Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 238 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-01, 13:13   #7111
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez alusia* Pokaż wiadomość
Zapisałam sie w salonie urody Grago tam przy targu.Czesała sie i malowała tam moja kolezanka do slubu i ok.Fryzurka nowoczesna,z pomyslem.A Ty?

alusiu* ja tez blisko targu ale do Edyty koło siłowni Herkules, ale dosłownie jestem zielona co to rodzaju fryzury wiem tylko ze nie chcę koka

A co do nauk to narazie nie robimy, zdecydujemy sie chyba na weekendowe w Świdniku, z tego względu, ze mój tż pracuje na zimany a do tego uczy sie zaocznie wiec byłoby nam strasznie cięzko regularnie razem chodzić na nauki tym bardziej ze ja już w łęcznej nie mieszkam

wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 13:20   #7112
inka272
Przyczajenie

miss.hot - prześlę Ci zaraz na priva, bo znów mnie ktoś o reklamę posądzi
inka272 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 13:26   #7113
czerwcowa lara
Raczkowanie

A ja spytam z głupia frant: Co to jest TŻ??
Mniemam, że o mężczyznę chodzi, ale co to za skrót? Towarzysz Życia czy jak??
czerwcowa lara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 13:28   #7114
Ela1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez inka272 Pokaż wiadomość
kiecka się szyje na Jasnej (taki mały zakładzik koło baru sportowego - rewelacyjna obsługa - 2 siostry, jadna przyjeżdża z Chełma gdzie ma pracownię i jest prawdziwą artystką
A ile wyniesie Cię szycie? Czy z materiałem i wszystkimi dodatkami? Czy na podstawie zdjęcia czy z "głowy"?
Ela1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 13:29   #7115
Ela1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czerwcowa lara Pokaż wiadomość
własnie tak Towarzysz Życiowy
Stary 2007-03-01, 13:31   #7116
inka272
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez czerwcowa lara Pokaż wiadomość
hehe, mi się z towarzystwem żużlowym kojarzy
Stary 2007-03-01, 13:36   #7117
czerwcowa lara
Raczkowanie

Eee, nie podoba mi się. Narzeczony ładniej. Albo Mąż
czerwcowa lara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 13:39   #7118
inka272
Przyczajenie

Ela 1 - prawie 3 tys., bo suknia jest z długim trenem, a część gorsetowa jest wyszywana kamyczkami i dżecikami. W tym oczywiscie halka, bardzo długi welon (będzie się ciągnął). Podobną kieckę widziałam kiedyś w jakimś magazynie ślubnym i bardzo mi się podobała. Udało mi się znaleźć dobrą nić porozumienia z obiema paniami z zakładu i myślę, że efekt mnie porazi Zresztą moja mama sobie tam szyła już ze 3 kreacje i są niesamowicie efektowne Pozdrawiam
Stary 2007-03-01, 13:51   #7119
inka272
Przyczajenie

Ela 1 - Aha, przed zamówieniem sukienki mierzyłam mnóstwo gotowych sukienek i zestawów gorset + spódnica. Okazało się, że pomimo mojej szczupłaej sylwetki i wysokiego wzrostu, gorset nie sprawdza się - jakoś dziwnie odstaje, a pupa wygląda na 3x większą niż jest w rzeczywistości
Sukienki znacznie lepiej się układały i nie krępowały ruchów w pasie. A ponieważ nie było takiego modelu, który by mi odpowiadał - pozostało szycie Poza tym - wiem, że sukienka będzie uszyta specjalnie dla mnie, będzie jedyna i niepowtarzalna
To chyba tak jak z tym 'nieszczęsnym fotografem', o którego reklamę mnie tu dzisiaj posądzono - trzeba przymierzać, dopasowywać, żeby osiągnąc idealny efekt.
I najważniejsze chyba jest to, aby wszystko pasowało Tobie, a nie mamie, babci, cioci, czy wujkowi Jurkowi To przecież moje / Twoje wesele i ma być takie jakie sobie wymarzyłyśmy
Stary 2007-03-01, 14:08   #7120
Ela1
Raczkowanie

Cytat:
Ela 1 - prawie 3 tys., bo suknia jest z długim trenem, a część gorsetowa jest wyszywana kamyczkami i dżecikami. W tym oczywiscie halka, bardzo długi welon (będzie się ciągnął).
Tak prawdę mówiąc to cena mnie poraziła, ale to pewnie przez takie mnóstwo ozdób przyszywanych zapewne ręcznie (a ręczne ozdoby się cenią). Ale warto wiedzieć o kolejnym zakładzie, gdzie można coś uszyć
Stary 2007-03-01, 14:17   #7121
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Hej! Bylismy wczoraj u pani Ani Ratajewskiej! Zamówilismy dekorację kościoła - przed nami jest ślub ale nie wiemy co to za para. Zresztą oni mają o 15:30 a my o 16:45 i pani Ania powiedziała, ze 15 min jej spokojnie starczy na udekorowanie. Co do wiązanki to mam przyjechać w lipcu i dopiero ustalać. Ale piekne ma te swoje dzieła. Byłam pod wrażeniem!!!!!
nicky te dekoracje w kosciele beda ze sztucznych kwiatow czy z zywych? i czy moze wiedziecie juz wstepnie ile to bedzie kosztowalo? ja mam zamiar dekorowac kosciol sama (tzn. z pomoca znajomych) i zywymi kwiatami ale obawiam sie ze koszt bedzie duzo wiekszy
silvershine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 14:33   #7122
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

Cytat:
Napisane przez milly Pokaż wiadomość
Hejka
Widzę, że rozmowy sa o makijażach i fryzurach, więc mam do Was prosbe: macie namiary na jakąś wizazystkę, która maluje do ślubu? Ja nie znam nikogo takiego, a sama się nie pomaluję, bo jak się znam to ręcę będą mi się telepały i jeszcze oko sobie wydłubie przy malowaniu rzęs
w ubieglym roku jka bylam druhna u kolezanki malowala nas pani Edyta z salonu Anna na bursztynowej.tam tez sie czesalysmy. bylysmy bardzo zadowolone.teraz sie zastanawiam czy do niej isc bo fryzjerka u ktorej chcialabym sie czesac juz tam nie pracujea jednak wygodniej jest jak wszystko jest w tym samym miejscu
silvershine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 14:39   #7123
aurelia-aurita
Raczkowanie

Cytat:
Nic się nie stało
Cytat:
miss.hot - prześlę Ci zaraz na priva, bo znów mnie ktoś o reklamę posądzi
Cytat:
To chyba tak jak z tym 'nieszczęsnym fotografem', o którego reklamę mnie tu dzisiaj posądzono
Wiesz po Twoim pierwszym poście, że "nic się nie stało" ja uznałam sprawę za zamkniętą. Więc nie rozumiem czemu cały czas do tego wracasz i w Swoich postach robisz jakieś aluzje . W ani jednym swoim poście nie użyłam słowa "reklama", więc zaczynam odnosić coraz większe wrażenie, że z Tobą jest jak z tym powiedzeniem: "uderz w stół, a nożyce się odezwą" i jeszcze jednym "tylko winni się tłumaczą"

Nie wiem, co chcesz przez takie Swoje zachowanie osiągnąć?? Myślisz, że skoro do tej pory nie miałaś ochoty podzielić się z nami Swoim przygotowaniami, to po tych kilku postach staniesz się bardziej wiarygodna?? Mnie tym nie przekonałaś.

Ja uważam sprawę na tym Forum za zamkniętą, a jeżeli masz jakieś uwagi do mojej wypowiedzi to zapraszam na priv.

4.VIII.2007 r. Nasz Ślub
aurelia-aurita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 17:03   #7124
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulcia111 Pokaż wiadomość
Witaj BRUNETKO!!!
Ja mieszkam na LSM, a to Twoja parafia?? Więc pewnie też jesteś z LSM???

A gdzie macie lokal weselny bo my mamy Fiestę???
My mamy w kasynei policyjnym na narutowicza a mieszkam kolo politechniki Moze wbierzemy sie kiedys na soczek z wizazu Co wy na to dziewczyny z osiedla wesele filmuje pan Mikulski zdjecia tez
Maluje mnie siostra mojego Tz bo jest kosmetyczka a fryzjer hmmm wlasnie to jest pytanie

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2007-03-01 o 17:09 Powód: :) dopicac cos musialam
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 17:45   #7125
kitka14
Raczkowanie

hej!
Inka 272 proszę napisz ile mniej więcej kosztują kiecki gotowe i ile szycie w tym salonie na ul. Jasnej? Bo ja mam zamiar szyć też sukienkę ale ciekawa jestem jak tam jest cenowo? Pozdrawiam.
kitka14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 18:18   #7126
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Pytanko do dzieczyn, które zdecydowały się na czesanie w Akademii Pięknych Włosów - ile kosztuje tam czesanie??
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 19:04   #7127
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Alusia! A możesz napisać, co to za firma? I czy te kwiaty w wazonach są sztuczne czy żywe?
Wziełam ulotke do reki i okazuje sie ,ze o tej firmie była juz wiele razy mowa na forumUsługi florystyczne Anna Ratajewska...Kwiaty w wazonach sa żywe.Mam jeszcze namiary na firme Pietrzyk wedding Design ul.Turystyczna 9 Lublin.www.pietrzyk-sluby.za.plZajmuja sie dekoracja kosciola,wypozyczeniem samochodow,dekoracja sali weselnej,wypuszczaniem gołabków,oprawa muzyczna ceremonii slubnej.
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 19:06   #7128
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wiolkaslonko Pokaż wiadomość
alusiu* ja tez blisko targu ale do Edyty koło siłowni Herkules, ale dosłownie jestem zielona co to rodzaju fryzury wiem tylko ze nie chcę koka

A co do nauk to narazie nie robimy, zdecydujemy sie chyba na weekendowe w Świdniku, z tego względu, ze mój tż pracuje na zimany a do tego uczy sie zaocznie wiec byłoby nam strasznie cięzko regularnie razem chodzić na nauki tym bardziej ze ja już w łęcznej nie mieszkam

Ja tez nie wiem jaka chce fryzurke...
Stary 2007-03-01, 19:07   #7129
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
My mamy w kasynei policyjnym na narutowicza a mieszkam kolo politechniki Moze wbierzemy sie kiedys na soczek z wizazu Co wy na to dziewczyny z osiedla wesele filmuje pan Mikulski zdjecia tez
Maluje mnie siostra mojego Tz bo jest kosmetyczka a fryzjer hmmm wlasnie to jest pytanie
Fiesta -super lokal!Ja tam bardzo chcialam miec swoje wesele ,nie udalo sie.Ale nie zaluje bo mamy super sale
Stary 2007-03-01, 19:15   #7130
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Ala - gdzie robisz makijaż??
Stary 2007-03-01, 19:17   #7131
alusia*
Wtajemniczenie

Niedawno wrociłam z Lublina byłam z mama w salonie i wreszczcie zapadła decyzja co do mojej sukni.Miara wzieta,zaliczka wpalcona(500zł)Suknia mnie wyniesie 1600(welon ,rekawiczki gratis)Oj tak sie mowi ,ze gratis wiadomo ,zeto wszystko wliczone jest w cene Bylam pewna ,ze chce spodnice na kole ale jednak znajome poradzily mi,ze wygodniejsza bedzie halka.Rzeczywiscie jest roznica o wiele wygodniej
Coraz blizej 23 czerwca i coraz wiecej głupich snow!Snilomi sie ,ze byla godzina do slubu a ja biegalam po Lublinie bez rajstop,welonu,sukienka do kolan.Poprosiłam mame zeby podzwonila do gosci zeby przyszli za tydzien.Glupie co?
Stary 2007-03-01, 19:23   #7132
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
Ala - gdzie robisz makijaż??
W salonie Grago obok targu w domku jednorodzinmnym.Tam rowniez sie czesze.Fryzura 100 zł,makijaz 50.Probny chyba 20zł.Tez mialam w planach zrobic tak jak Ty,ze kupic lepsze kosmetyki i malowac sie sama ale...moj makijaz nie roznilby sie od codziennego.Nic specjalnego.Wazne jest zeby nalozyc baze a dopiero pozniej podklad.Baza podobno utrwala makijaz,skora nie swieci sie itp.
Stary 2007-03-01, 19:26   #7133
kitka14
Raczkowanie

hej. Tu jest jakaś hurtownia kwiatów sztucznych. Moze sie komus przyda do dekoracji kosciola itp. Ja chyba sie tam wybiore moze bedzie taniej
http://www.prim.pl/index.php?option=...d=19&Itemid=32
kitka14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 19:34   #7134
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kitka14 Pokaż wiadomość
hej. Tu jest jakaś hurtownia kwiatów sztucznych. Moze sie komus przyda do dekoracji kosciola itp. Ja chyba sie tam wybiore moze bedzie taniej
http://www.prim.pl/index.php?option=...d=19&Itemid=32
Hurtownia kwiatow sztucznych jest tez na Turystycznej,Tysiaclecia, Elizówce.
Stary 2007-03-01, 19:36   #7135
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ela1 Pokaż wiadomość
75 zł za 1 zdjęcie? Nieźle się facet ceni, prawie 2 razy więcej niż konkurencja
Szczerze wydaje mi się, że ne ejst to zbyt wygórowana cena jak na Lublin. A zdjęcia sa rewelacyjne. Fotograf p. Partyka profesjonalnie podszedł do sesji. Ujął na zdjęciach nasze atuty, a nie wady. A zdjęcia bajeczne. Moim zdaniem warto raz w życiu wydac troszke więcej grosza
akasha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 19:41   #7136
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Ala - ja chcę kupić tylko kosmetyki a makijaż pozostawić komuś innemu. Hmmm 50 zł to nie dużo ... malowałaś się już tam??
Stary 2007-03-01, 19:54   #7137
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
Ala - ja chcę kupić tylko kosmetyki a makijaż pozostawić komuś innemu. Hmmm 50 zł to nie dużo ... malowałaś się już tam??
Nie...kolezanka na własny slub robila tam makijaz i wyszedł fajny i trwały!czesac bede sie tam na bank a makijaz zawsze moge odwolac,jeszcze duzo czasu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-01, 20:07   #7138
alusia*
Wtajemniczenie

Bede miala podobny dół sukni.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 333.jpg (41,2 KB, 59 załadowań)
Stary 2007-03-01, 20:16   #7139
milly
Raczkowanie

Smile Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez silvershine Pokaż wiadomość
w ubieglym roku jka bylam druhna u kolezanki malowala nas pani Edyta z salonu Anna na bursztynowej.tam tez sie czesalysmy. bylysmy bardzo zadowolone.teraz sie zastanawiam czy do niej isc bo fryzjerka u ktorej chcialabym sie czesac juz tam nie pracujea jednak wygodniej jest jak wszystko jest w tym samym miejscu
Bursztynowa to na moim osiedlu i wiem gdzie jest ten salon ale nie wiedziałam, że tam robią także makijaż. Przejde się tam i dowiem sie co i jak
dzieki
milly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 20:27   #7140
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Ala - bardzo ładny dół a jaka góra??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości