|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. IV
Cytat:
Czasem człowiek się stresuje albo sam sobie dorabia ideologię. Masz rację,że porównywanie nie ma sensu. Dobrej nocy dziewczyny!
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
joanna200 dziękuję
|
|
|
|
|
#3393 | |||
|
Zadomowienie
|
Cześć! witam się po końcu świata, przeżyliśmy
![]() za wszystkie wizytywiecie co? mi jeszcze ani razu nie wyskoczyła żadna reklama widocznie bebilon nie uważa mnie za godnego odbiorcę a tak na prawdę to mam adblocka i z głowy to samo było z jedną czapeczką i śpioszkami. po ok 2 tygodniach pokazywałam mamie ciuszki i jakoś wpadło mi w ręce jedno po drugim i patrze: o kurde! toż to ten sam materiał, ten sam wzór a przeglądałam już nie raz taka spostrzegawcza jestem ![]() Cytat:
jednak wigilia u Ciebie?Cytat:
wow! robią wrażenie Cytat:
myślę, że by starczyło ![]() joanna zdrówka dla córeczki dzisiaj jadę do mojej mamy pomagać w przygotowaniach, ubiorę też u niej choinkę
|
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie piękne,\ ja wczoraj robiłam pierniczki podobną ilość i już 1/3 zjadł TŻ
|
|
|
|
|
|
#3395 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
no przecież mówili już że go odwołuja ![]() Cytat:
Cytat:
zależy też co z rzeczami dla maluszka u nas np dają ubranka i pieluszki więc tylko chusteczki trzeba mieć dla maluszka ![]() Cytat:
|
|
|
#3396 | ||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=jolanT;38244920]to ja też się pochwalę moją choinką..
/QUOTE] Super choinka (: Cytat:
![]() Dla mnie też nie... ale co kto lubi (: Cytat:
Ale genialne ![]() A z czego są nosy? Nie zacytowało mi wszystkiego znowu -.-"
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
super! też z Julką je robiłyśmy
i też z przepisu na pierniczki![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- odpowiem za strippi może sie nie obrazi
|
|
|
#3398 |
|
Wtajemniczenie
|
Zmykam na wschód do teściów!
Wesołych, ciepłych i rodzinnych Świąt mamusie!
|
|
|
#3399 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3400 |
|
Wtajemniczenie
|
https://addons.mozilla.org/pl/firefo.../adblock-plus/ jeśli któraś korzysta z Mozilli to zainstalujcie to
nic nie wyskakuje żadnych reklam![]() Strippi - ciasteczka mega!!! Moonis - gratuluje wizyty!
|
|
|
#3401 | |
|
Zadomowienie
|
Wygląda to ślicznie i chyba łatwe do ozdobienia, może się skuszę ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
|
|
|
#3402 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() U mnie bez poprawy, brzuch się stawia bardzo często ale te skurcze nie są jakieś silne i pewnie gdybym nie dotykała brzucha to połowy bym nie zauważyła.. troche sie schizuje czy mi sie rozwarcie przez to nie zrobi ale przecież nie pojade na IP bo mnie zostawią na wigilie dla zasady jem fenoterol i no-spe wiec i tak chyba nic wiecej nie da się zrobić ![]() czytałam że skurcze mogą być nasilone od dziecka które jest ułozone poziomo nie pionowo i faktycznie odkąd dostaje kopniaki bo pokach zamiast u góry i na dole od wtedy zaczęły się twardnienia ![]() co najlepsze jak sie ruszam, chodze to wcale tych skurczów nie ma, ale jak leże czy zmieniam pozycje to zaraz. Dopóki nie są regularne to nie będę panikować.. ale jak mi po świętach nie przejdzie to chyba pojade kontrolnie na IP ![]() jak powyżej Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe ile mój przytył jak 3tyg temu miał 650g ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() Strippi Ty z dnia na dzień mnie zaskakujesz Megi spóźnione wszystkiego co najlepsze!! TŻ robi śniadanko i zaraz idziemy do teściów bo przyjechali z Niemiec
|
|||
|
|
|
|
#3403 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Piękne ! i jakie równomierne
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie mam ugotowac barszcz tylko a reszta na głowie rodziny, maja w koło mnie skakać...uszka miała robić teściowa, ale jak wczorqaj sie wqrzyłam, to stwierdziłam, ze musze sie czyms zajac
![]() LUnaO- MI połzna na IP mówiła,zeby jak najmniej dotykac i głaskac brzuch i piersi, bo to powoduje, że skurcze się nasilają... Mi po lekach i odpoczynku macica stawia sie dużo mniej...Ale leże 3-4 godz dziennie. Poza tym odpukac wszystko ok jak na razie, mały tylko jakis leniwy...Ale ja go zaczepiam i cos tam puknie od niechcenia
|
|
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
, ja dzisiaj postanowiłam troszkę posprzątać ...ale jakoś weny nie mam .... przydałabysię magiczna różdżka - czary mary i po sprawie .Mój brzdąc chyba zostanie Roszkiem - coraz bardziej skłaniam się ku temu..... tż troszkę wybrzydza bo roszek- groszek - ale dla mnie nawet groszek jest słodziutki ..... Cytat:
|
|
|
#3406 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a reniferki cudne- podeślesz jednego ![]() Cytat:
Dzień dobry! I co z tym końcem świata? Dziewczyny.. chyba mam "syndrom kolejki sklepowej"! Na zakupach czuję się dobrze, dostaję wiatr w żagle.. lecę z listą i wszystko ok dopóki...... no właśnie dopóki nie stanę w kolejce ;/ od razu robi mi się słabo, odpinam kurtkę, przestaje widzieć na oczy i dostaję duszności!! Blada się robię jak ściana i koniec- muszę opuścić sklep i biegiem do auta żeby usiąść ;/ i tak miałam już 2 czy 3 raz w tym tygodniu.. mąż się ze mnie śmieje, że jak przychodzi do płacenia to od razu mi jest słabo i się ewakuuję u nas dalej pogoda na plusie.. jutro ma być 13 stopni!!! i tak przynajmniej do środy.. a myślałam, że w Wigilię będzie biało i na spacerku będzie mnie szczypał nos... ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- i dziękuję za miłe słowa dla mojej choinki! z tych pochwał chyba jeszcze urosła
|
||
|
|
|
|
#3407 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo dobry patent... Cytat:
![]() za męską dezycję!!!Cytat:
|
|
|
|
#3408 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do wigilii pracowej, ja byłam w czwartek (na takiej oficjalnej) i też fajnie się czułam, jak wszyscy wypytywali o samopoczucie i chwalili, że ładnie wyglądam Nawet sam pan dyrektor mnie zagadał miło, naprawdę miło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
). Tak sobie myślę, że może łatwiej będzie rodzić...o matulu jakie cudne ![]() Cytat:
Cytat:
to by było cośCytat:
Cytat:
jak dla pułku wojska, chyba na ten koniec świata się szykowaliście ![]() Cytat:
Cytat:
co do pogody to u mnie np w nocy było -15, teraz jedynie -8, ale bez śniegu ![]() a choineczka ładna ![]() Dziewczyny, życzę Wam pozytywnych przedświątecznych dni, bez stresów i smutków. Buziaki Edytowane przez alliw Czas edycji: 2012-12-22 o 11:57 |
||||||||||
|
|
|
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam jednego i dostałam ślinotoku i chcę więcej, ale muszę się wstrzymać hehe
dziękuję ![]() bardzo proste są do zrobienia Cytat:
z mmsów tych bez orzeszka ja z przepisu na ciasteczka z "moje wypieki" i do tego dodałam przyprawę korzenną mniam dzięki dzięki są bardzo proste przepis z "moje wypieki" wzięty Wiecie co dziewczyny normalnie tak się zestresowałam ![]() Dziś mąż wrócił z pracy po 4:00 zamiast po 7:00 jego kolegę zasypało wyciągali go i potem z ratownikami wynosili na powierzchnię. Podobno płakał z bólu kręgosłupa, cały był we krwi ![]() A mój mąż akurat 15 min wcześniej w tym miejscu pracował i się zmienili
|
|
|
|
#3410 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja byk, tż baran, oboje jesteśmy straszliwie uparci i walczymy ze sobą naszymi rogami... A dziec będzie pewnie baranem, chociaż mam nadzieję na byczka
![]() Jakie śmiechowe - super! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ja też tak mam - jak chodzę jest ok, stać nie dam rady. Aż ostatnio poprosiłam w tesco w kasie pierwszeństwa o przepuszczenie, stało z 10 osób i każda miała mega zakupy. Ja tylko 2 rzeczy, ale i tak było mi strasznie głupio, bo to niby przywilej cieżarnych, ale ja jakoś nie umiem tak sobie z tych przywilejów korzystać. Strippi - trzeba tylko dziękować, że Twojemu mężowi nic się nie stało...
zgodnie z planem, zgodnie z logika, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami 21.04.2013. Edytowane przez corka_rosy Czas edycji: 2012-12-22 o 12:20 |
||
|
|
|
|
#3411 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane!
Od wczoraj mamy masę roboty. Wybraliśmy sie na zakupy, ubraliśmy choinkę (naszą pierwszą Mąż chodzi dumny jak paw!), a dzisiaj wzięłam sie za wypieki. Mam już ciasto na rogaliki i blok czekoladowy w lodówce. Pora wziąć się za ciasteczka. Oby mały wytrzymał ten natłok zajeć
|
|
|
#3412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, ja Wam tez wszystkim życzę udanych Świąt, we wspanialej rodzinnej atmosferze, dużo uśmiechu, dobrego samopoczucia, samych smakołyków na stole!
|
|
|
#3413 | ||||
|
Zakorzenienie
|
czemu zaskakuję?
![]() ![]() dzięki ja też wczoraj myślałam o IP,ale jednak nie chcę być na święta tam. starałam się Cytat:
Cytat:
dzięki ![]() Ja zaraz piernik piekę Już rozpuszcza mi się margaryna do ciasta ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję i wzajemnie
|
|
|
|
#3414 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki wczoraj miałam doła i cały dzien mi sie popłakiwało dzis lepiej biore sie za porzadki potem za dekorowanie pierniczków sledzie mam zrobione karczek upieczony został tylko sernik ale to dopiero jutro trzymajcie sie ciepło
stripi opaczność czuwa nad twoim mezem szkoda tylko kolegi twoje meza biedak i to jeszcze na swieta do szpitala dobrze chociaz ze nie zginał....
|
|
#3415 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udanej wizyty u teściów ![]() Cytat:
A jak czujesz to stawianie się macicy? ![]() Cytat:
straszne są takie historie, to wyobrażam sobie jak musisz się bać o męża za każdym jego pójściem do pracy
|
|||
|
|
|
|
#3416 | ||
|
Rozeznanie
|
dzięki..
na szczęście gorączki już nie ma.. tylko ten katar wstrętny.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() całe szczęście, że Twój mąż już bezpieczny w domu..
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
A co się działo, że myślałaś o IP?
---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo widzę pyszności robisz ))to prawda, całe szczęście, że jest w domu i dobrze że powiedziałam, by nie zapisywał się na weekend, bo bym całą noc nie spała. Cytat:
dziś to chyba nie odstąpię go na krok
|
|
|
|
#3419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#3420 |
|
Wtajemniczenie
|
AAA dziewczyny, zapomniałabym - dziś u mnie 23 tydz. czyli zaczynam 6 miesiąc
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

Czasem człowiek się stresuje albo sam sobie dorabia ideologię. Masz rację,że porównywanie nie ma sensu. 

za wszystkie wizyty
widocznie bebilon nie uważa mnie za godnego odbiorcę
a tak na prawdę to mam adblocka i z głowy
myślę, że by starczyło 
05.07.2008
gorączka, katar, do tego piątki idą.. 

jakie śliczne!!!

Nawet sam pan dyrektor mnie zagadał 
normalnie tak się zestresowałam