|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
Cytat:
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2072 |
|
Rozeznanie
|
Tak jak ostatnio pisałam zrobiłam sobie zdjątka. 39 tydzień przy naszej choince
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2074 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bokeh- zapraszam Cytat:
ale jutro leze plackiem na kanapie, wstane tylko na jedzenie i siku ![]() Cytat:
wykąpciałam sie w cieplusiej wodzie i ból pleców mi przeszedł , jeszcze małż wymasował mi je tą szorstką stroną gabki- rewelacja wygoliłam też nózki, nawet bez większych problemów ale juz nabrnięte mam, kostek nie widac ![]() teraz pije ciepłe mleczko, tak dla relaksu ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- uuu Baśka, ale z Ciebie laska ![]() a na choince cukiery, takie jak zawsze u mojej babci- mój tata po kryjomu zawsze chodzi i wyżera, a potem papierki okręca i udaje, ze to nie on a kazdy udaje, że mu wierzy - taka tradycja |
|||
|
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam cukierki na choince ![]() a na przysmaki bym się załapała chętnie.... na to ciasto bananowe
|
|
#2076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
tylko Was dziś podczytywałam, dzień taki sobie rano zaczęło się od kłótni z mężem , poryczałam się no bo jakże, takie ciepłe kluchy się ze mnie zrobiły![]() nie mam nastroju, ale poprasowałam wszystkie rzeczy Małej tzn, te do rozmiaru 62, więcej nie dam rady. Mąż za to sprzątał, jak to facet nie tak jak ja bym chciała. A teraz poszedł na piwko. I jeszcze się mnie pyta czy ja chcę iść. Przecież wie że nie pójdę bo po co mam tam siedzieć.... .tak chciał chyba tym pytaniem stłamsić swoje wyrzuty sumienia że mnie zostawia samą. Tak jak już raz pisałam, chyba nie lubię Świąt,a jutro rocznica śmierci mojego taty Kochane , chciałam WAM wszystkim życzyć spokojnych , radosnych Świąt w gronie Wam bliskich osób. Lekkich porodów i zdrowych bobasków ![]() Bezpiecznych wyjazdów i powrotów do domku ![]() |
|
|
|
#2078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a skąd Ty jesteś???? ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- NO ja jestem z Mińska, a Ty skąd???
|
|
#2079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja się dziś poryczałam z bólu. Wątroba mnie tak boli że wytrzymać w pozycji pionowej nijak nie potrafię. Z płaczem mówiłam mężowi że ja już chcę urodzić, żeby ten ból się skończył ![]() Zrobiłam dwa rodzaje śledzi, w śmietanie i pomidorach. Jutro sernik i sałatka, pranie firanek i koniec roboty. Mam już dość chcę styczeń. |
||
|
|
|
#2080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- charlizz mamy podobne terminy może spotkamy się na porodówce |
|
|
|
|
#2082 | ||
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Pstryczku gratulacje, ucałuj małego!!!!!!!!! ![]() Marsi śliczny maluszek, jeszcze raz gratuluję! ewulka mam nadzieję, że będzie wszystko ok Cytat:
Cytat:
|
|
#2083 |
|
Zadomowienie
|
Bylam w mc donaldzie
zezarlam big maca i teraz mi wstydZnowu zaczela sie u nas zima, napadalo sniegu, ze balwanka mozna ulepic. Ide sie kapac i mam zamiar krystyne ogolic . 3majcie kciuki.
|
#2084 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Bokeh, na blogu oglądałam ładnie! a fota ze świecącą się chochinką - genialna.
|
||
|
|
|
#2085 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tak na szybko wpadłam powiedzieć że właśnie wyjeżdzam do rodziców , pewnie będę miec ograniczony dostęp do neta więc już zawczasu życzę Wam:
Wesołych, radosnych i pełnych miłości i rodzinnej atmosfery Świąt! Żebyście się najadły pyszności, żeby siły Was nie opuszczały i po Świętach i Nowym Roku bierzemy się za rodzenie maluchów ! [/I] |
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cytuje bo zauwazylam ze im dluzej jestem zalogowana na wizazu tym czesciej komputer sie wiesza
![]() Marsi synus jest cudowny jeszcze raz Gratuluje ![]() Ewulkaaa trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze i zebys jednak te swieta w domku spedzila ![]() Bokeh pokoik sliczny taki przytulny ![]() Basia slicznie wygladasz i brzusiu piekny oczywiscie
|
#2087 | |
|
Zadomowienie
|
No to ładnie
![]() Cytat:
![]() a Ty charlizz masz FB?
|
|
#2088 |
|
Rozeznanie
|
Trochę nie miałam czasu się odzywać. Wczoraj byłam u lekarza, pobrał mi wymaz na paciorkowca, wracając do domu zajechaliśmy do sklepu i kupiliśmy małą choinkę - sztuczną, bo stwierdziliśmy, że jak urodzę to nie będziemy mieli głowy do sprzątańia rozbierania itd. Niestety miałam drobny wypadek wczoraj
poślizgnęłam się i gdyby nie to, że trzymałam tz za rękę to skończyłabym z wielkim rozkrokiem - szpagatem. Trochę naciągnęłam ścięgno i boli mnie w kroczu jeszcze bardziej niż bolało. Każdy krok sprawia mi ból, noga ciągnie, ledwo ją podnoszę jestem zła na siebie bo i tak było niedobrze a teraz szkoda gadać. Jutro kończę przygotowania do świąt, czeka mnie przeprawa z kilkoma daniami: ryba po grecki, sałatka, paszteciki, koreczki śledziowe, ciasto. Dzisiaj byłam na zakupach z teściem bo tz nadal chodzić nie może i byłam baaaaaaardzo niegrzeczna - wcisnęłam się jako pierwsza w kolejkę, wszyscy chcieli mnie zabić wzrokiem ale miałam to gdzieś. Stwierdziłem że to może ostatnia okazuja na wykorzystanie tego, że jestem w ciąży. Dzięki temu w sklepie byłam 5 min 28 mam ktg i może usg mi zrobi w sprawie ułożenia. Wczoraj miałam taką myśl, ze wolę mieć cc, przynajmniej szybciej będzie mały z nami i będę wiedziała na kiedy się nastawiać.
|
#2089 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38257429]Mnie. Nie dość, że puchną, to drętwieją.
Buziak mała, nie smutaj Bokeh, na blogu oglądałam ładnie! a fota ze świecącą się chochinką - genialna.[/QUOTE]Już się miałam o Ciebie dopytywać ![]() Cytat:
Cytat:
Mitabe równierz
|
|
#2090 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wszystkiego najlepszego na święta! Dużo smakowitych pyszności, cierpliwości dla maluszków, żeby się nie spieszyły na święta jeszcze. Nie przejadajcie się za mocno
!Piszę bo nie wiem czy uda mi się zajrzeć jeszcze przed świętami. Teraz idę do klubu u spisuje wasze nr tel.
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mężulek jedzie zaraz do pracy
Czekałam od wtorku na kuriera wyobraźcie sobie ze dziś dotarł (2 godz temu) PIJANY Ale koszule na szczęście dotarły także torba jest juz kompletna ![]() Można by właściwie rodzić
|
#2093 |
|
Konto usunięte
|
Ewulka, ty tam nóżki ładnie zaciskaj i cipkę też! buziak
|
|
|
|
#2094 |
|
Zadomowienie
|
a do szkoły rodzenia w Mińsku chodzicie? my nie, przez moją szyjkę...
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które mają fb, widziałyście https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater ??
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
nawet raz dzwoniłam ale nikt nie odebrał akurat i tak jakoś się zeszło
|
|
|
|
|
#2097 |
|
Konto usunięte
|
Badzia, nie widziałam, ale nam się zdarzyło że Agatka kąpana na śpiocha była
tak lubiła, że nawet się nie obudziła w wodzie.
|
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38258153]Badzia, nie widziałam, ale nam się zdarzyło że Agatka kąpana na śpiocha była
tak lubiła, że nawet się nie obudziła w wodzie.[/QUOTE]świetny ten filmik ale tak się zastanawiam.. można tak moczyć uszy, no i ten pępek..? |
|
|
|
#2099 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślałam że się dzisiaj porycze w wannie podczas golenia krystyny
|
|
#2100 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

powinni jakies zdjecia pokazac przy tych rozmiarowkach zeby sobie porownac 
hm no dobra, tyle że była gdzies 20.30 ciemno jak w dupie i do tego mgła że nic nie widać, jechaliśmy 20 km na h, słuchjacie scena jak z horroru, już się widziałam jak rodzę w jakiś polach

mamuniuuuuu!!! 

, poryczałam się no bo jakże, takie ciepłe kluchy się ze mnie zrobiły

zezarlam big maca i teraz mi wstyd
ładnie! a fota ze świecącą się chochinką - genialna.