Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-21, 22:37   #1771
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
brawo, nie można sobie pozowlić wejsc na głowe.
Nie można, ale mimo to czasem mu odwala mam nadzieję, że jak już z pracą nam sie ułozy to będzie bardziej luźno...
Stary 2012-12-21, 22:38   #1772
poznanianka1990
Zakorzenienie

Mój też się ostatnio często obraża, ale raczej szybko mu przechodzi A czasem nawet na żarty się obraża, bo mówi, że jestem naiwna i mnie wrabia Już nie raz udało mu się mnie wrobić w coś. Jego bratu to już w ogóle się udaje.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 22:39   #1773
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Mój też się ostatnio często obraża, ale raczej szybko mu przechodzi A czasem nawet na żarty się obraża, bo mówi, że jestem naiwna i mnie wrabia Już nie raz udało mu się mnie wrobić w coś. Jego bratu to już w ogóle się udaje.
Hehe dobre, nie ma co

Dobra dziewczyny idę się położyć koło TŻ

Śpijcie dobrze, dobranoc, do jutra
Stary 2012-12-21, 22:40   #1774
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
monikkad tak jest! hehe zaczęłam ścielać, a on mówi ''Bąbel, daj, ja to zrobię'' i mnie przytulił
No i git
Btw. ja jestem Tygrys
Stary 2012-12-21, 22:41   #1775
larys__a
Rozeznanie

poznanianka dużo tego brata od Twojego tż w waszym zyciu tak mi się wydaje albo przesadzam. :P
larys__a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 22:41   #1776
misiadelko
BAN stały

Waniliova Jesteś pewna, że chcesz z nim być do końca życia? Tzn. ja wiem, że to co tu piszesz o jego głupich zagraniach to jest tylko niewielki procent z waszego życia i przez resztę czasu jest cudownie, ale nie boisz się, że im będzie starszy tym będzie gorzej? Widzę po swoim i TŻta ojcu, że im są starsi tym bardziej upierdliwi, nie boisz się tego?

Dziewczyny, szukam właścicielki bloga (?) --> http://i.pinger.pl/pgr491/83c5ccd00004e1a850d0c333/
Nie macie może w zakładkach czy coś?
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 22:43   #1777
poznanianka1990
Zakorzenienie

Mieszkamy razem to trudno by go nie było w naszym życiu Jeździmy razem w trójkę do pracy jednym autem, więc spędzamy ze sobą dużo czasu. To chyba nie jest dziwne?

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2012-12-21, 22:58   #1778
klaudia1534
Raczkowanie

Zuziko6 witaj
Waniliova to ładnie mi się tam godzić !
Tu masz link do tej kiecki, na żywo narazie nie dam rady rady zrobić, bo nie mogę się dorobić nowego aparatu szkoda że tyłu nie widać, bo ma bardzo fajny

Uciekam spać, dobranoc

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 23:01   #1779
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
cześć Dziołszki Mogę dołączyć?
Pewnie witaj
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 23:03   #1780
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ja również mykam spać. Wreszcie się wyśpię

Dobranoc, do jutra

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2012-12-21, 23:04   #1781
aszuelka
Zakorzenienie

Cytat:
Mieszkamy razem to trudno by go nie było w naszym życiu Jeździmy razem w trójkę do pracy jednym autem, więc spędzamy ze sobą dużo czasu. To chyba nie jest dziwne?
Nie no wiesz, ja rozumiem ze on tam jest, ale On ciagle jest z Wami, w kazdym momencie Waszego zycia. Jakas trojca jestescie czy co?

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 23:08   #1782
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Nie no wiesz, ja rozumiem ze on tam jest, ale On ciagle jest z Wami, w kazdym momencie Waszego zycia. Jakas trojca jestescie czy co?
wydaje mi się że jak się z kimś mieszka to chcąc nie chcąc dzieli się z nim życie, ja mieszkam w mieszkaniu jeszcze z siostrą i współlokatorem i ciężko ich wyeliminować z naszego życia zupełnie

nie mogę się doczekać września, wtedy zamieszkamy z TZ sami

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 23:10   #1783
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aszuelka
On ciagle jest z Wami, w kazdym momencie Waszego zycia.
I tu się mylisz, bo wcale tak nie jest.

Nie będę dyskutować na ten temat, bo jest to bez sensu. Mam takie samo zdanie jak mala_czarna.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2012-12-21, 23:44   #1784
aszuelka
Zakorzenienie

Ale w wypowiedziach malej jakos nie zauwazylam tyle razy wzmianek o siostrze badz wspollokatorze, natomiast w wypowiedziach poznanianki ciagle czytam o bracie jej TZ-ta. Takie moje subtelne spostrzezenie

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 23:53   #1785
Kate Noir
Zakorzenienie

siema siema ;*

Witam nową Pm'kę

Waniliova o to nawet nie wiedziałam, że mieszkacie z rodzicami jak wam się mieszka?
A co do tż'a to on powinien zrozumieć, że nie ma prawa się wyżywać na Tobie. Jak coś nie wychodzi to najlepiej jest wyładować się na bliskiej osobie. AnULka248 ma rację Jak mój świruje to zazwyczaj uświadamiam go, że ma się na mnie nie wyżywać bo ja sobie tego nie życzę i koniec. Jak ma problemy to niech ze mną pogada, bo jak nie to pożałuje Czasem łapie o to focha ale w dłuższej perspektywie działa.

Pisałam Wam już kiedyś o chłopaku, który złapał focha na swoją dziewczynę, bo mieli gdzieś wyjść a deszcz zaczął padać z jej winy

Cytat:
Zuzik06, nam poszło jeszcze szybciej - poznaliśmy się przez neta, spotkaliśmy się po raz pierwszy po jakimś niecałym miesiącu czyli 18 kwietnia, a na kolejnej randce - 6 dni później - byliśmy już parą
Poznaliście się przez neta?! nigdy nie korzystałam z serwisów randkowych... nie bałaś się? Często wcześniej korzystałaś z tego? (pytam by mieć jakąś alternatywę w razie rozwodu )

Cytat:
Nie, teraz wyłączył kompa i spytał czy się kładę, ja na to, że nie a on, że chciałby się położyć, ale ze mną
Mój też tak robi po fochu jak nie chce się przyznać, że to jego wina, ale wie o tym

Cytat:
Napisane przez larys__a Pokaż wiadomość
waniliowa cos nie dorosły ten Twój facet sie mi wydaje.. albo Ty obchodzisz sie z nim jak z jajkiem ja to bym za takie głupkowate akcje to go zrypała i już i to nie jakimiś milusimi słowami tylko jak to mówie byłby z.j.e..b
też dobrze prawi - nie miej litości

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Wczoraj czytałam o jakiejś lasce z Argentyny, która chce poślubić mordercę jej siostry bliźniaczki Bo ona jako jedyna nie wierzy w jego winę. tak mi się przypomniało :P http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...l?ticaid=5fbe9

A jak już o chrapaniu mowa... ostatnio spał u nas znajomy - wojskowy - w nocy budze się przerażona, ktoś na mnie wrzeszczy... nie wiem co się dzieje... a to ten znajomy darł się przez sen na swoich żołnierzy Równo po nich jechał Pierwszy raz słyszałam by ktoś tak wydzierał się przez sen

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2012-12-22 o 00:01
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 01:57   #1786
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
To tak samo jak wawie :/ Za wynajem też nieźle ciśniemy.

Wydaje mi się, że jak nie ma się majętnej rodziny, która da choć część kapitału na mieszkanie albo nie dostanie się spadku, to ma się przerąbane. Jak młodzi ludzie mają się usamodzielniać, tworzyć zdrowe związki i ewentualnie cieszyć się życiem skoro wszystko jest pod górkę?

Ostatnio rozmawiałam ze znajomym, on i ona zarabiają łącznie ok 4 tys i gdyby wzięli kredyt na mieszkanie to musieliby odmawiać sobie dosłownie wszystkiego :/
Dlatego na początek będziemy mieszkać u mnie w domu (wyszykujemy sobie oddzielne mieszkanko) - zobaczymy ile wytrzymamy ale planujemy minimum 5 lat, tak żeby skończyć doktoraty i odłożyć trochę kasy na własne mieszkanie/dom

Ślub planujemy na 17 pewnie, żeby koło 19 zacząć obiad jeść Błogosławieństwo jakoś po 15 pewnie i o 16 wyjazd do kościoła (kościół prawdopodobnie wybierzemy TŻta, a ode mnie to 45 minut drogi jest).

Cytat:
Pewnie! Witaj

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 07:50   #1787
wioliix
Rozeznanie

Witam
Czy ktoś tu już jest?
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 08:14   #1788
klaudia1534
Raczkowanie

Ja jestem Niewyspana jak nie wiem co.. Sąsiada pies o 4 nad ranem przez półgodziny sobie szczekał. no myślałam, że mnie coś trafi na tym łóżku.

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 09:20   #1789
adziia13
Rozeznanie

Witam się z najzimniejszego dziś (podobno) miasta w Polsce

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
To super Wstawisz raz jeszcze linka? Z chęcią oblukam.
Co do błogosławieństwa to wiadomo, że każdy rodzić chce jak najlepiej dla swojego dziecka, więc ja bym raczej doceniła ten fakt. Mi było by bardzo przykro gdyby moje dziecko zabroniło mi je pobłogosławić. Jeżeli to jest dla nich ważne to ja bym nie robiła im przykrości przed ślubem - a z tego co piszesz to w jakimś stopniu wam pomagają. To tylko moje zdanie.
http://www.forteclub.pl/ niestety mało widać na stronie

Cytat:
Witam nową PM'kę

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
a może Wy potrzebujecie przerwy? Może święta spędźcie osobno, Tż zatęskni za Tobą i zobaczy, że źle robi codziennie tak narzekając

Witam nową Pmkę
Waniliova - Zgadzam się z AnULką, może jak nie na święta, to dajcie sobie chociaż 2-3 dni luzu, zatęskni i może zobaczy swoje błędy
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 09:20   #1790
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cześć Dziewuszki, miałam wczoraj napisać, ale przyjechałam taka padnięta po pracy i zakupach, że nie dałam rady za to wybrałam sobie torebke pod choinkę generalnie nie jestem maniaczką torebek i zawsze na torebke mi żal, ale ta mnie urzekła ->klik i już się nie mogę doczekać jak będę mogła w niej wystąpić do tego kupiłam dobie creepersy w River Island z panterkową podeszwą za 70zł i jestem happy jednak zakupy to jest to co zawsze mi humor poprawia

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
My nie byli w Mirabellce oglądałam ją ino na internecie Tak szczerze powiedziawszy to zależało mi tylko żeby teren był ogrodzony bo zastanawiałam się nad tą nową Stylowa w Bieruniu Starym i tam teren nie był ogrodzony a u nas będą dzieci i żeby nie wyleciały na drogę czy coś.
W Sosnowcu ta nasza sala jest przy głównej ulicy jeżdża tramwaje na przeciw bloki ale jest ogrodzona ma stoliki i taki mini ogródek bo na zdjęciach bedą głównie zdjęcia sali w środku a i tak nie wiadomo czy bedzie pogoda żeby siedzieć na polu
A wiem o który kościółek Ci chodzi byłam tam na mszy we Wielkanoc

Ja osobiście wolałabym normalne błogosławieństwo i razem wchodzić do kościoła ale zrobisz jak zechcesz
My chyba zdecydujemy się na ten Dworek w Jaroszowicach o ile rodzice TŻ nie będa mieli nic na przeciwko bo to oni mają sponsorować jeśli Teściówka zaproponuje jakiś inny to też chętnie obejrze bo ma dużo znajomości i wierzyłabym, że załatwi wszystko na cacy, a jednocześnie będzie brała oczywiscie nasze zdanie pod uwagę bo ona to dobra kobita jest

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Wróciłam od lekarza... dowiedziałam się ze pare lat temu przechodziłam ostre zapalenie tarczycy i mam ją uszodzona... zeby mieć kiedyś dzieci musze się leczyc z rok wcześniej... jak to doktor fajnie powiedział"teraz tarczyca wytrzyma, ale przy dwójce osób jednak nie ..." ehhh
trzeba być dobrej myśli

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość

U mnie nie będzie prawie nikogo ze strony mojego ojca taką opcję rozważam, jedynie zaproszę mojego ojca matki siostrę z Francji, bo ona nam pomaga i z nią mamy kontakt stały. Chrzestnego też nie zapraszam, bo nawet nie raczył przybyć na moje 18ste urodziny(ja rozumiem, że się pracuje) ale chociaż zadzwonić można.
u mnie problem polega w tym, że z moim chrzestnym cała reszta rodziny ma dobry kontakt i Jego mamę chcę jak najbardziej zaprosić bo to moja bardzo bliska Ciocia (a Oni mieszkają razemw jednym domu ). Nie wiem co zrobię

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
monikkad gratulacje

Ja też się chwalę kupiłam sobie kieckę na sylwestra, tzn P. mi ją kupił
Zanim wyszłam z przymierzalni to już za nią zapłacił
poka poka

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Witam dziewuchy
Obwieszczam sukces !!! Teściowie zgodzili się na salę, w której wczoraj byliśmy Po Nowym Roku spotkamy się we 3 (ja, mama i teściowa) ustalimy menu i wtedy będziemy mogli podpisać umowę.

Przeleciałam Was na szybko.
My planujemy ślub na 16, 16:30. Do ołtarza zaprowadzi mnie tata. Zastanawiamy się z TŻ nad błogosławieństwem, moi rodzice są jak by to określić "prawie nie wierzący", nie wiem co na to rodzice TŻ, bo jego mama jest bardzo religijna (do tego córka organisty)
gratulacje fajnie, że zgodzili się na salę

Cytat:
Cześć

pysia1987, błogosławieństwo można w takim przypadku zrobić w kościele przed mszą. Tzn. powiecie księdzu, żeby wyszedł trochę później z zakrystii, że chcecie by rodzice Wam pobłogosławili. Można to zrobić w wejściu do kościoła, a można jak już będziecie przy klęcznikach przed ołtarzem. Gdzieś czytałam o takiej wersji błogosławieństwa.
A co do prowadzenia przez kuzyna to dla mnie to raczej dziwne, ale to Twój ślub i decyzja należy do Ciebie
Ja chyba pójdę z C., chyba, że tata koniecznie by chciał mnie do ołtarza poprowadzić. Sama nie wiem - mam mieszane uczucia jaką opcję wybrać, bo z jednej strony jestem jedynaczką, córeczką tatusia i dobrze by było gdyby mnie tata poprowadził, a z drugiej nie chcę C. samego zostawiać i też prowadzenie przez ojca do ołtarza kojarzy mi się z Ameryką i oddawaniem ręki córki, w tym sensie tak jakby to rodzice mi męża wybierali Nie wiem, ale tak jakoś mi się to kojarzy...
nie odpada przed mszą jakoś tak dziwnie poza tym my z mamą jesteśmy straszne płaczki, więc, żeby się aż tak mega nie rozryczeć chyba to zorganizujemy dzień wcześniej albo w dzień wesela rano jeszcze w innych ciuchach

Cytat:
Dzieki za przyzwolenie
No to walę: jesteśmy razem prawie 3 lata (w lutym rocznica) mieszkamy razem 2,5, zaręczeni od maja. Ja 24 we wrześniu sie broniłam, Narzut 26, oboje pracujemy. Mieszkaliśmy w wynajmowanym mieszkaniu, ale w lecie przeprowadzilismy sie do Tzta rodziców żeby zaoszczędzić na wesle i wkład własny w gniazdko Ślub w 2014, daty na razie nie mamy, najchętniej w jakimś ciepłym miesiacu, ale w sumie jest nam wszystko jedno, w zimie też może być Załatwiać sale bedziemy mam nadzieje marzec/kwiecien i wtedy sie okaże. Lokal jakiś mamy na myśli już, fotografka praktycznie ugrana. Kolory przewodnie: czekoladowy, błękit i biel, no i TŻ w smokingu ala Bond coś jeszcze?

aaa no i nie wiemy czy kościelny czy cywilny, ale póki co sklaniamy sie do cywilnego. weselicho gdzieś na 50 kilka os, okrągłe stoliki to mus!
hejka

Cytat:
AnULka248 święta na pewno spędzamy razem, u nas, z moimi rodzicami teraz od 2 tygodni jest na l4 i prawie cały czas jesteśmy razem. Może to jest powodem... ale my ogólnie często sie kłócimy. Mój TŻ jest taki, że często robi z byle czego problem

Zuzik06 tak od roku mieszkamy razem z moimi rodzicami
dziwne, że tak często się kłócicie mnie by to spokoju nie dawało... my przez te ponad 3 lata które razem jesteśmy pokłóciliśmy się... raz fakt, że myślałam wtedy, że to koniec, ale to była właściwie jedyna kłótnia nasza. A tak to ja tylko czasami strzele focha, ale przechodzi mi w 3 minuty

Cytat:
Zuzik06, ja jak zobaczyłam, że się do mnie odezwał to się wystraszyłam Po pierwsze jest ode mnie 7 lat starszy (wtedy miał rocznikowo 27 lat, a ja 20), a po drugie na zdjęciu, które miał na profilu wyszedł jak taki cwaniak - bluza z kapturem i ten wzrok
my też się z TŻ przez neta poznaliśmy i jak ja zobaczyłamJego zdjęcie to wyglądał tak mega mroczno i myślałam, że jest metalem a on mi przyszedł na pierwszą randkę w t-shircie i adidaskach

za to ja z kolei zrobiłam wrażenie jak to powiedział "dupnej księżniczki" ale to pozory były

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
wydaje mi się że jak się z kimś mieszka to chcąc nie chcąc dzieli się z nim życie, ja mieszkam w mieszkaniu jeszcze z siostrą i współlokatorem i ciężko ich wyeliminować z naszego życia zupełnie

nie mogę się doczekać września, wtedy zamieszkamy z TZ sami
My też będzie mieszkać przynajmniej przez rok z bratem TŻ, ale ja go nazywam człowiekiem widmo on wychodzi, wchodzi do mieszkania, nie mówiąc nic, przeważnie nawet nie wiem czy On jest bo Jego pokój zawsze jest zamknięty, do kuchni idzie na chwilę, do łazieki to samo i znów po cichu wraca do pokoju także myślę, że akurat nie będzie nam wchodził w drogę

kurde, mam dziś na 15 do pracy, a tak mi się nie chce teraz ide piec babkę i makowiec, a później jeszcze musze poodkurzać i powycierać podłogi nienawidzę sprzątać

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2012-12-22 o 09:22
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 09:30   #1791
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:

A czemu w ogóle zmieniłaś pracę? Kurczę, niestety zmiany nie zawsze wychodzą na lepsze

A jeśli chodzi o Twoje marzenia to mam takie samo i też zastanawiam się jak to zorganizować kuzyn prowadzący do ołtarza... dlaczego nie nie widzę w tym nic złego/dziwnego

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Ja właśnie tak samo poza tym, jak będzie dalej tak jak teraz to w ogóle nie będzie ich na naszym ślubie...
ja bym chciała, żeby mnie rodzice TŻ pobłogosławili może dlatego, że jestem z nimi zżyta, a Teściówka traktuje mnie jak córkę, której nigdy nie miała

a co do pracy to zmieniłam ją dlatego, że regionalna w tamtej robocie mnie nie lubiła i nie dawała żadnych szans rozwoju pracowałam tam już 5 lat, od 3 lat byłam pierwszym sprzedawcą, robiłam dosłownie wszystko kierowniczka lubiła se bimbać,więc często cały sklep był na mojej głowie, wszystko nadzorowałam, a jak się zgłaszałam na kierownika do innego sklepu to regionalna mówiła mi, że za wcześnie na to i wolała zatrudnić kogoś bez doświadczenia na przykład wkurzało mnie to bo oddawałam tej pracy całe moje serce i dostałam propozycje bycia kierownikiem tu gdzie teraz jestem i się zdecydowałam z jednej strony cieszę się, że stamtąd odeszłam bo od strony regionalnej nic dobrego mnie nie czekało, a z drugiej strony po prostu nie umiem do konca zidentyfikować się z tym co teraz robię i przez to chyba nie jestem szczęśliwa... jak odchodziłam z tamtej pracy to tak się złożyło że w ostatni dzień mojej pracy był zorganizowany koktalj dla stałych klientów i stałyśmy z moimi klientkami i płakałyśmy razem 5 lat, tyle wspomnień, tyle cudownych chwil, tyle przyjaźni, znajomości i wszystko poszło się yebać kochałam tamtą pracą, to było praktycznie całe moje życie i tyle...

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2012-12-22, 09:39   #1792
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
kroooliczek, a jaka to parafia dokładnie? Na jakim osiedlu?
Zuzik06, a skąd jesteście? Widzę staż związku podobny do mojego - my 3 rocznicę będziemy obchodzić w kwietniu
pw. Opatrzności Bożej na Chrobrego.

Cytat:
Napisane przez larys__a Pokaż wiadomość
Dobry wieczór!

Ale Wam zazdroszczę tego wolnego! Ja mam wolny tylko 25 grudzień a tak to pracuje od 23.12- 02.01 codziennie po 11 godzin :/ chyba ze się jeszcze ulitują nademną i dostane 1 dzień wolnego żeby odetchnąć.
Ja też chodzę Wolne mam tylko 25-26 i 30 A tak to i wigilia i sylwester w pracy :/ No ale cóż trzeba zarobić na wesele samo się nie zarobi

Cytat:
Raczej fochanie o bzdury... tzn. to było tak; byliśmy dzisiaj w ikei, jak wracaliśmy to staneliśmy pod biedronka i wyskoczyłam kupić chusteczki. Wróciliśmy do domu i mówi ''Mogłaś mi wodę kupić'', ja na to, że mógł mówić. W odpowiedzi usłyszałam ''Wiesz, że pije wode''... no kuzwa wiem, ale nie musze pamietac czy jest w domu, czy nie! a zaraz mówi, ze zejdzie na dol do osiedlowego po wode, zagląda do portfela a tam nic nie ma i mówi do mnie ''No tak, wszystkie pieniądze mi wzięłaś''. Kuzwa chcial wczoraj karta płacić, a ja mu powiedziałam zeby dał mi tylko 3zł a ja z naszych pieniędzy zapłacę! on naprawdę robi problem z niczego i obwinia kogoś zawsze...

aszuelka szczerze mówiąc to czasem wydaje mi się, że właśnie ma...
Znam to Ale akurat na takie fochy nauczyłam się nie reagować i milczeć Wtedy jak widzi że nic sobie z tego nie robię to przestaje i coraz rzadziej wali fochy o nic

Cytat:
Nie, teraz wyłączył kompa i spytał czy się kładę, ja na to, że nie a on, że chciałby się położyć, ale ze mną

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 10:26   #1793
agunineczka
Zakorzenienie

Heeej

Witam od razu nową PMkę

I uciekam do światecznych porządków... Jestem ostatnio taka zalatana, że nawet nie mam czasu do Was zajrzeć...
Stary 2012-12-22, 10:57   #1794
ane3kaa
Zakorzenienie

ej dziewczyny co sie dzieje z Angel_21? kurcze... pare dni temu napisała że bedzie miała trudna rozmowe z Tz i ślad po niej zaginął (
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 10:58   #1795
Zuzik06
Wtajemniczenie

good morning czeka nas dzisiaj buszowanie po sklepach massaaaakra ale może przezyjemy. No i moja pierwsza wigilia z teściami sie szykuje kurde sprawdziłam wczoraj konto i dostałam jakąś ekstra kase... cud miód lubie takie nieoczekiwane zwroty akcji dorzucimy do garnuszka na wesele

Pysia rozumiem Cie z tą pracą,. ale zrobiłabym tak samo, nie da sie siedziec na jednym stanowisku w nieskonczonosc. zainwestowałaś w siebie i dobrze. Zobaczysz, moze odnajdziesz sie w nowej branzy, a jak nie to za jakis czas zaczniesz szukac pracy od razu na stanowisko kierownicze bo teraz zdobywasz na takim doświadczenie. Uszy do góry wszystko jest po coś A tporebka świetna

Piankka łącze sie w odczuciach na moim ślubie nie bedzie praktycznie nikogo z mojej rodziny :/ tylko mama, bracia z dziewczynami i tyle. No ale trudno tak nam sie kontakty poukładały, wiec ja na siłe nie bede zapraszać ludzi, którzy nie chca miec ze mną kontaktu, albo którzy zerwali go dawno temu i nie wiem jakimi są ludźmi. Mam nadzieje, ze znajomi dopiszą i nie będzie pusto.

Kate Noir no to miałaś przygode z kolegą moj TZcior gada przez sen i potrafi takie rzeczy wymyslić, ze mozna spasc z łóżka ze śmiechu. Ostatnio mi np. powiedział, ze jestem dżdżownicą... no ale skąd mu sie to wzięło to nie wiem
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 11:55   #1796
alloffkowa
Zakorzenienie

hej, ja jak zwykle witam się i uciekam jestem już po zakupach i piję drugą kawkę sprzątając
miłego dnia !!
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 12:36   #1797
Kate Noir
Zakorzenienie

hej, ja też tylko na chwilkę. Zrobiłyśmy z mamuśką zakupy, teraz czas na zdobienie pierników.

Zuziko motyw z dżdżownicą też dobry

Faktycznie Angel nie było od tego czasu. Ciekawe co u niej.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 12:39   #1798
velika
Winter is coming

siemano
Ale mam kaca a w mało wczoraj wypiłam, ledwo dwa piwka i setkę orzechówki, a siekło mnie max i umieram dziś Starzeję się czy co?
Zrobiłam sobie za to cotygodniowe poranne spa, kąpiel, maseczki, peelingi, siedzę jeszcze z maską na włosach, a potem muszę posprzątać łazienkę i pomóc mamie obiad robić
Witam nową PMkę

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 13:16   #1799
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hejka

Ale sobie pospałam Jakoś po 11 się obudziłam, wstałam po 12, a do teraz jeszcze w piżamie chodzę

kroooliczek, my tydzień temu poradnię robiliśmy przy tym kościele, bo tam jest tylko 1 spotkanie W kościele nie byłam, nie wiem jak wygląda, ale ksiądz proboszcz podobno jest bardzo fajny, tak słyszałam

Jedziemy dziś z C. na zakupy świąteczne - prezenty i te sprawy Sklepy są dzisiaj normalnie czynne czy jakoś krócej (mam na myśli markety)?

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2012-12-22, 13:25   #1800
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Hejka

Ale sobie pospałam Jakoś po 11 się obudziłam, wstałam po 12, a do teraz jeszcze w piżamie chodzę

kroooliczek, my tydzień temu poradnię robiliśmy przy tym kościele, bo tam jest tylko 1 spotkanie W kościele nie byłam, nie wiem jak wygląda, ale ksiądz proboszcz podobno jest bardzo fajny, tak słyszałam

Jedziemy dziś z C. na zakupy świąteczne - prezenty i te sprawy Sklepy są dzisiaj normalnie czynne czy jakoś krócej (mam na myśli markety)?
raczej dłużej

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości