|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6
Cytat:
ostatni raz złożył mi życzenia w moje 18naste urodziny, czyli prawie 8lat temu? Bezsensu.....najchętniej nawet bym go nie zapraszała na ślub i to właśnie rozważam ![]() a co do błogosławin to nie wiem... Mój TŻ najchętniej by w ogole ich nie robił zawsze byłam z Tatą bardzo żzyta, taka córeczka Tatusia. Wszędzie razem, nierozłączni, rozumieliśmy się bez słów, to był najukochańszy człowiek na Ziemi
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2012-12-21 o 00:01 |
|
|
|
|
#1682 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie też tż zobaczy już przed, ponieważ będę spała w jego rodzinnym domu. Trochę mi szkoda, że nie będzie musiał mnie wykupywać.... chociaz moi rodzicie tak go wielbią, że nie musiałby się z nimi długo targować ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- na tvn mówią, że koniec świata ma być o 12:12.... ehhhh Przypomniał mi się wiersz: Cytat:
|
|||
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam dziewczyny - koniec swiata w Polsce, ze zadna sie od rana nie odezwala?
|
#1684 |
|
BAN stały
|
Coś tak jakby
![]() Na Wyspach Bożego narodzenia lada chwila już 22 grudnia podobnie w australii wiec chyba nic w nas nie pierdyknie Ewentualnie szlag bo dzisiaj muszę po prezenty jechać
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
ja slyszalam, ze koniec swiata ma byc o 12 mojego czasu, wiec mamy jeszcze prawie 5h
ide budzic mojego, trzeba korzystac poki mozna
|
#1686 |
|
BAN stały
|
Pysia ani ja ani TZ swojego chrzestnego nie zapraszamy
![]() I ja myślę czy nie zrobić błogosławieństwa oddzielnego, nie potrzebuję błogosławieństwa od przyszłych teściów... ![]() Idę odkurzyć i umyć podłogę,a potem pakować się i nara... Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-12-21 o 08:19 |
|
|
|
#1687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam palmiarnię Cytat:
|
||
|
|
|
#1688 |
|
Raczkowanie
|
Dobry
Wiecie co tak siedzę i się zastanawiam co robić.. wszystko już posprzątane, ale mamuśka zaraz z zakupów wróci to pewnie mi coś wymyśli Ale się wczoraj wkurzyłam. Jakiś tydzień temu upatrzyłam sobie kieckę na sylwestra, taką małą czarną ale wtedy jeszcze nie było pewne czy idziemy więc nie kupowałam jej. W niedziele zapadła decyzja, że na 100% idziemy, więc ja wczoraj lecę po kieckę a to dupa kiecki nie ma P. mi obiecał, że później pojedziemy na zakupy i w jakimś sklepie ją znajdziemy ![]() Wy już wszystko tak fajnie zaplanowane macie a ja jedynie wiem, że jak ślub będzie o 16 to na 14 mam być już w kiecce ubrana ![]() Czyli pewnie na 10.00-10.30 fryzjer 13.00 kosmetyczka
|
#1689 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
widzę, że żyjecie ![]() Cytat:
umowy śmieciowe Cytat:
pewnie będziemy mieć tak o 16-17 a nad konkretnym planem się jeszcze nie zastanawiałam ![]() A z tym podpisaniem w sumie racja ![]() Cytat:
![]() A jeśli chodzi o Twoje marzenia to mam takie samo i też zastanawiam się jak to zorganizować kuzyn prowadzący do ołtarza... dlaczego nie nie widzę w tym nic złego/dziwnego ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
poza tym, jak będzie dalej tak jak teraz to w ogóle nie będzie ich na naszym ślubie...
|
|
#1690 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak szczerze powiedziawszy to zależało mi tylko żeby teren był ogrodzony bo zastanawiałam się nad tą nową Stylowa w Bieruniu Starym i tam teren nie był ogrodzony a u nas będą dzieci i żeby nie wyleciały na drogę czy coś.W Sosnowcu ta nasza sala jest przy głównej ulicy jeżdża tramwaje na przeciw bloki ale jest ogrodzona ma stoliki i taki mini ogródek bo na zdjęciach bedą głównie zdjęcia sali w środku a i tak nie wiadomo czy bedzie pogoda żeby siedzieć na polu ![]() A wiem o który kościółek Ci chodzi byłam tam na mszy we Wielkanoc ![]() Ja osobiście wolałabym normalne błogosławieństwo i razem wchodzić do kościoła ale zrobisz jak zechcesz ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
Tak goście się przez godzinke czy dwie sami bawią ale z drugiej strony potanczyć też się jeszcze zdąży jak ślub jest o 12 czy 13 ![]() My w dzień ślubu pojedziemy z rodzicami i świadkami do jakiegoś parku pare fotek pocykać a taki prawdziwy plener to w inny dzień niż ślub
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od lekarza... dowiedziałam się ze pare lat temu przechodziłam ostre zapalenie tarczycy i mam ją uszodzona... zeby mieć kiedyś dzieci musze się leczyc z rok wcześniej... jak to doktor fajnie powiedział"teraz tarczyca wytrzyma, ale przy dwójce osób jednak nie ..."
ehhh
|
#1692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jak teraz zaczniesz leczyć, to wszystko będzie w porządku![]()
|
||
|
|
|
#1693 |
|
BAN stały
|
Aneczka przykro mi, mam nadzieję, że wszystko się ułoży
![]() Czekam aż podłogi wyschną i idę się pakować... masakra... już sobie wyobrażam jakie mieszkanie zastanę po świętach, ci ludzie to straszni syfiarze, żeby nauczyli się chować chociażby masło do lodówki z 4 razy mój kot musiał wylizać je, nie mówiąc o okruchach wszędzie i rozbebeszonych walizkach. A już najbardziej w☠☠☠☠ia mnie stawanie sobie pod okapem, włączanie go i zapalanie papierosa Ale jedno git obiadu dziś nie robię do mamusi ![]() Dobra, żegnam się na razie bo chcę historię z lapa wykasować
Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-12-21 o 11:00 |
|
|
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że możesz podleczyć Rozumiem, że jak przechodziłaś te zapalenie, to nie zauważyłaś? Właśnie czytam, o objawach... wyglądają na anginę albo coś w tym stylu. Ja dostałam infekcji... Nikt mnie już dzisiaj nie przyjmie Mam taką rozkminę: skoro od 1. stycznia wchodzą nowe przepisy - tj będzie potrzebny tylko pesel, to jeżeli pójdę w czwartek do gina, to nie będę musiała donosić ubezpieczenia w ciągu 7 dni bo oni po pierwszym sprawdzą sobie sami moje ubezpieczenie?
|
|
|
|
|
#1695 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A po zakończonej aukcji gdy kupujący się wycofuje, wówczas wysyła się do allegro o zwrot prowizji, bo kupujący się nie wywiązał i allegro zwraca,a kupujący dostaje ostrzeżenie. ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
taką opcję rozważam, jedynie zaproszę mojego ojca matki siostrę z Francji, bo ona nam pomaga i z nią mamy kontakt stały. Chrzestnego też nie zapraszam, bo nawet nie raczył przybyć na moje 18ste urodziny(ja rozumiem, że się pracuje) ale chociaż zadzwonić można.
Edytowane przez Piankka Czas edycji: 2012-12-21 o 12:49 |
||
|
|
|
#1696 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Poza tym ten ewuś nie wszędzie będzie aktywny już od pierwszego. Zresztą po NFZ niczego dobrego spodziewać się nie należy
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa mam stracha, dzwonił do mnie jakiś starszy pan i pytał się, czy robię też zaproszenia na rocznice ślubu, np. 50tą. No to mówię, że tak, bo już trochę tego było, ale zwykle byli to znajomi znajomych, a tu jakiś obcy
Młodych się nie boję, bo młodych zawsze nie znam, ale tu jednak nie wiem, czy się dogadam. Przyjeżdża o 15.0, oby był z żoną! |
|
|
|
#1698 |
|
Zadomowienie
|
Uciekam... dzisiaj ostatni dzień pracy
|
|
|
|
#1699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana najważniejsze, że wiesz co i jak i będziesz się leczyć! Sprzątanie z TŻ trwa wracam do układania i wycierania kurzy
|
|
#1700 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sprawa prosta, idą do mojej mamy (mieszka drzwi obok dziadków, ten sam blok, to samo piętro) na kawę i rozmawiają (poznali się i bardzo się lubią). Ewentualnie jadą razem z nami na plener i w czasie zdjęć idą sobie do Palmiarnii na kawę i na spacer (jest tam gdzie spacerować, w razie deszczu pozwiedzają Palmiarnię, która jest duża i w której oni jeszcze nigdy nie byli). Ewentualnie najpierw przyjedzie TŻ z kwiatami, a jego rodzice później trochę już po naszym krótkim plenerku i od razu po błogosławieństwie pojedziemy do Kościoła. Aneczka, dużo zdrówka! Na pewno wyleczysz to Wcześnie wykryte dużo łatwiej wyleczyć ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
Co do tego błogosławieństwa i widzenia się dopiero przed ołtarzem to było to marzenie mojego TŻ-ta. Chciał mnie zobaczyć dopiero w Kościele. No ale kurcze, tak jak mówicie, nierealne to z powodu konieczności błogosławieństwa rodziców (bez którego dla mnie nie może być ślubu )A I CHWALĘ SIĘ - DZISIAJ TŻ PODPISAŁ UMOWĘ Z DJ www.djlubuskie.eu 1500 zł (w umowie gra od 16 do 4.30) + 150 zł dojazd (bo nie jest z Zielonej Góry) i te durne 150 zł ZAIKS-u Zadowolona jestem, bo wywalczyłam w umowie zapis o gwarantowaniu zastępstwa w razie sytuacji losowej (wcześniej tego nie miał w umowie).I tym sposobem zrealizowałam swój zamiar na 2012 rok Podpisaliśmy wszystkie umowy (z salą, z fotografem, z kamerzystą, z DJ) i wszystko mamy po cenach z 2012 roku )))))
Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2012-12-21 o 14:35 |
||
|
|
|
#1701 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1702 |
|
Wtajemniczenie
|
Na moim blogu nowa notka. Zapraszam
|
|
#1703 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie wyczytałam, że od pierwszego musza mnie przyjąć na dowód i mam nadzieję, że to będzie działać monikkad gratuluję Mam nadzieję, że uda się mi ogarnąć to w styczniu.
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2012-12-21 o 15:05 |
|
|
|
|
#1706 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powinni wszędzie zrobić takie karty chipowe do lekarza jak na śląsku do obojętnie jakiej przychodni czy szpitala idę albo na rehabilitacje daję tylko kartę i swięty spokój
|
|
|
#1707 |
|
Rozeznanie
|
A ja z małym poślizgiem, ale dorzucę swoją opinię: faktycznie ta Soplica orzechowa z Colą smakuje jak Kinder Bueno! Odkrycie roku!
Moim rodzicom też bardzo ten drink smakował
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Macie jakieś inne pomysły na drinki z soplicą orzechową? Tż właśnie dzwonił, że już wyjeżdża do domu... nie zobaczymy się przez jakiś tydzień. Dziwne jest teraz takie długie nie widzenie się, od kiedy zamieszkaliśmy razem Kiedyś normą było nie widzenie się przez tydzień lub dwa, i spotkania w weekendy
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2012-12-21 o 15:23 |
|
|
|
|
#1710 | ||
|
Wtajemniczenie
|
wysłałam Ci wiadomość z linkiem
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
Na pewno Ci się uda ![]() Co do NFZ i tej opcji z peselem to ja też już na nią czekam i się doczekać nie mogę Niestety, jestem zmuszona korzystać dość często, bo sporo choruję na gardło :/---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
Misiadelko, oglądam filmy Twoich kamerzystów
Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2012-12-21 o 15:37 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

ostatni raz złożył mi życzenia w moje 18naste urodziny, czyli prawie 8lat temu? Bezsensu.....najchętniej nawet bym go nie zapraszała na ślub i to właśnie rozważam 
zawsze byłam z Tatą bardzo żzyta, taka córeczka Tatusia. Wszędzie razem, nierozłączni, rozumieliśmy się bez słów, to był najukochańszy człowiek na Ziemi 

ide budzic mojego, trzeba korzystac poki mozna 

jak teraz zaczniesz leczyć, to wszystko będzie w porządku
przebierają galowe ciuchy, wskakują w dresy i ubierają się znowu dopiero o 15.30