie, żeby koło 19 zacząć obiad jeść Błogosławieństwo jakoś po 15 pewnie i o 16 wyjazd do kościoła (kościół prawdopodobnie wybierzemy TŻta, a ode mnie to 45 minut drogi jest).Pewnie! Witaj
|
|
#1787 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Czy ktoś tu już jest?
|
|
#1788 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem
Niewyspana jak nie wiem co.. Sąsiada pies o 4 nad ranem przez półgodziny sobie szczekał.
|
#1789 | |
|
Rozeznanie
|
Witam się z najzimniejszego dziś (podobno) miasta w Polsce
Cytat:
![]() Witam nową PM'kę Waniliova - Zgadzam się z AnULką, może jak nie na święta, to dajcie sobie chociaż 2-3 dni luzu, zatęskni i może zobaczy swoje błędy
|
|
#1790 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewuszki, miałam wczoraj napisać, ale przyjechałam taka padnięta po pracy i zakupach, że nie dałam rady
za to wybrałam sobie torebke pod choinkę do tego kupiłam dobie creepersy w River Island z panterkową podeszwą za 70zł i jestem happy jednak zakupy to jest to co zawsze mi humor poprawia Cytat:
jeśli Teściówka zaproponuje jakiś inny to też chętnie obejrze bo ma dużo znajomości i wierzyłabym, że załatwi wszystko na cacy, a jednocześnie będzie brała oczywiscie nasze zdanie pod uwagę bo ona to dobra kobita jest ![]() Cytat:
Cytat:
i Jego mamę chcę jak najbardziej zaprosić bo to moja bardzo bliska Ciocia (a Oni mieszkają razemw jednym domu ). Nie wiem co zrobię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajnie, że zgodzili się na salę ![]() Cytat:
poza tym my z mamą jesteśmy straszne płaczki, więc, żeby się aż tak mega nie rozryczeć chyba to zorganizujemy dzień wcześniej albo w dzień wesela rano jeszcze w innych ciuchach ![]() Cytat:
Cytat:
mnie by to spokoju nie dawało... my przez te ponad 3 lata które razem jesteśmy pokłóciliśmy się... raz fakt, że myślałam wtedy, że to koniec, ale to była właściwie jedyna kłótnia nasza. A tak to ja tylko czasami strzele focha, ale przechodzi mi w 3 minuty ![]() Cytat:
za to ja z kolei zrobiłam wrażenie jak to powiedział "dupnej księżniczki" ale to pozory były ![]() Cytat:
on wychodzi, wchodzi do mieszkania, nie mówiąc nic, przeważnie nawet nie wiem czy On jest bo Jego pokój zawsze jest zamknięty, do kuchni idzie na chwilę, do łazieki to samo i znów po cichu wraca do pokoju także myślę, że akurat nie będzie nam wchodził w drogę kurde, mam dziś na 15 do pracy, a tak mi się nie chce teraz ide piec babkę i makowiec, a później jeszcze musze poodkurzać i powycierać podłogi nienawidzę sprzątać
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2012-12-22 o 09:22 |
||||||||||
|
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może dlatego, że jestem z nimi zżyta, a Teściówka traktuje mnie jak córkę, której nigdy nie miała ![]() a co do pracy to zmieniłam ją dlatego, że regionalna w tamtej robocie mnie nie lubiła i nie dawała żadnych szans rozwoju pracowałam tam już 5 lat, od 3 lat byłam pierwszym sprzedawcą, robiłam dosłownie wszystko kierowniczka lubiła se bimbać,więc często cały sklep był na mojej głowie, wszystko nadzorowałam, a jak się zgłaszałam na kierownika do innego sklepu to regionalna mówiła mi, że za wcześnie na to i wolała zatrudnić kogoś bez doświadczenia na przykład wkurzało mnie to bo oddawałam tej pracy całe moje serce i dostałam propozycje bycia kierownikiem tu gdzie teraz jestem i się zdecydowałam z jednej strony cieszę się, że stamtąd odeszłam bo od strony regionalnej nic dobrego mnie nie czekało, a z drugiej strony po prostu nie umiem do konca zidentyfikować się z tym co teraz robię i przez to chyba nie jestem szczęśliwa... jak odchodziłam z tamtej pracy to tak się złożyło że w ostatni dzień mojej pracy był zorganizowany koktalj dla stałych klientów i stałyśmy z moimi klientkami i płakałyśmy razem 5 lat, tyle wspomnień, tyle cudownych chwil, tyle przyjaźni, znajomości i wszystko poszło się yebać kochałam tamtą pracą, to było praktycznie całe moje życie i tyle...
|
|
|
|
|
#1792 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wolne mam tylko 25-26 i 30 A tak to i wigilia i sylwester w pracy :/ No ale cóż trzeba zarobić na wesele samo się nie zarobi Cytat:
Ale akurat na takie fochy nauczyłam się nie reagować i milczeć Wtedy jak widzi że nic sobie z tego nie robię to przestaje i coraz rzadziej wali fochy o nic ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Witam od razu nową PMkę I uciekam do światecznych porządków... Jestem ostatnio taka zalatana, że nawet nie mam czasu do Was zajrzeć...
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
ej dziewczyny co sie dzieje z Angel_21? kurcze... pare dni temu napisała że bedzie miała trudna rozmowe z Tz i ślad po niej zaginął
(
|
#1795 |
|
Wtajemniczenie
|
good morning
czeka nas dzisiaj buszowanie po sklepach kurde sprawdziłam wczoraj konto i dostałam jakąś ekstra kase... cud miód lubie takie nieoczekiwane zwroty akcji dorzucimy do garnuszka na wesele![]() Pysia rozumiem Cie z tą pracą,. ale zrobiłabym tak samo, nie da sie siedziec na jednym stanowisku w nieskonczonosc. zainwestowałaś w siebie i dobrze. Zobaczysz, moze odnajdziesz sie w nowej branzy, a jak nie to za jakis czas zaczniesz szukac pracy od razu na stanowisko kierownicze bo teraz zdobywasz na takim doświadczenie. Uszy do góry wszystko jest po coś A tporebka świetna![]() Piankka łącze sie w odczuciach na moim ślubie nie bedzie praktycznie nikogo z mojej rodziny :/ tylko mama, bracia z dziewczynami i tyle. No ale trudno tak nam sie kontakty poukładały, wiec ja na siłe nie bede zapraszać ludzi, którzy nie chca miec ze mną kontaktu, albo którzy zerwali go dawno temu i nie wiem jakimi są ludźmi. Mam nadzieje, ze znajomi dopiszą i nie będzie pusto. Kate Noir moj TZcior gada przez sen i potrafi takie rzeczy wymyslić, ze mozna spasc z łóżka ze śmiechu. Ostatnio mi np. powiedział, ze jestem dżdżownicą... no ale skąd mu sie to wzięło to nie wiem
|
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ja jak zwykle witam się i uciekam
jestem już po zakupach i piję drugą kawkę sprzątając ![]() miłego dnia !! |
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ja też tylko na chwilkę. Zrobiłyśmy z mamuśką zakupy, teraz czas na zdobienie pierników.
Zuziko motyw z dżdżownicą też dobry ![]() Faktycznie Angel nie było od tego czasu. Ciekawe co u niej. |
|
|
|
#1798 |
|
Winter is coming
|
siemano
![]() Ale mam kaca Starzeję się czy co?Zrobiłam sobie za to cotygodniowe poranne spa, kąpiel, maseczki, peelingi, siedzę jeszcze z maską na włosach, a potem muszę posprzątać łazienkę i pomóc mamie obiad robić ![]() Witam nową PMkę
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Ale sobie pospałam Jakoś po 11 się obudziłam, wstałam po 12, a do teraz jeszcze w piżamie chodzę kroooliczek, my tydzień temu poradnię robiliśmy przy tym kościele, bo tam jest tylko 1 spotkanie W kościele nie byłam, nie wiem jak wygląda, ale ksiądz proboszcz podobno jest bardzo fajny, tak słyszałam ![]() Jedziemy dziś z C. na zakupy świąteczne - prezenty i te sprawy Sklepy są dzisiaj normalnie czynne czy jakoś krócej (mam na myśli markety)?
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

A czasem nawet na żarty się obraża, bo mówi, że jestem naiwna i mnie wrabia
Nasz ślub 16.08.2014
zaczęłam ścielać, a on mówi ''Bąbel, daj, ja to zrobię'' i mnie przytulił
Jesteś pewna, że chcesz z nim być do końca życia? Tzn. ja wiem, że to co tu piszesz o jego głupich zagraniach to jest tylko niewielki procent z waszego życia i przez resztę czasu jest cudownie, ale nie boisz się, że im będzie starszy tym będzie gorzej? Widzę po swoim i TŻta ojcu, że im są starsi tym bardziej upierdliwi, nie boisz się tego?

Czasem łapie o to focha ale w dłuższej perspektywie działa. 
a może Wy potrzebujecie przerwy? Może święta spędźcie osobno, Tż zatęskni za Tobą i zobaczy, że źle robi codziennie tak narzekając

wkurzało mnie to bo oddawałam tej pracy całe moje serce
i dostałam propozycje bycia kierownikiem tu gdzie teraz jestem i się zdecydowałam